BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familie vakantie Deel 5

Oma Barbara met haar heerlijke lichaamWe hadden inmiddels kennis gemaakt met de mensen in het huisje naast ons. Hier huisde de wat oudere, maar zeer sexy Barbara en haar bijzondere dochter Paula, beide afkomstig uit België. “Die moeder lust er wel pap van, als ik haar zo bekijk…” zei ik met veel bravoure in mijn stem. “Ze zijn heel aardig, met Paula heb ik eergisteren leuk gekletst over van alles en nog wat.” vervolgde Marieke. Barbara was een aantrekkelijke vrouw van achter in de vijftig, haar weelderige, roodbruine haar en doorleefde, maar vrolijke gezicht gaven haar een warme uitstraling. Haar ondeugende ogen met de kleine rimpeltjes er omheen hypnotiseerden me en haar volle mond had een sexy glimlach waar ik geen raad mee wist. Natuurlijk was haar lichaam niet super strak meer, maar ze had geleefd en genoten, en dat gaf haar juist extra glans.

Haar hippe bikini stond haar erg goed, zeker omdat haar borsten er net niet uitpuilden. Als ze gewoon liep bewogen haar borsten op een hypnotiserende wijze en ik bleef zelfs stilstaan om het op mijn gemak te kunnen bekijken. Met billen net zo stevig als die van mama, liep ze op ons toe terwijl we in het water zaten en zo kon ik haar vormen heel goed bekijken. Ze kwam zwemmen en ik hielp haar om op een van onze waterbedjes te klimmen zodat ze wat rond kon drijven. Het was spannend om haar zachte maar toch sterke lichaam even tegen me aan te voelen. Ze hield me stevig vast terwijl ze haar evenwicht probeerde te bewaren. Haar grote tieten lagen geplet tegen het doorzichtige natte plastic. Ik zou de hele tijd zo naar die geweldige geile bollen kunnen kijken. Terwijl ze om mijn hals hing en me met haar groene ogen indringend aankeek, zei ze met dat heerlijke Vlaamse accent “Wat lief dat je me even helpt. Dat is net wat ik nodig heb, je bent ook zo galant.”

Het was genoeg om er een stijve van te krijgen. Mijn stijve kon ze gelukkig net niet zien omdat ik tot mijn middel in het water stond. Terwijl ze langzaam wegdreef, keek ze nog even om en gaf me een vette knipoog. “Oef, wat een vrouw! Die zou ik wel willen neuken.’ dacht ik bij mezelf en onder water haalde ik mijn lul uit mijn zwembroek om er even aan te rukken. Haar dochter Paula, die ondertussen met Soumaya en Marieke aan het zwemmen was, was een geval apart. Er was iets wat me bevreemde aan haar hele uiterlijk. Eigenlijk was het een bloedmooie, blonde meid. Ze had alleen een opvallend zware stem voor zo’n mooie meid.” Met haar borsten was in ieder geval niks mis. Ze had twee mooie, ronde, stevige tienertieten en die stonden strak gespannen naar voren. Ze had een perfect rond kontje en smalle heupen. Maar toch had ze iets… tja, ik wist het niet op dat moment.

Naarmate we hun beter leerden kennen werden we steeds gemakkelijker tijdens het zwemmen. Paula klom op een gegeven moment op mijn rug en ik voelde iets in mijn rug wat me verraste. Het was een bobbel in haar broekje die me tegen de rug duwde! Paula was… van onder een jongen! Toch? Aan het eind van die middag gingen we allemaal terug naar onze huisjes. Ik had mijn zusjes tussendoor al ingefluisterd wat ik bij Paula vermoedde. Ik zag mijn beide zusjes met een geile blik in hun ogen telkens naar haar broekje kijken. Ze had inderdaad een bobbel in haar broekje… verdorie, het is een meisje met een pik! We spraken er in ons vakantiehuisje verder over en onze belangstelling was gegroeid om dat eens nader te onderzoeken. Marieke en Soumaya hadden ook het idee dat Paula van onderen een jongetje was. “En geen spleetje dus?” vroeg Soumaya zich hardop af. “Nee, nee, ze is hoe noem je zoiets ook alweer.” zei Marieke. “Ze is een “tranny’ een echte transseksueel als ze echt een piemel heeft. Ik denk wel dat ze er een heeft want ze heeft in elk geval ‘iets’ in haar bikinibroekje en het is zeker geen kutje. Dat kun je wel zien!” zei Soumaya alsof ze er verstand van had.

“Nou… ik zou Paula Tranny haar piemel wel eens willen zien.” dacht ik hardop. “Denk maar niet dat Paula Tranny jou haar lul laat zien jongen… ze valt op meisjes…pff!” “Hoe weet je dat?” “Vertelde ze me.” “Hmmm… nou en ik vind haar moeder best wel sexy.” “Ja he?! Ik zag haar wel kijken naar je… Kijk maar uit want ze sleurt je zo mee hun huisje in en dan is het niet om te praten!” Zo zaten we te kwebbelen terwijl we onze kleren uitdeden om onder de douche te stappen. De straal was lekker en we gingen er om de beurt onder staan, ondertussen elkaar inzepend. Alle schaamte tussen mij en mijn zussen was gek genoeg verdwenen. Ik zeepte Marieke’s lekkere billen in en liet ook even een zeepvinger over haar anus draaien. Ze draaide meteen haar kontje naar me toe. Dat was iets wat ze bijzonder geil moest vinden, ze genoot er duidelijk van als ik met haar kontje speelde. Soumaya zeepte mij in en vooral mijn pik kreeg een lekkere beurt. Binnen no-time stond mijn pik als een haantje rechtop te kraaien. Met zachte rukjes trok ze me af, terwijl ik doorging met Marieke’s kontgaatje te vingeren.

Kreunend leunde ze tegen de tegelwand. Soumaya richtte de douchekop op mijn ballen en trok me ondertussen zachtjes af. We waren zo met elkaar in de weer dat we helemaal niet hoorden hoe pap en mam teruggekomen waren van hun wandeling. Ineens gluurden hun gezichten door de deuropening naar binnen. “Nou nou, jullie hebben het flink te pakken zeg.” hoorden we mijn vaders stem plotsklaps door de badkamer galmen. We schrokken ons wezenloos! Natuurlijk hielden we meteen op met ons gedoe. “Nee niet schrikken, schatten van me.…” zei onze moeder. “Zullen we gezellig met z’n allen onder de douche gaan? Wat zeggen jullie ervan?” Wij keken elkaar aan, niet wetend wat te zeggen. Mijn vader trok zijn kleren uit en zei “Ik ben behoorlijk bezweet van die wandeling, dus ik stap er gewoon bij jongens. Gewoon om me even lekker af te spoelen. Wie wil m’n rug even inzepen?”

Mam deed haar kleren ook uit en kwam erbij staan, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was! Mijn zusjes keken ademloos naar papa’s naakte lichaam en naar zijn grote pik die flink aan het opzwellen was. Mijn lul reageerde meteen op mama’s lichaam vlak naast me. Henk, mijn vader, gaf de zeep aan Soumaya en zei “Hier Sou, doe jij mijn rug even?” Verbaasd nam ze de zeep aan en begon zijn brede schouders en rug in te zepen. Hij kreunde instemmend en trok af en toe de voorhuid van zijn lul op en neer, die daardoor snel op sterkte was. Hij leunde wat voorover tegen de tegels, ten teken dat ze ook zijn billen en benen even moest doen. Soumaya deed haar best en begon er plezier in te krijgen. Zeker omdat de eerste schok voorbij was en we begonnen te wennen aan deze nieuwe situatie waarbij onze beide ouders lekker naakt bij ons stonden.

Ik was bezig mijn moeder in te zepen. Ik stond achter haar terwijl Marieke aan de andere kant tegenover haar stond. Ze vergeleken elkaars lichaam. “Jouw borsten zijn bijna zo groot als de mijne, volgend jaar ben je me voorbij!” zei mama. “Oh ik hoop niet dat ze nog veel groter worden mam, ik vind het nu al een flink gewicht om mee rond te lopen. Als ik sommige meiden uit mijn klas zie… die moeten al speciale beha’s kopen om hun grote tieten in op te bergen. Dat lijkt me niks.” zei Marieke. “Nee… bij gymnastiek of hardlopen wordt het ook lastig.” zei m’n moeder. Allebei zaten ze elkaars borsten te bevoelen en in de tepels te knijpen. Aan mama’s ademhaling merkte ik dat ze opgewonden werd.

Ik had de kans om haar rug en billen helemaal te verkennen met mijn zeephanden. Mijn stijve penis wreef ik brutaal tegen haar lekkere warme lichaam aan. Ik keek even opzij en zag dat mijn vader, zich omgedraaid had en ook zijn voorkant liet inzepen door Soumaya. Zijn pik stond, in al zijn glorie, hard omhoog en mijn kleine zusje kon haar ogen er niet van af houden. Zij zag hoe wij elkaar aan het opgeilen waren en ze sloot haar handen rond papa’s pik. Langzaam begon ze hem af te trekken, hij stond met de ogen dicht te genieten. Soumaya zat met een hand rond zijn enorme schacht en de andere onder zijn zware ballen. Het was overduidelijk dat ze hem behoorlijk gek maakte. “Wow… wat een ballen… en die grote pik…” zei ze met bewondering in haar stem. “Ja? Vind je “m mooi liefje?” “JA! Die dikke aders, net als op je armen… het lijken wel riviertjes. Ik voel het bloed kloppen. En je ballen… zijn die altijd zo glad?” “Ik scheer ze regelmatig, dan zijn ze ook gevoeliger. Scheer jij je poesje ook?”

“Ziet er heerlijk uit lieverd. Ga eens op de badrand zitten…” Soumaya ging zitten, mijn vader knielde voor haar neer en stak zijn tong diep in het jonge kutje. “Hmmm slurp sabbel. Wat een lekkere tienergleuf heb je!” “Ohhhh lekker pap… ga door ga door Ohhhh Jaah Aargghh!!!”, gilde ze. Soumaya schokte wild met haar heupen op en neer. Zou ze weer spuitend klaar gaan komen? Marieke, mijn moeder en ik gingen erbij staan om het goed te kunnen zien. Ik stond naast Soumaya en ondersteunde haar schuddende jonge lichaam. Ze pakte met een hand mijn stijve pik vast om niet om te vallen. “Toe maar pap, maak haar klaar… ze kan echt ontploffen!” moedigde Marieke hem aan. Mijn vader likte haar kut uit als een hongerige hond, zijn lange tong slurpte haar klit in alle standen en kronkelde tot ver in haar maagdelijke vulva. Soumaya begon te jammeren dat ze kwam “Ja Ohhhh ik kommm ja Ohhhh wat lekker ga door Ik kommm…”

Ze kneep hard in mijn stijve terwijl een kleine waterval doorzichtig kutsap naar buiten spoot, midden in papa’s verbaasde gezicht! Zo had ik ook gekeken, vanmiddag. “Wat is dat nou?!” riep hij verschrikt. “Waar komt dat vandaan?” “Doorgaan!!!” riepen Marieke en ik in koor. Meteen duwde hij z’n mond weer op het natte poesje van zijn jongste dochter. Al was ze dan zijn aangenomen dochter, het was nog steeds geil om haar tienerkut te likken. Soumaya begin zichzelf ook nog een te vingeren en er spetterde nog steeds vlaagjes kutsap in het rond. Pap befte haar onverminderd door en probeerde alles op te likken. “Wat een lekker kutje Soumaya en dat je zo geil kunt spuiten is geweldig. Je smaakt ook lekker lieverd.” zei hij met een glimmend gezicht en als dank gaf hij haar een zoen op de mond. Dat werd een tongzoen, want we zagen onze ouders inmiddels als vertrouwde deelnemers aan een familieorgie. “Wie is de volgende?” riep Henk. “Ik heb zin in nog meer kutlikken!”

Trekkend aan zijn harde pik keek hij rond en zag dat mijn moeder haar kut aanbood. Begerig begon hij haar geschoren poes te likken. Mam stond wijdbeens over hem heen. We keken hoe ze genoot van zijn bedreven tong. “Henk, wat lekker O Jaah!… Toe maar… lik me maar lekker klaar met die fantastische tong.” kreunde ze. “God Marjan wat ben je nat… het sap loopt me over de tong…” Marieke stond naast mama en had een vinger in haar bilspleet gestoken. Met haar andere hand kneedde ze mama’s borsten. Mijn moeder vond het lekker als haar kont gevingerd werd, dat was wel duidelijk. “Lekker Marrrrrrieke… je vinger daar, toe maar, ga door O Ja Ohhhh ja ik kom!!” Soumaya zat nog steeds te spelen met mijn pik en met haar tepels. Samen keken we toe hoe mijn vader mijn moeder klaar likte. Ze duwde haar natte neukdoos hard op zijn mond en kwam al snel hevig klaar. Een diepe frons op haar gezicht vertelde dat ze intens genoot. “O Mijn god… lekker zo met die geile tong… Ik kommm Ohhhh Aargghh Ja lekkerrrrr”

Marieke kneep hard in haar tepels en vingerde mama’s poepgaatje. Pa likte als een dier haar druipende grot en ging behoorlijk tekeer in haar natte geile gleuf. Ze schudde wild heen en weer en stond even te wankelen op haar benen. Ze had even nodig om een beetje tot rust te komen en zuchtte “Aahhh… o dat had ik nodig zeg… even lekker klaarkomen!” Met zijn gezicht nat van mijn moeders vaginale sap krabbelde mijn vader overeind. Hij ging naast ons zitten op de rand van het bad. Zijn enorme erectie wees nog steeds schuin de lucht in. Met één hand trok hij zich traag af en hij liet zijn eikel glanzen van het voorvocht. Met een vragende blik keek hij opzij. “Sou? Heb je zin om je vader nog even af te trekken?” Soumaya zat al voor hem, ze was echt gek op stijve pikken en die van haar vader was de grootste die ze ooit gezien had. Met allebei haar handen omklemde ze de gespierde leuter en trok de huid met korte rukjes op en neer. Henk kreunde en sloot de ogen. Hij genoot van het gefrunnik van Soumaya, helemaal toen ze haar mondje opensperde en de dikke, paarse eikel in haar mond deed. “Urhhggg wat lekker doe je dat.” hijgde hij.

Ze moest haar kaken ver opensperren om meer pik naar binnen te krijgen maar het lukte. In en uit gleed de glimmende eikel, de voorhuid oprollend tegen haar gespannen lippen. Dan trok ze de voorhuid weer naar achteren zodat haar tong de eikelrand kon aflikken. Steeds opnieuw hapte ze de veel te dikke lul naar binnen. Ze propte haar nauwe pijpmondje helemaal vol. Pa hield het niet meer. Ik was bij Marieke en mam gaan staan en we keken geboeid naar vader en dochter. Ondertussen trok mam mij lekker af, Marieke aaide mijn borst en tepels. “Kolere!” gromde mijn vader “Ik ga klaarkomen, let op lieverd ik ga spuiten Ohhhh ja ik ga spuiten Ik kommm!!” Soumaya zat nog steeds voor hem. Ze pijpte en trok gewoon door alsof het haar opdracht was. Misschien wilde ze haar vaders sperma proeven en opeten, de geile meid. Het was een geweldig geil gezicht zeker op het moment dat zijn zaadkwak in harde stralen tevoorschijn spoot. Het kwam zo in haar pijpende mond, in haar gezicht en over haar kleine tietjes. De volgende golf kwam in haar mond, waar het zaad inmiddels uit liep. Ze bleef doorpijpen, steeds weer schoof die dikke pik in haar keel om haar ook de laatste zaadresten te schenken.

Pap had zijn handen om haar hoofd geklemd en dwong haar om alles tot de laatste druppel op te happen. De krachten liepen uit hem weg en zijn lichaam leunde achterover. Zo konden we zien hoe Soumaya ‘s lieve gezichtje bedekt was met zaad. Ze keek ons trots en lachend aan. Haar geile pijpmondje zat vol met papa’s zaadkwak. Ze slikte met een brede geile glimlach alles door, lachte even en ging verder met het aflikken van zijn grote, natte snikkel. “Ohhhh mijn god!… Wat een lekkere pijpbeurt was dat. Wat kan jij dat goed lieverd! Vind je sperma lekker?” zei Henk met een hese stem. “Hmmm!” knikte Soumaya, met papa’s half harde penis in haar mond, haar tong likkend langs alle kanten. “Dit is de tweede keer vandaag dat ik sperma proef en het smaakt weer lekker!” “Wat? Heb je vandaag al sperma geproefd? Van wie?” “Van Ronald.” Mijn vader keek me aan: “Wij kunnen ook niet even van huis gaan of jullie maken er een zootje van he? Nou ja, ik vind het allemaal best… Lik maar lekker af schat…” “Wat een pijpsletje…” kreunde mijn moeder geil in mijn oor terwijl ze me nog steeds aftrok. “Dat kan jij ook…” zei ik om haar uit te dagen.

“Ga eens zitten jij!” zei ze, knikkend richting badrand. Ik ging naast mijn uitgeputte vader zitten. Nu was het mama die tussen mijn benen ging zitten en hongerig mijn jonge snikkel in haar mond zoog. “Hmmm wat een lekkere jonge harde pik Mjam.” mompelde ze tussen het pijpen door. “Al bijna… mmjahmm net zo groot als… Mhumm… die van je vader.” “O Mam… wat zuig je me lekker… wat een mond…” kreunde ik. Marieke ging naast haar zitten en nam het even over. Dit maakte het hele festijn nog lekkerder. Het was gewoon goddelijk zoals ik werd verwend door mijn moeder en zusje. Marjan gaf haar wat aanwijzingen over hoe ze kon pijpen en trekken in een beweging. Daarna likten ze om en om aan mijn harde pik. Ik stond op knappen en mijn pik stond zo hard als staal. Mam sabbelde mijn ballen, Marieke pijpte mijn lul bijna helemaal in haar keel. Mijn pa zat nieuwsgierig te kijken. Soumaya zat nog altijd tussen zijn benen en nam af en toe zijn zachte penis liefkozend in haar mond. “Zijn jullie allebei al ontmaagd?” vroeg hij. Marieke zei “Ja, Ronald heeft me vanmiddag ontmaagd. Maar Soumaya is nog wel maagd.” “Wil je ook ontmaagd worden?” vroeg pap haar. “Ja, heel graag, maar…” “Nou, wat is er? Zeg het maar?” “Ik heb er altijd van gedroomd om door Ronald ontmaagd te worden. Wil je dat wel Ronald?”

Ze keek me verlegen aan. Hé? Mijn zusje wilde door mij ontmaagd worden? Ik antwoordde naar waarheid “En ik heb er altijd van gedroomd om jou te ontmaagden Soumaya.” “Och lieverds ik word er gewoon stil van! Jullie lijken wel verliefd op elkaar.” flapte mijn moeder eruit. “Klopt…” zei ik “ik ben altijd verliefd op Soumaya geweest, maar durfde dat nooit te zeggen” “Echt waar, je meent het. Dat had je wel eens eerder mogen zeggen!” riep Soumaya, “En ik ben altijd smoorverliefd geweest op jou. Ik dacht dat we niks zouden kunnen hebben omdat je toch mijn… soort halfbroer bent…” “Volgens mij moeten jullie maar even met z’n tweeën verder gaan, dan kijken wij wel toe.” zei pa. Hij stond op en legde een grote handdoek op de badkamervloer. “Hier, ga maar lekker liggen…” Soumaya veegde de laatste zaadresten van haar lieve gezicht en ik maakte me los van de heerlijke monden van Marieke en mama. We omhelsden elkaar en kusten als twee verliefden.

Onze eerste lange tongzoen werd met gejoel begeleid en daarna legde ik mijn tengere halfzusje op de handdoek. Ik ging naast haar liggen en begon haar opnieuw te liefkozen. Ik vingerde haar spleetje terwijl zij aan mijn harde pik trok. We tongden op een erg geile manier en het leek voor eeuwig te duren. De rest van ons gezin keek ademloos toe. “Ben je er klaar voor?” vroeg ik. “Ja, ik wil het heel graag.” zei ze met hese stem, “Kom, steek je pik in mijn kutje en ga me lekker neuken. Ik wil het al zo lang, zo graag.” Ze had me niet geiler kunnen krijgen. Terwijl het voorzaad over haar trekkende vingers liep, kroop ik bovenop haar. Ze deed haar benen wijd en ook haar tienergleuf leek zich te openen. Heel rustig bracht ik mijn verhitte pik tot voor haar maagdelijke opening, klaar om voor de eerste keer naar binnen te gaan. “Daar komt ie…” zei ik eigenlijk volkomen overbodig. Ze glimlachte naar me en, terwijl onze monden op elkaar smolten, gleed ik haar glibberige, nauwe tunneltje binnen. Soumaya kreunde. Ik voelde haar tengere lichaam in mijn stevige greep verstrakken.

Met een paar stevige stoten vanuit mijn heupen drong ik helemaal in haar door. “Aaarghh Auwww… ik voel… pik diep in mijn buik.” steunde ze. Een traan liep over haar wang, ze was geen meisje meer. Nou ja, ze was mijn meisje geworden maar ook een vrouw. Ik wachtte tien tellen en begon stevig te stoten, elke keer tot aan mijn ballen in haar knijpende, strakke tienerkut. Mijn vader lag naast haar en streelde zachtjes haar haren. In zijn andere hand gleed zijn stijve paal soepel op en neer. Mijn moeder en Marieke zaten aan de andere kant te kijken, ze genoten van ons liefdesspel. “O wat zijn jullie geil om te zien!” fluisterde Marieke. “Vanmiddag heeft hij mij ontmaagd en nu jij Soumaya. Ik vind het zo fijn voor je.” Soumaya wilde misschien wel antwoorden maar was te druk bezig om mijn hengstige, jonge lul in zich op te nemen. Ze ging mee in mijn tempo. We werden één in onze eerste paring.

Heerlijk lagen we te neuken, dit hadden we allebei zo lang gewild. Nu het zover was, was het ook goed dat het geen geheim hoefde te zijn. “Ik vind je zo heerlijk.” hijgde ik verliefd. “Je lul voelt zalig Ronald. Neuk me maar… diep… dan wil ik samen met jou…Aahhh… klaarkomen…” “Ja… laten we samen klaarkomen lieve zus van me.… kom je?” “Ik ga komen.” “Ohhhh Ik ook, ik ook…” “Oh Schat… naai me maar lekker met die harde pik… naai mijn kutje. Ohhhh Jaah Lekkerrrrr…!” “Daar komt het… Ja Aargghh” Soumaya en ik kwamen samen gillend klaar en mijn sperma schoot ik met krachtige golven haar zuigende kut binnen. Het sperma werd direct omspoeld door een krachtige stroom vaginaal sap dat zich uit haar binnenste, langs mijn pik, een weg naar buiten zocht. Mijn stampende paal in haar volgespoten gleuf maakte slurpende geluiden. De anderen moesten er om lachen en wij zelf ook.

Nat bezweet van de inspanning en het intense gevoel, lagen Soumaya en ik verliefd op elkaar en neukten nog wat na. We tongden en streelden elkaars lichaam, en ik voelde hoe mijn pik bijkans uit haar kutje wegdreef. Mijn vader lag stevig te trekken aan zijn paal: “Ohhhh geil om te zien… als jullie lekker neuken ik kom weer klaar Hmmm!!” We keken toe hoe pap, naast ons liggend, zichzelf onder spoot met weer een nieuwe lading sperma, hij had best nog wat over! Marieke kroop boven op hem en begon de zaadklodders uit te wrijven over zijn borst. Mam lag hem lekker te zoenen, Soumaya en ik lagen verliefd te genieten, kortom, we waren erg happy met elkaar. We gingen daarna lekker als een hechte familie douchen en met aankleden om lekker aan de maaltijd beginnen. Onze heftige familievakantie was net een week oud. We hadden nog twee weken met lekkere avonturen voor de boeg!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 14827 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Familie vakantie Deel 5”

Plaats een reactie