BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verrassing…maar deze keer anders 7

Het waren weer drukke weken geweest en hadden alleen wat contact gehad met Marnix en Marlies op de app. Vorig weekend hadden we allemaal van allerlei afspraken dus hadden elkaar niet gezien. Deze week was Marlies Jolanda weer tegen het lijf gelopen in het dorp en gezellig een praatje met haar gemaakt. Ze was meteen weer over het stappen met de meiden begonnen maar Marlies had nog niks afgesproken of toegezegd, “eerst wil ik dat ff met Rachel overleggen” had ze gezegd en na wat heen en weer geappt te hebben besloten de dames om zaterdagavond met z’n 3en wat te gaan drinken. De mannen zouden die avond ook weg gaan, filmpje pakken en ergens anders dan de dames een paar biertjes drinken. De dames zouden een appje doen naar de mannen als ze met Jolanda naar huis zouden gaan zodat de mannen wisten waar ze waren en niet daar naartoe zouden gaan.
Vrijdag besloten we nog snel ff wat met z’n vieren te gaan drinken. Het was ouderwets gezellig, er werd veel gelachen en natuurlijk werd er gefantaseerd over wat er die zaterdagavond wel allemaal zou kunnen gebeuren met Jolanda. Marlies dacht dat het wel mee zou vallen, misschien gebeurde er wel helemaal niks of hooguit wat gezoen maar meer verwachtte ze niet dat Jolanda zou willen. Mijn eigen geile Rachel had daar hele andere gedachten over en dacht dat Jolanda stiekem veel meer wilde dan wij konden bedenken en dat het wel eens een hele geile avond zou kunnen worden. “Maar,” zei ze, “al gebeurd er niets, het gaat er om dat het gezellig is en daar twijfel ik niet aan.” Daar kon ook Marlies zich helemaal in vinden en na nog een rondje besloten we naar huis te gaan.

De volgende dag werd er druk geappt tussen de dames. Kleding, schoenen, make-up, huis om eventueel naar toe te gaan met Jolanda, alles werd besproken. Marnix en ik hadden het wat dat betreft snel geregeld. Een film en daarna kroeg waren snel beslist. De dames begonnen die middag al vroeg met de voorbereidingen. Er werd uitgebreid gedoucht en geschoren, diverse lingeriesetjes werden gepast, de halve kledingkast werd leeggehaald en gepast, haren werden tot in de puntjes verzorgd, schoenen uitgezocht en er werd nog steeds druk heen en weer geappt en foto`s heen en weer gestuurd van de kleding die ze aandeden. Ze besloten allebei iets spannends aan te doen maar niet te overdreven. Een strakke wetlook broek met daaronder een paar laarzen met hoge hakken, een blouse die niet al te ver dichtgeknoopt werd en een daaronder een fel gekleurde bh. Rachel zag er weer uit om op te vreten, haar kontje strak in haar broek en een goede kijk op haar prachtige stevige borsten. Ik gaf haar een flinke tik op haar billen en een lichte kreun verraadde dat ze dat wel kon waarderen. “Ik heb er zo`n zin in, ben echt benieuwd waar het gaat eindigen….” zei ze daarna en gaf me een heftige tongzoen. En morgen ga ik je dan alles tot in de details vertellen en zal ik jou eens flink verwennen”. “Hmmmm dat belooft wat” dacht ik en knijp haar in haar strakke kontje.

Het was inmiddels al 20.00 uur geworden, tijd om te vertrekken. We rijden richting het huis van Marnix en Marlies en Marnix stond al buiten op me te wachten. Ook Marlies was klaar voor het avontuur en geeft me nog snel een zoen. “Veel plezier bij de film, wij gaan eens zien of dat lekkere ding in is voor iets leuks” zegt ze lachend en gearmd lopen de dames richting het dorp. Alsof ze door hebben dat wij nog even hun nakijken draaien ze extra met hun strakke billen in het rond. “Wij treffen het maar met zulke geweldige vrouwen!” zegt Marnix en ik beaam dat. We springen op de fiets en rijden naar de bioscoop.

Als Marlies en Rachel aangekomen zijn in de kroeg waar ze afgesproken hebben zien ze Jolanda nog niet. Ze besluiten alvast naar binnen te gaan en omdat het nog lekker rustig is hebben ze genoeg keuze om een leuk plekje te zoeken. Ze besluiten om in een donker en rustig hoekje te gaan zitten met zicht op de deur. Ze bestellen alvast wat te drinken en kletsen wat. Hun ogen blijven daarbij goed gericht op de deur in afwachting van Jolanda. Het duurt niet lang of daar stapt ze de deur binnen. Gekleed in een mooi leren rokje, een paar stoere laarzen en een strak spijkerjasje kijkt ze wat gespannen om zich heen of ze de dames ziet. Als haar ogen wat gewend zijn aan het donker ziet ze hun zitten in de hoek en een voorzichtige glimlach verschijnt om haar mond. Aan haar gezicht is af te lezen dat ze er zin in heeft maar het toch ook wel spannend vind. Als ze bij de dames is begroetten die haar hartelijk met drie zoenen en Rachel kan het niet laten om tijdens het zoenen voorzichtig een hand op een van de billen van Jolanda te leggen. Jolanda vindt dat blijkbaar niet erg en lacht voorzichtig richting Rachel. Ze gaan zitten aan een hoge ronde tafel met Jolanda tussen hun in. Ze bestellen alle drie een wijntje en vragen aan Jolanda hoe het gaat op school en haar werk.

Jolanda verteld dat het goed gaat met haar studie en dat ze het erg naar haar zin heeft op haar werk. Wel verteld ze dat ze vaak als ze aan het werk is moet denken aan de eerste ontmoeten met de dames en wat daarna allemaal volgde. Ook verteld ze dat haar collega die savonds met haar in de bar werkte een paar dagen daarna heel nieuwsgierig was geweest en van alles wou weten over die ontmoeting toen. Ze had niks verteld tegen hem wat hem alleen nog maar nieuwsgieriger maakte, iets wat ze stiekem alleen maar leuk vond. De meiden moesten er hard om lachen en Marlies vroeg: “Maar wat vond jij er eigenlijk van, die ontmoeting met ons 4en in de bar?” “Ik was echt super zenuwachtig toen Marlies vroeg iets met jullie te drinken maar toen ik eenmaal bij jullie zat voelde ik me erg op m’n gemak. Later snapte ik waarom, jullie 4en hadden ook pas sinds kort contact met elkaar, en zijn zulke open en eerlijke mensen waar ik me meteen vertrouwd bij voelde. Ik snap wel dat het zo goed klikt tussen jullie, jullie zijn gewoon lieverds” en terwijl ze dat zegt kleuren haar wangen helemaal rood. Ze lacht er een beetje bij en zegt: “jullie zijn dan misschien wel 2x zo oud, maar het voelt nu als alsof we gewoon vriendinnen zijn!” “nou dat we 2x zo oud zijn klopt wel bijna, en dat van die vriendinnen ook, het klikt gewoon erg goed,” zegt Marlies en tilt haar glas op om te proosten.

“Op een leuke vriendschap! ”zegt ze en Jolanda vult aan: “die pas net begonnen is en hopelijk heel lang mag duren!”
“Waar zijn jullie mannen eigenlijk”, vraagt ze ineens. Marlies legt uit dat ze met z’n 2en een avondje gaan stappen. “Dus die zien we vanavond niet?” vraagt Jolanda en Rachel beaamt dat. “Waarschijnlijk komen die pas morgen ochtend vroeg thuis, ze gingen vroeger ook wel eens samen stappen en deden dat toen ook tot in de late uurtjes. Dat hebben ze nog niet verleerd en zal dus nu ook wel gebeuren.” “en wij dan?” vraagt Jolanda, “maken wij het ook zo laat?” “Nou als het aan ons ligt niet hoor, van mij hoeft het niet zo laat te worden” zegt Marlies, “ik ga liever een beetje op tijd naar huis. “En wat vind je op tijd?” vraagt Jolanda? “Nou een uurtje of 12 thuis vind ik prima,” zegt Marlies, “en dan thuis nog een wijntje en een beetje tv kijken voordat ik ga slapen.” “Was je dat vanavond ook van plan? En ga je dan alleen naar huis of…..?” vraagt Jolanda weifelend. “Hahaha je bent zeker nieuwsgierig of Rachel ook mee gaat dan? Nou dat zou vanavond maar zo eens kunnen gebeuren ja, en laat me raden…. jij vindt het dan ook wel leuk om mee te gaan zeker?” Jolanda krijgt meteen een enorme kleur als Marlies dat zegt maar zegt daarna snel: “ja, dat lijkt me leuk, maar ik wil me niet opdringen hoor, alleen als jullie het ook willen, ik snap ook best als jullie dat nog niet willen.” “Nee jo, gekkie, we vinden het harstikke leuk als je straks mee gaat” zegt Rachel en geeft haar een kusje op haar wang. “we maken er gewoon een gezellige meidenavond van!”

Weer proosten ze en het gesprek veranderd van aart, ze praten over winkelen, kleding en meer van dat soort vrouwen dingen. Als ze een tijd later nog een rondje bestellen stelt Rachel voor om na dit rondje naar huis te gaan. Jolanda is zo enthousiast dat ze haar glas in no time leeg heeft en niet meer kan wachten. Marlies en Rachel moeten daar hartelijk om lachen maar drinken rustig hun glas leeg. Ondertussen gaat het nog steeds over vrouwendingen en Jolanda geeft beide dames een compliment over hun kleding: “Jullie hebben echt een leuke smaak, menig vrouw van jullie leeftijd kleed zich niet ze leuk en spannend meer, maar jullie doen dat gelukkig wel, en het staat jullie ook fantastisch goed!” “Dankje” zegt Marlies en geeft haar een zoentje op haar wang. “jij hebt ook een leuke kleding stijl, een mooi figuur, volgens mij hebben we alle 3 zo`n beetje dezelfde maat?” “Nou wat kleding betreft wel maar ik heb niet zulke mooi grote borsten als jullie 2” floept Jolanda eruit en krijgt meteen weer een enorm rood hoofd. Ze moet er zelf een beetje om lachen wat ze nu weer zegt maar de dames kunnen er ook wel om lachen en Rachel zegt: “wat niet is kan nog komen, je bent nog jong. Toen ik zo oud was al jij had ik ook nog niet zulke grote borsten als nu.”

Ze rekenen af aan de bar en lopen naar buiten. “Wij zijn lopend hier naartoe gekomen, het is niet ver wandelen naar mijn huis, “ zegt Marlies, “loop je mee of ben je op de fiets?” “Ik laat m’n fiets hier wel staan, die haal ik later wel op, vind het veel leuker om met jullie mee te lopen.” Ze wurmt zich tussen Marlies en Rachel in en geeft hun beide een hand. Zo lopen ze het korte stukje naar huis. Halverwege, alsof Rachel en Marlies het afgesproken hebben laten ze de hand van Jolanda los en leggen hun hand op het kontje van Jolanda. Die lijkt daar eerst van te schrikken maar hersteld zich snel en zegt met een rood hoofd: “Dat had ik stiekem al gehoopt, maar wou het niet vragen. Mag ik mijn handen ook op jullie billen leggen?” vraagt ze direct en nog voor dat ze kunnen antwoorden heeft ze het al gedaan. Zo lopen ze het laatste stuk naar huis. Als ze daar zijn lijkt Jolanda toch enige aarzeling te hebben. Zomaar naar binnen bij mensen die ze pas net kent vind ze toch wat spannend. De meiden stellen haar gerust en verzekeren haar dat ze geen dingen zullen doen die ze niet wil en dat de mannen niet thuis zijn en als ze eerder thuis komen dan gepland ze hun niet binnen laten.

Dat gezegd te hebben haalt de angst bij haar weg en ze stappen Marlies haar huis binnen. Eenmaal binnen ploffen Jolanda en Rachel op de bank terwijl Marlies iets inschenkt. “Meestal als ik thuiskom trek ik wat makkelijks aan, problemen als ik dat nu ook doe? “ zegt Marlies en kijkt Jolanda aan. “Nou nee, waarom zou ik, het is jou huis, wat heb ik daar over te zeggen?” zegt ze en kijkt Rachel aan. Die begint te lachen en vraagt: “Waarom kijk je naar mij? Ik doe meestal hetzelfde.” “Ook als je hier bent?” vraagt Jolanda en Rachel knikt, “Ja, zoals Marlies in de kroeg al zei, we hebben alle 3 zo`n beetje het zelfde postuur en Marlies en ik hebben dezelfde maat en dragen wel vaker kleding van elkaar.” “Maar…..misschien gekke vraag….heb je voor mij ook iets gemakkelijks dan om aan te trekken….anders hebben jullie dat wel en ik niet..”stamelt Jolanda een beetje. “Ja, maar natuurlijk,” zegt Marlies, “loop anders ff mee naar boven dan kun je zelf iets uitzoeken. Met z’n 3en lopen ze naar boven. Als ze in de slaapkamer zijn en Marlies de kast opentrekt roept Jolanda: “Wauw, wat veel kleding en ook zo mooi allemaal!” “Wat wil je aan?” vraagt Marlies maar daar kan Jolanda niet meteen antwoord op geven. “Nou ik weet het wel” zegt Rachel en pakt een blauwe satijnen lange broek en met bijpassend jasje. Marlies heeft er daar een paar van hangen en ook Marlies pakt er 1, een mooie donkere rode.

Voordat Jolanda met haar ogen kan knipperen hebben Marlies en Rachel hun kleren uit en staan alleen in hun lingerie. Beide hebben een mooie kanten string en bijpassende kanten bh aan. Nu kan Jolanda goed zien dat de dames ondanks dat ze een stuk ouder zijn dan zijzelf nog strak in hun vel zitten en een super mooi figuur hebben. “Wauw” zegt ze, jullie zien er echt goed uit, en ook sexy hoor” Ze schrik er een beetje van wat ze nu zegt een krijgt een rood hoofd. “uhm niet dat ik lesbisch ben ofzo maar…uhm jullie zijn gewoon…uhm hoe zal ik het zeggen….uhm” Marlies en Rachel schieten in de lach. “gekkie dat geeft toch niks dat je dat zegt,” zegt Marlies en stapt op Jolanda af een geeft haar een aai over haar hoofd. “Ik zal voor jou ook iets pakken, volgens mij kun je niet kiezen” en pakt een zwarte satijnen kimono met lange bijpassende broek. “hier, deze staat jou vast erg goed, trek deze maar aan” Jolanda wil niet preuts overkomen bij de dames en begint zich uit te kleden waar hun bij zijn. Ze heeft wat moeite met haar ritsje van haar rokje en vraagt of iemand haar wil helpen. Rachel helpt haar en maakt het ritsje open en laat het rokje zakken. Ze kan het niet laten om even met haar hand over de nu blote billen van Jolanda te gaan. Die lijkt daar wel op gesteld te zijn en een lichte kreun ontsnapt aan haar mond.

“Hmm lekker hoor, wil je dat nog eens doen. Dat laat Rachel zich geen 2e keer zeggen en laat haar handen over haar billen glijden. Ook knijpt ze er nu zachtjes in en opnieuw kreunt ze zachtjes. Marlies is ondertussen voor Jolanda komen staan en vraagt haar of ze haar billen eens wil voelen. Dat wil Jolanda wel en pakt met beide handen de billen van Marlies vast. “Wat een lekkere stevige billen heb je zeg” en knijpt er zachtjes in. Marlies kan dat wel op prijs stellen en stapt nog iets dichter naar Jolanda toe. Hun borsten rakken elkaar nu heel lichtjes en door de dunne stof van hun bh’s is te zien dat ze dat beide wel lekker vinden. Hun tepels reageren meteen en zijn duidelijk hard en zichtbaar. Ondertussen is Rachel die achter Jolanda staat met haar handen van de billen nar haar rug gegaan en masseert die zachtjes. Jolanda ontspant helemaal onder de zachte handen van Rachel en legt haar hoofd in haar nek. Dat geeft Rachel de mogelijkheid om haar een kusje in haar nek. “Hmmmm lekker…..wil je dat nog eens doen?” vraagt Jolanda en dat wil Rachel wel. Nu blijft het niet bij 1 kusje maar volgen er meer en ook het oorlelletje van Jolanda krijgt aandacht.

Dat doet alle schroom die er misschien nog was bij Jolanda verdwijnen. Ze drukt Marlies stevig tegen zich aan en zoent haar recht op haar mond. Haar handen verkennen ondertussen haar billen en zoent ondertussen hartstochtelijk. Rachel is ondertussen met haar handen over haar schouders naar haar borsten gegaan en streelt die zachtjes. Omdat Jolanda en Marlies dicht tegen elkaar aan staan worden ook de tepels van Marlies zo gestimuleerd. Marlies heeft ondertussen de bh van Jolanda opengemaakt en schuift haar bandjes van haar schouders af. Een paar prachtige niet al te grote borsten met een paar mooie grote keiharde tepels komen tevoorschijn. Jolanda doet daarna hetzelfde bij Marlies en zo staan de 2 dames met hun ontblote borsten tegen elkaar aan en heeft Rachel 4 borsten om te strelen en 4 harde tepels om te verwennen. Rachel heeft ondertussen haar bh ook uitgedaan en zo staan de 3 dames alleen nog in hun string. Met Jolanda nog steeds tussen Rachel en Marlies in gaan er 6 handen over billen en borsten en word en licht gekreun van de dames verraad dat dat dit wel in de smaak valt. Marlies is de eerste die na enige tijd weer wat en zegt: “Jolanda, we gaan zo ver als jij wil, niks moet en alles mag maar als jij niet verder wil gaan begrijpen we dat en moet je dat aangeven!” “Ik wil van alles ontdekken met jullie en wil nog lang niet stoppen” zegt Jolanda en geeft beide dames een flinke tongzoen.

“En wat wil je zoal ontdekken lieverd?” vraagt Rachel en Jolanda antwoord: “Dat laat ik aan jullie over, maar in ieder geval zoenen strelen en elkaars borsten verwennen. Dat is dan ook waar ze mee verder gaan. Jolanda wordt op haar rug op het bed gelegd en beide dames gaan aan weerzijde van haar zitten. Om beurten zoenen ze haar terwijl de ander haar borsten streelt en aan haar steeds harder wordende tepels likt. Het zacht kreunen gaat over in zwaarder ademhalen en intens kreunen. Haar heupen draaien steeds meer heen en weer en haar benen liggen gespreid en opgetrokken op het bed. Een donkere plek in haar string verraad dat ze ondertussen flink geil en opgewonden is. Ook bij Rachel en Marlies is verraad een flinke donkere plek dat hun kutjes inmiddels flink nat zijn geworden. Rachel, die Jolanda haar tepels tussen duim en wijsvinger zacht aan het kneden is, zakt nu met 1 hand over haar buik naar Jolanda haar slipje. Met een paar vingers glijd ze onder de stof van haar zeiknatte stringetje en voelt haar flink gezwollen klitje en een paar flink natte kutlipjes. Die aanraking is genoeg voor Jolanda om voor het eerst klaar te komen. Luid kreunend en flink kronkelend komt ze intens klaar. Helemaal van de wereld blijft ze kreunend op bed liggen, geheel tot de beschikking van Marlies en Rachel. Die kijken elkaar even aan, geven elkaar een lekkere tongzoen en richten zich dan weer op Jolanda.

Samen trekken ze haar string uit en Marlies gaat tussen haar gespreide benen liggen.
Marlies kijkt nu tegen een heel mooi strak glinsterend kutje aan waar het kutsap behoorlijk uitdruipt richting Jolanda’s kontgaatje. Het eerste voorzichtige likje van Marlies gaat langs de buitenkant van haar gezwollen schaamlippen. Een geile kreun van Jolanda verraad dat ze erg gevoelig is daar en dat ze het heerlijk vind. Langs de ander kant van haar schaamlippen likt ze nu richting haar kontgaatje en een volgende geile kreun vult de kamer. Dan likt ze tussen haar schaamlippen door en met haar vingers duwt ze haar schaamlippen uit elkaar. Een lichtroze kletsnat en strak kutje komt tevoorschijn. Met haar tong draait ze cirkeltjes tussen haar schaamlippen en doordat dit allemaal nieuw is voor Jolanda en ze erg gevoelig is daar komt ze met een luid gekreun en gegil voor de 2e keer klaar. Een flinke stroom kutsap stroomt uit haar kutje en Marlies doet haar uiterste best alles op te likken. Als ze daarmee klaar is geeft ze Jolanda een lekkere tongzoen en zo proeft zij voor het eerst haar eigen geil. Rachel heeft ondertussen de plaats van Marlies ingenomen en gaat door waar Marlies geëindigd was. Rachel duwt haar tong in het strakke kutje en maakt kleine neukbewegingen met haar hoofd. Al snel vult een luid gekreun en gehijg de kamer weer en roept Jolanda luidt: “oh wat geil, lik me, lik me harder, oh wat lekker, ga door” Rachel blijft haar heerlijk likken en met een vinger masseert ze voorzichtig het strakke kontgaatje van Jolanda.

Nog luider klinkt nu haar gekreun en als Rachel voorzichtig een vinger in Jolanda’s kontje duwt komt ze gillend en kronkelend klaar. Lange tijd blijft ze schokkend en hijgend op bed liggen en Rachel en Marlies kijken er op een afstandje naar. Flinke stralen kutsap blijven uit haar kutje stromen en in het badlaken waar ze op ligt is een grote donkere plek zichtbaar. Als ze naar een paar minuten weer een beetje bij kennis is ziet ze dat Marlies en Rachel ondertussen ook hun slipjes hebben uitgetrokken en dat ze allerlei speeltjes erbij hebben gepakt. De meeste kent ze wel. Een aantal vibratotors, buttplugs en een grote zwarte penisdildo maar ook dingen die ze niet kent. “Wat is dat?” vraagt ze en wijst naar een soort broekje van leren riempjes met een grote ring aan de voorkant. De meiden leggen uit dat die bij de grote zwarte dildo hoort en leggen uit dat het een voorbind dildo is. “Oh” zegt ze “maar dat gaat bij mij echt niet passen hoor, daar is mijn kutje veel te krap voor!” De meiden lachen hard en Marlies zegt: “dat hoeft toch ook niet, niks moet, alles mag” en ze lachen er nu met z’n 3en om.

Jolanda kijkt goed wat er allemaal voor speeltjes nu op bed liggen en pakt een kleine buttplug. “Gebruiken jullie zoiets vaak? En doet dat niet zeer om in te doen?” vraat ze en kijkt bedenkelijk naar de plug. “Ja, we dragen dat vaak tijdens de seks, we vinden het allebei erg lekker om iets in ons kontje te hebben als we seks hebben en ook voor onze mannen is dat prettig, dan voelt ons kutje strakker aan voor hen. En het geeft een heel apart gevoel als je hem inbrengt en draagt, maar ieder mens is anders dus of jij het ook fijn vind weten ij niet, dat zul je zelf moeten ontdekken” zegt Marlies waarop Rachel zegt: “maar ik denk dat je het wel wat vind, mijn vinger in je kontje leidde je 3e orgasme in dus dat zegt genoeg. “Mag ik er 1 proberen” zegt Jolanda en pakt een kleine zwarte rubberen plug. “Dan zou ik eerst deze proberen” zegt Rachel en pakt een dunne glazen plug met een mooie rode steen op het uiteinde. “Deze glijdt makkelijker naar binnen en straks weer naar buiten omdat hij zo glad is” en pakt ondertussen een fles glijmiddel.

Jolanda is ondertussen op de rand van het bed gaan zitten en legt haar benen zowat in haar nek. Ze is nog jong en ook erg soepel en Marlies en Rachel kijken elkaar lachend aan. “Zo, ik wou dat ik nog zo soepel was, handig hoor, nu kunnen we je kontje goed verwennen.” Rachel giet een flinke scheut glijmiddel op haar hand en geeft ook Marlies een flinke scheut op haar hand. Ze wrijven het allebei warm tussen hun handen en Marlies begint het strakke kontje van Jolanda in te smeren. Met beide handen masseert ze haar billen en haar vingers glijden af en toe over haar kontgaatje. Telkens als ze dat doet verraad een lichte kreun dat Jolanda dat lekker vind. Rachel heeft ondertussen de glazen plug flink ingesmeerd en warmt hem op door hem tussen haar handen te wrijven. Jolanda heeft haar ogen nu gesloten en heeft zich volledig overgegeven aan de dames. Marlies draait nu met een vinger rondjes om het kontgaatje van Jolanda en maakt de rondjes steeds kleiner. Door deze ontspannen massage ontspant haar kontje volledig en gaat haar kontgaatje al vanzelf een beetje openstaan.

Een eerste vinger van Marlies glijdt dan ook makkelijk naar binnen en even houdt ze die stil. Dan begint ze met korte bewegingen haar kontje te vingeren en het zachte kreunen wordt snel luider. Uit haar kutje stroomt het eerste kutsap alweer naar buiten en Marlies likt haar sappen op tussen haar kontgaatje en kutje. Een flinke rilling gaat door het lijf van Jolanda en het kreunend word luider. Dan haalt Marlies voorzichtig haar vinger uit het kontgaatje en Rachel plaats de glazen plug met het puntje tegen het licht openstaande gaatje van Jolanda. Ze bouwt langzaam de druk op en steeds verder verdwijnt de plug in het kontje van Jolanda. Als het laatste stukje naar binnen glijd kreunt Jolanda het uit en stralen kutsap die uit haar kutje stromen, verraden een 4e orgasme. Deze keer duurt het minder lang voor ze weer bij kennis is en gilt ze van blijdschap: “wat geil, wat een heerlijk geil gevoel en wat zijn jullie toch lief en geil, oh wat ben ik blij dat ik jullie tegen ben gekomen en trekt de meiden naar zich toen en omhelsd hun. Met z’n 3en vallen ze op bed in een innige omhelzing. Rachel en Marlies worden bedolven onder de zoenen van Jolanda die maar niet kan ophouden met zeggen hoe heerlijk het was en hoe leuk ze het vind hoe alles is gelopen.

“Ik heb zo enorm genoten dat ik graag iets terug wil doen voor jullie, ik wil jullie ook graag verwennen!” zegt Jolanda en kijkt om beurten naar Rachel en Marlies. Die kijken vervolgens elkaar aan en zeggen bijna in koor: “Nee, dat komt een andere keer, vanavond ben jij te gast en verwennen we jou, dat andere komt later wel” Enigszins teleurgesteld laat ze zich achterover op bed vallen en zegt: “Dat vind ik heel lief van jullie, maar de volgende keer wil ik jullie verwennen!” Rachel en Marlies lachen en stemmen daarmee in. “Maar nu eens kijken wat je er van vind om iets in je kutje te hebben als je kontgaatje ook gevuld is” zegt Rachel en pakt een geribbelde roze vibrator en steekt hem in haar mond. Met haar tong likt ze hem lekker nat en als ze klaar is geeft ze hem aan Marlies die hem nog natter maakt door er ook aan te likken. Dan zet ze hem tussen de nog steeds natte glimmende schaamlippen van Jolanda en makkelijk glijdt hij naar binnen.

Met rustige bewegingen begint ze Jolanda te neuken. “Oh wat lekker, ik snap wat jullie bedoelen met dat gevoel van de buttplug, ik voel het helemaal in m’n kontje. Het duurt dan ook niet lang of Jolanda ligt weer luid hijgend en kreunend op bed en het soppen van de vibrator in haar kutje is duidelijk hoorbaar. “Oh ja, lekker, ga door, harder, harder, neem mee, neuk me” gilt Jolanda nu en krinkelend en trillend ligt ze nu op bed. Rachel heeft ondertussen een kleinere voorbind dildo omgedaan en trekt Jolanda voorzichtig naar de rand van het bed. Die is zo in extase dat ze niks door heeft wat er allemaal om zich heen gebeurd en roept alleen maar: “Oh ga door, harder, neem me harder, neuk me, oh wat lekker is dit!” Als Marlies de vibrator die tot nu toe uit was, aan zet duurt het maar een paar seconden tot Jolanda gillend en trillend en kronkelend klaar komt. Door al dit geweld duwt ze zowat de buttplug uit haar kontje maar Rachel kan dat nog net voorkomen. Een flinke straal kutsap golft uit haar wijd openstaande kutje als Marlies de vibrator eruit haalt. Met een beweging duwt Rachel de voorbinddildo naar binnen en begint haar rustig te neuken.

Door het heftige orgasme heeft ze niet in de gaten wat er nu allemaal gebeurd en al snel vult de kamer zich weer met een luid gekreun en gehijg. Rachel verhoogt langzaam het tempo van haar stoten stoot ook steeds dieper. Jolanda beweegt mee in dat ritme en ondertussen streelt Marlies haar licht deinende borsten en speelt met haar snoeiharde tepels. Jolanda ligt nu al tijden met haar ogen gesloten en kreunt, hijgt en roept nog steeds luid: “neuk me, neem me hard, neuk me diep, oh ja, ga door, ga door, neuk me!!!” Rachel en Marlies kijken elkaar lachend aan en Marlies pakt de vibrator die ze zojuist gebruikt had, zet het aan en zet het topje tegen de buttplug die nog steeds in Jolanda’s kontje zit. Het wordt heel even stil, haast beangstigend stil en dan komt Jolanda met een oorverdovende schreeuw klaar. Door de kracht van haar orgasme schiet de buttplug uit haar kontje en stromen kutsap duwen zich langs de voorbinddilo naar buiten.

Het kutsap loopt nu langs de benen van Rachel naar beneden en als ze de dildo terugtrekt blijven de golven kutsap maar komen. Een minutenlang orgasme heeft Jolanda in haar greep en elke aanraking van Rachel of Marlies lijkt er op dat ze opnieuw klaarkomt. Als ze na een paar minuten weer rustig word kijkt ze gedrogeerd om zich heen en lijkt geen idee te hebben wat er zich zojuist allemaal heeft afgespeeld. Als ze even later weer bij haar positieven is begint ze te huilen en valt de meiden om hun nek. “Wat hebben jullie met me gedaan, wat was dat lekker en geil, het hield maar niet op, zo lekker, en zo intens, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt, wat deden jullie allemaal met me, het leek wel of ik echt geneukt werd!” Rachel en Marlies schieten in de lach en dan pas ziet Jolanda de voorbind dildo die Rachel nog steeds omheeft. “Oh wat ben jij………….Wat? Heb jij……….? Heb je me daarmee………? Oh wat lekker zeg, wat was dat geil, wat lekker was dat….ik heb zo enorm genoten, van alles…. Van jouw dildo, van alles, oh zo geil, oh wat zijn jullie lief voor mij” ratelt Jolanda nu achter elkaar door. Lachend omhelzen de meiden elkaar en zeggen: “Fijn dat je het zo lekker vond, missie geslaagd voor ons” en ze geven Jolanda allebei een zoen op haar wang.

Als ze een kwartier later in hun uitgezochte kleding beneden op de bank zitten en genieten van een wijntje raakt Jolanda maar niet uitgepraat over wat er zojuist is gebeurd. Ze bedankt hun wel duizend keer en blijft maar herhalen hoe lekker het was en dat ze de volgende keer iets terug wil doen voor hun. “dat zien we een volgende keer wel, laten we nu eerst proosten op deze nieuwe vriendschap en alle 3 tillen ze hun glas op en proosten: “Op nog vele gezellige avonden!”

Wordt vervolgd…….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8398 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie