BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met ouder stel.(2)

Na de seks met het oudere stel (Kim leek 27, maar bleek 35) en haar man (Henk, bleek 38 jaar oud)
En wij waren dus 19 en 20 dus best wel een verschil.
Zoals ik al schreef mijn Peter vind iets oudere vrouwen, vooral rond een jaar of 27 het mooist.
En ik had al vaker gedroomd van een dikkere pik, omdat mijn vriendje een lang dun exemplaar heeft.
Maar goed naar die wilde seks avond met stel waren wij dus bij hun in bed in slaap gevallen, en nu voelde ik voorzichtig gefriemel aan mijn kut lipjes, ik opende mijn ogen en keek recht in de ogen van Kim die was dus bezig met mijn kutje.
Het voelde fijn, ik had nog nooit mee gemaakt dat een vrouw aan mijn kutje zat, Kim lag op haar zij en nu zag ik dat mijn Peter al weer achter Kim lag en druk bezig was zijn pik, in 1 van haar gaatjes te stoppen.

Ik keek nu de andere kant op en zag gelijk de dikke pik van Henk die ter hoogte van mijn mond zat.
Hij zat met zijn pik in zijn hand en legde zijn pik tegen mijn lippen, pijpen had ik ook niet veel ervaring mee, en dan zeker niet met zo’n dikke pik.
Maar hij duwde zijn pik wat verder aan, en ik opende mijn mond en zijn pik ging er in.
Eerst moest ik bijna kokhalzen maar het voelde ook best fijn.
Nu voelde ik een tong langs mijn kutlipjes gaan en zag met 1 oog dat Kim op haar knieën tussen mijn benen lag, zij likte heerlijk en haar tong ging langs mijn lipjes en duwde haar tong ook zo ver mogelijk in mijn kut.
Zij mompelde tegen mijn Peter, steek jouw pik in mijn kontgaatje en neuk dat ding me jouw lange dunne pikie.
Peter liet dat zich geen 2 keer zeggen en zat al achter haar, hij deed wat spuug, op haar sterretje plaatste zijn pik er tegen, Kim hield haar adem in en Peter schoof zijn lange pik er helemaal in.

Kim kroop een stapje op zij, en Henk draaide mij om en zette mijn op mijn knieën en ik zat nu net zijn vrouw, Henk ging achter mij zitten, ik zei nog niet in mijn kontje, dat past niet gelijk voelde ik zijn pik in mijn kutje gaan en sopte er heerlijk op los zijn zware ballen kletsten tegen mijn clitje ik was verdoofd en zag mijn vriendje zijn pik er bijna helemaal uit het kontje gaan en dan weer helemaal er in.
Het was o zo lekker, tot het mij op viel dat er een jonge vrouw in de kamer bij de deur stond, zij had een rood gezicht en ik zag haar tepels bijna door haar shirt prikken de anderen hadden haar nog niet in de gaten, en ik voelde mijn kut strakker worden, en het interesseerde mij eigen ook niets dat wij bekijks hadden ik vond het eigenlijk best leuk.

Die vrouw vond het blijkbaar ook niet verkeerd en ik zag haar hand in haar broek verdwijnen.
Ik was zo geil dat ik zo lang mogelijk er van wilde genieten, maar Henk spoot zijn pik leeg in mij en ik kwam met een gil klaar.
Peter spoot zijn pik nu ook leeg in het kontje van Kim, de anderen ontdekten de vrouw ook bij de deur.
Die stond nog verdoofd met haar hand bij haar kutje, en zei met een rooie kop, er hing geen kaartje van niet storen aan de deur en ik dacht hier niemand meer was.
Kim zei gelijk geeft niet jo, als je wilt dan willen wij jou ook wel even verwennen.
Hu, zei de jonge vrouw ik zou wel willen maar dan krijg mijn werk niet klaar.
Doe maar de volgende keer als jullie ooit nog eens blijven slapen, dan stuur mij maar een berichtje, zei schreef haar telefoonnummer op en verdween snel.

Wij gingen douchen, Kim stapte bij mij onder de douche en masseerde mijn borsten billen en kutje, daarna gingen wij ontbijten en genoten die dag nog van de sauna’s en baden.
Op het einde vroegen Kim en Henk of wij het later nog een keer over wilden doen.
Wij hielden contact en er kwam nog een vervolg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10766 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie