BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (15)

Onze geile oudere buurvrouw Zeva heeft voor de eerste keer een kutje gelikt en mijn vrouw Nelleke was de gelukkige. Zeva was best trots op haar prestatie en vooral het feit dat zij Nelleke helemaal tot een orgasme had gelikt. Met een gelukzalige glimlach zat zij tussen de benen van Nelleke en streelde zachtjes over de benen. Nelleke trok haar overeind en trok het hoofd van Zeva korter bij om haar een innige tongkus te geven.
Daarna trok zij Zeva op de zetel en begon haar borsten te zuigen. Fred ging aan de andere kant zitten en pakte de andere borst om te zuigen. Ik bleef kijken en zag dat de hand van Nelleke naar het kutje van Zeva ging.

Ik ging op mijn knieën tussen de benen van Zeva zitten en duwde de hand van Nelleke weg. Mijn hand ging naar het kutje van Zeva en begon haar te strelen over haar geile lipjes. Zeva lag daar te genieten. Kreunend onderging zij de liefkozingen van drie mensen. Toen ik mijn lippen op haar kutje zette kwam een lange kreun uit haar mond “Oooooooh …. Ooooooh … geil … lekker” stamelde Zeva. Met mijn tong ging ik op en neer tussen die geile lipjes, stak mijn tong in haar neukgrotje, dan weer over haar dikke clit likken en zuigen. Zij maakte draaibewegingen met haar onderlichaam om mijn tong over haar hele kut te voelen. Ondertussen was Nelleke haar opnieuw aan het tongzoenen en ging Fred verder met haar stijve tepels te bewerken. Zeva maakte korte neukbewegingen met haar soppende kut en kneep haar benen samen tegen mijn hoofd. “Geil…. Geil …. Leeekkkkkkeeer” kwam er uit de mond van Zeva. Nelleke liet Zeva los en haar zuchten en kreunen werden luider “Neuken ….. neuken” zuchtte zij naar mij kijkend. Ik kwam overeind en ging met mijn lul recht voor haar neukgrot zitten. Langzaam liet ik mijn lul tussen haar lipjes gaan, maar in plaats van haar te neuken, ging ik met mijn lul op en neer tussen haar lipjes. Zij probeerde haar neukgrot over mijn lul te duwen maar ik hield mijn lul dan weer achteruit. “Ooooh ….. Juuuuuul… niet doen…. Neuken …. Neuken …. Tooooeeeee.”

Weer probeerde zij mijn lul in haar grotje te krijgen. Dit keer trok ik niet terug en liet haar mijn lul een klein beetje in haar kut duwen. Ik bleef stil liggen en liet haar met haar kut over mijn lul bewegen. Ik zorgde er wel voor dat zij alleen maar mijn lul in haar ingang kreeg en niet verder. Hevig probeerde zij verder over harde staaf heen te gaan maar ik trok iedere keer mijn lul terug als zij dit probeerde. Uiteindelijk begon zij snel mijn lul in de opening van haar kut te bewegen. Zij kreunde hard en na een tijdje kwam zij met een zucht klaar. Haar lichaam schokte en haar kut kneep in het topje van mijn lul. Op dat moment stootte ik mijn lul helemaal in haar klaarkomende kut. “Oooooooooooooohhhhhhh” een lange kreun kwam uit haar mond en ik begon haar hard en diep te neuken in haar klaarkomende kut. Zij maakte korte schokbewegingen met haar bovenlichaam en korte adembewegingen van geilheid.

Ondertussen was Nelleke over de voorbinddildo gegleden en zat die te neuken met Fred. Die had de trilsnelheid op de hoogste stand staan en neukte Nelleke diep in haar kut. Zeva draaide met haar ogen weg en maakte kleine knelbewegingen met haar stomende kut. Ik hield het niet meer en met een laatste stoot kwam ik hevig spuitend klaar in die geile kut van Zeva. Zeva voelde het zaad in haar kut spuiten en kwam voor een tweede keer klaar. Zij was helemaal uitgeput en viel slap op de zetel met haar ogen gesloten. Toen ik mijn lul uit haar kut trok, kreunde zij zacht. Nelleke had zich in reverse gezet en hing een beetje voorover om de dildo verder in haar opgerekte kut te krijgen. Hierdoor hingen haar borsten geil naar beneden. Ik pakte haar tepels tussen mijn vingers en kneep er hard in. Zij vindt dit geil en kreunde met een gil. Ik bleef haar tepels bewerken en zij duwde zich helemaal op de dildo, bleef strak zitten en schokte met haar lichaam in haar orgasme. Ik ging naar haar oor toe en fluisterde “was het lekker sletje”. Zij knikte en draaide naar mij om een tongzoen te geven. Innig waren wij verstrengeld en genoten na van ons orgasme.

“Even iets drinken” zei Nelleke. Zij vroeg wat er gedronken ging worden, samen gingen wij naar de keuken glazen vullen en kwamen terug. Zeva en Fred zaten naast elkaar in de zetel en waren elkaar door de haren aan het strelen. Wij gaven hen het drinken aan en Nelleke zei “hier tortelduifjes even elkaar gerust laten”. Zeva glunderde bij deze woorden en keek haar man lief aan. “Goh Fred wat hebben wij toch gemist in al die jaren” zei Zeva. “Nooit te laat om in te halen” glunderde Fred. Nadat wij wat hadden gedronken gingen wij naar de badkamer om de kutjes en de lullen proper te maken.
Toen wij terug in het salon waren werd en over koetjes en kalfjes gesproken. Maar wel raar iedereen bleef gewoon naakt. Blijkbaar had iedereen zin om nog een vervolg te geven aan de geile uitspattingen. Voor mij niet gelaten een geile pijpbeurt of een lekkere neukpartij of een sappige kut likken, daarvoor mag je mij altijd opzoeken. Uiteindelijk kwam het gesprek op het liefdesleven, de eerste keer seks en nog wat van die dingen.

Toen ik vertelde dat ik zelf op mijn 15de voor het eerst met een meisje thuiskwam, keken Zeva en Fred heel verbaasd. Ja eind de jaren zestig van de vorige eeuw was dat not done maar daar heb ik mij nooit iets van aan getrokken. Op de vraag wanneer ik dan mijn eerste sexervaring had, moest ik ook weer zeggen op mijn 15de. Namelijk met het meisje waar ik mee thuis kwam. Niet geneukt maar gevingerd en gebeft, terwijl zij mij pijpte. Neuken durfden wij toen nog niet want de pil was zij te jong voor, ondanks dat zij twee jaar ouder was dan ik. En condooms ja die kon je alleen maar kopen bij de apothekers. En daar moest je als 15 jarige niet voor aankomen bij de apotheek in ons dorp. Maar in de drie maanden dat wij een “relatie” hadden hebben wij ons toen zeker niet verveeld. Zeva keek heel raar en vertelde dat zij en Fred al 21 jaar waren toen zij voor de eerste keer neukten. En voor beiden was dit de eerste ervaring. Ja zo ging dat in de jaren 60 – 70 van de vorige eeuw.

Door deze bekentenissen was er toch weer animo ontstaan rond seks en ik vroeg “Zin in een tweede rondje Zeva”. Zij glunderde, haar ogen spraken lust uit en zij knikte. Ik deed teken naar mijn slappe lul en zei “die kan wel een aanmoediging gebruiken”. Zeva kwam naast mij zitten en kwam met haar hand naar mijn lul. Zachtjes begon zij te trekken en te strelen . Langzaam begon mijn lul groeien. Zeva boog voorover en nam mijn groeiende lul in haar mond. Zij pijpte mij heerlijk, wat had die oude milf dat kunstje snel onder de knie. Terwijl Zeva mij pijpte zag ik Nelleke en Fred fluisteren tegen elkaar maar kon niet horen wat er gezegd werd. Nelleke ging even weg en kwam terug met iets in haar hand maar ik kon niet zien wat. Ondertussen was Zeva zo lekker aan het pijpen dat ik mij niet meer kon concentreren op mijn omgeving. Ik sloot mijn ogen en genoot van dat heerlijke mondje rond mijn pik. Heerlijk deed Zeva dat weer, mijn pik stond weer helemaal op oorlogssterkte.

Ondertussen waren Fred en Nelleke achter Zeva gaan zitten en begonnen haar te strelen. Ik hoorde soppende geluiden en hoorde Zeva kreunen. Dus een van de twee was Zeva haar kut aan het bewerken. Ik zag Fred een tube glijmiddel pakken en op zijn vinger smeren. Wat ging die nu doen, Zeva in haar kont vingeren? Zou zij dat willen? De kut van Zeva sopte terwijl Nelleke haar aan het vingeren was. Zeva kreunde geil en bleef mij neuken met haar mond. Plots verstijfde zij even, toen ik opkeek zag ik Fred aan haar kontje bezig. Zeva bleef stil zitten en vergat mij te pijpen. Ik zag Fred een beweging maken alsof een vinger in haar kontje ging. Ik pakte Zeva haar hoofd beet en duwde haar mond over mijn pik. “Zuigen Zeve… zuigen… lekker sletje” kreunde ik. Zeva ontspande en ging verder met haar pijpwerk. Ondertussen genoot zij blijkbaar van de vingers in haar kut en kont. Ik besloot dat het tijd werd om die geile oude slet nog eens te neuken. Ik duwde haar hoofd weg en ging op de grond liggen, Zeva begreep de hint en ging haar geile kut waarvan de lippen helemaal openstonden boven mijn lul hangen.

Zij pakte mijn pik en plaatste die tegen haar grotje aan. Met een diepe zucht liet zij zich in een beweging helemaal zakken tot mijn lul tot aan mijn ballen in haar kut zat. Rustig en diep begon zij mij te neuken. “Ooooh … sletje … lekker …. Kutje” kreunde ik. Zeva boog naar mij toe en begon mij te kussen. Achter haar zag ik Fred zijn voorbinddildo insmeren met gel. Ach dat had mijn Nelleke dus gehaald. Zou Zeva een lul in kontje en kutje aankunnen? Ik probeerde haar zo geil mogelijk te krijgen door in haar oor te fluisteren dat zij toch zo lekker neukte, ik likte aan haar oor en in haar nek. Zij vond dit blijkbaar geil want haar kut sopte nog erger dan daar net. Toen voelde zij Fred die tegen haar kontgaatje aankwam. Zij keek achteruit naar Fred die vroeg “Wil je schatje, wil je ook in je kontje”. Zeva keek in mijn ogen. Haar ogen straalden geil uit. “Ja neuk mij, neuk mijn kontje”. Fred zat goed en duwde zijn dildo lichtjes tegen haar ster aan. Zeva verstarde even. “Ontspannen Zeva” fluisterde ik “Ontspannen, niet knijpen”.

Ik voelde inderdaad haar lichaam ontspannen en knikte naar Fred om verder te duwen. “Ummmmffff” kreunde Zeva toen de dildo haar sluitspier voorbij ging. Fred bleef even rustig in haar kontje zitten, terwijl ik haar terug neukte in haar kutje. Zij bewoog mee met haar onderlichaam om mijn pik beter te voelen en zo de dildo in haar kont beter aan te voelen. Ik knikte nogmaals naar Fred om te beginnen met haar kont te neuken. “Ummmf …. Uuuuuh …… neuken ….. haaarrrdddeeeer” kreunde Zeva. Zowel Fred als ikzelf begonnen te beuken in haar kut en kont. Duidelijk niet gewoon aan zo’n dubbele penetratie, maakte Zeva spastische bewegingen tot zij en wij het ritme te pakken hadden. Haar kut voelde heel strak aan en de dildo van Fred zat ondertussen ook te trillen in haar kont. Zeva maakte korte trillende bewegingen met haar onderlichaam. Haar kut verkrampte helemaal en kneep hard in mijn lul. Ineens gutste haar sap uit haar kut langs mijn lul, zij kwam squirtend klaar en viel slap neer op mijn borst.

Zij was helemaal van de wereld en zachtjes duwden wij haar opzij zodanig dat zij op haar rug lag. Hierdoor plopte mijn lul uit haar kut. Nelleke zag dit en kwam onmiddellijk af, nam mijn lul in haar mond. Zij begon hard te zuigen, stak de lul tot in haar keel. Ondertussen zag ik dat zij een grote zwarte dildo in haar kut zat te pompen. Ik stond op knappen, mijn prostaat deed pijn van geilheid. Toen Nelleke in de kop van mijn lul beet was dit de druppel en ik spoot mijn sperma in haar keel. De dildo had zijn werk gedaan in haar kut want zij kwam met een krampbeweging ook klaar. Daar lagen wij met zijn vieren op de grond. Zeva kwam langzaam terug bij haar positieven. “Gaat het schat” vroeg Fred. Zeva knikte en zei “Verdomme wat was dat allemaal, zo ben ik nog nooit klaargekomen”. Nelleke keek haar aan en lachte “voor alles een eerste sletje, eerste keer beffen, eerste keer anaal en eerste keer squirten”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5255 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie