BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (5)

Ik lag nog maar net in bed bij Niels toen hij vroeg of het geen pijn deed om met zijn piemel in een kutje te gaan.
Ik lachte en zei dat hij het wel mocht proberen, hij vertelde dat hij het nog nooit had gedaan.
Ik vroeg of hij het wilde proberen bij mij, hij keek verlegen en vroeg of dat niet vreemd was omdat bij zijn tante te doen?
Oké ons leeftijd verschil is wel groot vind ik hij was 17 en 27 maar er zijn grotere verschillen, eigenlijk had ik mij er al een beetje op verheugd maar hij had natuurlijk ook wel gelijk dat het een beetje vreemd was.

Ik ben geboren in Zweden, mijn moeder is Zweeds net als iets donker blond allebei rond de 170 lang en wij lijken veel op elkaar voor wie dat belangrijk vind, ik weet mijn Nederlands schrijven is niet optimaal maar ik heb tot mijn 17de in zweden gewoond.
Daar zijn de mensen ook veel vrijer en daar is natuurlijk ook het land van de sauna’s waar niet moeilijk wordt gedaan om met de familie naakt in de sauna te gaan, waar in ik dingen heb gedaan waar jullie rooie oortjes van zouden krijgen (als jullie daar belangstelling bij laat het maar weten)
Maar met de gedachte dat mijn schoonzus en zwager het graag wilden dat hun zoon wat zou bij brengen op seks gebied en ook de gedachte dat mijn kerel eens ze je mag best seks hebben met een andere vrouw of man zo lang je maar bij mij blijft, hij heeft vaak last van erectie stoornissen, maar zei hij als je het met een ander doet dan wil ik het wel graag horen wat en hoe je het gedaan hebt, het schijnt dat hem dat wel op wind.

Maar goed nog even terug komend op het vorige verhaal (deel 4) kreeg ik een reactie dat onze volleybal trainer niet bij ons hoeft te douchen.
Natuurlijk is dat ook niet gebruikelijk, maar de meiden van ons team doen er niet moeilijk over en bij de scheidsrechter laten douchen is ook geen optie die is bij ons ook vaak een vrouw.
En wij hadden een aanbod gekregen om mee te doen aan een beach volleybal toernooi en zouden 200 euro per persoon krijgen als wij in de outfit van een bedrijf zouden spelen en als wij eerste zouden worden dan kreeg de verenging 2000 euro, wij voelden ons vereert wij lachten en zeiden dat wij betaalde spelers waren. Wij kwamen bij het veld in de kleedkamer lagen onze kleren, ik weet bij beach volleybal zijn de broekjes en shirtjes klein, maar dit leek meer op een string. Maar goed het mannelijke publiek vond het geweldig en de sponsor van ons maakte volop foto’s.
Wij werden eerste en gefeliciteerd door de sponsor.

Maar goed om terug te komen op Niels, zijn pik stond mooi stijf en ik trok zijn velletje rond zijn eikel naar beneden ik deed mijn benen uit elkaar en mijn lipjes sprongen open die waren al nat bij de gedachte dat ik misschien geneukt zou worden, ik opende mijn lipjes en zei zachtjes als je wilt dan mag je, je piemel er wel voorzichtig in steken.
Niels kroop dichter bij en trillend zette hij zijn pik tussen mijn lipjes en liet zich voorzichtig zakken.
Het voelde heerlijk helaas duurde het niet zo lang voor dat hij al klaar kwam, hij schaamde zich en bood zijn excuus aan, ik zei gelijk even geduld hebben dan maak ik je nog een keer klaar de tweede keer houd je het langer vol.

Gelijk nam ik zijn pik in de mond die nog nat was van zijn sperma en mijn kutvocht en zoog er aan het duurde niet lang of hij werd al weer stijf, nu ging op mijn knieën zitten en zei dat hij mij nu op zijn hondjes mocht neuken, dat deed hij en ik voelde zijn balletjes tegen mijn clit aan gaan nu duurde het een minuut of 10 en spande mijn kut lipjes aan en melkten de pik van Niels die met een schreeuw klaar en trok zijn pik uit mijn strakke kutje.
De volgende ochtend zag ik een lach op de gezicht van mijn schoonzus, die zei zachtjes het ging wel goed geloof ik.
Die avond er op vroeg Eva (mijn schoonzus) of ik haar wilde bij praten op de andere slaapkamer die over was want daar sliep zij die nacht, ik keek verbaasd maar deed wat zij vroeg.

Toen ik daar op de slaapkamer kwam lag Eva onder een laken en zei kom er maar bij in, zoals jij mij laatst verwende doe jij dat wel vaker?
Ik keek haar lachend aan en zei wat ben jij een sletje, jij wilt gewoon seks met mij.
Eva kreeg een rooie kop en fluisterde dat zei het wel fijn had gevonden, maar zei ik vind jouw kerel dat dan het niet erg, Eva werd even stil en mompelde dat hij het geil zou vinden om een trio te doen laatst droomde hij hard op over jou.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16753 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (5)”

  1. Inderdaad in Zweden zijn ze veel vrijer las ik in een reeksje verhalen op een andere pagina.

    Je schrijft vrij goed Nederlands voor een niet in Holland geboren zijnde Dame.

    De verhalen zijn super geil tot nu toe, doe zo verder.

Plaats een reactie