BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn broer George 4

Nadat we om 8 uur met ons zessen koffie dronken moest papa even een toespraakje houden .
Lieve Grace, George, dochter Grace , Tony en Julia we hebben een heel fijn gezellig feest gehad vannacht wat onbedoeld eindigde in een totaal onverwachte orgie.
Natuurlijk heb ik en naar mijn idee ieder van jullie daar enorm van genoten.
Maarrrrrrrrrrrrrr. Eigenlijk kan dit niet , mag dit niet dus laten wij deze sex explosie als eenmalig beschouwen mede door de invloed van de nodige alcohol en sensuele mooie vrouwen en mannen .
Ook wil ik jullie vragen hier met niemand over te praten omdat dit voor ons zakelijk gezien erg slecht kan zijn .
Eveneens complimenten voor mijn vrouw Grace, dochter Grace en vriendin Julia ,want wat hebben jullie mooie lijven , heerlijke kutjes en prachtige borsten waarvan ik en ik neem aan ook Tony en George enorm van hebben genoten.
Laten we nu dit bijzondere feest afsluiten met een paar uurtjes pitten en straks met helder verstand en prettige herinneringen deze verjaardag van Grace afsluiten en reken op jullie discretie.
Paps en Mams verdwenen in hun slaapkamer , Tony en Julia gingen in mijn grote bed en George en ik doken in zijn naar lust en geiligheid ruikende bed. Na 10 minuten hoorden ik lichte oho en aha uit mijn slaapkamer komen toen ik even in mijn badkamer was en wist zeker dat Julia nog een stevige beurt kreeg van Tony en gaf mijn toch wat kriebels in mijn kruis dus ik vlug naar George zijn kamer , die inmiddels breeduit onder een licht dekbed lag .
Ik schoof naast hem en kroop dicht tegen hem aan en voelde dat hij eveneens als ik geheel in zijn blootje lag te doezelen .
Mijn hand schoof over zijn behaarde torso en speelde met zijn mannen tepels die als harde knopjes uit zijn getrimde bossage staken en reactie teweeg bracht want ik voelde dat zijn pik weer wakker begon te worden en tegen mijn boven been stootte.
George boog wat naar mij toe en zocht mijn lippen terwijl zijn hand mijn borsten masseerde wat kan deze hunk zoenen , onze tongen raakte in een worsteling en maakte onze geile gevoelens weer optimaal.
Dat intieme en intense gezoen verlamde mij en wilde meer van mijn grote broer maar eigenlijk waren we beide moe om intens de liefde te gaan bedrijven .
George opperde ,, we gaan lepeltje ,lepeltje liggen met mijn leuter tussen je strakke billetjes en gaan slapen dus draaide ik mij om .
Ik drukte mijn billen tegen zijn pik die heerlijk tussen mijn billen schoof en de eikel tussen mijn kut lipjes stak .
Zijn handen omvatte mijn borsten wat mijn een fantastisch gevoel gaf

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6911 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn broer George 4”

Plaats een reactie