BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (29)

Zoals gewoonlijk werd ik vroeg wakker. Ik had slecht geslapen, waarom geen idee misschien omdat wij vandaag Mary’s B&B gingen verlaten? Nelleke sliep nog, ik ging naar de badkamer en nam een vrij koude douche, dat vind ik ’s morgens altijd lekker om beter wakker te zijn. Na de douche ging in naar buiten om al wat voor te bereiden om te vertrekken straks. Nadien nog even de lounge in om de te volgen weg nog eens te overlopen.
Ondertussen was het rond 7 uur en hoorde ik gerommel in de keuken. Mary was dus wakker. Na een paar minuten ging ik naar de keuken en zag haar aan het aanrecht staan. Verdomme wat zag ze er toch weer lekker uit. Zij had een korte zwarte zijden kimono aan. Haar slanke benen kwamen daar sierlijk onderuit en de kimono bedekte net de wangen van haar kontje.

Mary had niet door dat ik achter haar binnen gekomen was. Toen ik mijn handen op haar heupen legde schrok zij even. Maar toen ik haar een kusje in de nek gaf en vroeg “had ik een afspraakje met deze mooie dame?” Keek zij over haar schouder en knikte. Ik boog naar haar toe en kuste haar op de mond. Die kus werd een geile tongkus. Onze tongen kronkelden over elkaar en toen ik op haar tongpuntje beet, kreunde Mary hard en duwde haar kontje tegen mijn onderlichaam aan. Zij voelde mijn harde lul in mijn boxer en begon er overheen te wrijven. Terwijl we elkaar bleven kussen, pakte ik haar kleine tietjes door de kimono en draaide haar tepels lichtjes. De punten van haar tietjes stonden al zo hard als een rots. Tenslotte lieten wij elkaar los en draaide Mary haar lichaam naar mij toe. Ik nam haar gezicht in mijn handen en streelde haar wangen. “Wat een mooie vrouw ben je toch” zie ik tegen Mary. Zij bloosde als een tiener en een glimlach sierde haar mond. Verdorie ik was getrouwd met Nelleke en voor de eerste keer kreeg ik toch gevoelens voor iemand anders. Mary was ook geen gewone vrouw. Wij hadden een duidelijke klik, wij zaten op dezelfde golflengte op vele gebieden en vooral ook haar manier van leven en haar droge humor deden mij smelten voor deze dame.

Ik drukte mijn lippen opnieuw op haar mond en ging met mijn tong weer in haar mond. Deze kus was nog geiler en heter dan de vorige. Mary sloeg haar armen op mijn hoofd en trok mij heftig tegen zich aan. Zij maakte zich los van mij en keek mij aan met ogen die geil maar ook verliefd keken. Ik pakte haar op en zette haar op het aanrecht met haar kontje. Hierbij viel de kimono open en daar zat die mooie geile cougar met haar kut en borsten bloot. Haar tepels stonden nog steeds als priemen vooruit en je zag de glinstering op haar schaamlippen. Ik bukte mij en drukte mijn lippen op haar geile gleuf. “mmmm lekker kutje” kreunde ik. Langzaam likte ik tussen haar schaamlippen en slurpte haar zoete geil op. Mary kirde als een tiener en drukte haar lipjes tegen mijn mond. Ik drukte mijn tong als een piemel in haar geile kut en neukte haar met mijn tong. “Uuummmmffffffff” zuchtte Mary geil. Zij zat met haar mond open en haar ogen dicht te genieten.

Na een tijdje trok zij mijn hoofd omhoog, keek mij aan en zei “neuk me, neuk me, ik wil je lul voelen Juul.. neuk me”. Ik stond recht, mijn lul stond stijf als een paal. Mary keek mij aan en stak haar onderlichaam vooruit als teken van neuk mij. Ik plaatste mijn lul tegen haar geile natte kut en drukte mij langzaam centimeter voor centimeter in haar hete kut. Wij neukten op een passionele heerlijk geile manier en keken elkaar in de ogen. Mary hijgde zwaar en het geluid klonk als muziek in mijn oren. “Geil Mary, lekker … in je …. kutje” kreunde ik. Mary reikte naar mijn hoofd en trok mijn lippen op de hare. Zij begon mij te tongen en kreunde in mijn mond. Nadat zij de tongkus verbrak zag ik tranen uit haar ogen komen. Zij bewoog op en neer met haar onderlichaam en duwde haar clit tegen mijn lul aan. Langzamer gingen wij in en uit nog één keer wipte zij haar kut omhoog om mijn lul dieper in haar te krijgen en dan explodeerde zij en spoot het geil langs mijn lul uit haar kut gevolgd door een geile “Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”.
Terwijl Mary weer op adem aan het komen was, ging de keukendeur open en stond er een vreemde vrouw in de deuropening. Mary keek naar de deur en zei “Hoi Brit zet jij de tafels klaar?” Brit draaide zich om en de deur ging dicht. “Een beetje hulp voor de keuken deze morgen” zei Mary tegen mij “mijn vriendin”. Ik trok mij terug uit de kut van Mary en er kwam een sliert geil mee naar buiten.

“Kontje?” vroeg Mary. “Neen Mary te vroeg ik zou je pijn doen” antwoordde ik. Mary schudde met haar hoofd ter ontkenning. Zij stapte van het aanrecht, draaide zich om en zag een buttplug in haar kontje zitten. Ik wist van Nelleke dat zij verschillende plugs gekocht had en dat in verschillende diktes. Mary keek naar mij en zei “ik heb vannacht de grootste al in mijn kontje kunnen krijgen, ik wil je in mijn kontje.” Ik stapte op haar af en trok aan de plug, deze kwam langzaam uit haar gaatje en inderdaad zij had een best groot formaat in haar aars zitten. Zij zette haar benen wijd, trok haar kontwangen uit elkaar en ik keek recht in haar kontje, dat wijd open stond. “Maagd” zei Mary “eerste keer, ik wil dat jij mij de eerste keer neukt in mijn kontje”. Zij draaide zich terug om, kwam voor mij staan en drukte haar lippen op mijn mond. Toen zij de kus verbrak keek zij mij vragende aan en zei “Alsjeblieft Juul, ik wil je ….” Niet dat ik niet wou maar ik aarzelde toch een beetje. Zij ging naar de tafel en leunde met haar ellebogen op de tafel, haar benen wijd in afwachting naar mij kijkend over haar schouder.

“Toe alsjeblieft ik wil jou als eerste….” zei Mary. Ik moet zeggen het was een geil zicht en haar smeekbede liet mij niet onberoerd, ik werd nog geiler wetende dat ik de eerste zou mogen zijn. Ik ging achter haar staan en Mary keek mij glimlachende aan. Zij knikte en beet op haar onderlip. Er hing nog vrij veel glijmiddel in haar kontje maar toch stak ik eerst mijn lul in haar kut om hem vochtig te maken om daarna de tip van mijn stijve tegen haar kontje te zetten. Mary drukte haar kontje een beetje achteruit en mijn lul ging een klein stukje naar binnen en ondervond dan weerstand. Ik trok mij terug en ging weer naar voren tot ik weerstand ondervond. Toen ik daar doordrukte ging mijn lul voorbij haar sluitspier in haar kontje. Mary kreunde geil en zei “jaaa … jaa .. eindelijk”. Soepel gleed mijn stijve lul in haar kontje tot ik niet verder kon en mijn ballen tegen haar billen kletsten. Ik trok mij terug en duwde weer terug mijn lul in haar nauwe gaatje. Stelselmatig sneller en sneller ging ik haar kontje in. De deur van de keuken ging weer open en Brit kwam binnen. Mary had het niet in gaten.

Brit stond met grote ogen te kijken hoe haar vriendin genoot van mijn lul in haar kontje. Ik bleef Mary neuken maar ging nu langzamer in haar kontje zodanig dat Brit meer zicht had op de beweging in het kontje van Mary. Brit ging onder haar rokje met haar hand. Zo te zien stond zij daar over haar kut te wrijven. Mary gaf meer ritme aan onze neukbeweging en spande haar spieren op. Haar tunnel werd nauwer en mijn lul werd geplet in haar darmen. Dit ging ik niet lang volhouden, ik voelde dat Mary haar clit aan het bewerken was en hoorde haar ademhaling sneller en sneller gaan. “Ah …. Ah….. Ahhhh …… AAAAAAAAaaaaaahhhhhhhh” klonk er door de keuken toen Mary klaar kwam. Voor mij de extra stimulans en ik spoot haar kontje vol met mijn sperma. Ik schokte en schudde tijdens mijn orgasme en hield mij vast aan de heupen van Mary. Voor mij hoorde ik ook een kreun en zag dat Brit haar benen samen kneep en met een grijns op haar gezicht een orgasme door haar lichaam liet razen. Op dat moment zag Mary pas dat Brit in de keuken stond. Mary glimlachte naar Brit en gaf haar een knipoog.

Ik trok mij terug uit de kont van Mary, nam een vel van de keukenrol op het aanrecht en droogde mijn lul. Ik ging met een tweede vel door de bilnaad van Mary om ook deze droog te vegen. “Tijd voor een douche Mary”. Zij stond recht en kwam voor mij staan. “Oh Juul, dank je, dank je” zei Mary. Zij nam mijn hoofd vast en drukte haar lippen op de mijne om een liefdevolle kus te geven. “Oei inderdaad snel even douchen want binnen een halfuurtje komen de eerste gasten ontbijten” zei Mary. Wij gingen naar boven ieder naar zijn eigen kamer om te douchen.
In mijn kamer was Nelleke ondertussen ook wakker. Ik vertelde haar wat er gebeurd was en vertelde haar ook dat ik moest oppassen om niet verliefd te worden op Mary. “Het is ook zo een schatje” zei Nelleke begripvol en samen gingen wij douchen om nadien te gaan ontbijten.
Het afscheid van Mary was voor ons drieën toch wel een beetje triest en pijnlijk. Wij hadden nu eenmaal een goede band. Mary beloofde om snel eens naar ons toe te komen. Wij wisselden telefoonnummers uit en ik maakte een Whatsapp groepje voor ons drie. Na een paar pogingen slaagden wij erin om te vertrekken bij Mary. Terwijl Mary ons uitwuifde zag je de tranen over haar wangen lopen.
Een paar dagen later kwamen wij thuis en stuurden een foto van ons beiden door naar Mary met de woorden “Altijd bij ons”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6786 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Wat me nu toch overkwam? (29)”

Plaats een reactie