BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cijfer ophalen

Natuurlijk had ik de verhalen al gehoord. Als je bij juffrouw Elsa je punten wil verbeteren zonder een toets opnieuw te doen moet je wat “extra’s” doen. Daar dacht ik aan toen ik onverwacht een 4 voor natuurkunde kreeg. Het was een warme zomerdag en ik trok alleen een luchtig jurkje aan. Ik was niet de enige die dag en ook juf Elsa was luchtig gekleed. Ik zorgde er voor dat ik op een plek zat waar ik niet veel aandacht van de rest trok maar wel in het directe gezichtsveld van de juf zat. Tijdens de les wees ze dingen op het bord aan en ik zag dat ze ongeschoren oksels had. Dat maakte me gelijk al erg nat, ik had dat niet van haar verwacht aangezien ze wel haar benen geschoren had. Ze deelt werkjes uit en wij gaan aan de slag.

Juf Elsa gaat aan haar bureau zitten. Tijdens de opdracht kijk ik op en ik kan zo tussen de benen van juf Elsa kijken. Ze heeft geen broekje aan en ik zie haar gigantisch behaarde kut. Nu zit ik echt te spoken in mijn stoel en doe mijn benen wijd. Langzaam laat ik mijn vingers over mijn harige kutje glijden terwijl ik naar juf Elsa kijk. Haar mooie benen, behaarde kut en grote tieten. Ik zie dat ze naar me kijkt en ik geef haar een geile glimlach en laat mijn vinger in mijn kutje glijden. Elsa lacht ook en ik zie haar hand onder haar bureau gaan en onder haar jurk terwijl ze de klas goed in de gaten houdt. Ze spreid haar benen verder en laat ook een vinger in haar lekkere kutje glijden. Ik geef haar een knipoog en doe dan mijn benen weer dicht en ga verder met het werkje.

De bel gaat! Einde les. “Huiswerk voor volgende week , hoofdstuk 7”, zegt juf Elsa. “Wendy blijf jij nog even!”, ik doe moeite om niet te blozen. Ze gaat achter haar bureau zitten en vraagt of ik de deur dicht wil doen. Ik doe de deur dicht en loop naar haar bureau. “Wat is dit?”, zegt ze terwijl ze haar hand onder mijn jurk steekt en hem omhoog wipt waardoor mijn harige natte meisjeskutje zichtbaar wordt. Ik weet even niet wat te zeggen. “Kom eens dichterbij”, zegt ze en steekt ze haar hand tussen mijn benen. Ze haalt haar vingers door mijn natte harige kutje en stopt ze in haar mond. “Wil je die van mij beter zien?” Vraagt ze. “Natuurlijk”, antwoord ik. Ze komt naast me staan en geeft me een lange tongzoen terwijl ze mijn hand pakt en tussen haar benen steekt. Ik ga op ontdekkingstocht tussen haar benen met mijn vingers. Ik voel haar harige natte kutje, gezwollen kut lippen en ik kan net met de topjes van mijn vingers bij haar kontje. Ik wrijf over haar kut terwijl we tongzoenen. “Duw er maar in hoor schatje”, zegt ze geil. Dat laat ik me geen twee keer zeggen !

Ik laat mij vingers in haar kut glijden terwijl ik met een ander hand de tieten van Elsa uit haar jurk wip zodat ik die lekker kan likken. Ik neem haar harde tepels in mijn mond en zuig er lekker aan. Langzaam laat ik mijn tong richting haar oksel glijden en lik ik door haar harige oksel. Ze smaakt heerlijk. Zeker haar, door het warme weer, bezwete oksel. Elsa stapt terug en gaat wijdbeens op haar bureau zitten. Meer heb ik niet nodig. Ik ga tussen haar benen zitten en lik haar heerlijke behaarde dikke natte kut lippen en clit terwijl ik haar vinger. Het duurt niet lang of ze komt spuitend op mijn gezicht klaar. Dan horen we lawaai op de gang. “Kom mee”, zegt ze gehaast terwijl we ons naar het materialenhok haasten.

Elsa doet de deur van het materialenhok. Ze zet me voor een werk bankje en gaat gehurkt achter me zitten. Ze doet mijn billen uiteen en ik leg mijn been op de werkbank zodat ze er beter bij kan. Vol overgave begint ze mijn harige meisjeskut te likken. Vervolgens schuift ze haar vingers in mijn strakke kutje terwijl ze me blijft likken. Ik kom al bijna klaar. “Ik wil nog niet komen, ik wil nog meer genieten”, zeg ik geil. Elsa doet de la open van het bureau en haalt daar een dikke rubber staaf uit wat veel weg heeft van een dildo. Ik heb het idee dat ze die vaker gebruikt. Ze doet de dildo in haar mond om nat te maken en dan laat ze hem in mijn kutje glijden. Ze neukt me krachtig met de dildo terwijl ze mijn harige meisjeskutje likt. Plots haalt ze de dildo er uit en voel hem tegen mijn maagdelijke kontje drukken. Langzaam maar zeker duwt ze de dildo naar binnen. Ik moet moeite doen om het niet uit te schreeuwen maar als de dikke staaf in mijn kont zit voelt het heerlijk. Zeker als ze dan nog eens mijn kutje met haar vingers begint te neuken en me likt. Hevig schokkend kom ik klaar.

“Zo, je hebt nu een 7 voor je toets”, zegt ze glimlachend. “Misschien maak ik de volgende toets nog slechter”, zeg ik met een glimlach terwijl ik voorover buit om haar een tongzoen te geven zodat ik mijn eigen kutgeil kan proeven. “Tot overmorgen!”, roep ik enthousiast terwijl ik de klas uitloop.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10697 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Cijfer ophalen”

Plaats een reactie