BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn super geile 47ste verjaardag (2)

Heerlijk groepje supergeile meidenHet was uiteindelijk weer een redelijk kort ritje naar het hotel. Ik had het eigenlijk nu wel een beetje gehad. Neuken in het vliegtuig, de London Eye, mijn orgasme in het restaurant en de ervaring in de stripclub. Na een snelle douche lag ik languit gestrekt op het enorme bed. John was er ook even snel onder gesprongen en kwam naast me liggen. Half over me heen, zoenend vroeg hij hoe ik het had gehad. “En lekker ding, beetje aan je trekken gekomen vandaag?” Ik zei hem dat ik best wel moe was en het liefst zou gaan slapen. Maar John lag mijn kut alweer te vingeren. Die man had een libido, ongekend… wilde hij nu weer? Mij steeds zoenend over mijn hele lijf was hij omhoog geschoven en zat nu met zijn pik voor mijn gezicht. Hij duwde zijn eikel tegen mijn lippen, ik wilde iets zeggen en opende ik mijn mond. Ik kon niets meer zeggen, zijn pik zat er in en hij begon mijn mond te neuken. Ik gaf er aan toe en zoog aan zijn eikel. Steeds dieper kwam hij en ik voelde hem al tegen mijn huig. Hij had zijn handen op mijn achterhoofd gelegd en ik wist wat er ging komen. Ik ontspande me en voelde hoe zijn pik mijn keel binnen gleed. Steeds trok hij hem terug om even later weer ver in mijn keel te verdwijnen. Soms zo lang dat ik het er benauwd van kreeg en lag te kokhalzen. Hij neukte mijn mond of het een kut was en begon uiteindelijk te grommen. Weer bleek hij een enorme lading zaad te kunnen produceren. Ik voelde hoe het in mijn slokdarm werd gespoten. Ik was nu echt helemaal gaar. En nog na een paar laatste zoenen vielen we in slaap. Om elf uur moesten we weer op het vliegveld staan om naar huis te gaan. Het laatste wat hij zei was: “En morgen gaan we je verjaardag echt vieren.” Ik was te moe om te reageren, ik zou het morgen wel zien.

Om een uur stapten we in Rotterdam al weer in de auto. John had al gezegd dat we naar Veenendaal zouden gaan. Toen ik hem zei dat ik thuis eigenlijk nog wat kleren wilde halen reageerde hij lachend. “Kleren? Die heb je straks bij mij thuis toch niet nodig liefje!” Het was Noah die om een uur of drie de deur open deed. Ze begroette me met een meer dan hartelijk kus en feliciteerde me met mijn verjaardag. Ik denk dat het haar gebruikelijke kleding was die ze aan had. Niet veel dus. Weer die hoge hakken, kort jurkje en eigenlijk verder heel weinig. Dus lekker sexy om tegen aan te kijken. Ze nam me meteen mee naar, wat bleek, haar kamer. Ze zei me dat er een kleine lunch klaar stond omdat we in het vliegtuig weinig hadden gegeten. Ze deed haar klerenkast open en zei dat ik wel wat kon uitzoeken. Ze is wel slank, maar er hing genoeg waar ik wel in zou passen. Een kort leren rokje met rits zat me als gegoten en ook de witte kanten blouse misstond me niet. Ik wilde een slipje aantrekken. “Die heb je hier echt niet nodig hoor!” Ze tilde haar eigen rokje op en ik zag meteen haar gladde geschoren kutje. Ik heb mijn eigen pumps aangetrokken en ben met haar mee gelopen naar de grote keuken. John zag ik even niet, die was met wat zakelijke telefoontjes bezig zei ze. Ze had heerlijke sandwiches klaar gemaakt met zalm en nog een paar lekkere dingen. Na een hapje gegeten te hebben zijn we naar de salon gegaan en hebben een paar drankjes ingeschonken. Ik heb haar een beetje bijgepraat over ons tripje naar Londen en Noah vertelde dat ze permanent bij John woont. Voor allerhande huishoudelijke klusjes maar ook om John’s behoeften te bevredigen met enige regelmaat. Het klikte de vorige keer al direct met haar en nu gaf het ook weer een fijn gevoel. Ik had een deel van het huis gezien, maar nog lang niet alles. Ze gaf mee een toertje. Tig slaapkamers, een paar luxe badkamers, een biljartkamer met een enorme biljarttafel en toen het klapstuk. Hij had een 50 shades of grey kamer met attributen die in een kinky SM kamer niet zouden misstaan. Het liep al tegen vijven toen John ook weer tevoorschijn kwam.

Hij had een cateraar besteld die om een uur of zes een maaltijd zou komen brengen. Het was niet veel, maar wel heel lekker, net genoeg eigenlijk. Om zeven uur zaten we weer aan de borrel, in mijn geval een goed glas Schotse malt whisky. Na een poosje zei hij: “Lopen jullie even mee meiden?” Ik had meteen in de gaten waar we naar toe liepen, de 50 shades kamer. Hij deed de deur achter ons dicht en zijn toon veranderde een beetje. “Allebei uit de kleren meiden! Schoenen aanhouden.” We konden niets anders doen dan de kleren van ons af te strippen en even later stonden we allebei naakt. Hij had wat spullen klaar gelegd en gaf mij een soort leren setje. Het was een leren BH van alleen riempjes. Ook het onderstuk waren alleen riempjes. Noah hielp me er in en gespte het vast. Uiteindelijk bleek het geheel een soort korset te zijn van riempjes aan de voor en achterkant. Mijn kut lag bloot, mijn tieten ook. Ook Noah kreeg iets dergelijks en we zagen er allebei uit als een paar slaafjes. We moesten allebei over het grote bed leunen en hij smeerde onze sterretjes in met wat glijmiddel. Vervolgens pakte hij twee forse butt plugs met een vossenstaart en duwde die in onze anus. “Jullie zijn vanavond mijn teefjes en we gaan samen wat plezier maken. Speciaal voor je verjaardag hoertje!” Tot nog toe had hij me steeds bij mijn naam genoemd, Tham of Thamara, en nu was ik ineens een hoertje. Allebei kregen we nu een halsband met spikes om onze nek waar een ketting aan hing als leiband. Hij deed een paar leren boeien om mijn polsen en maakte ze vast op mijn rug. Als laatste kneep hij een paar klemmetjes op mijn tepels met daaraan een paar kwastjes. Hij tikte er een beetje tegen met zijn vingers en ik voelde pijnscheutjes door mijn tieten gaan. “Zo sletjes, zijn we klaar om een verjaardag te vieren?” Hij pakte de twee kettingen beet en achter hem aan moesten we weer meelopen naar de salon. “Ga nu maar eens op handen en voeten en een beetje rondkruipen als twee lekker geile teefjes!” Noah maakte mijn handboeien los en we zakten op de vloer en kropen naast elkaar een beetje rond. “Als dit geen surprise party is, weet ik het niet meer!” En zodra hij ‘surprise’ had gezegd kwamen er ineens een stuk tien mensen tevoorschijn, mannen vrouwen. Ik schrok me rot, echt, ik dacht dat ik er in bleef. Noah bleef rustig, die zat blijkbaar in het complot.

De vrouwen hadden stuk voor stuk alleen maar wat lingerie aan, de mannen veelal alleen hun boxer short. Ik herkende er twee van de orgie een paar weken geleden. Ging het nu weer gebeuren? Gelukkig had ik net in de badkamer mijn kontje nog even gespoeld, dacht dat er vanavond wel geneukt zou worden met John. Noah stond op en pakte de ketting, ik moest achter haar aan kruipen naar een van de mannen. Die haalde meteen zijn leuter tevoorschijn, Noah trok mijn hoofd omhoog aan de ketting en ik moest hem pijpen. Ik was er helemaal niet op voorbereid, laat staan dat ik er klaar voor was, maar ik deed het toch. Zo gingen we alle vijf de mannen af en allemaal gaf ik ze een blowjob. “Mannen, dames, ons teefje is vandaag jarig. Dat weten jullie inmiddels. Ik heb haar ruimschoots verwend gisteren in Londen. Maar ze mag er best wat voor terug doen. Dus wat denk je er van om haar vanavond allemaal een lekkere traktatie te geven. En dan natuurlijk het liefst in vloeibare vorm. Maar we doen het niet hier deze keer. Lopen jullie mee naar de 50 shades kamer?” Noah nam me weer mee terug naar de kamer waar ik op het grote bed moest gaan liggen.

Noah en John pakten allebei een arm, deden een riem vast aan de polsboeien en bonden mijn armen gespreid aan de spijlen van het bed. Aan mijn enkels deden ze ook een paar boeien, maakten ze vast aan twee andere riemen en trokken ze naar achteren waar ze ze ook aan het hoofdeind bevestigden. Als laatste bonden ze een gag om mijn hoofd en duwden de grote bal in mijn mond. Bijna dubbel gevouwen, met wijd gespreide benen was ik nu klaar om de pikken van de geilaards om me heen te ontvangen. Noah zat tussen mijn benen en trok de foxtail uit mijn anus, befte een poosje mijn kut en maakte plaats voor de anderen. En het duurde niet zo lang voor de eerste kerel voor me knielde met zijn pik in de aanslag. Ik voelde hoe hij hem in een keer naar binnen duwde. Ik probeerde me te verzetten, maar zo helemaal vastgelegd viel er niets te verzetten. Ik denk dat hij al zijn geilheid had opgekropt, want al na een paar minuten zijn pik in mijn kut te hebben gestoten, kwam hij al klaar. Noah kwam weer tussen mijn benen zitten en zei: “Ik ga je een beetje geiler maken lieverd.” Ze had een wand in haar handen en zette hem tegen mijn kut en clit. En als ik ergens echt opgewonden van raak is het dat wel. Ondertussen stak ze ook nog een dildo in mijn neukgat en bewoog hem op en neer. Spartelen kon ik niet, kronkelen en kreunen wel. Ik weet niet hoelang ze bezig is geweest maar lang genoeg in ieder geval wel. Trekkend aan de leren riemen, met gespreide benen liet ik het komen. Ik spoot mijn hele kut leeg.

Dat vonden ze blijkbaar genoeg want ze maakten me los. En eindelijk haalden ze ook de klemmen van mijn tepels die er al die tijd op hadden gezeten. Dat deed zo’n zeer, vooral toen Noah ze in haar mond nam en er aan begon te zuigen. Ik zag er echt tegenop toen ze met me begonnen, ongevraagd gebombardeerd worden tot neukvlees. Maar nu we bezig waren, of liever gezegd, dat zij met me bezig waren, werd ik steeds geiler. Het was niet de eerste keer dat ik een seks slavin was. Ik wilde meer, doorgaan tot het gaatje. Uiteindelijk heb ik me laten neuken door iedereen die maar wilde. Hangend over een bok, met klemmen en gewichten aan mijn kutlippen, vastgebonden op het bed. Het maakte me echt niet meer uit, als ik maar een lul in mijn flamoes of anus had. Ik was hun seks slavin en teefje voor die avond. Vooral een teefje nadat Noah de foxtail weer in mijn anus had gestoken. Ze liet me rondkruipen als haar loopse schoothondje dat nodig gedekt moest worden. Ik heb ze allemaal gehad en heb ook menige kut van de vrouwen gelikt. Er waren zeker al een paar uurtjes verstreken toen John weer iets van zich liet horen. “En mensen, heeft ze haar cadeautje gehad vanavond?” Er ging heel wat geroezemoes op onder de aanwezigen. “Maar zeg nou eerlijk,” vervolgde John. “Is het een slaafje, een hoertje of een teefje? Volgens mij, aan dat staartje te zien, een echt teefje.” Iedereen was het meteen met elkaar eens, ik was een loopse teef. “En wat moet er met een loopse teef gebeuren denken jullie?” Het leek wel of ze het hadden afgesproken, in koor riepen ze: “Dekken, dekken…” Ik wist niet wat er ging gebeuren maar ik zag Noah weglopen. Een paar minuten later kwam ze terug.

Aan haar hand leidde ze een man naar binnen. En niet zo maar een man. Ik moet politiek correct blijven en zeggen dat hij getint was. Gelul… een enorme naakte zwarte man. Groot, gespierd en en een lul. Ik had al heel wat grote pikken gezien en gehad, maar deze was nog niet eens in opgewonden staat. Een paard zou er jaloers op zijn. Ze kwamen naar me toe en Noah tilde zijn pik een beetje op. John had me nog steeds vast aan de ketting en trok mijn hoofd een beetje omhoog en liet me de grote eikel kussen. “Mensen, we hebben vanavond ons teefje lekker verwend, en zij ons. Maar ik dacht nog met een groot cadeau voor haar te komen. En geloof me, groter heb ik niet kunnen vinden. Dekken, hebben jullie geroepen. Vooruit dan maar, Wilson is de laatste van vanavond. Dit presentje gaat ze niet gauw vergeten!”

John maakte nu eindelijk de halsband los en Noah haalde de foxtail weer uit mijn sterretje. “Geniet er van Wilson. Als jij dat doet, doen wij het ook.” Hij stond met zijn enorme fallus voor me, een die nu al behoorlijk was gegroeid doordat Noah hem ondertussen had staan aftrekken. Het geval was zo zwaar, dat hij niet stond maar hing in zijn erecte vorm. Hij pakte zijn pik beet en duwde hem tegen mijn lippen. Ik deed wat er van me werd verlangd en opende mijn mond. Ik moest hem echt ver open doen want zijn glimmende zaadknop was net als de rest enorm. Ik begon er best wel een beetje opgewonden en geil van te worden en zoog vol passie aan de heerlijke eikel. Wilson, niet alleen groot maar ook beresterk, hielp me een paar minuten later overeind, tilde me op alsof ik een veertje was en legde me op de rand van het bed.

Na even zijn hand over mijn schaamlippen te hebben geaaid trok hij ze een beetje uit elkaar en plaatste zijn pik voor mijn kutopening. Het leek wel of er een vuist in mijn kut binnen kwam toen hij hem naar binnen duwde. Ik kneep mijn handen vast in het matras, slaakte een kreet en liet me neuken. Ik heb een grote ruime kut, maar hij paste er niet met zijn volle lengte in. Hij vouwde mijn benen achterover en steeds dieper kwam hij bij me binnen. Ik lag te spartelen, te kreunen en had het niet meer. Maar hoe langer en dieper hij hem in mijn flamoes boorde, hoe geiler ik werd. Ik voelde mijn kut, mijn buik, mijn ingewanden zelfs. En Wilson, die bleef maar doorpompen. Ik kreeg kramp in mijn hele lijf en voelde het komen. Ik gil nooit als ik klaarkom, nu wel. Wild draaiend op het bed voelde ik mijn pulserende kut en hoe het sap met kracht uit mijn spleet spoot. Wilson hield me stevig vast en beleef maar doorstoten.

Mijn orgasme ging niet over. En terwijl ik lag te schokken voelde ik hoe hij een enorme lading zaad in mijn baarmoeder spoot. Ik had het echt gehad nu, het sperma droop uit mijn kut. Rillend en schokkend kwam ik overeind, sloeg mijn armen om de nek van mijn zwarte junk en zoende hem. Heel lang heb ik hem zo vast gehouden om weer bij zinnen te komen. Uiteindelijk hielp Noah me overeind en met haar liep ik de kamer uit om een badkamer te zoeken. Noah kwam meteen achter me aan. Samen met haar heb ik gedoucht en ben daarna meteen naar mijn kamer gegaan, ook weer met Noah. Ik denk dat John er weer de hand in had, want er stond champagne op de kamer. En op mijn kussen lag een cassette met een rode roos. Nieuwsgierig als ik was heb ik hem meteen gepakt. Er zat een kaartje op: “Happy birthday my beauty…” Hij had me nog een cadeautje gegeven. Ik had er al een, een nepper, ik draag hem bijna altijd, maar niet zo een als deze. Een parelketting… zo verschrikkelijk mooi… Hij heeft me versierd, gefêteerd, gebruikt, misbruikt… Maar als hij me weer uitnodigt… als ik 48 word mag hij me weer vragen. Of eerder… Graag!!!! Johnny Boy… I Love You…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9189 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Mijn super geile 47ste verjaardag (2)”

  1. Super geil weer. Ik ben er lekker op klaargekomen.
    John verdiend wel een verjaardag met jouw moeder, Tiffany, Kim en de lekkere slet Thamara.

    Een kus op je kittelaar en je sterretje.
    Geile groetjes van Tom

Plaats een reactie