BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secret 3

Onschuldig in de lingerie shopLonneke, had de behoefte aan spanning en geile sex weer in mij wakker gemaakt.
Dik 2 weken was het geleden dat ze hier was en mij als een geile teef had gebruikt. En dingen met mij had gedaan en laten doen die ik nog nooit had gedaan en waar ik alleen over gefantaseerd had.
Ze kon echt niet komen, ze zat midden in de tentamens en was eerste jaars student en moest haar punten halen. Wel appte ze regelmatig.
Het kriebelde behoorlijk en met mijzelf spelen was niet genoeg. Het onbevredigde gevoel bleef. Ik had echt behoefte aan spanning.

Ik had al een hele tijd een account bij tinder maar na 1 keer een afspraak te hebben gehad was dit op dit moment niet echt iets voor mij vond ik. Ik had meer als een jaar geleden een vrouw gedate omdat ik dat eerder durfde als met een man. Echt een heel lekker ding maar veel te lief. Ook de sex was heel lief en netjes. Niet echt iets voor mij. Ik bekeek wel vaker voor de gein profielen op de site en daar had ik onlangs een profiel van een vrouw gezien die wel dik 20 jaar ouder was dan ik maar zag er ook heel goed uit. Zij zocht een vriendin met onderdanige gevoelens. En dat vond ik wel interessant. Ik had haar opgezocht op facebook en had ontdekt waar ze woonde. Ze had in een stadje niet zo ver hier vandaan een lingerie / badkleding winkeltje. Het was best een aantrekkelijke vrouw en best wel knap vond ik. Ik was, zo nieuwsgierig als ik ben, bij haar in de winkel geweest om te kijken wie ze was. Het was een oude historisch pand. Smal maar wel diep en in de kelder badkleding. Heb daar een kort badjasje gekocht. Best wel spannend als je dan van de persoon weet dat ze contact zoekt via een datingsite en ook wat haar seksuele voorkeur is. Ik vond het in ieder geval spannend en werd er zo opgewonden van dat ik mijzelf in de auto op weg naar huis gevingerd heb. Ben onderweg even gestopt en heb mijn slipje uitgedaan toen ik thuis kwam was ik zo ontzettend geil dat ik twee keer ben klaargekomen op mijn dildo.

Die spanning wilde ik nog wel een keer. Ik besloot dus nu bij haar in de winkel iets spannends te gaan kopen en nam mij voor om mijzelf heel naief en dom op te stellen.
Ik had mijzelf gedouched, netjes geschoren. En ik trok een string aan die niet meer was als een smal transparant strookje stof over mijn kutje. Het bhtje was ook maar klein en van dezelfde transparante stof. Een dun zomerjurkje boven mijn knie en enkellaarsjes. En ik deed mijn haren in een staartje om wat jonger te lijken.

Ik was klaar voor mijn spel. In de auto was ik best zenuwachtig en ik hoopte dat ze er in ieder geval op zijn minst zou zijn.
Ik parkeerde mijn auto op de parkeerplaats. Liep langs de oude pandjes waar winkeltjes in zaten. Voor haar etalage bleef ik staan. Lingerie. Best mooie setjes. Maar ook veel badkleding, logisch in de zomer dacht ik. Een nieuwe bikini of badpak kon ik eigenlijk best wel gebruiken.
Ik ging het winkeltje in. Er was niemand. Geen een klant. Daar kwam ze. Ze kwam uit een hoek waar een bureautje stond met een computer. Hallo, kan ik je helpen of kijk je even rond.
Ik zag dat ze mij van top tot teen zat te bekijken. Ik zoek eigenlijk de badkleding. Oh, oke die heb ik beneden. In de kelder is de badkleding. Ik zal met je meelopen?
Is hier de trap af. Maar ik ben maar alleen en als ik beneden ben zie ik niet wat hier gebeurt. Ze hebben zo al eens wat lingerie meegenomen zonder te betalen. Het is nu toch niet druk dus ik doe de deur dan wel even dicht. Ze liep naar de deur, draaide de sleutel om, en kennelijk had ze een bordje met “ik ben zo terug”.

Ze ging mij voor naar beneden. Ik ben trouwens Inge. Ik besloot gelijk het spel te spelen. Ik ben Annette mevrouw. Mooie naam Annette. Dank u mevrouw. Ze liet zich rustig mevrouw noemen en zei er niets over. Wat zoek je Annette een badpak of bikini, zei ze toen we beneden voor een wand met badkleding stonden. Daar ben ik zelf nog niet echt uit, mevrouw.
Met jou figuurtje kun je best een bikini hoor. Ik zal er eens een paar pakken. Eens kijken ik denk 36. Klopt dat. Ja mevrouw ik denk het wel.
Ze selecteerde een paar bikini’s en liet ze zien. Wit, burnt orange een zwarte en een met een printje. Kom schat daar zijn de hokjes. Ik liep achter haar aan. Zullen we eerst de witte doen. Ze haalde die van hat hangertje en gaf die mij aan. Pas die maar even als je hulp nodig hebt dan zeg het maar. Ik ging het hokje in en deed het gordijn dicht maar liet wel zeker een hand breed open. Er hing een spiegel tegen de achterwand en er stond een bankje. Ik deed mijn laarjes uit en in de hoek van mijn ogen zag ik in de spiegel dat Inge zo was gaan staan dat ze door het stuk van het gordijn dat openstond kon kijken. In de spiegel zag ze mij dan helemaal. Ik deed het ritsje van mijn jurkje open. Deed hem eerst aan de eene kant over mijn schouder en toen de andere. Mijn jurkje viel op mijn enkels en ik stapte er uit. Ik zag mijzelf in de spiegel en jezus ik had net zo goed niks aan kunnen doen. Ik lachte inwendig. Ik pakte het broekje van de bikini van de bank en draaide met mijn kont naar de spiegel en bukte. Zal een mooi gezicht zijn voor haar. Ik deed het broekje aan over mijn slip. Toen pakte ik het bhtje en draaide er mee naar de spiegel ik deed hem dicht en over mijn hoofd aan. Broekje stond goed. Zat mooi om mijn billen, een stuk bloot en aan de zijkant heel hoog . Bhtje was iets te groot. Lukt het schat. Inge had vast gezien dat ik het aan had.
Ja mevrouw. Ik deed het gordijn open en stapte naar buiten.
Inge keek en vond het broekje goed zitten maar het bhtje niet echt. Ze pakte het bhtje en probeerde die wat beter rond mijn klein B borsten te doen. Doe maar uit dan pak ik een kleinere.
Ik deed hem uit en stond daar in mijn transparante dingetje. Even later kwam ze terug. Kom hier, doe anders dat bhtje even uit dan kunnen beter zien of het goed zit. Ze pakt mij arm, draaide mij met mijn rug naar haar toe en deed mij bhtje open. Ze stapte opzij en deed hem bij mij uit. Daar stond ik nu, in mijn blote tietjes. Ze gaf niets aan mij, maar begon zelf dat bikini stukje bij mij aan te doen. Deed hem van achter dicht en voelde toen aan de voorkant langs de rand. Zit hij niet te strak? Ze stak haar vingers onder de stof en tot aan mijn tepel. Ze ging wat op en neer om te kijken of hij niet te strak zat en streelde zo mijn tepel die gelijk hard werd. Zit goed denk ik. Ze deed hetzelfde aan de andere kant. Maar nu streelde ze mijn tepel wat langer.
Wat denk jij schat, is de maat goed? Denk het wel mevrouw.
En je broekje? Ze ging met een hand over mijn bil. En stak een hand lang de rand van de stof om te voelen of het niet te strak zat. Heb je een slipje aan schat.
Ja mevrouw.
Ja? Dan zit het broekje eigenlijk niet zo mooi als zonder slip.
Zullen we die burnt proberen? Die kleur zal je ook wel mooi staan. Ja is goed mevrouw.
Ze pakte het burnt setje en liep weg naar de hoek waar haar bureau stond. Kom eens hier schat. Ik voelde aan haar toon dat ze uitprobeerde of ze de leiding kon nemen en ik echt zo makkelijk luisterde en deed wat ze zei. Ik liep naar haar toe en stond bij haar. Kom ik zal je bovenstukje even uit doen. Ze deed hem van achter los deed hem over mijn hoofd en daar stond ik weer in mijn blote tietjes.

Nu zakte ze voor mij op haar hurken en pakte het broekje aan de bovenkant vast en pelde hem over mijn kont naar beneden. Ik hoorde haar ademhaling versnellen toen ze zag dat mijn string ook transparant was en ze mijn kutje kon zien. Ik stapte gewillig uit het broekje. Om te passen doen we deze ook maar even uit. Zonder op antwoord te wachten pakte ze de smalle bandjes van mijn string en trok die omlaag. Net of dat kleine stringetje zichtbaar zou zijn, echt niet.
Naakt stond ik nu bij haar. Je ziet er geweldig uit hoor, schat.
Weet je, anders kijken we gelijk even of er nog iets mooiers hangt. Kom maar. Ze nam mijn hand en naakt liep ik met haar mee. Heb je een vriendje vroeg ze ineens.
Nee, mevrouw. Zo’n mooie meid en dan geen vriendje?
Ik heb samengewoond met een vriendin mevrouw.
Oke, je valt dus meer op vrouwen?
Ja mevrouw. Maar jullie zijn dus uit elkaar? Ging het niet meer? Nee, ze heeft een andere vriendin.
Mooi dom van haar, je bent zo’n lekker ding.
Ja, die andere vriendin wilde mij er niet meer bij.
Wat bedoel je?
Ik deed zo naief mogelijk en liet mij zogenaamd uithoren.
We hebben een tijdje met zijn drieen gewoond.
Ik deed eigenlijk allles wat zij wilde. Maar die vriendin wilde mij er niet meer bij. Die is heel jaloers.
Deden jullie het dan ook met zijn drieen?
Ja mevrouw, Renske mijn vriendin, wilde dat allemaal.
Oh, en wat Renske wilde deed jij.
Ja, want anders dan werd ze boos en kreeg ik straf.
Zo gaat dat, een moet de baas zijn. En als je niet luistert dan krijg je straf. Zo doe ik dat ook met mijn vriendinnetjes.
Mijn tepels stonden stijf en ik voelde mijn kutje geil worden van dit spel.
Pak eens even dat burnt setje op mijn bureau zei ze ineens.
Ik liep er in mijn blote kutje heen. Ik pakt het broekje en gooide het bovenstukje onder het bureau.
Waar blijf je nou schat.
Ik zie het bovenstukje niet mevrouw.
Moet ik nou toch zelf komen. Ze kwam naast mij staan en ik voelde gelijk een hand op mijn billen.
Heb je alleen het broekje.
Ja hier mevrouw, maar geen bovenstukje.
Heb je goed gekeken, wat ligt daar op de grond.
Ik bukte voorover om haar zo goed mogelijk mijn kutje te laten zien.
Heb je niet goed gekeken. Zei ze streng. Ik denk dat ik jou voor straf op je kontje moet slaan.
Als een klein meisje deed ik mijn handen bij elkaar en beet op mijn lippen en keek verlegen naar haar. Maar zei niks. Zet je handen eens op mijn bureau en snel. Gespeeld geschrokken deed ik gelijk wat ze zei. En nu iets voorover.
Ik bukte wat voorover met mijn kontje naar achter.
Ze legde een hand op mijn nek en drukte mij nog wat dieper met haar andere hand streelde ze mijn kontje. Toen kletste ze op mijn billen. Je bent een heel stout meisje Annette.
Ja, mevrouw.
Er volgde een paar harde kletsen. Ik hoorde mijzelf kreunen. Keiharde tepels en mijn kutje was nat.
Ze streelde mijn billen weer. Doe je benen eens wat uit elkaar.
Ik deed gelijk wat ze zei.
Goed zo. Ze petste hard op mijn billen en streelde ze toen weer teder. Haar hand ging over mijn billen tussen mijn benen. En ze streelde mijn kutje. Je bent nat. Stoute meid, wordt je zo geil van straf.
Ja mevrouw.

Ze schoof twee vingers in mijn natte kut en neukte mij. Ik drukte mijn kont naar achter op haar vingers en kreunde.
Ze trok haar hand weg en ik hoorde een rits en kleren. Geduldig bleef ik staan.
Ik voelde haar hand weer op mijn billen en ze trok mij omhoog en draaide mij naar zich toe. Ze was nu ook naakt. Ze had best een goed figuur. Haar borsten hingen iets maar haar tepels stonden stijf overeind. Strakke buik en ik zag een streepje.
Ze trok mij naar zich toe, hand op mijn kont en kuste mij in mijn nek. Met haar andere hand ging ze tussen mijn benen. Gewillig deed ik mijn benen wat uit elkaar om haar ruimte te geven. Goed zo fluisterde ze in mijn nek. Ze haalde een vinger tussen mij kutje en vond mijn klitje. Ik reageerde gelijk door tegen haar hand te drukken en kreunde. Haar gezicht was bij mijn gezicht, ze keek mij aan en kuste mij. Ik voelde haar tong op mijn lippen en gewillig opende ik mijn mond en tongde ze mij.

Ik woon hier boven de winkel. Ga je mee naar boven? Zo’n stoute meid als jij moet goed leren luisteren. Als je meegaat en goed luisterd en doet wat ik zeg dan mag straks een bikini uitzoeken en krijg je die als kadootje. Wat moet ik dan doen, zei ik zo naief mogelijk. Ik dacht, ze denk zometeen dat ik een simpele ben.
Wat je moet doen? Ik ga je lekker verwennen en stoute dingen laten doen.
Ze pakte haar jurkje en mijn jurkje, mijn lingerie en deed die in een draagtasje, stopte mijn laarsjes erbij. Toen nam ze mijn hand. Ik liep aan haar hand mee. Naakt liepen we de trap op. Blijf hier even staan dan doe ik de lichten uit dan kunnen ze niet zo goed naar binnen kijken. Ze deed het licht uit. Liep richting de ingang, kom maar. Ik liep naar haar toe. We stonden nu zo’n 3 meter van de deur. Gelukkig was het niet druk buiten. Ze kwam achter mij staan en voelde haar handen op mijn borsten. Ze plukte en kneep in mijn tepels. Een hand gleed over mijn buik naar mijn kutje en speelde met mijn klitje.
Er liep een vrouw voorbij. Gelukkig keek ze niet naar binnen anders had ze mij vast zien staan.
Ze liet mij los en liep naar rechts waar kennelijk de deur naar boven was.
Loop eens iets dichter naar de deur Annette. Ik deed het. En nu draai je met je lekkere billen naar de deur. Ik deed het. Benen wijd en bukken. Ik deed mijn benen uit elkaar en bukte.
Zo liet ze mij een tijdje staan. Als er nu iemand naar binnen kijkt zien ze je open kutje weet je dat?
Ja mevrouw.
Kom hier kleine slet. Mevrouw neemt je mee naar boven.
Ze deed de deur open en ik liep voor haar de trap op. Het uitzicht zal wel lekker zijn geweest.

Ze liep naar een kast, terwijl ik wat rondkeek. Ik had niet gezien wat ze pakte. Maar ze zei toen heel streng dat ik bij haar moest komen. Je bent een heel stout meisje dat weet je natuurlijk wel.
Ze pakte mijn pols en draaide mij naar de eethoek. Handen op tafel. Ik stond met mijn handen op de tafel. Je bent echt heel stout, om zo met je blote kont naar de deur te gaan staan en dan ook nog je kutje te laten zien aan iedereen die voorbij loopt. Dat doen alleen sletjes. Of ben jij een sletje? Als dat zo is dan mag je nu mijn sletje zijn.
Ja mevrouw.

Nou bukken en kont naar achter. Ik ga dit sletje eerst straffen.
Ze had een zweepje met van die slierten, dat mij bekend voor kwam, in haar hand en liet de slierten over mijn rug en over mijn billen gaan. Toen kletste ze ermee op mijn kont. De ene klap naar de andere. Echt veel pijn deed het niet het vermengde zich met mijn geilheid en zette alles op scherp. Ik voelde mijn tepels keihard en mijn kutje stond open. Ik kreunde en toen ze een klets tussen mijn benen op mijn open kutje gaf gilde ik. Maar meer van geilheid.
Ze zakte op haar knieen en likte mijn kutje ze likte zelfs mijn sterretje. Ik stond te trillen op mijn benen. Ik hoorde mijzelf, lekker, ja daar, ah ah, ja lekker.

Ze stond op en trok mij mee naar de slaapkamer. Ik wankelde achter haar aan. Ze duwde mij op bed. Ze haalde een voorbind dildo uit het nachtkastje en deed die voor. Ongeduldig lag ik met mijn benen wijd op haar bed en speelde met mijn kutje. Ze kwam met dat ding, groter en dikker als ik gewend was bij mijn hoofd. Pijp hem maar goed nat liefje want ik ga je zo flink neuken.
Ik moest mijn mond flink open doen om hem te pijpen. Ik likte er langs en probeerde hem goed nat te maken. Inge vond kennelijk dat het lang genoeg had geduurd. Ze kwam tussen mijn benen haalde de eikel tussen mijn lippen door en zocht mijn gaatje. Ze drukte, ik trok mijn knieen op en draaide mijn heup iets om ruimte te maken. Geile teef wil je hem zo graag, zei ze en drukte de eikel naar binnen. Hij was echt dik ik kermde dat hij te groot was, maar ze drukte verder haalde hem iets terug en kwam dat dieper. Dat deed ze een paar keer totdat hij er tot de ballen in zat.
Ik kermde en wilde haar tegen houden. Ze pakte mijn handen en drukte die boven mij. Langzaam begon ze te stooten. Ik hoorde mijzelf gillen en kermen. Nee, hij is te dik, hij is te dik.

Langzaam ging het volle gevoel over in lekker. Ik kreunde en begon automatisch al mee te stooten. Goed zo lekkere geile hoer, en ze voerde het tempo op. Ze neukte me nu wild en trok de pik bijna helemaal terug om hem dan weer vol in mij te stooten. Ik gilde om meer. Ze lachte liet mijn handen los. Onderdanig liet ik ze boven mij liggen. Ze pakt een tepel kneep er hard in en trok er aan. Met een plop trok ze de pik eruit. Omdraaien hijgde ze. Ik rolde op mijn buik. Kom omhoog met je kont. Ze gaf mij een paar harde petsen die ik voelde striemen. Ik kwam op mijn knieen, hoofd op het bed, kont omhoog. Ze zette de pik weer tegen mijn kutje en drukte die er in een keer wild helemaal in mij en begon weer te neuken. Ik gilde het uit. Ze kletste hard op mijn kont en noemde mij een geile hoer, een neuk slet, pijp slet en gewillige teef. En bleef op mijn kont slaan.
Ik smeekte om meer en mij hard te neuken en dat ik haar neuk hoertje was en ik neukte wild terug.

Ik zat tegen klaarkomen aan en zei alles wat ze wilde horen. Toen werd het zwart voor mijn ogen en kwam ik krijsend klaar. Toen ik weer bij kennis kwam lag zij naast mij. Kom schat laat nou maar eens zien wat je met dat lekkere tongetje kunt. Ze pakje mijn staartje en loodste mij tussen haar benen. Ik likte en zoog haar klit. Neukte haar met mijn tong. Ze vond kennelijk dat ik het goed deed wat ze begon te kreunen en te hijgen. Met een hand aan mijn staartje haalde ze mij over haar natte kut en drukte mijh lager. Likken kleine slet, kom likken. Ze wilde dat ik haar sterretje deed. Ik was geil ik likte wat ze wilde. Ik neukte haar sterretje met mijn tong en stak twee vingers in haar ruime kut. Ze begon wild te bewegen en kreunde ga door, ga door, ik kom kleine slet. En met een wild draaiende kont en luid gekreun kwam ze klaar.

Ik stapte uit bed pakte mijn spullen uit het tasje en begon mijzelf aan te kleden en nog steeds in mijn rol, ik denk dat ik nu maar ga mevrouw.
Ze keek mij alleen met waterige ogen aan. Schat je was heerlijk. Als je het spannend genoeg vond en je wil het nog een keer herhalen dan ben je meer als welkom. Je krijgt van mij dan iets leuks als kadootje. Een leuk setje, badpak of bikini. Wat je wil.

Een half uurtje later stond ik weer bij mijn auto met zoals ze had beloofd de burnt kleurige bikini in een tasje.

In mijn auto op weg naar huis dacht in aan Lon. Heel raar maar een schuld gevoel bekroop mij. Alsof ik was vreemd gegaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9624 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Secret 3”

Plaats een reactie