BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 18

Angelien in klassieke lingerieVan de wand had Manuel een enorme zwarte vibrator gepakt meteen flinke ronde kop. Het zwaar brommen van het ding verraadde zijn kracht iets wat Angelien ook snel ontdekte. Zonder aarzelen drukte hij hem tegen Angelien haar gezwollen kut, op haar al even gezwollen clit die duidelijk zichtbaar was. Een siddering golfde door Angelien haar hele lijf, wat weer tot gevolg had dat er flink aan haar tepels getrokken wordt. Het duurde dan ook maar een paar seconden voordat Angelien met een luid gegromd, trillend en schuddend klaarkwam, terwijl golven kutsap uit haar stroomden. Manuel genoot zichtbaar en maakte met zn mobiel foto’s van haar druipende kut.

Na een minuut leek Angelien weer uit haar orgasme terug te keren, maar de vibrator bromde nog steeds door, strak tegen haar kut gedrukt. Tijd om bij te komen had ze dus niet. Manuel had de vibrator vastgezet in een beugel aan de muur en zo dus weer beide handen vrij. Van een plankje aan de muur pakte hij nu 2 kettingen die hij in plaats van de gewichten aan de klemmen maakte die aan haar kutlippen zaten. Het andere uiteinde bevestigde hij aan haken aan de muur naast haar, op zoveel spanning dat haar lippen open werden getrokken en haar kut wijd open kwam te staan. Angelien leek er niks van te merken, ze was alweer op weg naar haar volgende orgasme, maar toen Manuel extra spanning op de kettingen zette door de gewichten die hij zojuist verwijderd had weer aan de kettingen hing, schudde en trilde Angelien wild door de pijn en genot die door haar lijf gierde. Haar lijf zat onder haar kwijl, en ook haar gezicht was nat, van tranen, van pijn en van geluk. Haar ogen had ze nog steeds gesloten en haar hoofd hing achterover in haar nek.

De pijn die de kettingen en gewichten aan haar kutlippen veroorzaakte leek Angelien langzaam te kunnen verdragen en dus zorgde Manuel voor een extra pijnprikkel. Zowel aan de kettingen die aan haar tepels zaten en die aan haar schaamlippen plaatste hij extra gewichten, maar Angelien leek het niet te merken. Volledig in trance leek ze alles te ondergaan. Nu pakte Manuel een staaf van de plank, dun en lang en zette een knopje aan de achterkant. Even testte hij het ding door hem tegen een ring aan de muur te houden. Een kleine vonk sprong over, een teken dat hij werkte. Nog even draaide Manuel aan een knop aan de achterkant en hield toen de stok tegen een tepel van Angelien. Weer een vonk, gevolgd door een zeer luid gegrom en wild schudden van Angelien. Haar ogen sprongen open en zeer angstig keek ze Manuel nu aan. Die keek haar strak aan terwijl hij haar tepel weer aanraakte. Een nieuwe schok schoot door haar lijf, en haar ogen bleven Manuel nu angstig en bloeddoorlopen aankijken. Ze mompelde ook iets, onverstaanbaar. Een volgende schok trof nu haar andere tepel, weer een grom maar haar lijf leek versteend en bewoog amper. Manuel wisslede nu af tussen beide tepels met korte tussenposen en Angelien tot Angelien na een minuut weer wild gebon te trillen en heftiger dan ooit tevoren klaarkwam, spuitend uit haar openstaande kut, kwijlend uit haar mond en trance die over haar wangen liepen.

Toen ze na een paar minuten weer bij zinnen kwam mompelde ze weer, het leken telkens dezelfde klanken maar Manuel leek er geen aandacht aan te schenken. Nu liet hij de stok zakken richting haar kut en Angelien wist al wat er komen ging en zette zich schrap. Manuel bemerkte dit en glimlachte, wachtte en hield de stok vlak tegen een van haar schaamlippen maar raakte hem net niet aan. Angelien bleef zo een tijdje schrap staan tot ze ontspande en juist op dat moment drukte Manuel de stok tegen haar schaamlip aan. Angelien schreeuwde nu, gesmoord door de gag bal maar zo hard dat haar pijn duidelijk hoorbaar was. Even liet Manuel haar bijkomen maar toen kreeg ze de volgende schok te verwerken, deze keer op haar andere schaamlip. Opnieuw een luide gesmoorde schreeuw. Nog steeds keek Angelien met haar ogen wijd open naar Manuel, haar ogen rood en haar make up geheel uitgelopen door haar tranen. Weer mompelde ze iets onverstaanbaars waarop Manuel glimlachte. Angelien keek nu smekend, maar Manuel schonk er geen aandacht aan en plaatste de stok weer tegen 1 van haar schaamlippen. Dit werd Angelien te veel en opnieuw kwam ze grommend en trillend klaar. Opnieuw golfden er ladingen kutsap uit haar rood doorlopen gezwollen kut. Haar schaamlippen nog steeds flink opzij getrokken door de kettingen met de gewichten eraan, haar tepels snoeihard en omhoog getrokken door de kettingen.

Manuel liet haar nu even met rust, ze kon bijkomen van alles wat er in het afgelopen half uur gebeurd was. De vibrator bromde nog steeds, strak tegen haar gezwollen clit maar Angelien leek er helemaal aan gewend. Manuel had zijn telefoon weer gepakt en filmde van dichtbij, haar borsten en tepels, haar, door kwijl en tranen, natte gezicht, haar gezwollen en gepijnigde kut, de kettingen die aan haar kutlippen en tepels trokken en, nadat hij een stap naar achteren deed, haar helemaal. Toen vroeg Manuel: “Wat wilde je al die tijd vragen?” en weer mompelde Angelien iets onverstaanbaars. “Heb je dat verdient?” vroeg Manuel en meteen knikte Angelien overtuigend van “JA”

“Oké” zei Manuel, “en hoe wil je dat? Mag ik je in je kutje nemen? Angelien knikte voorzichtig “Ja”, maar op de volgende vraag van Manuel knikte ze veel enthousiaster. “Of wil je lekker in je kont geneukt worden?” Dat was dus wel duidelijk, ze wilde anaal genomen worden. Manuel begon met het losmaken van de kettingen die aan haar schaamlippen vastzaten. De gewichten die aan de kettingen werden weer aan de klemmen vastgemaakt. Daarna deed hij hetzelfde met de kettingen die aan haar tepels vastzaten en ook daar werden de gewichten weer gebruikt en aan haar tepels gehangen. Nu maakte hij haar polsen en enkels los begeleide haar richting het bankje wat in het midden van de ruimte stond. Hij liet Angelien voorover buigen en maakte haar polsen vast aan het bankje en liet haar toen naar achteren lopen. Daardoor kwam ze in een hoek van 90 graden te staan, de gewichten aan haar tepels hingen nu mooi naar beneden en trokken daar flink aan. Nadat hij haar voeten een flink eind uit elkaar had geduwd pakte hij een spreidstand en bevestigde die aan haar enkels. Ook haar schaamlippen waren nu duidelijk zichtbaar door de gewichten die er aan hingen.

Weer pakte Manuel even zijn telefoon en filmde haar nieuwe positie van dichtbij en van een afstandje. Toen legde hij zn telefoon weg. Pakte Angelien hardhandig bij haar gezicht en zei: “Zwijg, en pijp mn pik hard zodat ik je kont weer lekker vol kan pompen.” Ondertussen had hij de gag bal losgemaakt en hield hij zn half slappe pik voor haar mond. Meteen zoog Angelien hem naar binnen en begon hem in hoog tempo te pijpen waarbij ze kwijlend en kokhalzend zijn pik diep in haar keel liet glijden. In korte tijd was de pik van Manuel op oorlogssterkte en stapte hij naar achteren en deed meteen de gag bal weer om bij haar. Hij liep naar de achterkant van Angelien en tikte met zn enorme staaf een paar keer tegen de gewichten aan die daardoor flink heen en weer aan haar schaamlippen schommelden. Angelien gromde van pijn en genot. Nu zette hij zn eikel tegen haar kontgaatje en schoof zn pik tergend langzaam in haar kont. Toen hij helemaal in haar zat sliet hij hem weer langzaam naar buiten glijden. “Wil je dat ik je zo neuk?” vroeg Manuel haar glimlachend. Wild schudde Angelien haar hoofd van “NEE” waardoor de gewichten aan haar tepels flink heen en weer slingerden. Meteen begon Manuel haar nu in hoog tempo en met lange halen te neuken om na een 30-tal seconden weer te stoppen.

“Zo beter?” en meteen schudde Angelien enthousiast nu “JA”. Meteen hervatte Manuel het tempo en neukte hij haar nu minutenlang in een hoog tempo. Door het hoge tempo slingerden de gewichten aan haar tepels en schaamlippen flink heen en weer en gromde Angelien steeds harder tot ze na een minuut of 5 voor de zoveelste keer klaarkwam, weer met ladingen kutsap, golvend uit haar kut. Ook Manuel naderde zijn hoogtepunt, liet zijn pik uit haar kont glijden, liep weer richting haar gezicht, haalde de bal uit haar mond en stopte meteen zijn pik diep in haar keel. Hij hield haar hoofd stevig vast en ramde zn pik diep in haar keel en spoot zn pik helemaal leeg, waardoor Angelien kokhalzend een flinke lading sperma te voorduren kreeg. Even hield hij zn pik stil, diep in haar keel om hem vervolgens uit haar mond te laten glijden. Meteen stopte hij de gag bal weer in haar mond en zei streng: “Slikken, niks verspillen van mijn kostbare zaad” en Angelien knikte instemmend.

Ondertussen maakte Manuel haar enkels los en haalde de klemmen van haar schaamlippen. Daarna verwijderde hij de gewichten van haar tepels en als laatste maakte hij haar polsen los en hielp haar oevereind. De gag bal liet hij nog even in. Manuel liep naar de deur en kwam kort daarna weer terug met een emmer met water en een dweil. “Hier, een goede slaaf ruimt zijn eigen rotzooi op. Netjes alles opdweilen en als je klaar bent meld je je boven bij de jacuzzi.” Manuel vertrok en er zat voor Angelien niet anders op dan alles schoon te maken. Ze begon bij het bankje waar genoeg kwijl en kutsap lag. Daarna liep ze richting het kruis en schrok van wat ze daar zag. Ze had wel gevoeld dat ze gewijld had en dat ze meerdere malen spuitend was klaar gekomen maar dat het zo veel was had ze niet in de gaten gehad. Meerdere malen dweilde ze alles op en wrong de dweil uit in de emmer. Toen eenmaal alles netjes was kek ze nog 1 keer goed of ze niks gemist had en liep de kamer uit, sloot de deur achter haar en hoorde een luide klik. Ze probeerde de deur weer te openen maar deze was alweer op slot. Het leek er dus wel op of de deur op afstond van en p slot gedaan kon worden. Iets wat haar aandacht trok en wilde uitzoeken. Ze liep de trap op naar boven en maakte haar gezicht schoon voordat ze naar buiten liep richting Manuel. Die zat met een biertje in zn hand in de jacuzzi. Toen hij har zag wenkte hij haar om in de jacuzzi te komen zitten. Angelien klom erin en ging naast Manuel zitten. Meteen maakte Manuel de gag bal los en zoende haar op haar mond. “JE bent een goede slaaf, ik heb genoten van je en hoop dat jij ook genoten hebt?” Angelien knikte ja, nog te veel onder de indruk van wat er allemaal gebeurd was. “Ik wil je graag nog verwennen, maar jij mag zeggen hoe en wanneer. Angelien leek te huilen, en zei snikkend: “Dat vind ik heel lief van je maar jij weet het beste wat ik nodig heb, dus ik laat het aan jou over wat je nog met me wil doen, en ook wanneer.” Dit antwoord had Manuel diep van binnen op gehoopt, maar niet verwacht dat Angelien al zo ver was in haar onderdanig zijn richting hem.

“Dan wil ik graag hier nog even met je genieten in het warme water en ga je over een kwartier naar binnen. Daar maak je je mooi op, trek je iets moois aan, ik wil je classy en sensueel zien en draag je een but plug in je kontje. Dan doe je alvast alle lampen uit binnen zodat ik weet dat je klaar bent en ga je op bed liggen.

Angelien voelde meteen haar kutje weer tintelen, wetende dat ze nog een keer mocht genieten van Manuel zijn pik. Stilzwijgend zaten ze zo een kwartier naast elkaar tot Manuel haar een teken gaf om zich klaar te gaan maken. Snel stapte Angelien de jacuzzi uit en snelde naar het huisje waar ze zich afdroogde en zich begon op te maken. “Classy en sensueel” had Manuel gezegd en probeerde zo goed mogelijk aan zijn verwachtingen te voldoen. Eenmaal klaar snelde ze naar beneden, onder het opmaken had ze al lang bedacht wat ze zou dragen. Een zwarte kanten bh met kwart cups met bijpassende slip met open kruis waar haar nog steeds gezwollen kutje mooi zichtbaar was. Een eveneens bijpassende jarretelgordel met kousen maakte het plaatje compleet. Nog 1 keer checkte ze alles, pakte een grote stalen but plug met een zwarte glimmende steen en schoof die gemakkelijk in haar kont. Ze liep naar boven, deed de lampen in het huis uit en ging naar de slaapkamer en ging op bed liggen.

Lang hoefde ze niet te wachten op Manuel want als snel hoorde ze de deur van het huisje open en dicht gaan en hoorde ze zijn voetstappen richting de slaapkamer komen. De deur zwaaide open en Manuel kwam de kamer binnen, nog steeds naakt en zijn enorme pik half slap bungelend tussen zijn benen. Hij bleef even staan, keek verlekkerd naar Angelien en liep haar kant op. “Je bent weer geweldig, het ene moment mn slaafje n nu weer een classy dame die een man weet te verleiden. Manuel was duidelijk onder de indruk van wat hij aantrof in de slaapkamer want zijn pik stond nu fier overeind, klaar om Angelien te verwennen. Manuel ging naast haar liggen en vroeg haar waar ze zin in had. “Zal ik je lekker likken, of heb je liever iets anders?” vroeg hij teder. “Manuel, ik wil dat je me neukt, mn kut tintelde al op het moment dat we in de jacuzzi zaten en je zei dat je me nog een keer wilde verwennen. En ik geniet enorm van jouw heerlijke grote pik, diep en hard in mn kut, dus ik wil je vragen me heerlijk te neuken zoals alleen jij dat kan.”

Manuel was ondertussen op zijn rug gaan liggen, zn pik fier omhoog. “Kom dan maar lekker boven op mij zitten en laat je lekkere kut maar over mijn pik glijden en rij maar lekker op mijn paal. Ik wil je zien genieten!” Even aarzelde Angelien, dit was iets nieuws voor haar, zij had nu de leiding en mocht dus het tempo bepalen. Maar haar tintelende kut smachtte naar een pik en ze glom op Manuel en plaatse haar kut boven zijn forse eikel en liet zich in 1 keer zakken tot Manuel helemaal in haar zat. Even moest ze wennen, dit was toch anders dan dat Manuel bepaalde hoe het ging en dit standje zorgde ervoor dat hij heel diep in haar kwam. Maar al snel begon ze op zijn pik te rijden, eerst rustig en langzaam maar al snel met een hoger tempo waarbij ze zijn pik net niet uit haar kut liet ontsnappen om zich vervolgens meer te laten zakken en zich volledig te laten vullen. Manuel had zich ondertussen het zichtzelf gemakkelijk gemaakt en lag met zijn handen onder zijn hoofd te genieten van het uitzicht.

Na en paar minuten had Angelien de smaak te pakken en vroeg ze Manuel of ze zichzelf mocht strelen. “Ga je gang, ik geniet nu al maar als je lekker met jezelf gaat spelen wordt het voor mij alleen maar lekkerder.” Meteen pakte Angelien met een hand haar borst vast en begon met haar tepel te spelen door hem te kneden en aan haar piercing te trekken. Meet haar andere kant wreef ze over haar clit. Angelien genoot zichtbaar, bleef in hoog tempo op Manuel zn pik rijden, trok hard aan haar tepels en bleef hard over haar clit wrijven en kwam na een minuut schokkend en schuddend klaar. Ze schrok er haast zelf van en begon zich te verontschuldigen richting Manuel. “Sorry, dit was helemaal niet mijn bedoeling, ik wou jou laten genieten en laten klaarkomen, maar nu ben ik klaargekomen in plaats van jij” “Lieverd, dat geeft toch niks, ik geniet nog steeds van je strakke kut, en jij weet vast wel hoe je mij alsnog kan laten klaarkomen” lachte Manuel en Angelien ontspande zich weer.

Ze liet zich weer over zijn enorme pik zakken en probeerde haar kut zoveel mogelijk aan te spannen. Vervolgens kwam ze zover omhoog dat zn eikel net in haar kut bleef en in een hoog tempo begon ze op het topje van zijn eikel te rijden. Manuel genoot zichtbaar, lag met zijn handen onder zijn hoofd en had zn ogen gesloten. Angelien ging ondertussen onverstoorbaar door met het bereiden van Manuel zijn eikel, die hoorbaar dichter bij zijn hoogtepunt komt. Dit stimuleert Angelien om haar tempo nog meer te verhogen en als ze merkt dat Manuel tegen zijn hoogtepunt zit laat ze zich plots geheel over zijn gigantisch gezwollen pik zakken en op dat moment komt Manuel met een luid gekreun klaar. Hij neemt nu het stoten over en bij elke lading zaad die zijn pik verlaat stoot hij hard en diep in Angelien, die het dankbaar ondergaat en ook weer richting een hoogtepunt gaat. Als Manuel na een 15-tal stoten leeg gespoten is kijkt Angelien hem geil en vragend aan. Manuel weet meteen genoeg en ramt zijn pik nog een aantal keren hard en diep in Angelien die na een halve minuut voor de laatste keer die avond haar zoveelste hoogtepunt bereikt. Huilend valt ze op de borst van Manuel, die haar rustig laat liggen en als ze weer bijgekomen is teder zoent en haar naast zich neer legt. “Slaap lekker fantastische geile vrouw, ik heb genoten van je, ga nu maar slapen, er staat nog genoeg voor de boeg.” In no time is het stil in de slaapkamer en slapen ze als een blok.

Beide worden pas wakker als de zon door een kiertje in de gordijnen de slaapkamer verlicht. Een nieuwe zonnen dag kondigt zich aan, deze dag hoeft Manuel niet weg en zijn ze dus de hele dag samen. Angelien ligt op haar rug, starend naar het plafond. “Wat zou er vandaag allemaal gaan gebeuren?” denkt ze en droomt nog even weg….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 9152 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 18”

Plaats een reactie