BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voetbalmoeder deel 2

Geile schooljuf is er klaar voorHoi, met Simone… Ik kan nu even niet opnemen! Laat een berichtje achter en misschien bel ik terug’ klinkt een heerlijke stem vanaf een voicemail in mijn oor. Zoals beloofd zou ik Simone bellen om te vragen hoe Joost zijn eerste training heeft gevonden. Vanwege de plezierige gebeurtenis met Simone na de training van gisteren, bel ik met een erg prettig gevoel. Lichte teleurstelling maakt zich van mij meester dat ik Simone nu niet aan de lijn krijg… ‘Hé Simone, met Pedro. Ben benieuwd of Joost gisterenavond thuis nog steeds enthousiast was? Als je kan, laat het me weten. En hopelijk zien we elkaar snel weer..’ Spreek ik haar voicemail in. Bijna meteen hoor ik het app geluidje weer.

-Hé trainertje, ben op mijn werk. Kan helaas niet opnemen, maar als je zin hebt ben je rond 18:00 uur welkom. Dan zijn al mijn collega’s wel vertrokken…………… S.-

Een warme gloed stroomt door mijn lijf. Meteen gaan er allerlei geile gedachtes door mijn hoofd. Met een pik die stijf aan het worden is stuur ik een antwoord:

-Hi Simone, zin heb ik zeker;-). Waar werk je? X Pedro-

De gebeurtenissen van gisteren spelen weer door mijn hoofd. Mijn lul is al weer op volle sterkte en als vanzelf gaat mijn hand richting mijn kruis. Omdat ik op woensdag altijd vrij ben en ik nog niet gedoucht en aangekleed ben , loop ik nog in alleen mijn boxer door het huis.
Denkend aan Simone pak ik mijn harde pik vast en begin met aftrekken. Eerst zachtjes….
Met de binnenkant van mijn hand ga ik over mijn eikel. Het voorvocht smeer ik uit over het topje van mijn eikel. Deze is zo gevoelig dat ik bijna door mijn knieën zak.
Langzaam voer ik het tempo op…. Net zolang totdat er zaad uit mijn lul schiet! De eerste stralen vliegen door de kamer en komen op de grond terecht. De rest van het zaad gutst over mijn hand en pik. Waar ik vóór gisteren eerst mijn handen had gewassen, breng ik nu mijn plakkerige hand naar mijn mond.
Met mijn tong lik ik de wat sperma van mijn huid… Weer de smaak van gisteren, maar nu net iets anders. In gedachte zoen ik Simone weer met haar mond vol met mijn zaad…

Ik schrik op als ik het geluid van mijn telefoon weer hoor. Snel pak ik hem met mijn schone hand en lees:

-Hé trainertje, Basisschool de Driehoek. Lokaal 8. Hoofdingang naar binnen. Dan rechts de trap op , gang door….., achterste lokaal aan de linkerkant…….S-.

‘Wauw, ze is schooljuf’ denk ik. Had ik vroeger maar zo’n mooie juf gehad. Snel type ik een berichtje terug:

– Tot straks…… X Pedro –

De school waar ze werkt is niet heel ver van waar ik woon. Daar kan ik dus prima heen wandelen, schiet door mijn hoofd.
Met een grote glimlach pak ik voor de klodders op de vloer een doekje, veeg het weg en loop richting badkamer. Eerst maar eens douchen en scheren.

Onder de warme stralen van de grote stortdouche scheer ik mij lekker glad. Met een beetje extra aandacht voor mijn ballen en mijn pik.
‘Wat zou ik Simone nu graag bij me onder de douche hebben’,denk ik. Haar smalle naakte lichaam met haar kleine borsten die ik sensueel inzeep. Haar lekkere kontje duwt ze plagend achteruit tegen mijn harde pik. Spelend met haar puntige tepels die parmantig vooruit priemen en teder zoenend, genieten we. Haar handen die mijn snoeiharde pik zachtjes in de richting van haar smachtende schaamlippen beweegt. Heel easy glijdt mijn mannelijkheid naar binnen. Wat voelt ze zacht, warm en geil van binnen. Met trage bewegingen neukt zij mij! Simone bepaald het tempo… Haar handen gaan omhoog tegen de douchewand terwijl mijn handen haar borsten blijven masseren. Aan de geluidjes die ze laat horen merk ik dat ze optimaal geniet van deze tedere neukpartij. Hmmmmmm, ohhhhhh, jaaaaahhhhhh, oehhhhh en een ademhaling die steeds wat sneller gaat….. Ook mijn lichaam staat op het punt om tot een hoogtepunt te komen! Haar zachte kutlippen spannen zich steeds strakker om mijn, in en uit bewegende, lul. Met een luide JAAAAAAAHHHHHHHHHHHH Pedro, kondigt ze haar orgasme aan. Mijn ballen houden mijn warme geil niet langer in zich en er schiet straat na straal van mijn zaad bij Simone naar binnen…..

Met wederom een waanzinnig harde lul, draai ik de douche uit. Pak mijn handdoek en begin me af te drogen. ‘Zal ik nog een keer zelf voor een ontlading zorgen’? vraag ik me af.. Net als ik mijn hand weer naar mijn lul laat gaan hoor ik mijn telefoon. Simone heeft weer een berichtje gestuurd:

-Al mijn lippen tintelen als ik aan je denk………. S-

Vijf keer lees ik het bericht! Die oh zo lieve en ogenschijnlijk verlegen Simone is net zo geil op dit moment als ik!! Was het maar alvast 18:00 uur…… Even overweeg ik om meteen een berichtje terug te sturen, maar ik doe het niet….

Tergend langzaam kruipen de wijzers van de klok vooruit. Om de 15 minuten werp ik een blik op de klok. Als het eindelijk tegen half zes loopt ga ik gekleed in een zachte chino broek (zonder boxer eronder) met een polo erop en mijn sportschoenen eronder, met een kloppend hart en gezonde geile spanning de deur uit. Hoe dichter ik bij de school kom, hoe duidelijker mijn harde lul zich aftekent in mijn broek. Nog zo’n 10 meter tot de hoofdingang! Alle lichten in de school zijn uit. Alleen de bordjes van de noodverlichting branden valt mij op. ‘Simone zal toch niet weg zijn’?,gaat er met een schok door mijn hoofd

Snel loop ik naar de deur. Voel eraan………, tot mijn vreugde gaat hij open als ik de klink naar beneden duw. Even moet ik me oriënteren, maar al snel zie ik rechts de trap. Voorzichtig en stilletjes loop ik naar boven. Ook hier zeer weinig licht, dus een beetje op de tast loop ik door. De gang voelt wel een kilometer lang… Met een harde lul waarvan de eikel bijna boven mijn Chino uit komt en geile tintelingen door mijn hele lijf, schuifel ik richting de laatste deur aan de linkerkant.
De klink kraakt als ik hem naar beneden duw. Zo zacht als ik kan duw ik de deur open en schuifel door de opening. Het eerst dat mij opvalt is het haardvuur dat staat te knisperen op het digibord. Het tweede dat mij opvalt laat me happen naar adem en zorgt ervoor dat ik me even vast moet houden aan een stoel………..

‘Hi, trainertje………., ik heb op je gewacht’ zegt Simone met een hese stem. ‘Bij het vuurtje is het, net als in mijn lijf, waanzinnig heet! Daarom heb ik alvast wat kleding uitgedaan’ fluistert ze zachtjes, terwijl ze daar staat met alleen een paar cowboylaarzen aan….. Haar bruine haar hangt op haar linkerschouder. Haar puntige tepels staan weer strak naar voren op haar heerlijke borstjes. ‘Zie ik het goed’ gaat er door mij heen…, tussen haar iets naar buiten stekende schaamlippen zie ik een glinstering van een beetje vocht…. Simone heeft donders goed in de gaten dat ik diet niet had verwacht. Met een geile blik in haar ogen beweegt ze haar hand richting haar kut. Twee vingers zoeken zich een weg tussen haar lippen en nemen het glinsterende vocht mee. Zonder nadenken breng ze de haar twee vingers richting haar mond. ‘Hmmmmmmmm’, komt er uit haar mond. ‘Wil jij mij ook proeven’? vraagt ze verleidelijk en wenkt mij met dezelfde vingers. ‘Kom maar hier…..’ hoor ik haar nog zeggen.

Als in trance loop ik door het lokaal naar Simone. Terwijl ik de 15 meter vol verbazing afleg, gaat Simone op de rand van haar bureau zitten. Haar benen uit elkaar….. Weer zie ik haar hand via de binnenkant van haar been omhoog kruipen. Ook deze keer blijft haar vinger op de plek waar haar clitoris moet zitten steken en wederom maakt ze een kloppend gebaar met haar vinger….. ‘HOLY FUCK’…..IK WORDT GEK!! Wat gebeurd er allemaal..

Als een magneet wordt ik naar haar glinsterende kut getrokken. Ik val op mijn knieën voor haar neer en stop mijn hoofd tussen haar benen. Ohhhh, ik ruik haar geur. Een onbekende, maar heerlijke geur! Voorzichtig plaats ik mijn lippen op haar kutje…. Zachtjes zoen ik haar zachte lipjes. Voorzichtig steek ik mijn tong uit en lik tergend langzaam. Over haar zachte lipjes.. Van beneden naar boven en weer terug… ‘Oehhh’ hoor ik van boven mij, ‘ga door….’. Dat is het teken om met mijn tong haar clitje te zoeken. Een klein schokje met haar onderlichaam verraad dat ik goed zit. ‘Jaaaahhh… ohhhh jaaaa’ ontsnapt aan haar. Mijn lippen zet ik over haar clit en voorzichtig zuig ik een beetje, laat weer los en zuig weer een beetje… Steeds heftiger gaat Simone met haar onderlichaam kronkelen en steeds luider worden haar aaahhhhh’s en hhhhmmmmm’s. Heel even stop ik met zuigen en likken. Even wil ik naar haar kijken…. Vanuit mijn positie zie ik Simone geil met haar eigen tietjes spelen. Ze trekt aan één van haar tepels, terwijl ze haar andere borst bijna plet in haar hand.

‘GA DOOR !!! LIK ME KLAAR!!’zegt ze dwingend.
Deze geile vrouw kan ik niet weigeren en dus ga ik weer met mijn tong naar haar smachtende kut. Nu legt ze haar handen op mijn hoofd en duwt mij strak tegen haar zeiknatte kut. Haar onderlichaam duwt ze met kracht tegen mijn mond aan. Mijn tong krijgt bijna kramp, maar het lukt me om haar naar een daverend hoogtepunt te brengen. Haar nagels graven in mijn nek, haar schokkende bewegingen zorgen bijna voor een tand door mijn lip en haar ‘JAAAAAAAAAHHHHHH, TRAINERTJE DIT IS ZO FUCKING LEKKER’….. galmt door het klaslokaal…..

Voorzichtig komt Simone weer bij haar positieven en laat de greep waarin ze mijn hoofd vasthield verslappen. Heel langzaam kan ik omhoog komen en sta even later weer op mijn benen. ‘Zoen me’ zegt Simone. ‘Zoen me zoals je me net klaar gelikt heb, met liefde en passie’! Onze monden vinden elkaar………..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14973 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Voetbalmoeder deel 2”

Plaats een reactie