BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cijfer ophalen – deel 2

Nablijven

Het is donderdag als ik weer les van juf Elsa heb. Ik heb bewust het huiswerk niet gemaakt, hopend dat ik bij de juf moet komen na de les. De gedachte alleen al maakt me weer drijfnat. Ik ga wijdbeens op bed liggen en laat mijn vingers over mijn harige kutje glijden terwijl ik fantaseer dat juf Elsa tussen mijn benen ligt en mijn meisjeskutje likt en vinger. Daarbij vergeet ze mijn maagdelijke kontje niet. Het duurt niet lang voor ik schokkend klaarkom en dan doe weer mijn luchtige zomerjurkje aan. Ik ga naar beneden, pak mijn brood en zeg mijn ouders gedag. Zelfs op de fiets denk ik aan juf Elsa en mijn kutje wordt nog heter en natter. Helaas moet ik wachten tot het laatste uur voor haar les.

Eindelijk is het half 4 en begint de natuurkunde les. Als de juf halverwege vraagt wie het huiswerk af heeft moet ik bekennen dat ik het niet af heb. Dit doe ik terwijl ik stiekem onder mijn jurk mijn vinger door mijn natte kutje haal. Ow wat verlang ik naar juf Elsa. “Wendy, dat wordt nablijven”zegt juf Elsa gespeeld boos. Hopelijk was het overtuigend voor de rest van de klas hoopte ik.

Na de les sta ik bij het bureau van de juf. Als de laatste de klas uit is komt ze naast me staan en gaat met haar hand onder mijn jurk en door mijn natte kutje. Dan pakt ze wat maar ik kan niet zien wat. Ze heeft een roze buttplug en duwt die onaangekondigd in mijn strakke gewillige kontje. Dan geeft ze me een paar flinke tikken tegen mijn billen èn mijn gezwollen kutlippen. “Je gaat leren je te concentreren”, zegt ze streng. “Ga zitten”, ze wijst naar het bankje recht voor de lessenaar. “ hier maak , je huiswerk!”, ze gooit een boek op het bureau. Dan gaat ze op de lessenaar zitten met haar voeten op mijn bankje. Terwijl ik moet werken altijd ze haar benen en begint haar harige kutje te strelen. Over haar dikke kutlippen en af en toe laat ze een vinger naar binnen glijden. Ik kan mijn ogen niet van haar lustige grotje afhouden. Maar uiteindelijk is mijn huiswerk klaar.

“Loop met me mee”, zegt juf Elsa streng. Het is al half 6 als we over een verlaten schoolplein naar het handvaardigheidslokaal lopen de juf heeft een klein tasje bij. Als we in het lokaal zijn gaan we naar het voorraadhok. Ze zegt dat ik bij een paal moet gaan staan. Ze pakt een riem uit haar tas en haalt die door een ring aan de paal en doet ze bij mij om. Ik heb nog nauwelijks bewegingsruimte. Dan pakt ze een klein zweepje uit haar tasje. “Zo die is voor dadelijk”. “En deze ook”, ze wipt haar jurk omhoog en ik zie dat ze een grote dikke strapon voorgebonden heeft.

Ze ritst mijn jurk los en laat die naar beneden vallen. “Die hebben we voorlopig niet nodig”, lacht ze. Maandag komen er pas weer andere mensen op school. Tot dan zijn we alleen. “ ik wil ook lachen maar voel gelijk een harde tik tegen mijn billen. “Au! , roep ik. “Je zal voortaan je huiswerk maken hè sletje ?”, bijt ze me toe. “Ja”, stamel ik. Dan volgt een andere ferme tik tegen mijn billen. “Ik hoor je niet!”, zegt ze streng. Ja meesteres, antwoord ik. “Dat is beter”, zegt juf Elsa glimlachend. “De training kan beginnen”. Ze tikt met haar hand hard op mijn gezwollen natte harige kutlippen. Ik krimp ineen. Ze trekt me met mijn haren weer rechtop. Er volgen nog een paar ferme tikken tot ik leer rechtop te staan en na elke tik “dank u meesteres” te zeggen.

“Je gaat al vooruit, laten we wat anders proberen, ze pakt de zweep en tikt er zachtjes mee tegen mijn billen maar elke keer een beetje harder. Als ik een lik geef dan krijg ik een ferme tik op mijn harde tepels. Ze gaat door tot ik dat ook netjes aanvaard en haar daarvoor bedank. “Nog even en je krijgt je beloning”, zegt ze blij. Uit de tas pakt ze een setje tepelklemmen en zet die op mijn bruine harde tepels en knijpt ze goed aan. Mijn kutje staat in vuur en vlam. Ik droom er al zo lang over om zo door juf Elsa gebruikt te worden.

Juf Elsa pakt een kettinkje uit haar tas en rijgt die door een ring die lager aan de paal vast zit. Dan maakt ze elke kant van de ketting aan elke tepelklem. Ze pakt mijn heupen beet en duwt de dikke strapon in mijn kontje en begint me langzaam maar diep te neuken. De dildo rekt mijn kont zo ver op dat het pijn doet. Als meesteres Elsa merkt dat ik begin te genieten en mijn kontje er aan gewend is trekt ze de dikke dildo er uit en duwt die in mijn mond. Dan komt er een enorm dikke strapon, zo dik als mijn onderarm uit de tas. Ze duwt die hard in mijn kont. Door de dildo in mijn mond kan ik niet schreeuwen. Terwijl ik mijn eigen kut vocht proef rekt ze mijn kont helemaal op. Na een minuutje of 15 haalt ze de strapon er weer uit en de dildo uit mijn mond. Even denk ik dat ze me gaat losmaken maar dan voel ik een hand in mijn kut en kontje glijden. Ze begint me in mijn soppende kut en opgerekte kont tegelijk te fisten. Ik had nooit kunnen bedenken dat dat zo heerlijk was. Het duurt ook niet lang of ik kom luid kreunend klaar. Schreeuwen van genot durf ik niet. Elsa maakt de ketting bij mijn tepels los en laat de andere ketting vieren zodat ik op de grond kan liggen. Even bijkomen.

“Nog even en je krijgt wat rust zodat ik nog wat verrassingen kan halen”, zegt juf Elsa. Ze komt op mijn gezicht zitten. Terwijl ik haar soppende harige kut lik slaat zij met het zweepje op mijn openstaande kut en kontje. Steeds harder en harder slaat ze tot ze luid kreunend klaarkomt. Golven kutgeil lopen over mijn gezicht. Als ik haar schoongelikt heb staat ze op. Doet de deur van het lokaal op slot en vertrekt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7187 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Cijfer ophalen – deel 2”

  1. ik zou ze nu lekker insmeren met olie en dan met haar tieten en tepels spelen daarna haar met een batje op haar billen slaan, daarna krijgt ze een beloning, met een dubbele dildo wordt ze klaargemaakt.

Plaats een reactie