BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (20)

neuken in het zwembadNina had mij in de woonkamer en geweldige pijpbeurt gegeven en kreeg daar zelfs applaus van Sam en Nina voor. Daarna vertrokken die twee naar het zwembad. Korte tijd later volgden Nina en ik.

Ook ik was verbaasd toen we het zwembad betraden. Ik had verwacht dat Sam en Sofie in het water zouden vrijen, maar het bleek anders. Op de rand van het zwembad lag Sofie op haar rug, terwijl Sam haar penetreerde. Toen vouwde Sofie haar benen rond Sam en maakte ineens een zijwaartse beweging. De dames ploften daardoor tezamen in het water. Luid lachend kwamen ze boven en zochten elkaar weer op. Ik zag hoe Sofie haar armen om de nek van Sam sloeg en haar benen spreidde. Sam penetreerde haar kutje onder water en de langzame bewegingen die daarna volgden, lieten geen twijfel over wat daar voltrok. “Zie je hoeveel plezier ze met elkaar hebben?”, zei ik tegen Nina. “Dat is toch een genot om te mogen aanschouwen?” Nina knikte, gaf me een kus en begon haar kleren uit te trekken. Ze gebaarde mij hetzelfde te doen. Eenmaal naakt schoven we langzaam het water in. “Zwem jij maar naar Sam toe”, fluisterde ik in Nina’s oor. “Dat kan ik niet maken”, zei Nina, “want kijk eens hoe ze bezig zijn. Dat mag ik niet verstoren” Ik gaf haar een kus en zei: “Doe het nu maar en merk zelf wat er gebeurt.”

Ze volgde mijn advies op en zwom naar de neukende dames. Ik ging zelf op de rand van het zwembad zitten, met mijn voeten bungelend in het water. Sam en Sofie reageerden, zoals verwacht, enthousiast op de komst van Nina. Ze bleven neuken maar sloegen ieder een arm om haar heen. Sofie gaf de eerste tongzoen, daarna kwam Sam. En vervolgens gingen Sam en Sofie al neukend en tongend verder, terwijl ze hun handen over het lichaam van Nina lieten gaan. Dat miste zijn uitwerking niet zo zag ik. Zelfs onder water was de grote penis van Nina voor mij zichtbaar. Sam pakte de armen van Sofie en sloeg die om de nek van Nina heen. “Nu mag jij Sofie neuken.” Sofie maakte zich los van Sam en met haar hulp verdween de pik van Nina in het kutje van Sofie. Langzaam bewoog Sofie haar lichaam zodat de penis in en uit haar schoof. Sam keek er even naar en positioneerde zich toen achter Sofie. Ze pakte haar billen vast zodat de bewegingen even stopten en leidde vervolgens haar penis naar het sterretje van Sofie. Ik aanschouwde de eerste ‘sandwich Rossini’ waar ikzelf niet aan deelnam. Sofie begon te kreunen. “O ja, dit is zo geil, dit is zo lekker. Neuk me meiden, neuk me. Geef me mijn Rossini!”

Waar Sam mij bij onze vorige zwembadseks (zie deel 15) nog had verzocht om niet in Sofie klaar te komen – dat gaf zo’n rommel in het water – bleef dat verzoek bij Nina uit. Ik begreep het wel, deze Rossini moest volledig geconsumeerd worden. Bovendien: de waterzuivering zou de zaadresten echt wel opruimen. Ik hoorde Nina zeggen: “Sam, ik voel jouw pik langs de mijne gaan. Wat geil, wat apart.” Sam kreunde: “En ik de jouwe. Dat maakt de sandwich zo bijzonder. Ik houd dit niet lang meer vol.” Nina kreunde eveneens: “Ik ook niet, ik ga zo komen.” Sofie brulde: “Fuck, fuck, fuck… jaaaaaa.” Haar lichaam trilde en schudde hevig van een enorm orgasme. Vlak daarna kwam Nina en Sam gelijktijdig klaar. Zo spoten Sofie van voren en van achteren vol. Ik dook in het water want ik wist welke uitwerking dit orgasme op Sofie had. Ik wilde voorkomen dat ze, omdat Nina en Sam begrijpelijkerwijs ook niet meer stevig op hun benen stonden, even geen aandacht voor Sofie zouden hebben en ze kopje onder zou gaan. Ik nam Sofie in mijn armen terwijl Nina en Sam zich uit haar terugtrokken. Ze was even helemaal van de wereld…

Een kwartiertje later zaten we allemaal naakt en zwijgend in de woonkamer te nippen van onze wijntjes. Sofie was de eerste die de stilte onderbrak: “Dit was wel een heel heftige Rossini. Dank jullie wel, Sam en Nina. Die laatste reageerde: “Rossini? Dat riep je eerder ook al. Praat mij even bij?” Sam legde uit hoe Sofie de term ‘sandwich Rossini’ had geïntroduceerd als de seksuele equivalent van de ‘Tournedos Rossini.’ Nina knikte begrijpend: “Ja, dat culinaire hoogstandje van de Franse topkok Auguste Escoffier. Vind jij de sandwich zó lekker?“ Sofie knikte instemmend. “Maar het is niet iets dat ik elke dag wil consumeren. Het is iets heel speciaals en dat moet je koesteren. De ‘sandwich Rossini’ staat bij ons gemiddeld één keer per maand op het menu. En arme Peter, jij moest hem deze keer aan jou voorbij laten gaan.” Ik grinnikte: “Dat deed ik met liefde. En het was fantastisch om nu eens goed te kunnen zien wat de Rossini met jou doet. Normaal ben ik er onderdeel van en dan kun je toch minder goed bekijken wat er allemaal gebeurt. Het was een groot genoegen om het nu van afstand te mogen aanschouwen. En hoe vond jij het Nina?”

Ze nam een slokje van haar wijn: “Heel speciaal. Het voelt ongelooflijk apart om een andere penis langs je eigen te voelen schuiven, met een dun stukje huid daartussen.” Sam bemoeide zich nu ook met het gesprek. “Weet je Nina, dat jij, naast onze lieve Sofie hier, de enige bent die de ultieme vorm van de ‘Sandwich Rossini’ kunt ervaren? Jij kunt namelijk ook aan twee kanten gepenetreerd worden.” Nina keek even voor zich uit: “Het is dat jij het zegt, want daar had ik nog niet eerder over nagedacht. De seks die ik in het verleden had, was altijd één op één. En natuurlijk ben ik ook wel eens van achteren geneukt, maar de meeste mannen gaven toch de voorkeur aan mijn kutje. Ik weet eigenlijk niet waarom.” Ik haakte daarop in: “Ik weet het natuurlijk ook niet zeker, maar ik heb een vermoeden. Het fijne van anale seks is dat het allemaal extra strak is maar je moet vrijwel altijd wel een soort van glijmiddel gebruiken om het aangenaam te laten zijn. Een vagina produceert dat glijmiddel van nature. Toen ik jou neukte, merkte ik dat jouw vagina vrijwel net zo strak is als een kontje. Om dus dat strakke te ervaren, is het bij jou niet nodig om de achteringang te gebruiken.” Sofie wilde wat zeggen maar ik hief mijn hand op. “Nee, lieve Sofie, nu niet gaan nadenken. Neem van mij aan dat een kutje bij elke vrouw anders is. De een is van nature wat strakker dan de andere. En wanneer een vrouw een kind gebaard heeft, dan is het logisch dat een en ander is opgerekt. Dan zal ze vrijwel nooit zo strak meer zijn als ze daarvoor was. Elke vrouw is dus verschillend. En Nina is gewoon erg strak.” Sofie knikte begrijpend en gaf me een luchtkusje.

Nina zei ineens: “Volgens mij heb jij gelijk Peter. Ik zat er net even over na te denken, maar ik kan me inderdaad niet herinneren dat een man na anale seks hier voor de tweede keer om vroeg. Als ze het één keer gedaan hadden, kozen ze daarna voor mijn kutje. Best apart dat me dat nooit is opgevallen. En eigenlijk is het ook wel bijzonder dat jij daar direct de vinger op weet te leggen.” Ik schudde mijn hoofd. “Dat is niet bijzonder. Wij praten hier gewoon openlijk over seks maar voor heel veel mensen is en blijft het een taboe. Waarom denk je dat er zoveel echtscheidingen zijn? Waarom denk je dat zoveel mensen vreemdgaan? Omdat er maar zelden open en eerlijk gesproken wordt over seks en seksuele behoeftes. Juist omdat wij er open over zijn, kon ik vertellen hoe strak jij bent. Ik ben gewoon een ervaringsdeskundige.” De dames barstten allemaal ik lachen uit en Sam grinnikte: “Wijsneus. Maar wel een heel lekkere wijsneus.”

Ik stond op: “Deze wijsneus keek net op de klok en zag dat het zo langzamerhand tijd wordt om een maaltijd te bereiden. Of wil jij een van jouw befaamde pastagerechten maken?” Sam sprong op: “Zullen wij dat samen doen? Maar dan trek ik wel even wat aan, want ik heb geen zin in brandwondjes omdat er een druppetje hete olie weg spat.” Ik knikte: “Neem je dan ook wat voor mij mee?” Even later stond ik een teentje knoflook fijn te snijden en een uitje te snipperen, terwijl Sam bezig was met gerookte zalm en de pasta. “Wat een dag”, zei ze. “Dat vind ik ook”, zei ik. “Een heel bijzondere dag.”

Een klein halfuurtje later zaten we met z’n vieren aan tafel. Sam en ik gekleed in een badjas, Sofie en Nina naakt. Ik keek genietend naar de vier blote borsten tegenover me, terwijl Sam voor iedereen opschepte: “Nou, eet smakelijk.” Nina nam haar eerste hap en keek Sam toen aan met een bewonderende blik: “Dit is echt een geweldige pasta. Hoe maak je die?” Sam lachte: “Dat, lieve Nina, is het geheim van de smid. Hahaha, nee, grapje, dat wil ik je best wel een keertje vertellen hoor. Maar het is helemaal niet moeilijk.” Nina nam nog een hap en zei: “Nee Sam, dit is echt heel lekker én bijzonder. Heb je er wel eens over nagedacht om meer in de keuken te gaan doen? Als kok en misschien later als chef?” Sam keek Nina even vragend aan: “Nee, ik vind mijn kookkunsten helemaal niet zo bijzonder.” Sofie en ik riepen, alsof het was afgesproken, tegelijk: “Dat zijn ze wel.” Nina knikte instemmend. “Dit is weliswaar het eerste gerecht van jou dat ik proef, maar ik constateer dat Peter en Sofie hier, die al veel vaker van jouw kookkunsten hebben mogen genieten, er hetzelfde over denken als ik. Zou het een idee zijn om met elkaar een restaurantje te beginnen? Ik zou daar best wel in willen investeren.” Ze moest even lachen: “En we hebben ook al twee geweldige sommeliers.” Ik sprong op: “En ik weet nu al de naam: Restaurant Rossini.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6169 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (20)”

  1. Potverdikkie, wat een lekker verhaal weer! Ik hoop dat je nog lang door blijft gaan met dit verhaal, er zijn er meer met 35 vervolgen… ik lees ze graag, en vind shemales ook wel erg geil.

Plaats een reactie