BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (22)

Na onze uitspatting met Steffie bleef het gelukkig even rustig. Ik kwam haar nog wel eens tegen in de garage maar altijd was Sven er bij dus moesten wij het rustig houden. Els hadden wij nog een paar keer bij Fred gezien en ik was ook een keer op bezoek gegaan bij Fred toen zij er was maar zij bleef een beetje op afstand.
Een week later vertrokken Nelleke en ik op vakantie naar het buitenland. Wij hadden alles op voorhand geregeld en dus ook onze slaapplaatsen lagen vast. Er waren een paar plaatsen waar wij maar één dag bleven maar ook een tweetal waar wij langer zouden blijven omdat wij daar een aantal dingen wilden gaan bezoeken. De fietsen gingen ook mee om niet iedere dag de auto te moeten nemen. Wij hadden ons al goed geamuseerd en kwamen aan bij een B&B die wij voor 5 nachten hadden gereserveerd. Bij aankomst werden wij verwelkomd door een leuk uitziende dame van begin de 70 denk ik. Zij straalde klasse uit en de B&B was mooi en gezellig ingericht. Je zag dat deze dame vrij goed geboerd had in het verleden en de uitbating enkel deed voor haar plezier. Zij stelde zich voor als Mary. Ik observeerde haar terwijl zij wat inlichtingen gaf over de gang van zaken binnen de B&B en over het dorp, goede eetplaatsen enz. Zij was vrij groot, zeker 1 meter 70, slank, had een heel leuke kop erop staan, lang zwart haar. Haar borsten waren niet zo groot maar werden door een push-up wel lekker omhoog geduwd. Zij droeg een lange rok die haar enorm goed stond. Kortom een heel leuke verschijning. Zij begeleidde ons naar de kamer en terwijl wij de trap namen kon ik haar slanke benen bewonderen, die waren gehuld in nylon. Vermits wij vrij laat waren aangekomen, gingen Nelleke en ik snel douchen om daarna een restaurant op te zoeken.

Rond een uur of negen waren wij terug van het restaurant. Mary kwam ons begroeten en bleef even staan praten. Zij was een gezellige dame met een droge humor, Nelleke kon er ook mee lachen en het werd een gezellig praatje. De lounge stond ook ter beschikking van de gasten en daar kon je koffie, thee of frisdrank nemen à volonté. Wij gingen boven onze boeken halen en zetten ons in de lounge. Lekkere zetels heel relax, mooi ingerichte gezellige ruimte en lekkere Nespresso koffie. Na een uurtje wilde Nelleke gaan slapen, ik bleef nog even in de lounge, zette nog een koffie en ging verder met lezen in mijn boek. Na een kwartier kwam Mary even langs en vroeg of zij mij gezelschap mocht houden. Zij ging in de zetel tegenover mij zitten en wij begonnen te praten over koetjes en kalfjes. Op een bepaald ogenblik bleek dat zij 5 jaar in een stad vlak bij onze woonplaats had gewoond omdat dat nodig was voor het werk van haar man. Nadien waren zij terug naar huis gekomen en nadat haar ouders waren overleden had zij als enige dochter dit huis van haar ouders geërfd en waren zij hier komen wonen. Haar man was ongeveer 2 jaar geleden op 69-jarige leeftijd overleden. Zij was nu 71 geworden. Ik vond haar enorm charmant, een heel stijlvolle dame, leuk om te zien en zo leuk om mee te praten. Je voelde dat het klikte tussen ons en de grapjes en leuke opmerkingen gingen over en weer. Toen ik haar vroeg waar de andere gasten waren, vertelde zij dat de andere drie kamers gehuurd waren door wielertoeristen, die steeds vroeg gingen slapen. Rond een uur of elf nam ik afscheid van Mary om ook te gaan slapen. Zij stond recht en kwam mijn richting uit om ook naar haar slaapkamer te gaan. Wij doofden de lichten en gingen naar boven. Boven aan de trap moest zij naar recht en ik naar links. “Slaap lekker” zei Mary en boog naar mij toe en gaf mij een kus op de wang. “Jij ook een goede nacht en niet te veel dromen” zei ik en kuste haar ook op de wang.

Ik ben ’s morgens altijd vroeg wakker en nam in alle stilte een douche in onze kamer het was een ensuite kamer. Nadien kleedde ik mij aan, Nelleke sliep nog en ik ging naar de lounge om alle nog eens te overlopen voor onze fietstocht van vandaag. Rond een uur of zeven hoorde ik boven beweging en een 10-tal minuten later kwam Mary naar beneden. Toen zij mij zag lachte zij en kwam de lounge binnen met een vriendelijke goedemorgen en weer kreeg ik een kus op de wang, ik kuste haar ook terug op de wang met een goede morgen erbij. Wat zag zij er weer oogverblindend uit met een mooie satijnen ochtendjas aan. In het geel een kleur die haar prachtig stond. Zij keek even naar wat ik op tafel had liggen en zei dat ik een goede keuze had gemaakt voor de trip van vandaag. “Zal ik je een verse kop koffie schenken” vroeg Mary. “Graag dat gaat er wel in zo vroeg in de morgen” antwoordde ik. Mary ging naar de keuken en het viel mij op dat haar ochtendjas een beetje doorschijnend was. Mmmm lekker zicht dacht ik bij mezelf. Ik ging aan de andere kant van de salontafel zitten op mijn knieën als zij dan straks binnenkwam met de koffie stond zij tegen het buitenlicht in. Ik was nog druk bezig met de voorbereiding toen Mary de koffie bracht. Zij zette de kop op tafel en bleef even staan kijken. Ik deed of ik nog heel bezig was maar keek met een schuin oog naar Mary. Het zonnelicht van buiten maakte haar nachtkleed bijna helemaal doorzichtig. Man wat een slanke benen had Mary, met een bol kontje en zag ik dat nu goed had zij geen slipje aan? Ik zag ook geen haren tussen haar benen dus kaal? Ik keek op en zag een mysterieuze glimlach rond haar mond. Ondertussen begon mijn broek te klein te worden. Gelukkig ging Mary snel weg want zij moest het ontbijt verzorgen tegen acht uur. Ik legde mijn stijve lul eerste even goed want die knelde werkelijk in mijn broek.

Rond een uur of acht kwam Nelleke naar beneden en konden wij gaan ontbijten. Prachtig ingerichte eetruimte met een heel uitgebreid buffet met kazen, diverse soorten vers fruit, yoghurt, diverse vleessoorten en broden, klasse. Warme gerechten moest je bij Mary bestellen. Toen zij binnenkwam viel haar natuurlijke schoonheid en uitstraling weer op. Dit keer had zij een lange broek aan met een mooie blouse. De blouse was lichtjes doorschijnend en zij had weer een witte push-up BH aan. Haar lekker kontje stond mooi gespannen in haar broek. Mijn lul reageerde weer op deze vrouw. Nelleke bestelde een eitje en ik vroeg havermout. Ondertussen waren de wielertoeristen ook aan tafel gekomen en was de rust voorbij. Gelukkig waren zij gehaast en na 20 minuten waren zij al weer verdwenen om zo snel mogelijk op hun fiets te vertrekken. Wij bleven rustig zitten en genoten van het ontbijt. Toen wij opstonden was Mary nergens te zien dus klopte ik op de keukendeur en werd er “Kom maar binnen” geroepen. Ik vroeg aan Mary of ik best vandaag zou betalen voor ons verblijf en zei “Och niet onmiddellijk nodig maar ja als je wil, wel handig”. Zij rekende uit wat wij voor de 5 nachten moesten betalen en met haar droge humor “Ik hou van mannen met geld”. “Sorry Mary maar mijn vrouw betaalt altijd voor mij” zei ik met een grijns op mijn gezicht. Mary schoot ook in de lach en Nelleke betaalde de rekening.

Toen wij wilden vertrekken zag ik dat er wat dauw op de fietszadels lag en ging binnen om een doekje te vragen. Nadat de fietszadels waren gepoetst ging ik het doekje terugbrengen en zei Mary “Nu heb ik toch nog iets van jou gekregen”. Ik kijk haar in de ogen en zie een glinstering. Ik ga naar haar toe, neem haar in de nek vast en druk mijn lippen op haar mond. Zij opent haar mond en wij tongen elkaar hevig en geil. Ondertussen maar ik haar broek open en ga met mijn hand in haar slipje. Oh wat een zachte stof maar vooral wat een natte kut en inderdaad geen haar te bekennen. Zij duwt haar venusheuvel hunkerend tegen mijn hand aan en kreunt geil terwijl zij blijft zoenen. Zij leunt achteruit tegen het aanrecht aan en duwt haar heuvel helemaal naar voor, haar broek schuift naar beneden en haar slipje laat de ruimte om haar kut diep te vingeren. Zij klemt haar handen om het aanrecht en maakt kleine neukbewegingen om mijn vingers dieper in haar kutje te laten schuiven. Ik moet mijn vingers niet bewegen zij maakt de neukbewegingen en neukt letterlijk mijn vingers. Mary stopt de tongzoen en hijgt en kreunt verschrikkelijk geil. “Ooooh …. Oooooohhhhh…. Oh…. Oh… oh….geil …. Vinger ….. geil” kreunt zij. Haar orgasme is kort bij dat voel je aan het trekken van haar kutspieren. Ik zet mijn duim tegen haar klit en dit is blijkbaar de druppen, want het geil spuit uit haar kut als ze klaar komt. Ik moet haar vasthouden anders zou zij voorover vallen. Mijn hand is nat van haar spuitgeil en haar slipje en broek zijn ook nat. Zij trekt mijn hoofd korter bij en geeft mij een intense tongkus. Nadat de tongkus wordt verbroken fluistert zij “dank je wel, mmmm wat geil, dank je wel”. Ik geef haar nog een geile lik over haar lippen en fluister “ik hou van een vrouw met een lekker poesje”. Ik droog mijn hand aan de handdoek en geef Mary een kus op haar lippen. “Tot straks” en ben naar de fietsen waar Nelleke staat te wachten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5414 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie