BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marleen 6/7

Marleen – Neuken of geneukt worden

Dit ietwat trieste verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Marleen wist niet wat ze hoorde. Alle vrijpartijen die ze ooit had, had ze ondergaan, zonder enige inspraak van haar kant.

Nu vroeg die vent aan haar van alles, en ze kon in feite kiezen om al dan niet te doen wat hij vroeg, maar ze kon die vent gewoon niets weigeren. Psychologisch, emotioneel, biologisch, zat ze als een vlieg in een spinnenweb. Niemand zou haar begrijpen, mocht ze het aan iemand vertellen, maar ze besefte weldegelijk dat ze volledig machteloos was.

Die Rick vroeg haar iets en liet haar op het eerste zicht de keuze om al dan niet te doen wat hij vroeg, maar in werkelijkheid, wist die vooraf dat ze toch zou doen wat hij vroeg. Ze had er gewoon geen weerstand tegen. Ze was volledig willoos en helemaal in zijn macht. Aan de éne kant ergerde haar dat mateloos, aan de andere kant vond ze dat ook mateloos opwindend.

Marleen zette één hand op elke bolling van zijn schouders en begon eerst zachtjes te schommelen met die dikke pik in haar. Door het schuren van haar klitje op zijn schaambeen, begonnen er al opnieuw geile genotsscheuten door haar lichaam te dollen. Zachtjesaan werden haar bewegingen heviger. “Wil je alsjeblieft je tijd nemen Marleen, het is geen wedstrijd, bouw je genot traag op en laat mij daar weer getuige van zijn, je kunt me geen groter plezier doen dan dat”. Ze keek neer naar Rick onder haar, die keek omhoog en glimlachte. “Marleen, je bent een prachtvrouw” en hij keek dan zeer duidelijk naar de voor hem deinende borsten.

In een flits dacht Marleen terug aan het moment, een aantal weken geleden dat ze voor haar spiegel gestaan had, wenend, en van zichzelf enkel haar eigen borsten als acceptabel had aanvaard. Dat was de dag dat ze voor het eerst met haar resterende zes Euro, twee koffie was gaan drinken en Rick voor het eerst zag.

“Nu geen spelletjes meer Marleen” zei Rick die daardoor haar gedachten doorbrak. “Zou je nu al jouw verborgen passie aan mij willen laten zien ?” Dat was in de gedachten van Marleen alsof er haar een startschot gegeven werd. Ze ging erop los. Met haar beide handen steunend op zijn schouders begon ze als maar heviger te schommelen om daarna over te gaan in op en neer bewegingen, waardoor ze zijn piemel telkens bijna helemaal uit haar liet schuiven om daarna, met als maar meer geweld, zich met haar kleddernatte kut, al nijpend er terug over te laten vallen.

Rick die gewoon roerloos onderuit lag in het zeteltje, met een als maar hevigere furie bovenop hem, begon haar aan te moedigen. “Vooruit meisje, laat je echte passie aan mij zien, doe mij een plezier, gebruik elk vezeltje van je mooie, geile lijf om voor mijn ogen te ontploffen, je kunt het, je hebt een goddelijk lichaam en dat zit boordevol passie, laat mij die zien, laat mij de echte passionele Marleen zien”. Het leek wel alsof hij een vader was, die zijn dochter bij een belangrijke tenniswedstrijd stond aan te moedigen.

Marleen hoorde maar half wat hij allemaal zei. Ze voelde alleen die dikke, vette lul heel diep in haar kutje en er bijna weer helemaal uit gaan. Ze had zelf controle in wat ze deed, althans dat dacht ze. Dat had ze als ze zichzelf klaar vingerde ook natuurlijk, maar ze had dat nooit gehad bij eender wie, waarmee ze ooit seks had gehad. Ze genoot intens. De aanmoedigingen van Rick zweepten haar op. Het leek alsof ze een ander wezen was. Ze kreunde en gilde dat het een lieve lust was en mocht ze zichzelf vanop afstand bezig gezien hebben, ze zou zelf nooit geloven dat zij dat was, die zo op de lul van een oudere vent tekeer ging. Het seksbeest in haar had de bovenhand gekregen, dat was niet meer onder controle te houden, elke vorm van schroom, verlegenheid, preutsheid of ander soortige remmingen waren verdwenen.

Als één brok furieuze passie reed ze zich in een zo hoog mogelijk tempo klaar. Rick bleef haar aanmoedigen terwijl hij naar haar dansende lichaam bovenop zijn harde pik keek. Marleen leek wel een vulkaan van seksueel geweld te zijn. De geluiden die ze produceerde werden als maar harder. Haar gegil klonk keihard doorheen de woonruimte van haar kleine appartementje. Dan kwam ze tot ontploffing. Rick had het gevoel dat zijn lul een warme douche kreeg op het moment dat zij krijsend klaarkwam. Marleen duwde tijdens het klaarkomen haar onderlichaam hard op zijn lendenstreek. Ze duwde met geweld haar klit tegen zijn schaamstreek en ze krijste keihard dat ze klaarkwam. Het nijpen en de krampen in haar kutje, rond de lul van Rick door haar klaarkomen, deden zijn drang tot klaarkomen zienderogen stijgen. Marleen voelde het geweld van haar orgasme iets afnemen, als Rick zijn onderlichaam met haar erbovenop met een paar felle stoten, naar boven duwde en door het spuiten vanuit de pik van Rick verlengde ze haar eigen orgasme. Tijdens dat spuiten zong ze één heel langgerekte ‘oooooooooooojjjjjjjaaaaaaaaaahhhhhhhhhh’. Eens het spuiten gedaan, liet Rick zich ontspannen terug in het zeteltje vallen, nog steeds met Marleen boven op hem. Ze hijgde van de wilde inspanning terwijl ze nog steeds met gestrekte armen op zijn schouders leunde.

Rick genoot van de aanblik. Een uitgeraasde furie bovenop hem, licht bezweet, hard hijgend en met gesloten ogen, zat Marleen boven op zijn verslappende piemel die in een poel van kutsappen en sperma leek te zwemmen.

Door de felle ademhaling leek haar mager lichaam intens naar adem te happen. Ze leek een hardloopster die een goeie tijd voor een marathon gelopen had en net over de meet stond uit te hijgen van de inspanning. Haar mooie appeltjes van borsten, met knalharde tepels erop, leken verwijtend naar hem te wijzen. Rick, die op een paar opwaartse bewegingen met zijn heupen na, niets uitgespookt had en zijn armen nog steeds rustig op de leuningen van het zeteltje had liggen, voelde zich in de zevende hemel.

Technisch gezien had hij haar niet aangeraakt, maar had zij hem aangeraakt. Dat vond Rick net zalig.

Het duurde nog meerdere minuten vooraleer, Marleen haar ogen moeizaam opende. Ze keek naar beneden en keek naar Rick. Die zei rustig : “Marleen, jij bent een geweldig sensuele en passionele vrouw, ik had daarvan al een vermoeden, maar jij overtreft al mijn verwachtingen”. Marleen genoot van het compliment.

Dan vroeg Rick : “wil je mij nog een plezier doen, Marleen ?” Die keek hem recht in de ogen en ze knikte van ‘ja’. “Wil je mij een kus geven alsjeblieft ?” ‘Die vent vroeg gewoon alles wat hij wou’, dacht Marleen, ‘maar hoe zou ze ooit in staat zijn om die iets te weigeren’, vroeg ze zich af.

Marleen boog wat voorover en kuste zacht zijn lippen en liet haar tong zachtjes even tussen zijn lippen gaan. Dan trok ze zich terug. Dat was maar en korte, zachte, halve tongkus. Rick glimlachte en zei : “Marleen, wil je me alsjeblieft een echte tongkus geven, eentje die van de passionele Marleen afkomstig is en niet van de Marleen van een paar weken terug”. ‘Verdomme’ dacht Marleen bij zichzelf, ze was al onmiddellijk terug in haar oude patroon hervallen.

Nu schoot haar tong wild naar binnen in de mond van Rick. Hevig en dwingend, raasde die tong kronkelend door zijn mond. Rick gaf weerwerk en met zijn tong, draaide hij rond die van haar. Ze leken een gevecht te voeren. Marleen die nog steeds boven op Rick zat, had de overhand en tongde neerwaarts in zijn mond, met geweld en passie. Rick van zijn kant genoot van de furie bovenop hem en tongde mee. Dan opeens, krolde hij zijn lippen in een O-vorm en had zo de tong van Marleen gevangen. Hij was gelijktijdig hard beginnen zuigen op haar tong. Marleen opende haar ogen wijd van verbazing.

Die Rick zoog aan haar tong alsof hij een tepel in zijn mond had. Krachtig en dwingend zoog hij minutenlang. Marleen zat vast. Dan hapt hij naar adem. Marleen trok haar hoofd terug. Rick hijgde, keek omhoog en vroeg : “mag ik je aanraken Marleen ?”

Hoe kon ze daar nu nog ‘neen’ op zeggen, dus ze knikte maar. Rick plantte zijn beide handen op haar kontkaken en stond gewoon recht. Zijn deels verslapte piemel, waarvan enkel de eikel nog in haar doornat kutje zat, floepte er uit.

Marleen woog nog geen vijfenveertig kilo, maar gezwind stond Rick recht, hij droeg haar, zijn lul floepte helemaal uit haar, gevolgd door een lading sperma en kutsappen dat uit haar gutste en op de vloer viel en hij stapte gewoon uit het zeteltje en schuifelde met zijn broek en boxer nog rond zijn enkels, naar de sofa.

Marleen wist wel, dat ze niet zwaar in gewicht was, maar ze dacht, die vent moet aan sport doen of gedaan hebben, om zo uit liggende houding ineens met mij bovenop hem, recht te staan en naar die sofa te wandelen.

Rick vlijde Marleen languit, ruggelings neer in de sofa en ging naast haar zitten. Dan zei hij : “lieverd, weet je nog wat de straf was die je zou moeten ondergaan, mocht je verliezen bij optie twee, toen ik je de keuze gaf uit drie opties ?” “Dat jij me mocht neuken” zei Marleen. “Neen” zei Rick, “dat heb jij gezegd en dat hebben we veranderd naar ‘dat jij me zou neuken’, wat je trouwens zonet, perfect gedaan hebt”. “De straf die ik opnoemde was dat ik met de hulpmiddelen hier aanwezig jou zou doen klaarkomen tot je om vergiffenis zou smeken voor al je zonden of knock out zou gaan”.

Dat herinnerde Marleen zich vaag, maar in werkelijkheid had ze maar één woordje echt gehoord en dat was : ‘lieverd’. Rick vroeg dan : “krijg ik nog een kus van je ?” En hij boog zich voorover. Zonder antwoord af te wachten, zette hij zijn lippen op de hare en deze keer duwde hij zijn tong diep in haar mond. Zwoel maar traag ging die tong diep in haar mond en alsof ze op zoek was naar iets, ging het tipje van zijn tong overal heen in haar mond. Rick streelde ermee haar gehemelte, haar tandvlees, de binnenkant van haar kaken en haar tong zelf. Hij kuste niet hevig en fel, maar eerder traag en zwoel.

Van alle mannen waar ze ooit mee gekust had, was haar eerste vent, de vader van haar kinderen, diegene die haar het best gekust had. Dat was altijd passioneel en zalig, maar wel altijd op dezelfde manier. Met Rick was ze nu zwoel en rustig aan het kussen, daarnet was het hevig en fel, die variatie beviel Marleen wel. Van Robert, haar ex, had Rick wat kussen betreft duidelijk gewonnen.

Met één hand, had Rick de Rosy Gold gepakt, aangezet en zachtjes haar kontje ingeduwd. Dan stopte hij even met kussen en vroeg : “wil je deze even in je kontje vasthouden liefje ?” Ohhh, dacht Marleen, weer zo lief. Haar éne hand zat ondertussen langs haar lichaam, onder een bil door, met de vingertoppen tegen de Rosy Gold. Zo hield ze die in haar kontje, terwijl het ding rustig verder trilde.

Rick pakte dan de roze Svakom staafvibrator en zette die tegen haar kutlippen. Dan drukte hij zachtjes door. Door het nog aanwezige sperma en de kutsapjes, gleed het ding vlotjes en traag, al trillend naar binnen. Rick stopte met kussen. Hij hield met één hand de Svakom in haar en greep met de andere naar de lange, bolvormige wandvibrator en zette tegen haar klitje. Drie dingen die tegelijk trilden, eentje in de kont, eentje in de kut en eentje tegen haar klit, was meer dan genoeg om de genotsgolven door haar lichaam te laten razen.

Rick keek naar haar gelaat en zag Marleen met gesloten ogen genieten. Dan fluisterde hij : “mag ik je borsten kussen liefje ?” Er kwam een kreunende ‘uuuuhhhhhhh’ uit haar mond ter bevestiging en Rick boog zich voorover. Hij tuitte zijn lippen rond één harde tepel en zoog redelijk hard. “OOOooooooooohhhhhhhhhhhhhh” ontsnapte er nu uit de mond van Marleen. Rick liet de tepel uit zijn mond glippen en even later zoog hij hard op de andere . Weer een zelfde geluid bij Marleen. Dan liet Rick de tepel weer los en met platte tong, likte hij met heel grote halen over haar éne borst. Dan de andere, Marleen kreunde nu zachtjes.

Na een paar minuten, zoog Rick weer één tepel zo ver mogelijk in zijn mond met weer een langgerekte ‘oooooooooohhhhhhhhhhh’ als gevolg. ‘Die vent gaat mij hier gek maken’ dacht Marleen, maar dan begon Rick ineens op die tepel te bijten, eerst zachtjes en dan harder.

Met drie trildingen in haar liesstreek actief en Rick die op haar tepel beet, werd door de lichte pijn in de tepel, alles teveel en ze begon te gillen dat ze klaar kwam. Heel haar lichaam schokte, maar dat ontlokte alleen maar een heviger orgasme, omdat Rick de tepel tussen zijn tanden niet losliet. De zalige scheuten van pijn, verhoogden en verlengden enkel maar de storm van haar orgasme. Ze krijste het uit. Rick nam de bolvormige vibrator van haar klitje weg en liet haar orgasme helemaal uitrazen. De kleine vibrator die ze losgelaten had en die nog in haar kontje zat, samen met de Svakom, de lange dikke vibrator in haar kutje, hield Rick diep in haar met één hand.

Marleen lag te hijgen, haar borstkas ging fel op en neer. Ze legde haar eigen handen bovenop haar borsten alsof ze haar borstkas in bedwang wou houden. Rick liet begaan en zat half op de sofa naast haar met één hand die twee trillende rotdingen in haar houdend en met de andere hand, streelde hij haar haren uit haar gelaat. Met de rug van zijn hand, streelde hij haar kaak. Dat duurde zo een paar minuten.

Net toen Marleen wou zeggen : ‘zet die rotdingen in mijn kutje en kontje af’, drukte Rick de bolvormige vibrator terug tegen haar klit. Ze kreunde van ‘neeeen’. Maar Rick was meedogenloos en drukte de bol van dat ding harder tegen haar gezwollen klitje. Het was alsof haar lichaam ineens onder elektriciteit kwam te staan. Duizenden vonken van geil genot schoten opnieuw door haar lichaam. Alleen nu vele malen harder, gemener, feller, alles tintelde. Heel haar lichaam in één grote kramp. Geen drie minuten later begon terug keihard te gillen. Die gek dwong haar naar een nieuw allesoverheersend orgasme. Elke vorm van controle over haar lichaam was ze kwijt. Ze gilde de hele buurt bij mekaar terwijl die vent de bol van die wandvibrator over haar klit rolde en er stevig tegen drukte.

Als ze dacht hij nu wel zou ophouden, omdat haar orgasme de normale duur al overtrof, dan had ze pech, want die Rick trok die bol niet weg van haar klitje, in tegendeel, die bleef gewoon drukken met dat ding. Dat is ontzettend gemeen dacht ze even, maar dan werden alle verstandelijke vermogens opnieuw weggeblazen en na even iets minder gegild te hebben, gilde ze opnieuw, maar nog harder dan een minuut ervoor. Ze krijste rauwe geluiden, keihard in de ruimte tot ze bijna geen adem meer kon halen. Ze dacht dat haar longen zouden uiteenscheuren.

Maar Rick deed verder, hij bleef met die vibrator rollen over haar klit, hield met één hand de kleine in haar kontje geklemd en met een paar vingers, liet hij de dikke, lange Svakom-vibrator een paar centimeter in en uit haar kutje schuiven. De geile genotscheuten kwamen opnieuw met nog veel meer geweld door haar lichaam razen. Ze neep haar eigen borsten bijna fijn. Er gebeurde een soort ontploffing in haar lichaam, startend op haar klitje en kutje schoten de bliksems van genot tot in haar hersenen. Ze spoot meerdere stralen van warm geil bijna een meter ver op de sofa. Dat was er teveel aan, ze krijste van genotsgeweld, tot haar lichaam het begaf en ze knock out ging. Het teveel aan geil geweld, had haar bewusteloos gemaakt. Rick, zette de drie vibrators af en trok die in haar kontje en kutje zaten, er voorzichtig uit.

De hele sofa, zat onder de vochtvlekken die vanuit haar kutje gekomen waren en heel haar lichaam was, ferm bezweet. Rick, schopte zijn broek en boxer uit, liep naar het slaapkamertje en trok de dekbedovertrek van haar bed. Hij dekte haar daarmee onder op de sofa. Zelf ging hij in het zeteltje zitten en stak zich een sigaretje op. Eens dat sigaretje op nam hij zich een Senseo en ging terug zitten. Heel de tijd observeerde hij Marleen in ondertussen ineen gekrold, maar sereen op haar sofa onder het dekbed lag. Een hele tijd ging voorbij. Na zijn tweede sigaretje, knipperde Marleen met haar ogen. Ze leek niet te beseffen waar ze was of wat er gebeurd was.

Dan zag ze Rick in het zeteltje zitten, volledig naakt en naar haar kijkend. Langzaam kwam ze terug tot besef van het gebeuren. Ze kreunde lichtjes toen ze wat wou bewegen. Dus liet ze dat bewegen maar zo. Langzaam werd ze terug helder van geest. Ze besefte dat ze het spel verloren had door gigantisch hard klaar te komen, daarna was ze nog eens klaargekomen toen ze bovenop zijn pik zat te wippen. Dan had die rotzak haar door middel van een kleine vibrator in haar kontje een lange, dikke in haar kutje en een bolvormige tegen haar klit, doen klaarkomen tot ze buiten westen ging. En nu zat die vent haar rustig te bekijken. Marleen begon te wenen. “Ga weg” zei ze. En ze snikte verder.

Rick stond op, drukte zijn sigaret uit, liep even naar de badkamer en vijf minuten later, verliet hij haar studio, aangekleed, maar zonder nog een woord te zeggen. Marleen lag onder haar dekbed, nog te snikken.

De dag erna, zat Rick op het terras van De Zwaan, koffie te drinken. Het was al half tien, vooraleer Marleen toekwam. Ze was de avond ervoor al snikkend in slaap gevallen op haar sofa. Rond een uur of drie ’s nachts, moest ze gaan plassen, maar dat ging heel moeizaam. Alle spieren in haar lichaam deden pijn. Elke beweging was er één te veel.

Terug op haar sofa, na het plassen, lag ze een hele tijd wakker. Ze dacht na. Die vent had haar de dag ervoor meerdere keren laten ontploffen van geilheid. Zulke orgasmes had ze nog nooit gehad. Tot ze in zwijm gevallen was, had hij haar aan één stuk doen klaarkomen. Niet normaal, vond Marleen.

Tegelijk, kreeg ze schrik. Dat zachte, lieve toontje waarop hij haar vroeg om op zijn piemel te gaan zitten, of om klaar te komen, joegen haar angst aan. Ze had willoos alles ondergaan ook al deed hijzelf ogenschijnlijk niets. Hij had haar gewoon vriendelijk gevraagd wat hij wou dat ze deed. Ze had alles gedaan wat hij zei, gewoon omdat ze niet bij machte was om het niet te doen. Als ze even terugdacht aan haar spuitend orgasme, kreeg ze opnieuw hevige scheuten van geilheid in haar schoot. Ze drukte haar twee handen tussen haar dijen om die geilheid tegen te houden. Zonder succes.

Toch was haar machteloosheid, alle verlies van verstand of wil voor haar uitermate angstaanjagend. Ze zou, als ze met Rick verder iets deed, compleet zonder wil aan hem overgeleverd zijn. Een speelbal in zijn handen, zonder enige inspraak. Ze kreeg een serieuze angstaanval en zei tegen zichzelf : ‘ik moet mezelf tegen die vent beschermen, geen contact meer met hem hebben en al zeker morgen geen koffie gaan drinken op dat terras’. Met die gedachte viel ze in slaap.

Rond een uur of acht werd ze wakker. Met moeite ging ze plassen. Dan bekeek ze zichzelf in de spiegel. Ze zag er erg vermoeid uit, maar de wanhopige blik van radeloosheid die ze bij zichzelf zag in de spiegel, toen ze voor het eerst met haar laatste centen een koffie ging drinken en dan ook voor het eerst Rick zag, was verdwenen. Ze rechtte haar rug, nam een douche en ondanks de pijnlijke spieren, kleedde ze zich aan. Ze dacht bij zichzelf : ‘ik ben een vrije vrouw, die Rick kan mij niets maken, ik doe wat ik wil en ik wil dus een koffie gaan drinken’. Tegen half tien kwam ze op het terras van De Zwaan toe.

Rick zat daar aan het eerste tafeltje naast de deur en Marleen zag dat de dienster hem zijn tweede koffie bracht. Hij vroeg de dienster om ineens een koffie voor Marleen te brengen. Die ging naast hem aan het tweede tafeltje zitten.

Geen schampere opmerking dit keer vanwege Rick omdat ze te laat was. Die las verder in zijn krant en nadat de koffies gebracht werden, vouwde hij de krant toe. Dan bekeek hij haar en vroeg : “spijt ?” Marleen reageerde niet. Rick dronk van zijn koffie. Dan zei hij : “Marleen, ik moet jou bedanken omdat je gisteren, de echte Marleen aan mij hebt laten zien”. “Je hebt er geen idee van, hoeveel deugd mij dat doet”. “Nu ben je ongetwijfeld boos, omdat jij jezelf gemanipuleerd voelt en dat is ook zo”. “Dat neemt niet weg dat ik ontzettend blij en dankbaar ben”. “Niet zozeer voor mezelf, maar voor jou”. “De eerste keer dat ik je hier zag, zag ik een vrouw, vol verdriet en melancholie”. “Nu zie ik een vrouw, erg vermoeid en ongetwijfeld met pijnlijke spieren, maar wel een vrouw, geen hopeloos sociaal geval meer”.

Marleen dacht na. ‘Hoe komt het toch, dat die in één zin, steeds weer een mooi compliment gaf en tegelijk haar kwetste met wat hij zei’ vroeg ze zich af.

“Wil je me nog meer zien, zoals gisteren ?” vroeg Rick. Marleen was opnieuw in de war, maar ze knikte van ‘ja’. Rick ging de taverne binnen en ging betalen. Toen hij terug was, stak hij zijn sigaretten weg, reikte haar de hand en zei : “kom je ?” Willoos liet Marleen zich uit haar stoel omhoog trekken en samen liepen ze weg van het terras. Het duurde even vooraleer Marleen besefte dat ze samen naar haar studio liepen.

Onderweg was geen woord gesproken. Voor de ingangsdeur van het appartementenblok vroeg Rick : “mag ik mee binnen ?” Marleen reageerde niet, deed de deur open en via de trap gingen ze naar de eerste verdieping. Daar opende ze de voordeur van haar appartement. Marleen had een akelig gevoel dat ze als een pop aan touwtjes hing en niets in te brengen had in het gebeuren. Ze sloot de deur achter hun beiden en daar stonden ze beiden, volledig aangekleed. Marleen wist niet wat doen, Rick van zijn kant begon zijn kleding uit te doen, legde die op een keukenstoel en draaide zich om. Marleen had niet bewogen en keek naar hem. Zijn half harde lul wiebelde wat over en weer, toen hij zich omdraaide.

Rick zag dat Marleen roerloos was blijven staan en zei : “Marleen, lieverd, wil jij je helemaal uitkleden alsjeblieft. Als een soort robot, ontdeed Marleen zich van haar kleding. Eens helemaal naakt, zei Rick : “zet je in het midden van de sofa als je wilt”. Het dekbed lag er nog op. Dat duwde ze wat opzij en ze ging in het midden zitten. Rick zette zich in een éénpersoonszeteltje, ietwat schuin voor haar. Zijn half harde pik lag op zijn onderbuik.

Dan zei Rick : “schattebout, zodra jij je er klaar voor voelt, zou ik graag hebben dat jij mijn piemeltje in stijve toestand brengt”. “Ik zou het zalig vinden om jouw tong over mijn ballen en mijn piemeltje te mogen voelen”. Marleen keek onbegrijpend naar hem. Wat zei die vent nu ? Ik zijn ballen likken en zijn piemel ? Ik denk er niet aan. Maar dan zei Rick : “Marleen, je mag kiezen, ik zou dolgraag jouw kutje likken en ofwel doe ik dat vooraleer je mijn ballen en piemel likt ofwel erna, kies maar”. Weer keek Marleen onbegrijpend. Ze had wel gesnapt dat hij haar kutje wou likken en dat idee leek haar erg opwindend want haar ex Robert had dat bijna nooit gedaan en Fouad wou dat ook niet doen. En nu vroeg die oude vent of hij dat mocht doen. Aan zijn ballen of lul likken vond ze niet zo’n leuk idee, want Fouad had haar daar toen toe gedwongen en zo leuk vond ze dat toen ook niet.

Ze vergat daarbij dat haar ex, Fouad eerder haar keel geneukt had, in plaats van haar doen pijpen. Dus zei Marleen maar, met enige verbazing in haar stem : “wil jij echt mijn kutje likken ?” Rick knikte ernstig van ‘ja’. Marleen kon het allemaal niet goed vatten maar zei : “Ok”. “Lik maar”.

Rick kwam recht, liep op haar toe, torende hoog boven haar uit en zei : “leg je in het midden van de zetel, met je kontje net over de rand alsjeblieft”. Te midden van het dekbed, draaide Marleen zich recht, schoof wat onderuit, trok het dekbed van boven haar onderlichaam weg en presenteerde zo haar kutje.

Rick zette zich op zijn twee knieën geknield voor haar, tussen haar knieën. Hij legde zijn handen bovenop op haar dijen. Dan keek hij haar aan en zei : “Marleen, niets moet, alles mag en ik ben niet van plan een minuutje of vijf jouw prachtig kutje te likken, ik ga hier mijn tijd voor nemen, dus wees niet ongeduldig en laat me gewoon doen. Haar kutje was helemaal geschoren, maar dat was toch al een dag of drie geleden gebeurd en dus waren er al wat stoppeltjes te bespeuren. “Wil jij je met je borsten bezig houden, Marleen ?”

Compleet willoos schoven haar handen tot op haar borsten.

Rick zette zijn neus tegen de bovenkant van haar kutje, stak zijn tong uit en liet het tipje van zijn tong, onderaan haar kutje rusten. Dan gaf hij heel traag, een lange haal van zijn tong over heel haar licht geopend kutje tot over haar klit. Marleen zuchtte. Rick ging terug naar beneden met zijn tong en liet die nu vanaf de onderkant van haar kutje, ietwat uit het midden, over haar linkse buitenste kutlip omhoog glijden. Weer tot op haar klitje, om daarna helemaal van onderaan terug, maar nu over de rechter kutlip te glijden tot op haar klit.

Dat herhaalde hij een tiental keer. Dan nam hij haar vast onder haar knieën, drukte die omhoog en zette zijn tong tegen haar sterretje. Daar liet hij zijn tong wat kronkelen. Dat had nog nooit iemand bij haar gedaan. Het voelde zalig. Dan liet hij zijn tong tussen haar sterretje en de onderkant van haar kutje meermaals op en neer gaan, al kronkelend. Weer zuchtte Marleen.

Rick was al zeker een minuut of tien zo bezig, toen hij zijn tong in de diepte van haar kutje stak en er dan traag mee omhoog ging tot ze op haar klitje landde. Daar draaide hij een paar rondjes met zijn tong om ze dan weer onderaan in haar kutje in de diepte te duwen. Daar liet hij ze ook wat kronkelen om dan weer naar boven te gaan. Dat deed hij ook tientallen keren. Marleen wou niets laten merken van dat alles, maar de geile vonken knetteren opnieuw door haar lichaam. Haar handen lagen nog steeds werkloos op haar borsten.

Na weer zeker meer dan tien minuten, liet Rick zijn tong enkel nog rond haar klitje dartelen. Marleen kreeg het moeilijk. Zonder het zelf te beseffen, was ze haar eigen borsten beginnen kneden.

Tot dan hadden de handen van Rick, losjes op haar bovenbenen gerust. Nu zette hij zijn mond over haar klit en gelijktijdig, duwde hij twee vingers in haar kutje. Op het moment dat hij haar klit in zijn mond zoog, kromde hij zijn twee vingers binnenin haar en liet de toppen van die vingers, in haar kutje tegen een geribbeld plekje drukken. Marleen wou protesteren, maar ze kon enkel kreunen.

Rick begon afwisselend te zuigen op haar klitje en afwisselend eraan te knabbelen. De geile vonken in haar lichaam vermenigvuldigden zich met rasse schreden. Zijn gekromde vingers, trokken als het ware haar naar hem toe. Hij zoog als maar feller aan dat kleine klitje. De gekromde vingers, gingen soms een beetje in de diepte van haar natte kut en dan kwamen ze weer terug tegen dat geribbelde plekje duwen. Daar liet hij die kleine cirkeltjes draaien om dan weer de diepte in te duiken. Marleen begon harder en harder te kreunen.

Het gekneed van haar borsten werd vervangen door het nijpen in haar eigen tepels. Die had ze tussen duimen en vingers geklemd, ze neep fel door en trok tegelijk aan haar harde tepels. Ze pijnigde zichzelf zo harder en harder. De grens tussen pijn en genot was vaag en onvindbaar. De verhoogde pijn aan haar tepels, verhoogde drastisch haar eigen genot.

Rick, die likte verder, die zoog en knabbelde aan haar klitje en af en toe dook hij met zijn tong naar beneden om de even in de diepte van haar kutje, net boven zijn vingers te laten kronkelen. Dan schoot ze terug omhoog tot op haar klit, en op dat moment liet hij zijn vingers in haar, weer tegen dat geribbeld plekje duwen. Marleen wist weer niet wat haar overkwam. Het was alsof een gigantische orkaan zich binnenin haar aan het opbouwen was. Ze had nul controle over het gebeuren, dat aanhoudend gezuig aan haar klit, die twee vingers diep in haar, die telkens weer binnenin als het ware op een soort schakelaar drukten.

Dan duwde Rick één vinger in haar aars van zijn vrije hand. Die stak hij er zo diep mogelijk in en krolde die een beetje naar boven. Het gevolg was dat de twee gekromde vingers in haar kutje die in en uit gingen, aan de binnenkant tegendruk kregen van de vinger in haar kontje. Die schuivende vingers over de scheidingswand tussen haar vagina en haar darmkanaal, gaven een heel aparte sensatie, bovenop het gezuig aan haar klitje.

Telkens de twee vingers in haar kutje, gekromd tegen haar sponzig plekje binnenin haar drukten, kwam er als het waar een lava-uitbarsting van genot bovenop het reeds opgestapelde genot. Hij zette de toppen van die twee vingers tegen dat plekje en dan gaf hij extra druk door de vinger in haar aarsje harder te krommen. Marleen dacht dat ze gek werd. Ze had een sterk gevoel dat ze moest plassen, haar verstand zei dat ze dat moest tegen houden, maar dan brak de dam.

Met een bijna fanatiek verwrongen gelaatstrek keer ze naar de verschillende stralen kutvocht die uit haar spoten. Die vlogen tegen de kin en hals van Rick. Marleen verloor haar verstand. Rick trok zijn hoofd achteruit, weg van haar kutje. Marleen spoot nog twee, drie stralen vocht tegen zijn gelaat. Hij zat op zijn knieën voor haar met een smoelwerk vol kutsappen. Het droop van zijn gelaat. Hij glimlachte.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick
Vervolg in deel 7

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6385 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie