BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 22

We werden wakker op donderdag morgen om half acht. Het ontbijt stond reeds op tafel, maar ik liep toch nog even naar Lila en stak mijn handen onder haar t-shirt. Ze zei met een lach: wil je dat wel eens laten, je kan een zwangere vrouw niet op die manier lastigvallen. Ik kneep zacht in haar tepels en ze sloeg op mijn handen. Laat mijn tepels met rust. Ik trok mijn handen onder haar shirt vandaan en wilde weggaan maar Lila hield mijn handen vast en stak die in haar trainingsbroek. Ze zei: daar, voel daar maar en een beetje hoger zodat je weet wat je deze arme vrouw hebt aangedaan. Ze trok mijn handen weg, draaide zich om en kuste me vol op de mond. Ze zei: ga aan tafel zitten en eet je ontbijt. JJ zat lachend toe te kijken en zei: dat krijg je met al die zwangere vrouwen. Chi kwam binnen en ik liep naar haar en zei: goede morgen moeder. Ik pakte haar hoofd vast en gaf haar een lange tongzoen. Ze zei erna: waar was dat voor? Ik zei: jij bent de enige niet zwangere vrouw. Ze keek me aan en zei: wat wil je daarmee zeggen, wil je mij ook zwanger hebben? Mij niet gezien. Ik zei: nee, maar zwangere vrouwen reageren vreemd op mijn toenadering.

JJ en Lila barsten uit in lachen en JJ zei: Lila heeft hem zojuist verteld dat hij niet met de tepels van een zwangere vrouw mag spelen en heeft hem gewezen op wat hij bij haar gedaan heeft. Chi begon ook te lachen en zei: dan had je maar condooms moeten gebruiken, nu moet je maar leren leven met de stemming van zwangere vrouwen. Als het teveel voor je wordt mag je altijd bij mij komen uithuilen. Ik zei semi kwaad: het zit me niet mee deze morgen. Alle drie de vrouwen begon nu te lachen. Toen ik eenmaal aan de tafel zat kwamen JJ en Lila elk aan een kant van me zitten. Chi liep achter ons en greep me bij de schouders en trok me naar achteren en zei toen: meiden, hier is je kans. JJ opende mijn broek en haalde mijn pik tevoorschijn en om beurten namen Jj en Lila mijn pik in hun mond terwijl ik uitriep: help, ik word verkracht door twee zwangere vrouwen. Drie van Chi’s meisjes kwamen de keuken in gerend en zagen wat er gebeurde. Ze barsten alle drie in lachen uit en ik riep: help, is er dan niemand die me komt helpen. Een van de drie meisjes zei: volgens mij wil je helemaal geen hulp, je vindt het veel te mooi om waar te zijn. Als ik jou was zou ik ervan genieten. Ik zei: dit wordt mijn dood nog, als enige man tussen al die vrouwen.

Chi boog voorover en gaf me een kus op mijn voorhoofd en zei: zie je wat ik voor je over heb? Ik had ook aan de meisjes kunnen vragen om jou vast te houden, dan had ik mee kunnen doen. Ik keek haar aan en zei: ik heb medelijden met je. Het hield pas op toen ik mijn zaad spoot en beide meiden hun gezicht wegtrokken. Het zaad lande op het ontbijt en JJ zei: kijk, extra proteïne in onze ontbijt granen en ze begon het direct te mengen en met een lepel op te eten. Ik zei: en dan durven jullie te zeggen dat ik perverse ideeën heb??? Chi liet me weer rechtop zitten en zei: je moest je schamen om met je pik uit je broek aan de ontbijt tafel te komen zitten. Het is ongehoord. Iedereen barste in lachen uit en JJ kuste me op mijn wang. Ze zei: was het lekker? Ik erkende enigszins beschaamd dat het wel een aparte ervaring was. Ze zei: goed, dan weten we welke kant we op moeten gaan met je.

Na het ontbijt arriveerden Loes en Liesje en ik zei: ik wil nog even in de woning gaan kijken. Daar aangekomen zei ik tegen JJ: als we nu in plaats van behang de muren kaal maken, egaal maken en ze schilderen? Ik wil van de muur waarde deur in zit een contrastmuur maken waar we fotos kunnen hangen. Aan een kant van de deur komt jouw make-up tafel, aan de andere kant wil ik een buro waar ik een pc kan wegzetten. De kant waar geen raam zit komen kasten te staan voor onze kleding. Ik zei een klein kastje is genoeg, want we zullen weinig kleding dragen hier in huis. JJ zei: ben je bedonderd, die hele muur wordt een grote kleerkast. Dan komt er verder een kingsize bed in met aan weerskanten een nachtkastje. Meer hoeft er niet in deze kamer te komen.

We liepen naar de kinderkamer. JJ zei: hier wil ik twee commodes, twee wiegen en een grote kleerkast. Ik vroeg wat ze voor een idee had en ze zei: alles in wit. Ik zei: als de muren en het plafond wit worden wil ik de meubels in originele houtkleur. Je moet wat contrast hebben. Ze keek me aan en zei: je hebt gelijk. Ik denk inderdaad dat dat mooier is. Ik zei we gaan dit weekeinde naar Eindhoven, dan kan jij bij Ikea gaan kijken naar meubels, fotos nemen van wat je mooi vindt en beslissen we daarna wat we gaan bestellen. Er is ongetwijfeld een Ikea in de buurt van Antwerpen. Liesje zei: er is er een in Wilrijk. Dat in net buiten de stad. Ik zei: alles wat er in Nederland in de Ikea te krijgen is, hebben ze ook in Belgie. Ik zei: ik wil de muren en het plafond in wit semiglos doen, behalve de accent muren. JJ vroeg: muren? Ik zei: ja er moet er ook een in de kinderkamer komen. Het liefst hetzelfde als in onze kamer. De muur waar de deur zit. Een commode aan elke kant van de deur. Ik zei tegen Loes: ga eens een emmer en een doek halen, samen met een fles afwasmiddel. Loes deed dit en kwam na een paar minuten terug en zei: wat wil je hiermee doen? Ik zei: kijk goed. Ik deed een flinke scheut afwasmiddel in de emmer en vulde deze op met warm water. Ik doopte de doek in de emmer en ging ermee naar het behang op de muur in wat onze slaapkamer moest worden. Ik zei: goed nat maken en in laten weken.

Ik deed voor wat ik bedoelde en Loes zei: dat is een mooi werkje voor mij. Ze pakte de doek, doopte die in de emmer en liep ermee naar de muur. De doek was zo nat dat een deel van het water over het t-shirt van Loes liep en haar t-shirt nat maakte. Je kon nu goed zien waar haar bh zat. Ik zei: je krijgt op die manier meer water over je kleren dan op de muur. Ze keek naar beneden en zei: je hebt gelijk. Ze trok haar broek, t-shirt en bh uit en ging verder. Ik vroeg: en je slipje? Ze zei: dat is al nat, dus dat is niet erg. Ik keek JJ aan en zei: ga mijn camera eens halen. Drie minuten later kwam ze terug en terwijl Loes bezig was het oude behang nat te maken maakte ik fotos van haar. Toen ze de halve muur gedaan had zei ik: laten we eens voorzichtig proberen het behang los te peuteren. Liesje zei: dat is een klusje voor mij, ik heb lange en scherpe nagels en ze begon het behang los te peuteren. Het liet zich makkelijk verwijderen. Ik vroeg aan Loes om de tweede helft van de muur te doen en ze begon weer met de doek te kliederen. Ze draaide zich naar mij toe en zei: kijk eens.

Ze pakte de natte doek en hield die boven haar tieten en liet het sop over haar tieten naar beneden lopen. Ik pakte mijn camera en zei: doe dit nog eens. En terwijl ze dit deed maakte ik diverse fotos. Liesje had haar armen onder de stukken behang zitten en er hingen een aantal stukken over haar t-shirt. Het was bijna doorschijnend waar het nat was. Liesje had geen bh aan en ik zei: Liesje, je kleding wordt nat. Ze zei: dat weet ik, vind je het geen geil gezicht? Ik liep naar haar toe en pakte de doek van Loes, maakte deze nat en liet deze over haar t-shirt uitdruipen. Nu waren haar tietjes nog mooier zichtbaar en haar tepeltjes stonden hard naar voren. Ik trok haar t-shirt strak oven haar voorkant en zei: draai je eens een beetje om, en laat die stukken behang maar over je armen hangen. Ze deed als gevraagd en ik maakte steeds meer fotos. JJ liep naar Liesje en nam de doek over van haar en maakte deze nat. Ik dacht dat ze de doek voor zichzelf zou gebruiken, maar nee ze kwam naar mij en drukte de doek tegen mijn kruis zodat mijn broek tegen mijn kruis plakte.

Ze pakte de camera van me af en maakte fotos van mij en mijn natte broek die de omtrek van mijn pik goed lieten zien. Ze zei: deze zijn voor mij. Liesje zei: en voor mij en Loes wilde ze ook hebben. Loes was klaar met de eerste muur en er was nog ongeveer een kwart van de emmer water over. Toen JJ mijn camera had weggelegd pakte ik de emmer op en liep er mee naar JJ. Ze zei: durf het niet te doen. Maar het was te laat de emmer werd geleegd over de kleren van JJ. Loes en Liesje hadden het grootste plezier. Ik ging naar de badkamer en vulde de emmer en deed er opnieuw afwasmiddel in. En zei tegen Loes: er zijn nog drie muren te gaan. Loes ging verder en JJ en ik hielpen Liesje met het verwijderen van het oude behang. Rond een uur was de karwij geklaard en bekeek ik de muren. Er waren maar twee of drie plekjes die bijgewerkt moesten worden. Chi kwam vertellen dat de lunch klaar was. Ze zag ons staan en vroeg: plezier in jullie werk? We knikten allemaal ja. JJ zei: mam, ik moet je wat laten zien. Ze pakte de laatste emmer die nog voor een derde vol zat en zei: kijk eens hier mam, in de bodem van de emmer ligt iets waarvan wee niet weten wat het is. Chi boog zich voorover en JJ goot de rest van het water over haar moeder. Ze zei: nu zijn we allemaal even nat.

Chi verschoot zo van deze actie dat ze een vloek uitliet. Toen ze zag hoe iedereen stond te lachen kon ze niet anders doen dan ook lachen. Ze zei: let wel, nu moeten we allemaal nat de straat over, want lunch is bij mij in de keuken. Bij iedereen zaten nu ook stukjes behang in de haren. Loes trok haar t-shirt aan maar liet haar bh uit en deed haar broek aan. We liepen naar de salon en ik zei: ik ga als eerste in de douche en jullie komen een voor een bij mij zodat ik jullie schoon kan wassen. Ik trok mijn kleding uit en ging naar de badkamer. Chi volgde als eerste en nadat ik haar schoongewassen had speelde ze even met mijn pik. Ze zei: morgen kom ik ook helpen. Hierna volgden achtereenvolgens Loes, Liesje en als laatste JJ. Ze zei: ik had niet gedacht dat dit zulk leuk werk kon zijn. Ik zei: elk werk kan zo leuk zijn als wat je er zelf van maakt. Nadat we samen naakt onze lunch op hadden nam ik JJ apart en zei ik: laten we naar een doe het zelf zaak gaan en verf gaan halen. JJ vroeg of Liesje mee mocht en ik zei: Loes moet ook meekomen. Zij heeft de auto.

We kleedden ons, Loes met kleren van Lila en Liesje met kleren van Jj en vertrokken naar de Brico. Daar aangekomen namen we een trolley en begonnen dingen uit te zoeken. We hadden vulmiddel nodig, witte siliconen kit, schuurpapier en afplakband. Verder een vulmes en kwasten en verfrollers en natuurlijk de verf. We kozen zijdeglans wit voor het plafond en de muren. Voor de contrastmuur een middel grijze kleur, ook in zijdeglans en voor de plinten en deurstijlen een donkergrijze kleur in zijdeglans enamel. Na afgerekend te hebben was het terug naar huis. Daar aangekomen begon ik direct met de plekken die gevuld moesten worden te vullen en de hoeknaden met witte siliconenkit dicht te maken. Het was rond vijf uur toen ik daarmee klaar was. JJ wilde direct beginnen met verven maar ik zei: nee, we moeten eerst alles goed laten drogen. Ik opende de thermostaatknop van de verwarming en zette die op 30 graden. Ik zei: morgenvroeg mag dit uitgezet worden, dan laten we de kamer een dag luchten en daarna gaan we pas verder. Nu is het tijd om op ons gemak te gaan ontspannen. We hebben genoeg gedaan voor vandaag. Ik denk dat we het een paar dagen laten rusten.

Morgen moet ik naar Bergeijk. JJ zei: wat wil je dat ik ga doen? Ik zei: ga jij maar beginnen, samen met Liesje aan de website. We liepen terug naar de salon, nadat ik deur van de ruimte gesloten had om de warmte erin te houden. Daar aangekomen zaten Loes, Liesje, Lila en Chi op ons te wachten. Ik vertelde wat er voor de volgende dag op het programma stond en Chi vroeg waarom JJ niet mee mocht met mij. Ik antwoordde haar met: er is specifiek gevraagd of ik alleen wilde komen. Lila gaat mee als chauffeur. Ik zei tegen Loes: als jij niets te doen hebt mag je gaan kijken naar ledverlichting voor in de slaapkamers. Loes zei: mooi, dat kan ik vanuit mijn luie stoel doen. Ze stond op en ik gaf haar een tik tegen haar billen en zei: doe niet te veel vanuit je luie stoel, anders groeit je kont in de breedte. Ze keek me aan en vroeg: heb je tot nu toe klachten over mijn reet? Ik zei: nee hoor nog niet, maar dat wil ik zo houden. Ik liep naar de keuken en pakte een fles wijn uit de koeling en nam drie glazen mee. Ik zei tegen Liesje: jullie drie gaan aan het vruchtensap. JJ zei: maar we mochten toch een glaswijn met het avondeten? Hebben we dat niet verdiend? Ik zei: ok een glas voor ieder. Loes zei: en dan na het eten gaan wij terug naar huis en komen morgen terug.

We bestelden Pizza en na het eten vertrokken Loes en Liesje. Voor ze vertrokken zei Liesje: ik heb mijn baas gebeld met hetzelfde excuus dat jij je school hebt gegeven. Hij zei: 10 dagen thuisblijven en dan pas na een test mag ik terug naar het werk komen. Dus je hebt mij deze hele week en volgende week nog. Ik zei: daar ben ik blij mee. Ik nam Loes even terzijde en zei: jullie komen dit weekeinde toch naar Waalre? Loes zei: ja, Liesje, Marijke en ik. Ik vroeg kan je morgenmiddag wachten tot ik terug ben, dan komen wij met jullie mee. Prima zei Loes. Ze vertrokken en ik bleef achter met drie vrouwen. Ze zagen mij langzaam onderuit zakken en Chi zei: hij heeft een massage nodig, en dan gaat hij naar bed. JJ en Lila zeiden: wij kunnen er ook wel een gebruiken. Chi riep drie meisjes en zei: jullie drie mogen deze drie personen gaan masseren. Twee van de drie wilden mij masseren. Ik zei: geef mij degene maar die mij niet wilde masseren. De twee meiden keken boos naar mij, maar ik zei: volgende keer. Wij gingen alle drie naar een massageruimte en het meisje dat met mij meekwam zei tegen mij: kleed je maar uit en ga maar op de tafel liggen. Ze gaf me een lekkere massage. Mijn nek, schouders, armen, rug en benen werden gemasseerd. Toen dat gedaan was kwam ze met een tube zalf naar de tafel. Ze deed wat op haar vingers en liet die door mijn bilnaad gaan en smeerde een flinke klodder op en in mijn anus.

Even later kwam ze terug naar de tafel met een flinke dildo in haar hand. Ze zei: ik ga jou laten voelen wat jij mij eerder hebt laten voelen toen ik die dikke pik van je in mijn kutje voelde. Ze drukte de dildo in een keer diep in me en zei: ga nu maar op handen en knieen zitten. Terwijl ze met haar ene hand de dildo in me stootte ging ze met haar andere hand tussen mijn benen door en pakte ze mijn pik en begon ze me af te trekken. Het was een vreemd, maar zeker niet onprettig gevoel. Ze ging ermee door tot ik mijn zaad over de tafel spoot. Ze pakte een handdoek en veegde het weg. Ze trok de dildo uit me en zei: zo, nu is het veilig als ik je op je rug laat liggen. Ik ging op mijn rug liggen en het meisje kroop over me en begon me te masseren. Na een kleine tien minuten begon ze over me te schuiven. Haar en mijn lichaam waren goed geolied. We schoven een aantal minuten over elkaar tot mijn pik de ingang van haar kutje vond. Ik drukte haar omlaag terwijl ik met mijn heupen omhoog stootte. Ze keek me aan en zei: ik dacht dat je uitgeteld was na dat eerste orgasme. Ik keek haar aan en zei: nee, ik kan nog uren doorgaan. Ik neukte haar een klein kwartier voor ik haar kut vulde en ze riep: ik voel je spuiten. OOOHHHH MIJN GOD JAAAAHHHH VUL MIJN KUT.

Ze kwam bijna gelijktijdig met mij klaar en bleef daarna stil op me liggen en zei: dat was je massage voor vandaag. Na vijf minuten liggen klom ze van me af en liep ze met haar zaad druipende kut de ruimte uit. Ik stond op en liep naakt de woonkamer in waar Chi alleen op de bank zat. Ik ging naast haar zitten en ze vroeg: wil je vannacht met mij doorbrengen? Iedereen is dit weekeinde weg. Lila naar haar moeder, JJ gaat met jou mee, wat zal het een lang weekeinde worden. Ik zei: ik ga straks met jou naar bed. JJ mag vannacht bij Lila slapen of alleen als ze dat wil. Een kwartier later kwamen Lila en JJ ook de woonkamer in en zei ik tegen JJ: je mam wil graag vannacht met mij alleen zijn. JJ zei: dan ga ik bij Lila liggen, we hebben veel te bespreken over moederschap. Ik zei tegen Chi: pak jij de wijn en een paar glazen, dan gaan wij ons eigen feestje bouwen. Ze keek me geil aan en zei: ga maar vast, ik kom er zo aan. Twee minuten later volgde ze met de wijn, een emmer met ijs waar de wijnfles in stond en een paar glazen we dronken ieder twee glazen en toen zei ik tegen Chi: ga maar vast op je rug liggen, ik wil eerst met je spelen. Ik pakte twee ijsblokjes en ging daarmee naar haar tepels. Ik draaide de blokjes rond haar tepels en die werden net zo hard als erwten. Hierna pakte ik de wijnfles en zei: nu moet je stilliggen, anders mors ik de wijn.

Ik goot een klein beetje in haar navel en likte het eruit, vulde het opnieuw en likte het er weer uit. Ik deed dit een aantal keren en nam toen een flinke slok wijn in mijn mond en zette mijn mond op haar tepel en liet de wijn over haar tepel lopen en likte met mijn tong over haar tepel en deed hierna hetzelfde met haar andere tepel. Ze riep: stop, je maakt me geil van verlangen. Ze trok me omhoog en begon me langdurig te kussen. Ze zei: ik hoop dat de meiden straks geen zin meer in seks hebben als hun buikjes bol staan, dan heb ik je elke avond voor mezelf. Ik zei: reken daar maar niet op. Mijn moeder heeft me verteld dat ze geil was tot de dag voor ik geboren was. Chi legde mij op mijn rug en begon me te strelen. Ze zei: ik wil zo lang mogelijk wachten voor ik je neuk, ik wil opper geil zijn en zoveel en zo vaak mogelijk klaarkomen. Ik zei tegen haar: dan kom eerst maar eens boven mijn gezicht zitten dan zal ik je daar eerst eens klaarmaken. Ze deed als gevraagd en ik kuste de binnenkanten van haar dijen, likte haar schaamlippen en blies zacht op haar clit. Binnen twee minuten kwam Chi de eerste keer klaar en toen ik haar erna met mijn tong neukte kwam ze de tweede keer klaar. Hierna zoog ik haar clit in mijn mond en likte die met mijn ruwe tong. Ze kwam na een paar minuten gillend klaar. OOOOHHHH JJAAAAAHHHH LIK MIJN KUT GA DOOR JAAAAHHHH.. ik liet haar in haar orgasme en begon nu haar anus te likken en te penetreren met mijn tong. Dit versterkte het orgasme en het hield een volle tien minuten aan.

Toen het voorbij was kwam ze uitgeput naast me liggen. Ze streelde mijn haren en gezicht. Ze ging wat hoger dan mezelf liggen en bood me een van haar tieten aan. Ze zei: kom maar zoon, mama is klaar voor je. Ik nam haar tepel in mijn mond en zoog eraan terwijl Chi mijn haren streelde. Ze zei zacht: dit is voor mij de beste manier om weer tot rust te komen. Nadat ik tien minuten aan haar ene tepel gezogen had, klom ze over mij en ging aan de andere kant liggen en gaf ze me haar andere tepel. Ze zei: deze is jaloers op de behandeling van de andere. Ik nam haar tepel in mijn mond, zoog eraan en likte met mijn tong over het topje: ZOOOO FIJN zei ze, GA DOOR GA DOOR. En dat was precies wat ik deed. Na nog een kleine tien minuten trok ze me van haar af en zei ze: tijd voor een glas wijn. We dronken de fles leeg en gingen weer naast elkaar liggen. Na nog wat strelen en kussen klom Chi boven op me en zei: nu wil ik ze in me voelen. Ze pakte mijn pik en zette die tegen haar anus en liet zich op mij zakken en terwijl ze op me zat te wippen, speelde ze met haar eigen clit. Ik had haar tieten om me mee te vermaken. Chi genoot met volle teugen en kwam drie keer klaar voor ik haar darmen vulde met mijn zaad. Ze klom van me af en kwam naast me liggen. Ze zei: dat is genoeg voor vanavond, maar ik wil vannacht in je armen slapen met je pik diep in mijn kut. De hele nacht mag hij in mijn warme grotje doorbrengen. Ze kwam dicht tegen me liggen en plaatste mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte zichzelf naar beneden tot mijn pik helemaal in haar zat. Ze kwam nu op mijn schouder liggen en zei: morgenvroeg mag je dat gaatje volspuiten. Vlak voordat we gaan ontbijten zodat JJ kan zien dat je lief voor me bent geweest. Ik wil met een druipende kut naar de ontbijt tafel. Ik keek haar aan en zei: ok, laten we dat doen. Kort daarna sliepen we beide in elkaars armen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5312 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 22”

Plaats een reactie