BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (17)

Na de laatste neukbeurt met Steffie, deed Zeva een beetje afstandelijk. Zij had dus blijkbaar gezien dat ik met Steffie een geil avontuurtje had gehad in onze woonkamer. Was zij jaloers? Toen ik haar tegenkwam in de garage vroeg ik het aan haar maar zij liep gewoon door en antwoordde zelfs niet. Nou mij niet gelaten, mijn Nelleke was nog geil genoeg en die kon ik ook neuken in al haar gaatjes.
Een paar dagen later zag ik Zeva bezig in hun auto. Geil zicht was dat wel in haar kleedje een beetje voorover gebogen zodanig dat je haar lekkere billen en stuk kon zien. Mijn lul steigerde al bij het idee om dat kutje of kontje nog eens te neuken. Ik ging stilletjes naar hun wagen toe en toen ik vlak bij was ging ik met mijn hand onder haar kleedje recht op haar kutje af. Zeva schrok en gag een gil. “He geil sletje heb je mij niet gemist” fluisterde ik in haar oor. “Juul, Juul niet doen joh, straks komt er iemand de garage binnen” siste Zeva. Ik luisterde niet naar haar, bleef haar over haar kruis strelen en kuste haar in haar nek. Zij kreunde lichtjes en wreef haar kruis over mijn hand. Ik deed de achterdeur van hun wagen open en duwde haar vooruit op de achterbank. Zelf stapte ik ook in de wagen en ging achter Zeva op de bank zitten. Zeva zat op handen en knieën, ik deed haar kleedje omhoog tot over haar heupen en ging met mijn vingers in haar slipje op zoek naar haar kut.

Gewillig bleef zij zitten en opende haar benen nog iets meer. Langzaam liet ik mijn vingers in haar grotje gaan en ging op zoek naar haar G-spot. Zeva had het niet meer een kreunde luid. “Ssssst sletje straks horen zij je geile kreunen”. Ik deed het kruis van haar slip opzij en stak mijn vingers terug in haar soppende grotje. Wat een geil zicht die oudere milf met haar natte spleet. Ik trok mijn vingers uit haar gleuf en ging op mijn rug onder haar liggen. Zeva begreep mijn bedoeling en duwde haar kutje op mijn mond. Ik likte als een gek aan haar sappige poes en drukte ondertussen nog twee vingers in haar gleuf. Zeva schokte met kleine bewegingen en er ontsnapten zuchten aan haar mond. Toen ik op haar clitje begon te zuigen was het hek van de dam, zij kreunde luid “jaaaa…. Jaaaa…. Jaaaaa… Juuuuuull … lik … lik….”. Met een laatste kantelbeweging drukte zij haar kutje nog wat harder op mijn mond en kwam met een luide kreun klaar. Het sap gutste uit haar zalige kut. Net op dat moment hoorden wij de deur van de garage opengaan en moest Zeva het orgasme dat door haar lichaam raasde in stilte ondergaan.

Het lukte haar niet helemaal en zij schokte met haar kut over mijn lippen. Toch had degene die de garage binnen gekomen was, niks gehoord want die wandelde gewoon door naar zijn auto om even later buiten te rijden. Ik ga op de bank zitten en trek mijn broek en boxer uit. Zeva ziet mijn stijve lul te voorschijn komen en snapt de hint. Zij draait zich om en neemt mijn stijve lul in haar mond. Zij begint mij heerlijk te pijpen, wat een verschil met de eerste keer dat deze oudere dame mijn lul pijpte. Het lukt haar bijna om de ganse lengte van mijn lul in haar mond en keel te krijgen. Heerlijk beweegt zij met haar huig over mijn lul. “Mmmmmm …. Zeva…. Leekkkkekkkeeeer” kreun ik. Zeva gaat onverstoorbaar verder met haar pijpkunsten, dan plots stopt zij komt met haar benen over mij heen zitten en stop mijn stijve in haar kut. Zij laat zich helemaal zakken tot haar kut mijn ballen raken. Zij neukt mijn lul met haar lekkere kut, haar grote kutlippen klemmen om mijn staaf en geven een zalig gevoel. Zachtjes kreunen wij beiden. Ik knijp in haar kleine borsten en trek aan haar stijve tepels door haar jurkje en BH heen. Zeva geniet ervan, en neukt zichzelf naar een nieuw orgasme.

Met een zware diepe kreun komt zij klaar, ik stoot mij nog eenmaal diep in haar kut en spuit mijn zaad in haar grotje. Langzaam verslappen wij beiden. Zij leunt een beetje voorover en kust mij op de mond, onze tongen cirkelen rond elkaar en wij genieten van elkaar. “Sorry dat ik zo nors deed “ zei Zeva “maar ik was jaloers op dat jong ding dat je neukte, jaloers en kwaad …. Ik dacht dat je haar kutje liever had dan het mijne”. “Gekke meid” zei ik haar “dat jong ding is nog wat strakker maar dat geile lijf van jou heeft andere voordelen, wat neuk ik graag met jou”. Zeva glunderde en gaf mij nog een lekkere tongkus. Toen zij omhoog kwam van mijn lul, liep het zaad langzaam uit haar kut. Zij liet het op haar vingers lopen en stak deze in haar mond. Wij fatsoeneerden ons, keken of het veilig was om uit te stappen en gingen elk onze weg.
Een paar dagen later was er heel slecht nieuws, Zeva was met haar fiets aangereden door een vrachtwagen. Een typisch dode-hoek ongeval. Zij was zwaar gewond naar het ziekenhuis overgebracht en is een paar dagen later overleden zonder nog bij bewustzijn te zijn geweest. Maar Nelleke en ik zullen deze zalige oude dame nooit vergeten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4904 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wat me nu toch overkwam? (17)”

Plaats een reactie