BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosmarijn (10) Dirty Squirty

(A) Al geruime tijd maakte Roosmarijn deel uit van de familie. Twee tot drie keer per jaar werd er een familieweekend georganiseerd en de laatste jaren was Roosmarijn daar met heel veel enthousiasme aanwezig. Op een zaterdagmiddag tijdens het eerste familieweekend met Roosmarijn toen de anderen besloten hadden om een fikse strandwandeling te gaan maken, hadden Roosmarijn en hij onafhankelijk van elkaar besloten om deze middag te chillen in de sauna. ‘Zij’ waren niet zo van de sauna, ‘wij wel’ zo constateerde hij met Roosmarijn in de sauna.

We waren nooit eerder samen in een sauna geweest en ik maakte nog niet zo heel erg lang deel uit van de familie, dus vond ik het niet vreemd, dat hij nadat hij de sauna had aangezet had, mij vroeg of ik misschien het liefst in een slipje en bh met me in de sauna lag. Hij toonde zijn bescheidenheid, vond ik. Het leek me logisch dat hij naakt in de sauna wilde. Ik wel in elk geval, ik was geil. Wat een stomme vraag, zei ik lachend. Naakt natuurlijk flapte ik er uit voor ik er erg in had en direct trok ik al mijn kleren uit en zag ik hem naar mijn borsten en mijn kale kutje kijken. Voor hij de kans had om te reageren of alternatieven te bedenken gooide ik mijn joggingbroek voor zijn voeten en zag ik hoe hij gretig, begerig en hongerig naar het geschoren streepje boven mijn kut keek. Dit voelt toch veel lekkerder zei ik terwijl ik mijn borsten streelde en mijn vingers richting mijn kutje gingen en nadrukkelijk stopten bij het streepje. Ik voelde zich trots vanwege zijn geile, hongerige blik en vroeg hem of hij misschien door mij gemasseerd wilde worden tot de sauna was opgewarmd, met mijn warme handen wilde ik hem wel alvast voorverwarmen.

Hij moest naakt van me op zijn rug op bed gaan liggen, op zijn grote handdoek. Zijn naakte geslacht priemde in de lucht en ik kon me maar net bedwingen, inhouden, niet met het topje van mijn duivelse tongetje zijn ontblote eikel te likken en de druppel die er boven op lag op te slurpen. Hij lag met dichte ogen te wachten tot ik hem zou masseren en voordat ik daar mee begon had hij ook zijn T shirt uitgetrokken en ik ging voor hij het door had naakt op hem zitten. Hij voelde echt wel hoe mijn schaamlippen zich openden tussen zijn benen en ik masseerde
zijn lichaam
zijn hoofd
zijn schedel
zijn wangen
zijn hals
zijn borst
zijn buik
zijn heupen
zijn tenen
zijn benen
zijn knieën
zijn knieholten
zijn bovenbenen
en tenslotte
raakte ik zijn lul
maar 2 seconden aan.
Hij ontplofte, spoot op mijn buik en ik hoor mezelf nog zeggen
‘Zo’n goeie review krijg ik zelden na een massage’.

De sauna was inmiddels warm genoeg, ik ging boven zitten, het zaad plakte nog op mijn buik, hij zat een verdieping lager, zogezegd en daadwerkelijk op likhoogte van mijn kut. Dat likken en zuigen liet niet lang op zich wachten. De warmte van de sauna en de hitte van mijn kut maakten dat ik zweette en al gauw verschenen er door zijn tong en zijn lippen pareltjes op mijn lichaam en mijn kutje. Ik legde mijn handen om zijn hoofd en stimuleerde hem om doorte gaan met het likken van mijn kutje en voor ik het wist gooide ik mijn hoofd naar achteren en verliet een zinderend orgasme mijn kut en mijn keel. De eerste wandelaars keerden precies op dat moment terug, maar lieten niet merken dat ze ook maar iets hadden gehoord.

(B) Een half jaar na mijn bevalling waren we -opnieuw- met elkaar op een familieweekend. De anderen hadden besloten om vandaag naar de Efteling te gaan. Alle kinderen waren mee, behalve de baby die ik de borst gaf. Hij en ik hadden dit keer niet onafhankelijk van elkaar besloten in het huisje te blijven, te chillen in en buiten de sauna.

Vandaag was het zo’n dag. De borstvoeding deed me goed en af en toe kon ik een orgasme tijdens het voeden nauwelijks onderdrukken. Mijn eisprong zorgde voor mijn zwangerschap al voor een lichaam dat verlangde naar seks maar nu, op zo’n dag als vandaag, was ik eigenlijk 1 grote kut en was de behoefte aan klaarkomen levensgroot aanwezig. Ik voelde de sensatie, schaamde me voor mezelf en wist dat ik schaamteloos het moment van deze dag zou gebruiken.

Zonder gene had ik mijn borsten in zijn aanwezigheid ontbloot. Ik genoot van twee volle trotse tepels aan twee welgevormde borsten. Mijn kleine mannetje zoog fiks, jees ik werd me een partij geil door de tinteling in mijn borsten. Hij was in de open keuken bezig met het maken van twee koffie toen hij ook heel duidelijk geluiden uit mijn mond hoorde. Eerst kon ik nog wat zachtjes kreunen, maar het werd al snel een heel duidelijk en harder kreunen, en tenslotte kreunde ik al klaarkomend ‘oh prinsje wat is dat lekker’ en aan de toon ervan was het hem duidelijk dat ik niet de melkintake van mijn prinsje prees maar dat ik heel erg blij werd van de effecten van zijn zuigkracht in mijn lichaam, in mijn kut in het bijzonder.

Met twee koffie liep hij naar me toe, zette deze bij me neer en -alsof hij de onschuld zelf was- zei hij tussen neus en lippen door ‘hoorde ik je nou net klaarkomen?’ Omdat hij geen antwoord kreeg keek hij me aan en zag dat ik met mijn mond half open probeerde een tweede orgasme te onderdrukken, alsof ik me er voor schaamde. Hij keek vertederd naar ons en een tweede, heftiger, orgasme voltrok zich met vurige kracht. Mijn wangen kleurden rood, mijn beide borsten waren ‘heet’ zei ik, ‘reteheet’, en stil zitten op de bank was geen optie. Gelukkig was het mannetje voldaan van de melk en viel langzaam in mijn armen in slaap. Ondertussen antwoordde ik hem dat ik dit bij de eerste nooit gehad heb maar nu bij de tweede wel. Ik heb zulke gevoelige borsten gekregen dat ik al de eerste maand merkte dat zijn zuigen aan mijn borst tot diep in mijn schoot gevoel opriep, tot ik, alleen met hem, mijn eerste orgasme bij de borstvoeding kreeg. Meestal kon ik het onderdrukken of in stilte ondergaan als mijn lief, mijn andere kind of er bezoek in de buurt was, maar nu, nu was er geen houden aan geweest en eerlijk gezegd was ik nog lang niet voldoende bevredigd. Ik nodigde hem uit samen de kleine in zijn bedje te leggen, mijn borsten deed ik -voor even- discreet onder mijn truitje.

Na de koffie, nieuwe, de eerste was koudgeworden, halfnaakt naast elkaar op de bank sneed ik het thema direct maar aan. We zouden immers in de sauna. Naakt?, vroeg ik hem, refererend aan die eerste keer. Naakt, antwoordde hij. Direct deed ik mijn joggingbroek en truitje uit, en zat naakt naast hem op de bank. Als hij me straks naakt ziet dan kan het ook nu direct wel en hij kon de logica ervan wel volgen. Ik trok hem ook zijn joggingbroek en shirt uit en zag zijn strakke lid en ik wist niet wie er meer trek had, zijn strakgespannen lid of mijn open kut.
Hij merkte op dat mijn borsten nog altijd gespannen stonden. Dat past bij een naderende ei-sprong, liet ik hem weten. Hij vertelde naar aanleiding daarvan over een vroegere geliefde die op zo’n moment bemind, geliefd, bereden wilde worden en du moment het eitje sprong werden haar borsten zachter. Zij, en hij, waren toen ongeveer zo oud als ik nu.

Mijn kut hunkerde, mijn borsten wilden zijn handen voelen, ik wilde orgasme op orgasme voelen en ik durfde nauwelijks onverholen mijn honger uit te spreken. Mijn kut parelde, hij aarzelde niet mijn borsten onophoudelijk te strelen. Een diepe zucht ontglipte me toen hij ze voelde, streelde, masseerde, kneedde. Ik kwam alweer.

Mijn hoge dekkingsgraad was hem niet ontgaan. Die vermoedde hij al sinds ik in de familie was gekomen en werd gesterkt door de schaarse momenten dat wij het bed deelden. Of elders seks met elkaar hadden.
Hij zoog mijn tepels, proefde melk en ik kon geen enkel orgasme onderdrukken. Ik nam plaats op zijn schoot en liet mijn borsten zoenen, zuigen, bijten en voelde zijn lid langs mijn parelende kut glijden, telde de orgasmes tot ik werd afgeleid van de concentratie op het tellen omdat hij me op de bank legde, mijn klitje zoog en ik furieus en onophoudelijk klaar kwam.

Mijn lippen zogen zich vast aan zijn eikel, ik ontving hem in mijn mond, likte, liet hem rijden achter in mijn keel -ik was veel gewend door het grote geslacht van mijn eigen geliefde- en voelde hoe zijn zaad in mij stroomde, nam het in me op en toen zijn paal schoongelikt weer uit mijn mond floepte kon ik niets anders zeggen dan hoe verschrikkelijk stout ik ben.

Hij bevestigde de betoonde schaamte niet, integendeel. Benadrukte juist dat stoute meiden straf verdienen en liet om die reden niet na mij twee keer krachtig op mijn beide billen te meppen. Mijn hemel, alsof mijn kut nog niet genoeg parelde alsof de vlammen nog niet genoeg uit mijn kut sloegen. Dit had een parelende kut en een vlammend orgasme tot gevolg en zo belandde ik in een vicieuze cirkel want het vergrootte slechts mijn schaamte en strafwaardigheid. Mijn billen sloeg hij al roder en mijn borsten stonden nog altijd strak als aan het begin, merkte hij op.

In de sauna vergrootte de hitte in mijn lijf hoewel hij daar slechts mijn enkels -en dat nog maar nauwelijks- had aangeraakt. Toen hij met zijn vingers mijn liezen naderde deed zich een explosie voor. Mijn kutlippen kon ik niet meer bedwingen, alle spieren spanden samen in mijn kut en schaamteloos en ongeremd liet ik al het vocht los dat zich verzameld had en spoot de bank en de vloer van de sauna nat. Het siste. Vanaf toen noemt hij me als we 1 op 1 zijn Dirty Squirty.

Buiten de sauna bood ik hem nog een keer mijn borsten aan. Ik was nat, ontembaar, trok zijn geslacht bij mij naar binnen en door de (vond hij) minimale zuigkracht van mijn kut en diepe stoten van zijn lul voelde hij mijn nagels krassen over zijn rug. Ik schokte, sidderde, stootte met mijn billen tegen muur en beval hem ‘spuit me vol’. Hij trok mijn haren, zoog en dronk mijn melk, spoot zijn zaad en voelde hoe zijn rug was opengekrast tijdens mijn en zijn orgasme. Hij voelde direct dat mijn borsten zacht en week geworden waren, zich ontspanden en legde me op de handdoek op de bank op mijn buik. Zijn handen om mijn borsten, zacht, verlangend, hitsig rijdend nam hij me nog een keer en ik voelde hoe ook hij zijn honger stilde. Ik weet niet of hij mijn ontroering heeft gehoord, hij proefde wel het zout dat uit mijn ogen kwam toen hij al spuitend in mijn kut mijn oren en mijn wangen likte op zijn liefst mijn naam en Dirty Squirty fluisterde…

Enkele weken later bleek dit ongeveer de dag te zijn van de conceptie van mijn derde…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5371 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Roosmarijn (10) Dirty Squirty”

Plaats een reactie