BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (38)

Nelleke speelt achter de webcamVandaag hadden wij in de garage een ontmoeting met Steffie en Sven. Een beetje over en weer gepraat en vooral kunnen vaststellen dat Sven heel rustig was en bijna niet deelnam aan het gesprek. Nelleke en ik stelden achteraf vast dat het niet echt lekker ging tussen die twee.
Tegen de avond belde er iemand aan onze deur. Het bleek Steffie te zijn. Zij vertelde dat zij volgende week voor een paar dagen op cursus moest vertrekken en vroeg aan Nelleke of zij in die periode eens kon proberen om met Sven te praten. Om geen argwaan te wekken ging Steffie onmiddellijk naar huis want Sven was thuis. Bij het afscheid nam ik haar stevig vast en kneep in haar kut. Steffie keek geil maar er was geen tijd om haar nog eens lekker te verwennen. Wel wist zij te vertellen dat zij een kleine cam had laten installeren in de living. Zij gaf ons de nodige gegevens om te kunnen aanloggen en Sven te bespieden en blijkbaar wist Sven niks van de cam. Mmmm dat opende perspectieven.

De eerste avond dat Sven alleen thuis was gebeurde er niks. Hij had zijn PC op de tafel in de living staan en was de ganse avond aan het gamen. De tweede avond was het echter prijs. Sven zat weer aan dezelfde tafel maar nu was hij op het internet aan het struinen. Op een bepaald ogenblik zagen wij dat hij op een speciale website aanlogde. Daar waren Nelleke en ik in het verleden ook geweest, maar dat was ondertussen al een tijdje geleden. Op de site kon je contact maken met mensen die seks zochten het zij om af te spreken maar in privé kamers waar je voor de cam elkaar kon bekijken. Wij zetten bij ons ook deze site open en in een van de kamers kwamen wij een zekere Sven tegen. Hij was ingelogd als gast terwijl je er ook een profiel kon aanmaken. Wij hadden ook geen account en logden ook in als gast, wij kozen voor de naam geile madam.

Wij hadden onze cam niet opgezet maar ook Sven was er zonder cam. Terwijl Nelleke de gesprekslijst aan het volgen was verwittigde ik Steffie om naar de cam te kijken als ze tijd had.
Sven vertoonde geen activiteit om deel te nemen aan het gesprek maar keek hier en daar wel naar de cam van een vrouw als die haar cam had open staan. Nelleke ging naar zijn naam en probeerde een privé boodschap te sturen “hey ben jij een geile man?”. Yes zijn privé stond open. Een beetje later kregen wij een bericht “Ja ik ben geil”. “Ben je getrouwd” vroeg Nelleke. “Neen samenwonend maar mijn vriendin is een paar dagen niet thuis” reageerde Sven eerlijk. “Mmmm lekker een geile man die alleen is vanavond” typte Nelleke “hoe jong ben je?” “Ik ben 32” reageerde Sven “hoe jong ben jij?” “Nou ik ben wel een beetje ouder” reageerde Nelleke “vind je dat geen probleem?” “Neen ik woon in appartementsblok met vooral oudere gezinnen en ik moet eerlijk bekennen dat er een dame bij zit die ik wel geil vind” antwoordde Sven. “MMmm geile knul vertel eens”

“Wel haar man is de conciërge en zijn vrouw is ruim in de 60, maar altijd zo lekker gekleed en ziet er ook altijd geil uit” was het antwoord van Sven. Ik keek naar Nelleke en lachte. Hij had het over Nelleke? “Vertel eens wat je zo geil vind aan haar?” vroeg Nelleke. “Wel zoals ik zo juist vertelde, zij is altijd vrij sexy gekleed voor haar leeftijd, dikwijls een jurk of rok. Haar benen soms in nylons en met een heerlijke bumper in haar kleed of blouse. Zij kan ook zo geil kijken, ik word dikwijls geil als ik haar zie lopen” antwoordde Sven. “Ben je nu geil als je aan haar denkt” vroeg Nelleke. “Mmmmm ja …zeker” zei Sven. Terwijl hij dit antwoordde zag je op de cam dat hij over zijn kruis wreef. “Ik ben ook ruim in de zestig “ zei Nelleke “zou je van mij ook geil kunnen worden?” “Ach leeftijd is maar een getal” antwoordde Sven “ als je een geile dame bent en je kutje lekker nat is, zal ik zeker geil worden van jou.”

“Heb je lekkere tieten” vroeg hij. “Ooohh ja, volgens mijn man heerlijk geile tieten. Ik word al geil als ik je teksten lees” antwoordde Nelleke “wat zou je met mij willen doen dan geile Sven”. “Ik zou je beffen, neuken ook in je kontje, alles wat jij maar zou willen” was zijn antwoord. “Mmmm …. Geile jongen…. Ik word helemaal nat in mijn broekje … ik ben geil mijn kruis wordt er nat van” typte Nelleke “geen spijt dat je partner er nu niet is? Dan zou je haar eens lekker kunnen neuken”. “Mijn partner is meer van de normale seks” antwoordde Sven “ik zou haar wel een harder willen neuken, maar ik durf niet goed. Ik heb schrik om haar te verliezen, ik moet eerlijk zijn ik heb haar zelfs nog nooit gebeft”. “Oooooh geile jongen en zou je graag deze geile madam eens lekker hard neuken?” Sven had zijn broek open gedaan en zat voor de PC met zijn lul te spelen terwijl hij antwoordde “Mmmmm ja ik zou jou gewoon willen neuken, mijn lul diep in je kut duwen. Gewoon keihard seks hebben” zei Sven.

“Ben je met je stijve lul aan het spelen, Sven?” vroeg Nelleke. “Ja, ik ben zo geil door ons gesprek” zei Sven. “Mag ik jou lul zien” vroeg Nelleke. “Mag ik jou dan ook zien?” vroeg Sven. “Ja natuurlijk” zei Nelleke “voor wat hoort wat. Zullen wij een privé room aanmaken en daar verder praten en geilen. Dan kunnen wij van elkaar genieten zonder pottekijkers.” “Ja graag ik ben zo geil en nieuwsgierig naar jou” was het antwoord. “Blijf hier in deze room, geef mij een paar minuten dat ik mij geil kan aankleden voor jou en dan nodig ik je uit in mijn room” typte Nelleke. Wij kregen een dikke duim terug. Nu moesten wij voorzichtig zijn, Nelleke mocht geen kleren aanhebben waar Sven haar kon herkennen, verder moest ik ook zeker uit beeld blijven dus moest Nelleke doen alsof zij alleen thuis was. Terwijl Nelleke haar kleedje uitdeed en wat sexy lingerie en nylons aandeed, appte ik naar Stefie met de vraag of zij keek. Haar antwoord “ja en geil dat ik er van word, ik zit met mijn kutje te spelen”.

Toen Nelleke klaar was opende zij de privé room “geile madam”, ging terug naar de room waar Sven zou zitten en inderdaad hij was daar nog. “Sven het is de room geile madam maar je kan alleen binnen met cam. Dus eerst je cam opzetten voordat je de uitnodiging aanvaard. Pas ook op je hebt maar 10 seconden om de uitnodiging te aanvaarden” stuurde Nelleke. Snel zagen wij de cam van Sven aangaan en dan stuurde Nelleke de uitnodiging. Sven verdween onmiddellijk van het scherm. Wij gingen ook naar de privé room maar moesten eerst het wachtwoord ingeven omdat wij de toegang beveiligd hadden. Aangekomen in de room was Sven inderdaad aanwezig. Wij klikten zijn cam aan en hij was zo slim geweest om de cam op zijn broek te richten zodanig dat hij niet herkenbaar was. Wij zetten onze cam nu ook op en het beeld stond op de lekkere tieten van Nelleke gehuld in mooie zwarte push-up. Toen onze cam aanging zagen wij onmiddellijk het oogje naast Sven aangaan, het teken dat hij keek. “Hoi geile Sven vind je mijn tieten lekker?” typte Nelleke. “Mmm jaaa wat een mooie tieten” was het antwoord.

Ik zette een mondmasker op bij Nelleke en deed teken dat de mic op moest gaan. “Mmmmm Sven zet je de mic even aan dan kunnen wij praten en elkaar horen kreunen als wij aan het geilen zijn” typte Nelleke. Ook wij zetten de mic aan om te kunnen spreken met Sven. “Mmmmm… Sven … ik heb een nat broekje” kreunde Nelleke. “Oooooh …. Geile madam …. ik heb een stijve …. Ik ben zo geil” sprak Sven. “Wil je mijn tieten bloot” vroeg Nelleke. “Jaaaa… pleaaassee…” kwam er van de andere kant. Nelleke begon haar tieten te strelen in haar push-up en kneedde haar tepels, geil klonk haar kreunen terwijl haar tepels knoerhard werden. Langzaam haalde zij haar rechterborst uit haar BH en kneep in haar tepel “Ooooh Sven kijk eens hoe hard mijn tepel wordt”. Sven kreunde aan de andere kant en toen Nelleke ook haar tweede borst ontblootte en in haar linkertepel kneep klok er een lange “oooooohhhh….mmffffpppp …. Ggggeeeiiil” aan de andere kant.

Langzaam lieten wij de cam naar beneden gaan tot het slipje van Nelleke in beeld kwam. Nelleke ging met haar vinger langs haar slipje en wreef over haar geile kut, je zag een natte plek in haar slipje. Zij ging naar de bovenkant van haar slipje en ging met haar hand in haar slip. Je zag op het beeld dat zij haar vingers naar haar kutje bewoog. “Ooooooh…. Lekkkkeeeer”kreunde Sven.

“Mag ik je lul zien Sven” vroeg Nelleke. Sven stond recht en trok in een beweging zijn broek en slip uit. Zijn lul sprong uit zijn slip en stond snoerstrak vooruit. “Helemaal bloot” hijgde Nelleke. Snel trok Sven ook zijn shirt uit en ging bloot voor de cam zitten. Heerlijk beeld was dat die jonge naakte man met zijn stijve lul zo geil als een stier. “Ooooh…. Sven…. Lekkere lul heb je, die zou ik wel in mijn kutje willen. Wil je mijn kutje zien?” vroeg Nelleke. “Jaaaaaaaaa …. Geeeeiiiiillll ….. Ziiieeeen” kreunde Sven en trok aan zijn stijve staaf. Nelleke lichtte haar kontje en trok langzaam haar slipje naar beneden. Stukje voor stukje kwam haar kale poes in beeld. Zij trok haar slip helemaal uit en ging dan met haar benen op tafel liggen. Op die manier stond haar geile kut helemaal open in beeld. Met een vinger ging zij door haar soppende gleuf op die manier Sven een prachtig zicht gevend op haar neukgrot die helemaal geil open stond. “Mmmmfffffff…. Zzooooooooo…. Geeeiiiiil “kreunde Sven. “Vind je mijn kutje…. Mmmmmmm….. leeekkkkeer” vroeg Nelleke.

“Ohh… ohhh… jaaa… jaaaa” kwam er van Sven. “Zal ik mij vingeren.” “Jaaaa… jaaaa… vinnngggeer jeee kuttttjjjee” steunde Sven. Nelleke ging met een vinger in haar kutje, je hoorde het gesop als zij in en uit haar kut ging. “Ik beennnn zoooo geeeiilll” kreunde Nelleke en daarop stak zij drie vingers in haar kut en begon met haar andere hand met haar klitje te spelen. “Mmmmm… laat je lul eens beter zien” vroeg Nelleke terwijl zij geil verder speelde. Sven ging staan en kwam met zijn lul dichter bij de cam. “MMmmm … llleekkkkeer ….. geil vocht op je lul” kreunde Nelleke “speel met je lul”. Sven begon zich af te trekken vlak bij de cam. Buiten het beeld van de cam deed Nelleke teken dat zij een dildo wilde. Ik ging naar de slaapkamer en bracht een grote dildo mee. Zij pakte hem aan en ging met de dildo naar haar geile natte spleet. “Wil je de dildo erin?” vroeg Nelleke. “Oooooh…. Neuuuuukkk daattt kutje” zei Sven.

Nelleke drukte de dildo tegen de ingang van haar grotje en ging cm na cm in haar kut met de dildo. “Ooooh…. Svveeeennn …. Waaaat .. neeuuuk je me gooooeeed” kreunde Nelleke alsof de dildo Sven’s lul was. Die werd daar nog geiler van en begon wild aan zijn lul te trekken. “ooooohhhh….oooooh…. ik ga koooommmmeeen” kreunde Sven. “Jaaaaaaaa…. Ssspppuuiiiit … innn …, kutje” kreunde Nelleke. Sven kwam met een geile grom klaar en spoot zijn zaad tegen het scherm van de PC aan. Nelleke vond dit geil en met een laatste diepe duw in haar geile kut, kwam zij ook klaar. “Ooooooooh …..yeeessssssss…. yeesssssssss” en het geil spoot langs de dildo uit haar kut.
Toen zij beiden een beetje afgekoeld waren zei Nelleke “ oh Sven wat heb ik genoten, wat een geile vent ben jij.” “Geile madam ik ben al maanden niet meer zo lekker klaargekomen” antwoordde Sven “ik vond het geil en heerlijk”. “Heb je morgen tijd “vroeg Nelleke” zullen wij terug afspreken morgenavond acht uur?” “Ja graag” zei Sven. “Tot morgen geile beer” zei Nelleke en sloot de internetpagina af.
“Pijpen” zei ik tegen Nelleke. Ik was zo geil geworden van hun show. Nelleke pijpte mij naar een heerlijk hoogtepunt en ik spoot mijn geil diep in haar keel. Afwachten wat er morgen gebeurt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6632 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie