BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (19)

In de week na de begrafenis van Zeva kwamen wij regelmatig bij Fred. Hij kon onze steun gebruiken, hij was hulpeloos want Zeva regelde de ganse huishouding bij leven. Dus Fred moest veel leren om op zijn eentje te blijven wonen. Ondertussen vertelde hij regelmatig over zijn dochters en kleinkinderen. Zo kwam ik te weten dat Els 48 jaar oud was evenals haar man. De twee jonge dames die vorige keer op het terras zaten waren de dochters van Els en haar man, de oudste was 22 jaar en een echte flierefluit. De jongste was ouder dan ik gedacht had namelijk 18 en een stille meid maar wel een heel pientere want was ondertussen begonnen aan een studie geneeskunde. Fred had duidelijk een boontje voor de jongste dochter. Voorzichtig had ik ook gepolst naar de relatie van Els en haar man, bleek dat toch een goed huwelijk te zijn maar zoals Fred het noemde met een beetje sleet op de relatie. Hij had al een beetje van zijn humor terug gevonden die oude rakker.

De dochters kwamen af en toe ook op bezoek, vooral Els kwam regelmatig langs. Op een van die dagen zat zij samen met Fred op het terras een wijntje te drinken. Wat zag zij er weer mooi uit. Ik stuurde het bericht “wat een mooie bloem op het terras aan de overkant”. Zij keek op haar telefoon en glimlachte. Ik kreeg spontaan een stijve lul. Ik ritste mijn broek open en nam een foto van mijn lul en stuurde die op. Weer keek Els op haar telefoon en keek sluiks onze richting op. Zij stond recht en kwam aan de ballustrade staan, nonchalant keek zij rond en ondertussen kneep zij in haar borst en knipoogde. Ik ging naar het appartement van Fred en belde aan. Els deed de deur open en keek verrast. “Hoi mooie bloem, hoe is het ermee?” “Goed kom je mee naar het terras” vroeg Els. Ik volgde haar maar nam haar in de gang langs achter vast en kneep in haar borsten. “Mmmmm lekker voelen die aan” fluisterde ik in haar oor. Ik liet haar los en wij gingen verder naar het terras. “Hoi Fred even genieten van een glaasje wijn” begroette ik Fred. “Ja ook een glaasje” vroeg hij. “Doe maar” zei ik. Toen wij samen aan tafel zaten vroeg ik aan Els of zij voor Fred kon winkelen, hij kon wel wat nieuw ondergoed en kleren gebruiken had hij de vorige week gezegd. “Oh ja dat zou ik morgen wel kunnen doen pa” reageerde Els. “Weet je zal ik vragen aan Nelleke of zij mee kan gaan? Kwestie van de de juiste stijl te kiezen?” vroeg ik aan Els. Zij knikte en ik stuurde een bericht naar Nelleke die reageerde met een duim omhoog. Wij spraken de volgende dag af om 14 uur in de winkelstraat. Els vergezelde mij naar de deur en voordat ik het appartement verliet, kneep ik nog even in haar borsten als afscheid. Els kreunde lichtjes en duwde mij naar buiten.

De volgende dag vergezelde ik Nelleke naar de winkelstraat. Els stond al te wachten. Beide dames hadden een luchtig zomerjurkje aan en het was een plaatje om die twee naast elkaar te zien staan. Ik liet de dames alleen en ging naar een terrasje in de buurt om iets te drinken en naar de mooie dingen in de straat te kijken. “Kom wij zullen er eens op uittrekken” zei Nelleke tegen Els. Samen liepen zij door de winkelstraat en zochten in verscheidene winkels naar wat ondergoed, broeken en nieuwe T-shirten voor Fred. “Zullen wij even iets gaan drinken” vroeg Nelleke? “OK hier in de galerij” vroeg Els. Wij gingen samen naar de taverne in de galerij . Wij bestelden iets te drinken en praatten over van alles en nog wat. “Ik wil jullie nog eens bedanken voor het opvangen van pa” zei Els. “Ach geen dank doen wij graag Els, je moet het niet meemaken om zo plots je partner te verliezen”. “Ja maar toch is een bedankje zeker op zijn plaats, ook omdat jullie pa en ma zo hebben opgefleurd in de laatste maanden” fluisterde zij met een blos op de wangen. Ondertussen begonnen wij over haar huwelijkte praten en bleek inderdaad dat het een beetje een alledaagse sleur was en de spanning ver te zoek was. “Wil je eens wat spanning in je leven” vroeg Nelleke. Els knikte. “OK zullen wij eens gek doen?” Weer knikte Els. Ga naar het toilet en trek je slipje en BH uit, wij gaan verder winkelen in ons blote kontje” zei Nelleke.

Aarzelend stond Els recht en ging naar de toiletten. Toen zij terugkwam liet zij mij haar slipje en BH zien. Nelleke stond op en ging ook haar slipje en BH verwijderen. Toen zij terugkwam liet zij haar lingerie zien aan Els die weer bloosde. Wij rekenden af en verlieten de zaak. Els was wat onwennig want dit was haar eerste keer in haar blote kont in een winkelcentrum. Maar ik heb de indruk dat zij het wel geil vind want haar tepels staan parmantig in haar blouse. Ik heb een plan, wij gaan winkel in en uit maar ik wil haar naar een schoenwinkel brengen. Langzaam naderen wij Tamaris en ik stel voor dat wij daar binnen gaan. Wij kijken even rond als een verkopen naar ons toe komt en vraagt of hij ons kan helpen. “Ik zou graag een paar laarzen passen” zeg ik tegen de verkoper. “Oh ja voor het winterseizoen, leuk idee” zegt Els. Wij geven onze maat op aan de verkoper en die gaat op zoek. Ondertussen zetten wij ons op de stoelen in het achteraan gelegen gedeelte. De verkoper komt terug en pakt een aantal laarzen uit om te laten zien. Mooie laarzen dus wij passen er een paar maar vragen of hij geen hoger model heeft, zo net boven de knie. Terwijl de verkoper weg gaat zeg ik net hard genoeg tegen Els “ik denk dat zij dat spermavangers noemen”. De verkoper heeft het gehoord want kijkt met een vreemde blik achterom.

Hij komt terug met echt hoge laarzen tot boven de knie, geil om te dragen en met een hoge hak, zo sexy. Ik neem de laarzen aan en ga terug op de stoel zitten, er voor zorgend dat mijn kleedje vrij hoog opgestroopt zit. Ik trek een laars aan en schuif daardoor express een beetje naar voor. Mijn kutje moet zichtbaar zijn voor de verkoper. Zo geil ik voel mijn kutje nat worden. Els kijkt naar mij en doet teken dat er iets te zien is. Ik knipoog naar haar. Ik neem de tweede laars en trek die ook aan ondertussen blijft mijn kutje zichtbaar en de verkopen heeft het gemerkt want zit op zijn knieën met een knoert in zijn broek. Ik sta recht en loop een eindje met de laarzen “So sexy Els, dit voelt prima aan” zeg ik. Els knikt en zegt “zij staan je goed”. “Jij ook een paar proberen” stel ik voor. Els bloost maar doet teken naar de verkopen. Terwijl zij de laarzen aan het aantrekken is trek ik mijn jurkje omhoog zogezegd om beter naar de laarzen te kunnen kijken. Weer kijkt de verkoper op mijn blote poes. Maar ondertussen zit ook Els met haar benen open en de verkopen die ondertussen haar richting uitkijkt weet niet meer waar hij het heeft. Twee vrouwen met hun kutje te kijk in de zaak. De man durft niet rechtstaan en als wij besluiten van de laarzen te kopen, stuurt hij ons naar de kassa om af te rekenen. Zelf blijft hij zitten zogezegd om de laarzen terug in te pakken.
Nadat wij betaald hebben, verlaten wij de zaak al proestend van het lachen.

“En ben je er geil van geworden” vraag ik aan Els. “Lang geleden dat mijn kutje nog zo nat was” antwoordt zij. “Zullen wij daar iets aan doen” vraag ik. Els kijkt mij niet begrijpend aan, ik pak haar arm vast en trek haar mee richting de openbare toiletten. Ik duw Els in de gehandicapten toilet en sluit de deur. Ik neem mijn telefoon en stuur een bericht naar Juul met de aanduiding waar hij moet zijn. Ik duw Els op de WC en ga met mijn vinger tussen haar lipjes door. Zeiknat is Els, zij kreunt maar ik leg mijn vinger op haar mond. “Niet te veel lawaai” fluister ik. Zij bijt op haar onderlip en duwt haar heuvel tegen mijn vingers aan. Er wordt geklopt op de deur, Els schrikt en sluit haar benen. Ik kijk door een spleet en zie Juul staan en laat hem binnen. Els kijkt verwondert terwijl Juul op zijn knieën voor haar plaats neemt. Hij duwt haar benen open en likt vanaf haar knieën naar haar venusheuvel. Els staat geil want zij probeert de mond van Juul tegen haar kutje te krijgen. Die stelt dit echter nog even uit, als hij dan toch met zijn tong over haar gleuf gaat komt er een zware zucht uit de mond van Els. Zij pakt Juul bij zijn haren en trekt hem tegen haar kut aan. “Likkkkkkeeeeeen…… Liiiiiiikkkkk mijn kut” kreunt zij. Zij gaat flink tekeer op de tong van Juul en probeert zijn tong dieper haar kut in te krijgen.

Als Juul haar klitje zuigt en ondertussen een paar vingers in haar kut duwt, komt zij grommend en kreunend klaar. Ondertussen heb ik ook niet stil gezeten en sta hevig in mijn kut te rammen met mijn vingers. Ik trek Els van de WC af en duw Juul erop. Ik open zijn broek en maak zijn knoerharde lul bloot. Ik draai mij richting Els en laat mij met een geile zucht over de lul van Juul glijden. Ik heb een harde beurt nodig, ik ben zo geil, die lul moet diep in mijn kut spuiten. Ik duw mij met alle kracht op zijn lul, die boort in mijn kut tot tegen mijn baarmoeder. Zo wil ik het, diep en hard. Juul laat mij begaan want beseft dat ik het nodig heb. Na een minuutje keihard en diep rammen kom ik al spuitend klaar. Els kijkt vol ongeloof naar de natte kliederboel tussen mijn benen. Nadat ik uitgehijgd ben, stap in van Juul af en begin zijn lul af te trekken. “Wil mijn ventje spuiten” vraag ik? Hij kreunt en duwt zijn lul met schokjes tussen mijn vingers. “Kom Els help mijn ventje eens”. Els komt er bij zitten en terwijl ik Juul aftrek kneed Els zijn ballen en streelt onder zijn scrotum. Juul vind het lekker en een beetje later spuit hij alles uit zijn lul. Wij nemen wat handdoekjes om alles proper te maken en ook het geil van onze kutjes te vegen. Wij fatsoeneren ons en verlaten het toilet.
Wij gaan naar onze auto en nemen afscheid van Els met een dikke knuffel en kort zoentje op de lippen. Volgende keer wil ik haar neuken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6137 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie