BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Meneer Pastoor was de eerste! (2)

Heer Abraham van het klooster“Mam wat is er aan de hand? Is er wat met papa?”. “Tom let op de weg”. “Mam dat doe ik, vertel”. “Tom, de boerderij van Nellis is verkocht aan een uitbater. De eigenaar gaat er een privéclub van maken”.
Dorpsbewoners hebben zich bij onze buurtwinkel verzameld. In een lange stoet gaan wij naar de rand van ons dorp. Bij de grote weg, hangen wij aan de heggen van de boerderij spandoeken met de tekst ‘HIER GEEN HOERENKAST’

Onze keurige gelovige gemeenschap doet alles om de goddeloze eigenaar van de club te dwarsbomen. Elke bewoner heeft een bezwaarschrift ingediend. Alle moeite ten spijt, achttien maanden later op deze dag gaat de privéclub open. Het dorp heeft verloren, mijn ouders hebben verloren van de nieuwe goedkopere supermarkt. Vader en moeder maken zich geen zorgen over hun toekomst. Door verkoop van de panden is hun oude dag veilig gesteld. Ik heb van mijn hormonen verloren, vrouwelijk gezicht, bezit volgroeide borsten, een anus die uit mijn kont puilt en een dikke pik. Toch heb ik gewonnen, ik heb mezelf geaccepteerd!

“Lang zal Tom leven, lang zal Tom leven, lang zal hij leven in de gloria, in de gloria!”. Vader en moeder zingen voor mijn twintigste verjaardag. Buiten staat mijn cadeau, ik kan het amper geloven, vader geeft mij de sleutels; “Veel plezier”. Ik stap in mijn eerste eigen auto, moeder roept; “Tom! Rij voorzichtig!”. Ik doe mijn duim omhoog en rij rustig van het erf af.
Hoe hard zou mijn Datsun 100A kunnen, op de snelweg trap ik flink op het gaspedaal. Niet lang, regen komt met bakken uit de lucht, neem de eerste afslag richting huis. Met de ruitenwisser op de hoogste stand blijft het zicht slecht. Neem de korte route, een zandweg met grote gaten blijkt een vergissing. Plots hoor ik een knal, van schrik draai ik aan het stuur, rij bijna tegen een hek. Ik wacht eerst de bui af, donkere wolken verdwijnen, regen stopt, op het moment dat ik uit wil stappen, tikt iemand op het raam; “Vrouwtje je staat in de weg”. “Ik ben Tom, wat is er aan de hand?”. Een patser van middelbare leeftijd bruin door de zonnebank; “Jongen je blokkeert de achteringang van mijn privéclub”. Shit een band staat lek; “Meneer ik woon in het dorp, haal mijn vader”. De patser is plots joviaal; “Dan zijn wij buren, kom binnen, krijg je een drankje, ik regel een mannetje voor jouw auto”. Meneer laat vol trots zijn chique club zien; “Wij zijn geen goedkoper hoerenkast. Onze rijke klanten krijgen hier entertainment”. Ik kijk mijn ogen uit, het is allemaal prachtig. Een blonde dame vraagt; “Michael wie is dit meisje?”. “Dolly, dit is Tom, woont hier in het dorp. Tom dit is mijn vrouw Dolly”. Mevrouw knikt vriendelijk; “Sorry jongen, zou zweren borsten in jouw shirt te zien”. Ze zet een cocktail neer; “Zonder alcohol, alsjeblieft Tom”. De eigenaar kijkt naar mijn borsten; “Te veel vrouwelijke hormonen?”. Ik knik; “De dorpsdokter noemt het een schoonheidsfoutje, ik er veel meer”.
Dolly lacht; “Ach jongen, wij hebben allemaal schoonheidsfoutjes”. Zij zijn nieuwsgierig; “Tom mogen wij jouw foutjes zien?”. Een beoordeling door echte kenners laat ik niet voorbijgaan.

Mijn half slappe borsten en penis vallen in de smaak. Als ik buk en mijn sterretje toon vallen zij stil. Ze kijken naar elkaar of zij een idee krijgen; “Tom mogen wij wat proberen?” Meneer laat zijn broek zakken, hij smeert zijn joekel met glijmiddel in, mevrouw kijkt hoe haar man zijn stijve in mijn anus schuift, zij roept; “Jezus Michael dit is een goudmijn”. Terwijl de eigenaar me neukt staat hij gewoon met zijn vrouw ideeën uit te wisselen. Ik krijg niets meer mee, voel elke kontspier, zijn dikke eikel rekt alles op. Hangend aan een luxe barkruk met verlichting geniet ik van zijn enorme lul. Elke stoot laat mijn lichaam rillen, mijn pik ‘rijdt’ tegen de poot van de barkruk. Spontaan ‘schieten’ uit mijn eikel slierten sperma over de poot. Met zijn handen aan mijn slappe tieten laat meneer zijn ballen klotsen; “O Dolly ….. dit is echt geil ….. kan me niet inhouden, ik moet spuiten….”. Al stotend pomp meneer mijn endeldarm vol. Mevrouw wrijft over mijn anus; “Wat een lekkere dikke geile ster”. Meneer kijkt op zijn gouden horloge; “Shit, Dolly wij moeten Cindy gaan halen”. De eigenaar geeft mij een hand; “Tom kom terug, wij willen je een baan aanbieden”.

Buiten staat mijn auto weer op de vier banden en rij naar huis.
Thuis val ik met de neus in de boter, mijn lievelingseten staat op tafel; “Tom hoe bevalt je auto?“. “Super, had wel pech, lekke band maar de eigenaar van de privéclub heeft me geholpen”. Moeder schrikt; “Tom je bent toch niet binnen geweest?”.
Wow ik heb mijn ouders nooit zo kwaad gezien, zij zijn des duivels; “Jij krijgt huisarrest tot wij een oplossing hebben gevonden”. Dat mijn verjaardag zo moet eindigen, ik ben stom geweest en had het niet moeten vertellen. Het leven van ons staat in teken van God! Ik ga boeten!
————————————————————————————————
Na een week huisarrest word ik bij een voormalig klooster gedumpt. Hier worden ontspoorde jongeren weer op het juiste spoor gezet. Aan het hoofd staat Abel, een oude ex pastoor, hij vind het huidige katholieke geloof te mild. Zijn strenge ouderwetse opvattingen worden door vele gelovigen gewaardeerd. Gelukkig is het geen stilte klooster, het woord van God moet gehoord worden. Mijn ouders nemen buiten afscheid; “Tom het heeft ons een vermogen gekost, stel ons niet teleur”.

Binnen staat een oude man in een zwart gewaad; “Dag Tom, ik ben Abraham, ik breng je naar jouw kamer”. Het is sober, kale stenen muren met een houten kruis, in het midden staat een bed met daarnaast een tafeltje met de oude bijbel en een olielampje. In de hoek aan de muur een kleine wasbak met koud water. Heer Abraham geeft mij een grijs gewaad met sandalen en verzoekt mij om mijn koffer, de kleren die ik draag, zelfs mijn onderbroek aan hem te geven. Hij draait zich om en wacht tot ik klaar ben; “Tom wil je me volgen”. In de gezamenlijke ruimte zijn drie tafels, aan de eerste tafel zitten vijf jongens in grijze gewaden. Vier jongens zijn van mijn leeftijd, rond de twintig. De Afrikaanse jongen, opvallend klein schat ik ouder. Aan tafel twee zitten mannen van vijftig en ouder in zwarte gewaden. Aan de derde tafel zit pastoor Abel gekleed in een donkerrode gewaad. Iedereen gaat staan, pastoor neemt het woord; “Heren laten wij Tom in de kazerne van God verwelkomen en samen bidden”.

Na een dag vol Bijbelstudie ben ik blij dat ik naar mijn kamer moet.
Ik hang mijn gewaad op een knaapje hangen. Wassen, tandenpoetsen, bidden, in bed, olielampje uit en slapen met mijn handen boven de dekens. Slapen door vele gedachten gaat niet. Mijn deur kraakt open, er is nog iemand wakker; “Wie bent u?”.
De deken gaat van me af, gerimpelde handen bezorgen mij een erectie.
Met moeite gaat een oude man met de voeten naar het hoofdeinde voorzichtig op mij liggen. Op het moment dat mijn stijve in een mond verdwijnt voel ik zijn lul tegen mijn lippen. Langzaam laat ik mijn tong rond de eikel gaan en zuig zijn kleine stijve af. Ik proef zijn voorvocht, die gaat het niet lang volhouden. De oude man stopt met pijpen, knijpt in mijn bovenbenen, zijn lauwe zaad sijpelt over mijn tong de keel binnen. Na wat stuiptrekkingen pijpt de oude man mij heerlijk door en zuig me helemaal leeg. Na deze heerlijke orgasme is slapen geen probleem meer.

Zeven uur in de ochtend moeten de grijze gewaden het ontbijt voorbereiden. De Afrikaanse jongen komt naast me staan; “Hoi Tom, ik ben Benjamin, mijn adoptieouders hebben mij die naam gegeven, zoals je ziet een lilliputter, dat neem ik God kwalijk en daarom ben ik hier”. De tafels zijn gedekt, pastoor Abel komt binnen; “Heren laten wij bidden”. Na alle gezamenlijke plichtplegingen worden de huishoudelijke taken door heer Abraham verdeeld. Benjamin en ik moeten de wasruimte in om de wasteilen te vullen. Het is beste klus om tien zinken wasteilen te voorzien van lauw water. Onze direct wassen mag niet, wij moeten wachten tot iedereen is geweest. Na ruim een uur gaan Benjamin en ik terug naar de wasruimte. Daniël ook een grijze gewaad is nog aan het wassen, hij stapt uit de teil, hij grijnst gemeen; “Tom jij mag in mijn smeer gaan zitten”. Benjamin snauwt; “Rot op Daniël”. Ik kijk verschrik naar de wasteilen vol haren en huidschilfers; “Benjamin, moeten wij ons hier in wassen?”. Hij knikt; “Wij zijn de laatste omdat jij en ik de laagste zijn in de grijze gewaden”.

Benjamin doet zijn gewaad uit, Jezus Christus de Afrikaanse jongen is echt misvormd. Korte mollige ledematen, dikke reet en onder zijn enorme buik hangt een sneu geval. Hij gaat met zijn hand door het water; “Wij hebben mazzel, het is nog niet koud”. De lilliputter kijkt over zijn schouder; “Tom jij hebt tieten en een pik, geil”. Benjamin zet zijn korte benen wijd, smeert met zeep zijn sterretje in; “Als je zin hebt”. “Jezus! Benjamin, doe normaal, als iemand ons ziet”. “Tom maak je niet druk, er komt hier niemand meer”. Ondanks dat ik niet sta te juichen, juicht mijn erectie wel. Benjamin houdt zijn dikke billen uit elkaar, mijn blanke eikel tegen de donkerbruine anus maakt me geil, ik schuif door en begin te neuken. De lilliputter kan zich amper staande houden, met mijn handen om zijn buik lukt het om door te stoten; “O Tom …. Wat groot ….. ooooh”.
Soepel door zijn kont klotsen onze ballen tegen elkaar. Benjamin hangt over de wasteil met zijn hoofd bijna in het vieze water. Voordat hij verzuipt, haal ik mijn stijve eruit, op de grond pak ik hem bij de enkels, houdt zijn benen omhoog en neukt verder. Zijn kleine geval is behoorlijk gegroeid, met zijn mollige hand schuift hij zijn voorhuid heen en weer: “O Tom ….. ik ga komen”. Ik stop even, doe mijn lippen strak om zijn dikke bruine eikel, laat mijn mond volspuiten en slik een flinke lading dikke lauwe sperma door. Genietend van de nasmaak, neuk ik met lange halen door. Zijn donkere voetjes met witte zooltjes trillen in mijn handen.
Spontaan begin ik in de lilliputter de spuiten, resten sperma druipen over mijn blanke sabel uit zijn zwarte anus.

Na een korte wasbeurt moeten wij alle teilen schoonmaken. Tijdens het schrobben vraag ik: “Benjamin ik was zeker niet de eerste”. Hij grijnst; “Ik stel me graag aan beschikbaar, op die manier loop ik geen gevaar”. Zijn gezicht betrekt; “Tom ik moet je waarschuwen, blijf uit de buurt van heer Kenan”. Klokken beginnen te luiden, Benjamin laat de borstel vallen; “Tom bijeenkomst, wij moeten nu gaan”.
——————————————————————————————–
Twee maanden later heeft de pastoor met zijn sterke aantrekkingskracht en charisma mij gehersenspoeld. Pastoor Abel staat voor het eerst in mijn kamer; “Tom, jouw ouders zijn hier”. In de ontmoetingsruimte zitten vader en moeder met smart op mij te wachten; “Lieve Tom, wat zijn wij blij je te zien, wij hebben jou vergeven, wij komen je halen”. In bijzijn van Pastoor Abel doe ik een mededeling; “Moeder, vader, ik ben hier het dichts bij God, onze wegen gaan hier scheiden”. Mijn ouders verlaten ontdaan het mannenklooster. Pastoor Abel is trots op mij; “Tom jij gaat een gezegend toekomst tegemoet”.

Tien jaar later op mijn dertigste verjaardag, onder toeziend oog van alle volgelingen krijg ik van pastoor Abel een zwart gewaad; “Heer Tom u heeft het verdiend, laten wij bidden”. Na het gebed buigen zij zich voor mij. Voor het eerst in mijn leven voel ik een bepaalde macht die naar meer smaakt.

De volgende dag heb ik mijn eerste officiële taak. Wij krijgen een nieuwe gast, hij heet Elias een ontspoorde jongen van zeventien”.
Bij de ingangspoort nemen welgestelde ouders van hun zoon afscheid; “Elias je gaat goed luisteren en laat God weer in jouw leven toe”. De knappe jongen van rond de twintig met prachtige gitzwarte haren laat zijn hoofd hangen. De ouders knikken naar mij; “Eerwaarde dank U”. Ik laat de jongen mij volgen. Hij schrikt van zijn sobere kleine kamer. Ik neem zijn koffer in beslag: “Elias, kleedt je uit”. Hij stamelt; “Meneer, alles?”.
Ik knik; “Alles, ik ga een gewaad en sandalen voor je halen”.
Terug in de kamer komt door het kleine venster een zonnestraal die zijn lichaam laat schijnen. Wow wat een prachtige jongen. Tussen zijn slanke ranke benen bungelt iets groots. Mijn verlangen neemt het over; “Elias het is mijn taak om jouw reinheid te controleren”. Ik streel over zijn enorme half slappe penis, ik vraag streng; “Elias speel jij met jezelf?”. “Nee meneer, dat mag niet”. Ik knik; “Dat klopt, jij lijkt me braaf, waarom ben jij hier?”. “Euh, ik vloek veel”. Zijn lul groeit, ben benieuwd tot hoe ver, ga op mijn knieën, met veel speeksel schuif ik voorzichtig zijn strakke voorhuid terug. Likkend leg ik zijn eikel bloot en begin de jongen de pijpen. Zijn lul groeit zeker tot achttien centimeter door, deze moet ik hebben. Ik doe mijn gewaad uit, Elias ziet water branden; “Meneer u heeft borsten”. Ik pak mijn tieten vast: “Toe maar jongen”. Strelend door zijn prachtige haren likt hij mijn tepels hard.
Ik krijg nog iets hard, duw zijn hoofd naar beneden, druk mijn eikel tussen zijn lippen en schuif mijn stijve in zijn mooie mondje. Hij begint te kokhalzen; “Elias door jouw neus ademen ……. Ja dit is beter”. De macht over de jongen laat me snel komen, ik druk mijn spuitende eikel op zijn tong en kijk hoe mijn kwakjes door zijn keel glijden.

Beduusd pakt de jongen zijn gewaad; “Elias, leg terug, wij zijn nog niet klaar”. Ik trek zijn lul stijf, gebukt aan het bed show ik mijn kont waar mijn anus verlangend uitsteekt. De jongen twijfelt, staat onnozel te kijken, ik raak geïrriteerd; “Schiet op jongen, het moet in naam van God”. Wow voel zijn eikel tussen mijn billen; “Ja bijna ….. Elias iets naar links …… O je zit goed ….. nu doordrukken”. Zijn keiharde achttien centimeter is een zegen, ik sta in mijn sandalen te schokken. Na een onhandig begin neukt de jongen me als een teef. Met zijn zachte mooie handen aan mijn borsten ramt hij zich klaar. Ladingen sperma spuiten met kracht in mijn endeldarm. Terwijl resten zaad geil uit mijn anus sijpelen trek ik mijn zwarte gewaad aan; “”Kom Elias, ik ga je voorstellen”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (69) en Richard (62) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Verzoekverhalen doen wij niet meer.
Ik ben monogaam en laat mijn jongere man graag zijn gang gaan.
Een mailtje van onze lezers waarderen wij. Heb je opmerking en/of een vraag stuur ons een mail.
richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 8210 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Meneer Pastoor was de eerste! (2)”

Plaats een reactie