BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn derde jaar op de havo deel 3

Eenmaal thuis aangekomen stelde ik Ingrid voor aan mijn moeder. Mijn moeder zei: je mag mij bij mijn voornaam noemen, dat is Mieke. Ingrid zei: dat vind ik nog te persoonlijk, vind u het erg als ik U mevrouw noem? Moeder zei: nee, dat is veel te formeel, noem me dan maar mam, net als Jaap. Ingrid zei: ok mam. Ik pakte de opdracht die we gekregen hadden en veel dingen wisten we maar er waren er ook een aantal die we moesten opzoeken en woorden die we moesten leren uitspreken. Moeder zat op de bank met een boek maar keek met regelmaat naar ons. Na een klein uur zei ze: lusten jullie warme chocomel? Ingrid zei: ja graag mam. Mijn moeder glunderde toen ze dat hoorde.

Vijf minuten later kwam ze de kamer in met drie mokken chocomel en een bordje koekjes. Ze zette die op de tafel en begon een gesprek aan te knopen. Ze vroeg hoe haar thuissituatie was en waar ze precies woonde, hoe oud ze precies was en of ze meer vrienden of vriendinnen had. Ingrid antwoordde alles en moeder leek tevreden. Toen we ons drinken op hadden gingen we verder met onze opdrachten. Na nog ongeveer drie kwartier waren we klaar. Moeder vroeg of ze het mocht nakijken en vond 4 van de 50 multiple choice vragen fout. Ze zei: terug naar af en opzoeken wat je fout gedaan hebt. Ik keek Ingrid aan en zei: ik weet wat we fout gedaan hebben. Ik pakte het papier wat de Engelse lerares ons gegeven had en zette binnen wordt de spelling en grammatica controle naar Engels en typten toen de antwoorden een voor een in.

Binnen tien minuten hadden we de correcte antwoorden. Ingrid gaf me een kus op de wang en zei: je bent een genie. Mijn moeder had dat gezien, maar zei er niets over tot later die avond. Na nog een glas fris gehad te hebben nam Ingrid afscheid en zei beleefd: dank u voor de drank en de koekjes mam. Moeder glunderde weer en zei: dat is ok, als je weer opdrachten hebt, kom je maar gerust hiernaartoe. Ik bracht Ingrid terug naar huis waar ze me nog een kus op de lippen gaf en zei: tot morgenvroeg. Ze zwaaide me uit en ging naar binnen waar haar moeder haar verwelkomde en haar begon te vragen over hoe het geweest was en of ze beleefd geweest was. Ingrid zei: waarom bel je Jaap’s mam niet even om haar te bedanken.

Carol vond dat een prima idee en belde mijn moeder. Ze bedankte haar voor de goede zorgen en mijn moeder zei: als ze wil mag ze Woensdag recht uit school hierheen komen om haar opdracht te maken. Ze mag hier gewoon mee eten. En dan brengt Jaap haar terug naar huis als ze klaar zijn met hun opdrachten. Carol zei: weet je zeker dat dat niet te veel gevraagd is en moeder zei: het is lang geleden dat ik zo’n beleefd meisje heb meegemaakt. Ze is hier altijd welkom. Ook als je ooit ergens naar toe moet mag ze hier komen. Carol zei: dank je voor dat en wie weet gebeurt dat nog wel eens. Ze beëindigden het gesprek net toen ik binnenkwam. Moeder zei: dat was de moeder van Ingrid die mij bedankte voor de goede zorgen. Ze keek mij aan en zei: volgens mij is Ingrid een beetje gek op jou, of niet? Ik antwoordde: en ik op haar mam, we kunnen het heel goed met elkaar vinden. Mijn moeder zei: ik vind het niet erg, ze is een beleefd meisje, maar loop niet te hard van stapel. Ik zei: mam, we kennen elkaar pas een paar weken.

Moeder zei: ok, ok, ik begrijp het. Maar ik wil niet dat je haar in problemen brengt. MAM, WAT ZEI IK, WE KENNEN ELKAAR NAUWELIJKS. Moeder keek me aan en wist dat ze te ver was gegaan en zei: sorry, maar ik maak me altijd ongerust om je. Ik zei: ik ben geen baby meer. Haar antwoord daarop was: maar je woont nog steeds bij mij, en dus mag ik je advies geven. Ik zei: ok, sorry mam dat ik uitviel tegen je, maar Ingrid is mijn eerste vriendinnetje en ik ben haar eerste vriendje. We hebben verder geen van beide andere vrienden op school, en je hebt gezien hoe we met elkaar omgaan. Niet dat kleffe gedoe, geen stiekem elkaar aanraken. En we staan onder toezicht van jou, haar mam en de klasselerares. Dus ik denk dat dit wel goed gaat komen. Ze zei: daar had ik nog niet bij stilgestaan. Je hebt gelijk, pak nog maar een glas fris, dan kan je daarna douchen en naar bed.

Na mijn drankje gaf ik moeder een kusje en zei: welterusten mam. Eenmaal in mijn kamer kon ik bijna niet in slaap komen. Ik lag uren te woelen tot ik uiteindelijk in slaap viel. Ik had mijn wekker niet gezet en toen ik wakker werd geroepen door mijn moeder wist ik niet hoe snel ik me moest aankleden. Ik kwam beneden aan en Ingrid zat aan de tafel op mij te wachten. Ze zei: heb je je verslapen? Of was je vergeten dat we een afspraak hadden? Ik zei: ik was vergeten mijn wekker te zetten. Mijn moeder gaf me snel een boterham en een glas melk en zei toen: nou, scheer je weg en ik zie je in de loop van de dag wel verschijnen. We fietsten hand in hand naar Rachel.

Daar aangekomen legden we onze fietsen vast aan elkaar en liepen we naar de flat. We belden aan en Rachel deed open en zei: ik dacht dat jullie het vergeten waren. Ingrid zei: deze sufkop had zijn wekker niet gezet en heeft zich verslapen. We mochten naar binnen gaan en deze keer waren de gordijnen nog open. Rachel zei: eerst even je opdracht nakijken. Vijf minuten later zei ze: je krijgt van mij een 9,5. Ik trek een half punt af vanwege het feit dat je te laat bent. Rachel deed de lampen aan en de gordijnen dicht en zei: ok, begin elkaar maar eens rustig uit te kleden. Toen we vijf minuten later beide naakt, behalve het slipje van Ingrid, voor haar stonden zei Rachel: nu mag Ingrid mijn kleren uitdoen. Ingrid liep met trillende handen naar Rachel en begon haar kleding uit te doen. Toen ze de bh had afgedaan pakte Rachel de handen van Ingrid en zei ze: hier, vasthouden en mee spelen, dan mag Jaap mijn rok en slipje uittrekken.

Ik ging op mijn knieën voor Rachel zitten, maakte haar rok los en liet die vallen en trok haar slipje uit. Ik ging met mijn hoofd naar voren, sloeg mijn armen om haar kont en drukte mijn mond vol op haar kut en begon haar te likken. Ze keek me aan en zei: jij hebt je les van donderdag goed onthouden. Rachel had de handen van Ingrid nog steeds vast op haar tietjes en zei: ook jij begint goed, niet zenuwachtig zijn, het mag bij mij. Na Rachel vijf minuten verwend te hebben zei ze: kom dan gaan we naar de badkamer. Ik ga Jaap een darmspoeling geven zodat ook dat gaatje lekker schoon is en we daar straks mee kunnen spelen. Ingrid zei: mijn mam doet dat ook, ze zegt dat het een gezonde gewoonte is. Rachel zei: dat is het ook, ik doe het elke morgen en in dit geval heb ik het nog een keer gedaan voor jullie kwamen zodat mijn gaatje ook mooi schoon is. Ik heb hier in de badkamer speciaal voor jullie twee extra setjes. Ingrid gaat dat van haar mee naar huis nemen, dat van jou Jaap blijft hier omdat ik niet weet hoe je moeder hierop zal reageren.

Ingrid, bij jouw doen we het pas als je niet langer ongesteld bent. Dat is tevens de tijd dat ik jou wekelijks ga scheren zodat je kutje zo mooi en glad is als dat van mij. Rachel zei tegen mij: ga maar op het toilet zitten dan ga ik beginnen je darmen schoon te spoelen. Ik ging zitten en ze had een stukje rubber in haar hand met daaraan vast een slang die aan de douchekraan bevestigd was. Ze zei: nu even ontspannen en ze drukte het rubber in mijn anus. Ze zei: nu gaan we je darmen vullen met water tot je krampen gaat krijgen. Dat trekken we het rubber uit je en mag je alles laten lopen. Dan doen we het weer tot er alleen nog maar schoon water uit je komt. We moesten dit proces vijf keer doen voor het water schoon was. Ze veegde mijn billen schoon met een doekje en zei toen: zo, nu gaan we beginnen. Ze nam ons mee naar haar slaapkamer en zei: je eerste les van vandaag is dezelfde die ik Jaap gaf en dat is: hoe moet ik mijn vriend kussen.

Ze keek naar Ingrid en zei: heb je wel eens een film gekeken waarin veel gekust werd? Ingrid knikte ja en Rachel vroeg: heb je daarin ook gezien dat dat meestal met een deels open mond gebeurt? Weer knikte Ingrid ja. Rachel zei: dat is omdat ze met elkaars tong aan het spelen zijn. Wij zullen het je nu van heel dichtbij laten zien. Wij doen het voor, daarna doe jij het eerst met Jaap en kijk ik toe en dan doe je het bij mij zodat ik je naderhand tips kan geven. Ingrid zei: maar dan ben ik lesbisch. Nee dat ben je niet zei Rachel. Veel vrouwen die getrouwd zijn vinden het heerlijk om door een andere vrouw gekust te worden. Wij doen het namelijk anders en zachter dan mannen. Rachel stapte naar me toe en plantte haar mond op die van mij en we begonnen met elkaar te tongen en deden dit voor bijna drie minuten.

Ze liet mij gaan en vroeg: en denk je dat je weet hoe het moet? Ingrid zei: ik wil het in elk geval proberen ze kwam voor mij staan en drukte mijn piemel tussen ons in en begon te kussen met gesloten mond maar opende die toen ik mijn tong zacht tegen haar lippen drukte. Rachel zei: zover zo goed, nu moet jij alleen ook met jouw tong met die van hem gaan spelen. We stonden bijna tien minuten met elkaar te tongen. Ze zei: dat ging goed, hoe voelde dat? Ingrid zei: ik kreeg weer kriebels in mijn… kutje maakte Rachel af. Je mag die termen hier gewoon gebruiken. Ingrid zei wat ongemakkelijk: het gaf me jeuk in mijn kutje. Rachel zei: dat is je lichaam dat je verteld dat je opgewonden raakt. Rachel vroeg mij aan de kant te gaan staan en ze nam mijn plaats in en zei: nu wij.

Ze ging met haar lippen naar die van Ingrid en zette ze over die van haar en drukte zacht haar tong naar binnen. Aarzelend begon Ingrid terug te zoenen en hield dit vijf minuten vol waarna Rachel de zoen verbrak. Ze vroeg: hoe voelde dat en Ingrid zei: totaal anders, maar ook nu weer kreeg ik jeuk in mijn kutje. Dat is goed zei Rachel. Jullie mogen elkaar vanaf vandaag zo kussen, echter niet in het openbaar. Dat is ordinair en kussen hoort speciaal te zijn, iets tussen twee verliefde mensen, dat gaat verder niemand wat aan. Ze zei: kom dan gaan we eerst wat drinken. Voor mij had Rachel weer zo’n blauw energiedrankje en Ingrid kreeg een glaasje fris. Ze zei daarna: voor jou Ingrid wordt vandaag voor het grootste deel een kijkdag zodat je weet wat er allemaal kan. Ze zei: je hebt inmiddels kunnen zien dat het kussen en likken van een kutje heel normaal is. Echter ik wil dat je dit ook van dichtbij ziet. De eettafel was leeg en Rachel ging erop liggen met haar benen gespreid. Ze zei tegen Ingrid. Kom maar langs me zitten zodat je het goed kan zien.

Ingrid deed dat en ik ging op mijn knieen tussen de benen van Rachel zitten en begon zacht over haar schaamlippen te likken. Ze vertelde tegen Ingrid wat ik deed. Tekst en uitleg bij elke wijziging. Ik likte zacht in haar kut en likte zacht over haar clit. Tussen de uitleg kreunde Rachel hard. Ze zei: nu gaat hij mijn clit tussen zijn lippen nemen en er dan op zuigen en likken tegelijk. Meer zeg ik niet. Ze kreunde de rest: JA GOEDZO JONGEN, MAAK MAMA MAAR BLIJ OOOOHHHH JAAAAHHHHHHH LEKKERRRR. Ze kwam stotend met haar bekken klaar toen haar orgasme weg was kwam ze van de tafel af en zei ze: zo, nu gaan we jou eens laten kennismaken met je vriendje. Ga maar eens tussen zijn benen staan en voel maar eens zacht aan zijn ballen. Ingrid deed dit en zei: ze bewegen. Rachel zei: dat is omdat hij opgewonden raakt en zijn ballen zaad aan het maken zijn. Zal ik je eens iets leuks laten zien? Ingrid keek haar aan en ze zei: ik kan hem laten spuiten zonder zijn pik aan te raken. Hoe gaat dat vroeg Ingrid. Rachel zei: je steekt twee vingers in zijn anus. En nee dat stinkt niet, we hebben hem net gespoeld.

Ze pakte de hand van Ingrid en liet twee van haar vingers mijn anus in gaan. Ze zei: voel eens rond of je een verdikking voelt. Na een kleine 15 seconden zei Ingrid: ja die voel ik. Rachel zei: wrijf daar maar eens over met je vingers en kijk naar zijn pik. Ze deed dit en een kleine tien seconden later begon ik te spuiten. Wat gaaf zei Ingrid, dat onthoud ik zeker. Rachel zei: pak eens wat natte doekjes zodat we hem schoon kunnen maken. Toen dat gedaan was merkte ik dat mijn piemel snoeihard bleef en recht naar voren stond. Rachel zei: nu ben jij aan de beurt voor de volgende les. Je hebt gezien wat ik met Jaap deed in de douche? Ingrid knikte en zei zacht ja. Rachel zei: dat ga jij nu bij hem doen. Ingrid zei: maar ik weet niet hoe? Rachel vroeg: weet je nog wat zijn gevoeligste plekjes zijn? Ingrid knikte en wees naar mijn toompje en naar mijn pisgaatje. Rachel zei: dan mag je beginnen met zijn pik in je hand te nemen en hem als een lolly te likken.

Ingrid deed dit en Rachel zei: doe het langzaam, dat is fijner voor hem. Ingrid ging nu langzaam met haar tong over mijn piemel en likte ook mijn toompje. Ik kreunde zacht en zei: lekker schat. Rachel zei: nu zijn eikel in je mond nemen en er op zuigen en met je tong zijn pisgaatje en toompje bespelen. Als je voelt dat zijn eikel dikker wordt, dan moet je gaan slikken want dan gaat hij klaarkomen. Rachel stond te filmen op haar telefoon hoe Ingrid mij aan het pijpen was. Het was alsof Ingrid wist hoe ze het moest doen, want tien minuten later spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Ingrid slikte alles in en keek naar Rachel die zei: dat deed je geweldig goed. En je hebt niet gemorst. Dat heb je geweldig gedaan. Aanstaande zaterdag mag je dit weer doen. Nu wordt het voor jou een tijdje zitten en toekijken. Ik ga je laten zien dat een vrouw het net zo lekker kan vinden om in haar kontje geneukt te worden als in haar kut.

Ik moest van de tafel afkomen en Rachel ging voorover met haar bovenlichaam op de tafel liggen en zei tegen mij: steek je eikel even tussen mijn schaamlippen om hem nat te maken en dan ga jij voor het eerst in je leven een vrouw in haar kontje neuken. Ik deed wat ze vroeg en stak mijn piemel in haar kontje. Ik hield haar heupen vast maar ze nam een hand van mij en bracht die naar haar kutje en liet mij haar clit bespelen ik neukte haar in deze positie voor bijna twintig minuten gedurende welk Rachel twee keer klaarkwam. Na nog een paar stoten kwam ik ook klaar en spoot ik mijn zaad in haar darmen. Ze zei: ik voel je warme zaad in mij gaan. Ik wachtte nog een halve minuut voor ik mijn pik uit haar trok en Rachel opstond. Het zaad liep langzaam naast haar dijen naar beneden. Ze zei: zo, nu even pauzeren.

Ze ging naar de koelkast en haalde weer een paar glazen fris voor ons en zelf schonk ze een glas wijn in. We gingen op de bank zitten en Ingrid klom op mijn schoot en begon rustig met mij te tongen. Rachel keek toe en zei: je bent een goede leerling. Ze verbrak de zoen en zei zacht: je mag gewoon aan mijn tietjes komen hoor, en bijt nog eens zacht in mijn oorlel, dat voelde zo lekker. Rachel zei: dat heb ik je niet geleerd!!! Ik zei: nee, maar dat heb ik ooit in een film gezien en heb het geprobeerd en Ingrid vindt het lekker. Ik nam zacht haar tepeltjes tussen duim en wijsvinger en speelde ermee terwijl ik zacht om beurten haar oorlel verwende. Ik keek Rachel aan en ze keek mij vragend aan. Ik tilde Ingrid op en legde haar op de tafel neer. Ik trok zacht haar slipje uit en zag maar een paar druppels bloed in haar maandverband. Ik zei: ik ben nu al een aantal keren klaargekomen, maar Ingrid nog niet.

Ik spreidde haar benen en ging op mijn knieen voor haar zitten en begon haar kutje te kussen. Rachel zei: nou daar heb je een echte man, niet bang van een beetje bloed. Het kussen ging over in likken en Ingrid duwde mijn hoofd vast tegen haar kutje aan en sloot haar dijen. Ik kon niets anders meer dan likken en zuigen. Ik zoog haar clit in mijn mond en Ingrid begon klaar te komen. Rachel filmde ook dit en kwam dichtbij en filmde het vertrokken gezicht van Ingrid met haar ogen weggedraaid in haar kassen terwijl ze klaarkwam. Rachel zoomde uit en ging dicht bij mij staan en filmde mijn hoofd vast tussen de dijen van Ingrid en ging ook met haar telefoon naar het slipje met het bebloede maandverband erin. Ingrid kwam zeven minuten aan een stuk klaar voor ze haar dijen ontspande. Mijn hoofd was vuurrood en ze zei: sorry, maar dit was het lekkerste wat jij tot nu toe bij mij gedaan hebt. Ik zei: ik was bijna gestikt en Rachel zei: dit is het braafste wat ik in lange tijd gezien heb. De meeste mannen hebben een afschuw van menstruerende vrouwen. Jij dook er echter vol op.

Ik keek haar en Ingrid lachend aan die met een doekje de bloedsporen van mijn gezicht veegde. Rachel keek mij aan en zei: heb je nu ook nog wat voor mij? Ik keek Ingrid aan en die zei: nu je jezelf bij mij bewezen hebt mag je haar ook nog een keertje in haar kutje neuken. Ik weet dat je dit bij mij wilt doen, maar als je haar neukt, denk dan maar aan mij. Ingrid stapte van de tafel en trok haar slipje omhoog. Rachel vroeg: vind je het erg als we het op mijn bed doen, dan kan jij naast me komen liggen en kunnen wij elkaar kussen en strelen terwijl Jaap mijn kutje vult. Ingrid zei: ok. Eenmaal op het bed legde Rachel weer twee kussens op elkaar en ging er met haar kont op liggen. Ze zei: dat is makkelijker voor hem en lekker zacht voor mij. Rachel pakte mijn pik en bracht die in haar kutje. Ze zei: neem je tijd, ik wil ervan genieten. Drie orgasmes en 25 minuten later spoot ik mijn zaad diep in haar kut en liet ik me voorover op haar vallen. Ze zei zacht tegen ons beide: en was de les interessant genoeg. Ingrid zei: ik denk dat we nog een aantal bijlessen moeten hebben, zeker nog een stuk of zes. Rachel zei: dat zou ik ook fijn vinden.

We lagen nog een kwartier op en naast elkaar voor Rachel tegen mij zei: je mag nu uit me komen. Ik trok mijn pik uit haar en ging naar Ingrid toe. Ik zei: maak jij hem even schoon. Ze pakte een nat doekje en ik zei: nee lieverd, met je mondje en neem er je tijd voor. Ze keek me lachend aan en zei: omdat je mij zo lekker verwend hebt. Ze pijpte me voor nog bijna twintig minuten en slikte weer mijn zaad door. Ze zei: het smaakt zo goed, moeten we nu echt tot aanstaande zaterdag wachten? Rachel zei: ja, en dat is een verplichting. Ik wil niet dat Jaap zich oververmoeid. Ze keek naar Rachel en vroeg: maar ik mag hem toch wel in onze portiek van de flat kussen? Ze zei: zolang er niemand bij is, maar maak er geen gewoonte van, want dan ga je vast en zeker de fout in. Nu gaan we alle drie samen de douche in en elkaar schoonspoelen en dan zullen jullie echt naar huis moeten, voor het donker wordt. Ik keek op mijn horloge en zag dat het bijna vijf uur was. Rachel zei: time flies when you are having fun. Nu vlug voor ik vragen ga krijgen. We kleedden ons en vertrokken na ieder nog een tongzoen van Rachel te hebben gekregen. Ik vroeg haar: bel onze ouders even en zeg maar dat we een moeilijk proeftentamen hebben moeten doen, zonder pc.

Ze keek me lachend aan en zei: ik zal het doorgeven. Terwijl ik Ingrid naar huis reed stuurde Rachel de filmpjes door die ze gemaakt had en zei erbij: ik bel je vanavond laat als je dochter ligt te slapen. Ze belde ook mijn moeder en vertelde haar dat ze ons een proeftentamen had gegeven zonder het gebruik van de pc en dat dat toch nog problemen gaf en we voorlopig elke zaterdag terug moesten komen. Mijn moeder reageerde blij en zei: zolang ze het maar leren. Rachel zei: dat doen ze vast en zeker. Toen ik thuiskwam had mijn moeder het avondeten klaar en aten we dat en zei ze: doe nu eerst je huiswerk maar zodat je morgen de dag voor jezelf hebt. 2 uur later was dat gedaan en ging ik op de bank zitten met een blikje cola. De telefoon ging rond 8 uur en moeder nam op. Het was de moeder van Ingrid. Ze vroeg of ik de volgende dag met haar en haar dochter mee mocht gaan naar de bioscoop en daarna een hapje gaan eten. Ze zei tegen moeder dat die ook mee mocht komen maar moeder zei: het is een mooie gelegenheid om eens een grote beurt te geven aan ons appartement als Jaap er niet is. Dus ja, hij mag meegaan maar nee, sorry ik kom niet mee. Dat doen we wel een andere keer.

Ze spraken nog wat langer over de uitkomst van de test die wij hadden gedaan en daarna hing moeder op. Ze keek naar mij en zei: je hebt morgenmiddag een afspraak om naar de bios te gaan met Ingrid en haar moeder. Je moet direct na de lunch bij hun zijn. Ik heb gezegd dat ik het ok vond, maar je gedraagt jezelf wel, begrepen? Mam, het is met mijn vriendinnetje en haar moeder, waarom zou ik me misdragen? Ze zei: ik zeg het alleen maar om je eraan te herinneren. Ze pakte haar tas en gaf me 30 euro. Ze zei: dan kan je in de bios ook nog popcorn halen. Ik gaf mijn moeder een omhelzing en bedankte haar met een kus. Ze zei: en nu mag je zo meteen nog een uur op de pc en daarna naar bed. De volgende dag kon niet snel genoeg komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7156 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn derde jaar op de havo deel 3”

Plaats een reactie