BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 21

De geile donkere mannen zitten in de jacuzziAngelien had nog een half uur samen met Manuel genoten van een heerlijke neukpartij, hangend in de swing zodat Manuel haar beide gaatjes makkelijk kon bedienen. Hij had ze beide een keer vol gespoten en Angelien was meerdere keren klaar gekomen.

Manuel had haar na die tijd losgemaakt en uit de swing geholpen en wilde haar halsband losmaken maar Angelien legde haar hand op zijn handen en vroeg zacht ”Mag ik die om houden, het voelt zo fijn?” Manuel keek haar lachend aan en zei: “Natuurlijk mag dat, maar dan hou je de rest ook aan vanavond, het past perfect bij elkaar.” Angelien glimlachte en vroeg hoe laat het was. “Etenstijd, dus hup naar boven, opfrissen en zorgen voor een lekkere maaltijd. Zogezegd zo gedaan en ze liepen samen naar boven. Angelo en Orlando waren nergens te bekennen maar toen Manuel de deur naar buiten opende en daar muziek klonk was duidelijk dat ze daar ergens waren.

Manuel haalde 3 biertjes uit de keuken en liep naar buiten terwijl Angelien zich ging douchen. Nadat ze klaar was trok ze hoor leren outfit weer aan die ze die middag ook gedragen had en deed ze haar halsband weer om. Even bekeek ze zich in de spiegel en werd meteen weer geil van zichzelf. Ze voelde langs haar halsband speelde kort met haar tepel piercings en voelde aan haar alweer natte schaamlippen en likte sensueel haar vingers af. Hmmm heerlijk was dat toch, haar eigen kutsap te proeven. Even dacht ze aan Dré, waarom wist ze niet maar ineens was ze benieuwd hoe het met hem was. Ze schaamde zich zelfs en beetje, ze had al die tijd geen moment aan hem gedacht, was helemaal op gegaan in het plezier wat ze hier beleefde. Als er een mogelijkheid was wilde ze Manuel toch vragen of hij ets van Wendel en Dré had gehoord.
Maar nu moest ze voor eten zorgen, zelf had ze inmiddels ook enorm honger en de mannen hadden vast ook wel zin in wat. Ze liep naar de keuken en trof daar een briefje aan met daarnaast een telefoon. “Vanavond hoef je niet te koken, bestel genoeg voor 4 mensen, aan jou de keuze wat als er maar genoeg is.” Op de telefoon zoekt ze op thuisbezorgd naar een lekkere en gevarieerde maaltijd en besteld uiteindelijk sushi, spareribs en pizza. De spareribs en pizza komen van een plaatselijke pizzeria, de sushi van een sushibar. De bezorgtijden vallen gelukkig mee voor de vrijdag avond en verschillen gelukkig maar 10 minuten van elkaar. Angelien besluit even naar de mannen toe te lopen en neemt meteen een paar nieuwe biertjes voor hun mee en voor haarzelf een koel glas rosé.

Ze wordt enthousiast ontvangen door de heren die in de jacuzzi zitten en een heerlijk muziekje hebben opgezet. De sfeerverlichting brand al, samen met een al aardig warm kampvuur. Terwijl de avond nog niet is gevallen geeft dit al wel een hele gezellige en ontspannen sfeer. Ze reikt de mannen een nieuw biertje aan en Manuel bedankt haar met een lange tongzoen. “Het eten komt er aan, over een half uurtje is alles bezorgt als het goed is. Ik blijf dus even uit de jacuzzi om het eten straks in ontvangst te nemen” en een glimlach verraadde dat ze zich er goed bewust van was dat ze dat in deze outfit ging doen en daar totaal vrede mee had en er zelfs wel een beetje van genoot. Ook Manuel glimlachte: “Dat is mooi schat, we hebben wel zin in een lekkere maaltijd, en de bezorgers mogen blij zijn met zo`n ontvangst” waar Orlando en Angelo hard om lachten en proosten met hun biertjes.
Angelien nam plaats op onder de veranda op 1 van de ligbedden en genot van de laatste zonnestralen en haar rosé. De mannen kletsten in de jacuzzi, genoten van hun bier en als die op was haalde Angelien een nieuwe voor hun uit de koelkast die onder de veranda stond.

Toen na een half uurtje het geluid van een auto te horen was stond Angelien op en liep richting het huisje. Net toen ze daar aan kwam verscheen een jong blond meisje van het sushi restaurant om de hoek, die even verbaasd was toen ze Angelien zag in haar spannende outfit maar echt schrikken deed ze niet. “Uw eten mevrouw, zijn Greet en Paulien er ook?” vroeg ze alsof ze hun al jaren kende. “Nee, die zij niet hier, ik verblijf met mijn meester hier” en wees daarbij naar haar tattoo op haar borst. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was bekeek het meisje de tattoo aandachtig van dichtbij en vroeg tenslotte: Wat betekent dat, die Q, M en de schoppen?”

“De schoppen en de Q staat voor Queen of spades, vrouwen die een voorkeur hebben voor donkere mannen, de M is de 1e letter van mijn meester” zegt Angelien trots en glimlacht daarbij. Alsof het meisje dit heel normaal vindt zegt ze kalm: “Dan ben je hier vast met hem en laat ik jullie snel met rust, eet smakelijk en veel plezier samen” Ze draait zich om en loopt weg en net als ze weg rijdt hoort Angelien een brommer aan komen rijden die stopt en zijn motor uit zet. 5 tellen later stapt er een jongen, ze schat hem een jaar of 20, de hoek om met een grote witte plastic zak. Deze jongen schrok duidelijk veel meer dan het meisje zojuist en wilde zich meteen weer omdraaien maar Angelien riep hem en zei dat het goed was. Hij durfde haar haast niet aan te kijken toen hij haar het eten wilde overhandigde en wilde meteen weer weglopen maar dat ging Angelien te snel en vroeg hem: “Wil je even meelopen naar de tuin en het eten daar neer zetten? Ik moet dit al meenemen en heb dus mijn handen vol” en liet hem de box met sushi zien. Dit kon hij niet weigeren, zijn baas had hem verteld altijd het eten te bezorgen op de plek waar de klant het wou hebben dus moest hij wel achter haar aanlopen de tuin in.

Toen hij daar aankwam en de 3 mannen in de jacuzzi zag voelde hij zich nog minder op zijn gemak en zette snel het eten neer en verdween zo snel als hij maar kon. Alle 4 lachten ze en Angelien zei: “Het meisje van het sushi restaurant was een stuk jonger, maar leek veel meer op haar gemak dan deze jongen.” Manuel lachte en zegt: “Blond meisje, 18 jaar en niet al te groot? Dan snap ik het wel, die heb ik hier wel vaker gezien en is gewend om Greet en Paulien hier naakt of halfnaakt aan te treffen, het zou me niks verbazen als ze hier ook voor andere dingen dan alleen sushi komt” en lacht daarbij terwijl hij de jacuzzi uitstapt. “Wat heb je allemaal voor lekkers besteld en geeft Angelien een tik op haar kont. “Ik kon niet zo goed kiezen dus heb maar wat verschillende dingen gedaan, sushi, spareribs en pizza.” “Lekker” klinkt er meteen uit de jacuzzi en Orlando en Angelo springen uit de jacuzzi en krijgen een handdoek aangereikt van Angelien. ”Als het eten net zo lekker is als de seks met jou dan is alles binnen de kortste keren op en beide geven haar een zoen. Angelien staat alweer helemaal aan door al die aandacht en voelt haar kutje alweer kriebelen. Maar alle drie de mannen hebben alleen maar oog voor het eten dus zal ze moeten wachten tot na het eten.

Alle 3 hebben ze ook een slappe pik dus voordat er weer actie kan komen zal ze daar eerst wat aan moeten doen dus besluit ze naar een paar stukjes sushi en een punt pizza maar te gaan dansen voor de mannen die lekker onderuit op de loungebanken liggen. Het is inmiddels al een beetje schemerig geworden en het kampvuur geeft een mooi schimmig lichtspel op Angelien die sensueel begint de dansen op de muziek. Al snel heeft ze de aandacht van alle 3 de mannen en zichtbaar is dat het hun wel bevalt, hun tot nu toe lange slappe pik veranderd snel in en half harde nog langere pik en na een tijdje staan alle 3 kaarsrecht overeind met een glimmende forse eikel. Daar heeft Angelien wel zin in een loopt naar Manuel toe en knielt voor hem neer. Zonder iets te zeggen opent ze haar mond en laat zijn pik meteen in zijn geheel in haar keel glijden onder aanmoediging van de ander 2 heren, die actie willen maar Manuel maakt met een handgebaar duidelijk dat hij daar gen zin in heeft.

“Vanavond wil ik gewoon lekker chillen en genieten, geen gekke dingen, gewoon lekker genieten met zn allen.” Beide heren knikken en eten rustig verder. Angelien pijpt ondertussen rustig door en geniet van de heerlijke lange neukstaaf die telkens diep in haar keel verdwijnt en speelt ondertussen met haar eigen clitje. Na een paar minuten geeft Manuel aan dat Angelien op haar knieën op de loungebank moet komen zitten en neemt plaats achter haar. Hij zet zn forse eikel tegen haar schaamlippen en Angelien lijkt zijn pik wel naar binnen te zuigen, zo graag wil ze de pik in haar kut hebben. “Neuk me maar lekker, zoals alleen jij dat kan en sluit haar ogen en geniet van elke stoot die Manuel in haar geeft. Door het rustige tempo en de chille ambiance lijkt Manuel dit oneindig lang vol te kunne houden en nemen beide andere heren weer plaats in de jacuzzi.

Als Manuel eindelijk zijn zaad loost die in Angelien haar kut en wenkt hij 1 van de mannen om het over te nemen. Angelo stapt uit de jacuzzi en tussen zijn benen staat nog steeds een kalharde pik die meteen haar kutje weer vult die druipt van Manuel zn zaad. Zo neukt hij haar een kwartier tot ook hij zijn zaad loost in Angelien die tussendoor meerdere malen is klaargekomen. Als Orlando het overneemt van Angelo en zijn pik in haar kut wil laten glijden kijkt Angelien achterom en vraagt zachtjes: “mijn kontje?” en zonder verder iets te zeggen zet hij zijn eikel tegen haar kringspier en drukt zn eikel naar binnen “Hmmmm,” Angelien kreunt zacht en geniet van de afwisseling en komt al snel weer klaar en als Orlando na 20 zijn zaad diep in haar darmen spuit komt ze nog een keer en spuit haar kut helemaal leeg. Een flinke plas van kutsap vermengt met sperma zakt langzaam weg in het zand wat voor de veranda ligt. Dan komt Angelien overeind, gespt haar leren setje uit en doet haar halsband af en stapt onder de buitendouche en spoelt haar lijf schoon van alle lichaamssappen en stapt dan ook in de jacuzzi maar niet voordat ze 3 koele biertjes heeft gepakt voor de mannen en zichzelf een rosé heeft ingeschonken. Ze neemt plaats naast Manuel en zoent hem. “Het was heerlijk, lekker lang en intens.”

“Dat is fijn, een mooie afwisseling na vanmiddag” en geeft haar een zoen. “Morgenochtend komen je meiden, vanavond gaan we dus op tijd op bed om morgen lekker uitgerust te zijn voor een leuke dag. Angelien schrikt even, bijna vergeten dat haar dochters ook zullen komen, hoe zal dat gaan met 3 van die geile mannen en hoe zouden ze het vinden om hun moeder zo te zien? Alsof Manuel doorheeft waar Angelien zit met haar gedachten zegt hij: “We zullen ze met respect behandelen, als ze aangeven dat ze dingen niet willen zullen we dat accepteren.” En jij trekt morgen gewoon iets aan waar je je het meest comfortabel in voelt” Dat stelt Angelien enigszins gerust en geniet van de vallende avond, haar rosé en het gezelschap van de mannen die haar niet helemaal met rust laten want regelmatig krijgt ze een pik aangeboden die ze heerlijk mag pijpen en soms wordt ze even op de rand van de jacuzzi gezet en krijgt haar kutje een heerlijke befbeurt van 1 van de mannen.

Rond een uur of 11 gaan ze naar binnen en al snel is het stil in het huisje, Orlando en Angelo slapen in de slaapkamers in de kelder, Angelien kruipt weer heerlijk bij Manuel in bed en nadat ze hem nog een keer lekker lang heeft gepijpt en hij zijn zaad diep in haar natte kut heeft gespoten vallen ze in een diepe slaap.
Als Angelien sochtend wakker wordt is Manuel alweer op en treft hem in de keuken. “Goeiemorgen schone slaapster, lekker geslapen?” vraagt hij haar lief en zoent haar lang en intens. “Heerlijk mijn lekkere neukprins” en pakt even zijn half slappe pik vast door zijn boxer en speelt met zijn ballen.
“Angelo en Orlando zijn ook al wakker in zitten buiten, ga je ook naar hun toe dan kom ik zo met het ontbijt” Angelien knikt en loopt in haar doorschijnede kimono naar buiten en begroet beide heren met een zoen. Om het ijs maar te breken en er toch even luchtig over te kunnen praten vraagt ze hun: “Hebben jullie zin in vandaag, en kijken jullie er ook naar uit dat mijn meiden straks komen?”
“Zeker,” antwoord Orlando, “we gaan er een gezellige dag van maken, niets moet maar alles kan.” Dat stelt Angelien gerust en neemt plaats aan de tafel en pakt koffie. “Jullie ook?” vraagt ze de mannen maar die wijzen naar hun shake beker met sportdrank. “Wij nemen een energiedrankje, we moeten fit zijn voor vandaag” en lachten om het enigszins angstige gezicht van Angelien.

Manuel kwam naar buiten met een geweldig ontbijt en samen genoten ze daarvan, tot Manuel plots op zijn horloge keer en zei: “We moeten opschieten, de meiden komen al over een half uurtje en we zijn nog niet klaar voor hun komst. Angelien, ga jij je douchen en omkleden, de mannen ruimen het ontbijt op en zetten hier extra loungebanken neer en ik ga mee naar binnen om nog wat voorbereidingen te treffen. Allen namen ze wat mee naar binnen en Angelien sprong onder de douche en eenmaal afgedroogd liep ze naar beneden om een setje uit te zoeken. Daar zag ze de deur van de speelkamer op een kiertje staan en zag ze Manuel druk bezig om alles daar netjes te maken. Alles werd schoongemaakt en gecontroleerd. Weer werd ze even angstig, ze weet hoe ze daar zelf van alles had ondergaan, straks zouden de meiden hier zijn, zouden ze ook deze ruimte te zien gaan krijgen? Maar de woorden van de mannen stelden haar ook gerust, met respect zullen ze behandeld worden, en er gebeurt niks tegen hun wil in.
Ze liep naar de kamer waar haar kleding hing en opende de kast en zocht en niet al te spannend setje uit, een kort latex achtig rokje met bijpassend topje wat haar borsten maar net binnenhield en door de dunne materiaal duidelijk haar tepels liet zien.

Een slipje besloot ze niet aan te doen aan haar voeten koos ze een paar laarzen tot net onder haar knie. Net toen ze de kast dicht wilde doen viel haar oog op de 2 doosjes met de piercings die een paar dagen geleden waren bezorgd. Ze pakte ze en opende degene met de meeste piercings en voelde meteen huur kutje kriebelen. Ze bekeek nog een keer aandachtig de vele ringen en staafjes en schrok toen Manuel plots achter haar stond. “Die kwam ik juist ophalen, je was ze al even goed aan het bekijken” en voelde meteen zijn hand op haar alweer natte kut “oh en zo te voelen is je kut helemaal klaar voor een volgende versiering” Hij pakte het doosje van haar over nam het mee. “Zullen de meiden er klaar voor zijn en nog steeds zo enthousiast als vorige keer?” vroeg Manuel nog en verliet de kamer. Angelien bekeek zich nog even in de spiegel en liep ook naar boven waar ze haar leren setje van de dag daarvoor nog zit liggen. Die ruimt ze snel op in de slaapkamer maar de halsband, die ze gisteren graag droeg doet ze nu ook weer om bij zichzelf en loopt door naar buiten. Daar is het minder zonnig als de vorige dagen, maar gelukkig niet koud. Aangekomen bij de veranda brandt het kampvuur volop en is het aangenaam warm daar. Angelo en Orlando hebben extra loungebedden neergezet met zachte knusse kussens erop en zijn druk bezig de koelkast bij te vullen met bier, rosé en champagne. Ook de sfeerverlichting brandt al en ook de verlichting die leidt naar de 3 terrassen rond de vijver is aan.

De mannen dragen en strakke glimmende zwarte boxer met bijpassend shirt en als even later Manuel ook komt aangelopen ziet Angelien dat ook hij dezelfde outfit aanheeft. Even was ze bang dat ze, net als gisteren de hele dag, naakt zouden zijn. Maar gelukkig hadden ze zich redelijk gekleed als was bij alle 3 hun forse pik duidelijk zichtbaar door de dunne en strakke boxers. Veel tijd om daar verder over na te denken was er niet want ze hoorden en auto aan komen rijden en stoppen aan de voorkant van het huisje. Met zn 4en liepen ze die kant op liepen net de hoek om toen de meiden al aangelopen kwamen. Even moesten ze wennen aan hoe hun moeder en de 3 mannen er uit zagen maar na een paar seconden leken ze “geland” en vielen ze hun moeder in de armen. Zelf waren ze ook niet heel standaard gekleed, beide droegen een ultra kort topje, duidelijk zonder bh want bij beide was de blote huid van hun borsten zichtbaar, daaronder droegen ze een plooirokje die ook niks te lang was en daaronder lekkere zomerse slippers. Na hun moeder begroet, en voorzien van de nodige complimenten, te hebben voorzien was het de beurt aan de heren. Als 1e begroeten ze allebei Manuel en bedankten hem voor de uitnodiging en daarna waren de 2 andere heren aan de beurt. Deze kregen aanzienlijk meer aandacht van de meiden waarbij Willemein veel aandacht had voor Orlando en Cecile zowat om de hals van Angelo hing. Manuel en Angelien bekijken het op een afstandje en lachen erom. “De kamer indeling is gemaakt zo te zien” zeg Manuel en meteen schiet Angelien in de kramp, evenals de meiden die meteen weer wat afstand nemen van hun mannen.

Luid lachen alle 3 de mannen en lopen naar de auto om hun koffers eruit te tillen. Als ze naar Alles hebben lopen ze achter de dames aan naar binnen en laat Angelien de meiden snel de bovenverdieping zien, als laatste de slaapkamer van haar en Manuel, “hier slaap ik met Manuel” en de blikken van de meiden waren even verbaasd. Maar alsof dit de normaalste zaak van de wereld was praatte Angelien verder. “Jullie slapen in de kelder, daar zijn 2 slaapkamers” en liep voor hun uit. Aangekomen bij de 1e zagen ze daar kleding liggen van 1 van de mannen. In de 2e lag ook kleding, en wisten ze niet zo goed wat ze nu moesten doen. Manuel zag de aarzeling en zei: “zoals van tevoren al aangegeven, we willen jullie nergens toe dwingen, dus als jullie samen op een kamer willen kan dat, dan gaan de heren op de andere kamer. Maar je hebt nog de hele dag om daarover te beslissen dus zetten we jullie koffers voor nu op de 1e kamer en zien we later wel verder. Angelien haar blik ging naar de 3e deur en alsof de meiden het zagen vroegen ze: “En wat zit er achter die deur?” “Dat gaan jullie misschien nog wel zien, maar genoeg gezien hier, we gaan naar buiten lekker wat drinken.” Even later stond het hele gezelschap buiten bij de veranda en keken de meiden hun ogen uit naar de geweldige plek, de mooie jacuzzi en de gezellige sfeer die er hing. De jacuzzi trok als meeste hun aandacht en gevoeld werd hoe heerlijk warm het water was.

Orlando en Angelo haalden een fles champagne uit de koelkast en schonken 6 glazen in en deelden ze uit. “Op een heel gezellig en spanend weekend!” riep Manuel en samen proosten ze.
Dan wordt de aandacht van de meiden weer getrokken door de jacuzzi en vragen ze Manuel: “Mogen wij daar ook in?” Alle 3 de mannen lachen luid. “Uiteraard mogen jullie daar ook in, maar jullie hebben geen bikini bij je waarschijnlijk?” de meiden lijken even verschrikt maar kijken dan elkaar aan en zonder aarzeling trekken ze hun topje uit, ritsen hun rokje los en laten hun string zakken en stappen in de jacuzzi. Angelien staat aan de grond genageld, zeker alsook de 3 mannen zich ontdoen van hun kleding en ze in de jacuzzi stappen. Willemijn en Cecile is dat ook niet ontgaan en ze kijken naar hartenlust naar de lange bungelende pikken van de heren. Als ook hun zitten staat Angelien en een beetje beteuterd bij als Cecile zegt: “Mam, kom, het is echt heerlijk warm hier” en dan lijkt Angelien weer te ontdooien en kleed zich uit en stapt ook de jacuzzi in. Manuel wenkt haar om naast hem te komen zitten, beide meiden zitten naast elkaar met aan weerszijde “hun” mannen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8738 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 21”

  1. Ik hoop voor de meiden, dat er nog veel meer zwarte mannen ten tonele zullen verschijnen, en dat hun witte vriendjes liefdevol toekijken en zich lekker aftrekken als ze zien dat hun vriendinnen (en schoonmoeder) onwijs genieten van een BBC gangbang.

Plaats een reactie