BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (13)

Nadat Zeva en ik neukend klaar waren gekomen en ik de kut van Zeva vol met sperma had gespoten, hoorden wij een handgeklap in de kamer. Daar stonden Nelleke en Fred in hun handen te klappen. Zeva keek verschrikt opzij en toen zij Fred zag staan, rolde zij naast mij op de zetel en sloeg haar handen voor haar gezicht. “Neen … neen …. Fred .. sorry …. Sorry” stamelde zij. Zij schaamde zich dus omdat haar man had gezien dat zij met mij geneukt had en dat zij lekker was klaargekomen op mijn lul. Fred ging naar haar toe en nam plaats op de leuning van de zetel vlak naast haar en gaf haar een kus op haar voorhoofd. “Neen schat” zei hij “neen … niet sorry … ik ben blij dat je genoten hebt van de seks. Ik weet dat je dit nodig hebt, ik gun dit je…. “ en hij streelde door haar haren. Zeva deed haar handen voor haar gezicht weg en keek met grote ogen naar Fred. “Ben je dan niet boos” vroeg zij? “Neen schat, ik ben tekort geschoten, Nelleke heeft vandaag mijn ogen geopend. Ik ben blij dat Juul jou opnieuw laat genieten” zei Fred.

Hij nam haar hoofd vast en drukte zijn lippen op haar mond en zij begonnen te tongen als een verliefd jong koppeltje. Ondertussen keken Nelleke en ik elkaar aan en knipoogden, missie geslaagd blijkbaar. Van waar Nelleke stond keek zij recht tussen de benen van Zeva en zag het sperma een beetje uit de kut van Zeva komen. Nelleke kan enorm genieten van een kutje met sperma, zoals zij zegt een roompotje. Ik zag de glinstering in haar ogen. Zij ging tussen de benen van Zeva zitten en zette haar mond op dat roompotje. Zeva stopte geschrokken met de tongzoen en wilde Nelleke wegduwen. Nelleke keek haar aan en zei “lekker dat kutje met die mannenpap, ik ga je leegzuigen Zeva”. Zeva keek verschrikt naar Fred maar die knikte en zei “laat maar gebeuren schat, laat Nelleke maar likken, geniet maar.” Nelleke zette haar lippen terug op de kut van Zeva en die deed haar benen nog wat verder open. Nelleke genoot van die geile kut, en slurpte en likte de kut van Zeva compleet uit. Zeva genoot en kreunde “ Ooooh …. Oh …. Oh…. Geil Nelleke, Oooh… oooooh … lekker”. Fred begon haar weer te tongzoenen en ik likte en kneep ondertussen haar lekkere borsten. Draaide aan haar tepels, beet lichtjes in haar tepels … en Zeva die genoot. Nelleke had ondertussen de aanval ingezet op de clit van Zeva en zoog eraan alsof het een kleine lul was. Zeve draaide met haar onderlichaam, duwde Fred weg en beet op haar onderlip van genot. Haar ademhaling begon korter te worden en met een schreeuw kwam zij voor de vierde ker deze avond klaar. Nelleke likt nog langzaam door de geile gleuf van Zeva en likte het vocht verder op. Dan kwam zij omhoog en gaf mij een tongkus die smaakte heerlijk naar het geil van Zeva en mijn sperma. Zeva was compleet murw na dit orgasme en had wat tijd nodig om een beetje op adem te komen. Zij en ikzelf kregen een badjas van Fred aangereikt. “Tijd voor een pauze, wat drinken jullie” vroeg Fred.

Wij namen plaat aan de tafel dronken ons drankje langzaam op. Tijdens het drankje vroeg Zeva aan Fred wat er vandaag gebeurd was. Hij en Nelleke hadden een gesprek gehad en Nelleke had de ogen van Fred geopend over het feit dat seks ook lekker kan zijn zonder daarom een stijve lul te hebben want dat kon bij Fred niet meer. Maar dat er hulpmiddelen waren en dat een vrouw ook heerlijk kan genieten van een lekkere befbeurt. Net zoals Zeva had hij gezegd dat dat vies was, dat dat alleen maar sexfilms en bij de hoeren gebeurde. Maar Nelleke had zijn bezwaren weggewerkt en uiteindelijk had hij Nelleke zelf klaargebeft deze namiddag. Nadien waren zij naar een sexshop gereden om daar wat hulpmiddelen te kopen. “Zou je eens willen zien welke hulpmiddelen dat wij gekocht hebben” vroeg Fred aan Zeva. Zij keek met een nieuwsgierige blik en knikte naar Fred. Fred kleedde zich uit, ging naar een winkeltas die hij meegebracht had en nam daar een doos uit. Het bleek een voorbinddildo te zijn. Hij gespte de riemen vast en stond in de living met een grote stijve dildo voor zijn buik. “Het is een trildildo “ zei hij tegen Zeva “kijk maar”. Hij nam een afstandsbediening uit de doos en drukte het systeem aan. Je hoorde de dildo zoemen en je zag hem trillen. “Ik kan je verzekeren Zeva als je die in je kut hebt, lekker gevoel hoor, een goede warme lul is nog beter maar deze geeft ook veel plezier. Demonstratie?” vroeg Nelleke. “Zou wel willen” zegt Zeva “maar mijn kut is helemaal rauw en te gevoelig nu.” “Maar als je wil ga jullie gang” vervolgde Zeva. “En Fred zin voor nog een rondje” keek Nelleke vragend naar Fred?

Fred ging richting Nelleke, trok haar overeind uit de stoel. Hij draaide haar om en maakte de ritssluiting van haar jurkje los. De schouders kwamen bloot, en het jurkje gleed langzaam van Nelleke’s lichaam af. Borsten bloot zonder BH, langzaam verder naar beneden en lekker ook haar kutje bloot. Het jurkje lag op de grond, Nelleke stapte uit haar jurkje en Fred dirigeerde haar op de tafel. Gewillig ging Nelleke op de tafel zitten en deed haar benen open voor Fred. Fred ging korter bij haar staan en terwijl wij aan het wachten waren tot hij de dildo in de kut van Nelleke zou steken, boog hij voorover en begon aan de kut van Nelleke te likken. Langzaam likte hij de kut van Nelleke over de volledige lengte. Af en toe likte hij haar clitje, dan weer gebruikte hij zijn tong als een dildo die in en uit de ingang van haar kut ging. Nelleke was al goed nat maar nu stond haar kut wagenwijd open. Zij neukte terug door haar bekken te bewegen. De kamer hing vol met gehijg en gekreun. Ook Fred genoot van de befbeurt die hij Nelleke gaf. “Tijd voor een goede neukbeurt, neuk haar Fred, neuk haar” riep Zeva. Fred gaf de afstandbediening aan Zeva, zette de dildo voor de kut van Nelleke en duwde de dildo ineens haar kut in. “Ooooh… uuuuuhhh…. Uhhhhh…… diep …”kreunde Nelleke. Zeva begon met de snelheid te spelen en bij iedere snelheidsverandering zag je het bekken van Nelleke schokken. Ik ging met mijn hand naar de kut van Zeva maar die weerde mij af “Te gevoelig” fluisterde zij.

Met haar vrije hand ging zij wel naar mijn weer stijf staande lul en begon mij af te trekken. Ook ik begon te kreunen “ooooh lekker”. Nelleke keek mij aan en deed teken om naar haar te komen. Zij duwde Fred even weg en duwde Fred op de grond, pakte de dildo vast en ging met haar kut boven de dildo hangen. Langzaam ging de dildo in haar kut en begon zij zichzelf te neuken op de die plastic lul. Zij keek achterom en knikte naar mij. Ik ging achter haar zitten en zette mijn lul tegen haar kontje aan. Zeva keek met grote ogen naar onze bewegingen. Ik drukte mijn lul in de aars van Nelleke. Die kreunde en kermde nu zij dubbel genaaid werd. Zeva stond op en kwam korter bij kijken, heel nieuwsgierig naar wat er gebeurde. Ik voelde de dildo trillen tegen mijn lul aan. Nelleke werd hard geneukt in beide gaten en sloeg haar hoofd heen en weer van geilheid. Zij duwde haar kut hard naar beneden om de dildo zo diep mogelijk in haar kut te krijgen. Zo bleef zij zitten en voelde de dildo hard trillen, Zeva ging hem nog een standje hoger zetten. Met een luide kreet kwam Nelleke klaar, zij kneep haar kont helemaal samen en door de trilstaaf in haar kut die tegen mijn lul trilde spoot ik mijn zaad in haar darmen.
Man wat een geile namiddag was dit geweest. Nelleke en ik hadden genoten van het oudere koppel en zij waren blij dat er een wereld voor hen was open gegaan. Wij namen afscheid en gingen naar ons eigen appartement, blij dat Fred en Zeva ook sexueel korter bij elkaar stonden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4610 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie