BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (16)

Na onze geile avond met Fred en Zeva bleef het even rustig maar ondertussen was Steffie terug thuis gekomen. Ik had haar al wel even vluchtig gezien en kort gesproken maar verder was er nog geen actie geweest.
Vandaag belde zij mij op en vroeg of ik thuis was. Een paar minuten later stond zij voor de deur. Eenmaal binnen bood ik haar wat te drinken aan en gingen wij in het salon zitten. Steffie vertelde over haar verblijf bij haar ouders en dat het deugd deed om nog eens wat vriendinnen te spreken, samen op stap te gaan. Zij had dus duidelijk genoten van de trip. “En dan het grote nieuws “ zei Steffie plots. Ik keek haar aan en was een en al oor. “Ik heb een vriend” vertelde zij “ontmoet tijdens een avondje stappen. Leuke jongen waar het goed mee klikt, we kennen elkaar nu iets meer dan twee weken.”

“He leuk voor jou, je was al een tijdje zoekend denk ik?” “Ja maar nu denk ik de goede gevonden te hebben.” “Wil je daarmee zeggen Steffie dat ik je niet meer moet verwennen?” “Goh Juul ik wil mij echt richten op mijn vriend, dus ja, ik wil enkel nog met hem spelen”. “Geen probleem toch meid, ik heb een vrouw en nog een ander speeltje in het gebouw. Ik zal mij dus niet gauw vervelen. En klikt het bij de seks ook tussen jullie?” vroeg ik. “Mwwaaa moet nog wat wennen, hij is nog niet zo bedreven, een beetje terughoudend maar komt wel denk ik” antwoordde Steffie. “Wel neuken dus maar nog niet klaargekomen jij?” opperde ik. Steffie kleurde rood maar zei niks. Dat was dus een rake opmerking. Verdomme wat zou ik Steffie nog eens graag laten spartelen. Ik bekeek haar zij was vandaag mooi gekleed, een strakke jurk die haar tieten mooi deed uitkomen en haar lekkere iets wat mollige kont stond er ook mooi strak in. “Heb je een foto van Mr. Nice Steffie?” “Oooh ja op mijn GSM”.

Zij pakte haar GSM en bladerde naar de juiste foto. Zij wilde de GSM aan mij geven maar ik had een ander plannetje. Ik ging achter haar staan om op haar GSM te kunnen kijken. “Ja mooie jongen Steffie, heb je nog meer foto’s?” Zij bladerde door wat foto’s en ondertussen ging ik korter bij staan. Ik had mijn mond vlak bij haar oor, wetende van de vorige keren dat zij hier altijd geil van wordt. Ik ademde rustig in en uit vlak bij haar oor, zij wiebelde een beetje met haar onderlichaam in de zetel. Ik sprak in haar oor “ja schot in de roos, Steffie, je hebt een leuke jonge gevonden. Ik zal je missen, je lekkere sappige kutje, je kreunen …. was toch lekker de seks met jou”. Mijn plan begon te lukken je zag aan de reactie van Steffie dat zij het moeilijk kreeg en geil werd. Ik legde mijn handen op haar schouders en kneedde lichtjes haar schouders. Steffie begon zwaarder te ademen en af en toe een zacht kreun te geven. Ik wist dat ik gewonnen had eens zij zover was ging Steffie door tot het einde. Ik bleef haar schouder masseren en fluisterde in haar oor “zullen wij nog één keer … als afscheid?” Steffie draaide haar hoofd naar mij en boog wat achteruit. Zij drukte haar lippen op mijn mond en wij tongden elkaar heftig. Haar jurk was met een ritssluiting aan de voorkant. Ik trok haar ritssluiting helemaal open en kon zo haar lichaam strelen. Zij had leuke lingerie aan met wat kant afgeboord. Ik streelde haar lichaam op alle mogelijke plaatsen.

Steffie kreunde hard en geil. Ik nam haar tepels tussen mijn vingers en kneedde haar tepels. Oh wat waren die hard. “Ooooh… oooh … Juul … vriend” kreunde Steffie. Ik ging gewoon door en verplaatste mijn handen naar haar kruis. Ik wreef over haar kruis, het broekje was al kletsnat. Zij duwde haar kut tegen mijn hand aan maar ik trok mijn hand lichtjes terug zodanig dat er maar een lichte wrijving was. Steffie bleef maar proberen om haar kut steviger tegen mijn hand te krijgen maar ik hield de boot af, haar plagend en geiler makend.

Ik trok haar uit de zetel en liet het jurkje van haar schouders glijden over haar lekkere borsten en heupen tot op de vloer. Steffie stapte uit haar jurkje en wilde haar BH los maken. Ik trok haar handen terug en zei “laat Juul maar doen Steffie”. Ik ging met mijn handen in haar BH en wreef over haar stijve tepels. Groot zijn haar borsten niet maar wel heel gevoelig. Langzaam haalde ik haar borsten tevoorschijn en kuste en likte haar borsten. Terwijl ik dit deed maakte ik de sluiting van haar BH los en liet die op de grond vallen. Daarna ging ik naar haar broekje en ging met mijn hand langs onder in haar broekje en wreef over haar sappige kut. Steffie zuchtte en gromde van geilheid. Ik rukte haar broekje van haar kont en liet het op de grond vallen. Achter Steffie zag ik Zeva op de hoek van het balkon verschijnen. Van daaruit kon zij een stukje in ons salon kijken. Zij moet Steffie zien staan in haar blote kont. Zeva zelf kan niks doen want zij staat zichtbaar van beneden uit. Ach laat die geile milf maar genieten van het zicht denk ik.

Ik draai Steffie een halve slag en laat haar plaatsnemen op het salontafel. De benen van Steffie gaan helemaal uit elkaar en zij ligt met haar kut helemaal open en bloot. Ik kijk naar Zeva en steek mijn duim op. Zij reageert eveneens met een duim. “Oooohh Juul lik mijn kut… lik mijn kut verdomme” kreunt Steffie. Ik laat mij niet kennen en druk mijn mond op haar openstaande kut. Kleine likjes langs haar schaamlippen gevend ga ik op en neer in haar gleuf. Steffie maakt kleine schokbewegingen met haar onderlichaam en drukt haar gleuf tegen mijn mond aan. Ik maak korte flitsbewegingen in haar kutje alsof zij geneukt wordt door een kleine piemel. “mmmh…. Hhhhhhh…..ja… ja… jjjjaaaa….” Kreunt en zucht Steffie. Zij staat tegen haar orgasme aan en op het moment dat ik een vinger in haar kontje duw, spuit zij haar geil in mijn gezicht. Spastisch beweegt zij haar onderlichaam tot zij eindelijk een beetje tot rust komt.

“En Steffie …. “ vroeg ik “lang geleden dat je nog klaar kwam?” Zij knikte en glimlachte. Zij ging rechtzitten op de tafel en kwam een beetje naar voor. Zij trok mijn broek en short uit en stak mijn stijve lul in haar mond. Verdorie wat kan die meid toch pijpen. Zonder problemen steekt zij mijn lul tot in haar keel, beweegt de spieren van haar keel alsof zij mijn lul masseert. Dit hou ik niet lang vol dus ik trek mijn lul uit haar mond, trek haar van de tafel en zet haar op handen en knieën op de mat. Ik steek mijn lul in een keer helemaal in haar gapende kut. “MMmmfffff..” hoor ik Steffie zuchten. Ik begin haar in een hevig tempo te neuken. Steffie kan het hebben en neukt met haar kut hevig over mijn lul heen. Ik trek mij terug en ga op mijn rug liggen. Steffie komt over mij heen hangen en drukt mijn lul tegen haar kut aan. Snel laat zij zich over mijn lul zakken en begint mij stevig te neuken. Lekker strakke kut heeft Steffie. Terwijl zij neukt zet ik mijn duim tegen haar klitje en stimuleer haar klit. Zij beweegt op en neer en onderwijl schuift zij haar clit over mijn duim heen. Met mijn andere hand nijp ik stevig in haar tepels en trek zo hard mogelijk aan die spenen. “Ooohhh … verdomme …. Hhuuuuuhhhh … Huuuuhhhhhh” kreunt Steffie en met een gil komt zij voor de tweede keer klaar. Zij nijpt zo hard met haar soppende kut dat ik op dat moment mijn sperma diep in haar kut stort.

Na een tijdje laat Steffie mijn lul uit haar kut glijden en het sperma druipt uit haar kut op mijn lul. Zij gaat naar beneden en begin mijn lul proper te likken. Neemt hem in haar mond en zuigt de laatste restjes uit mijn lul.
Dan staat zij op en begint zich aan te kleden. Ik kijk haar aan en zeg “ Wow Steffie dat had je blijkbaar nodig”. Zij knikt, geeft mij een tongzoen en nog één. “Ik zal je missen Juul, ik zal je missen”. Zij staat recht en verlaat het appartement.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4501 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie