BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evenwicht 12

Evi ontmaagd

De dag er na, maandag, stond hij om kwart voor zeven op de oprit van de villa waar Evi woonde. Zodra de auto stopte, kwam ze naar buiten gelopen en sprong ze in de auto van Gert. In de deuropening van de voordeur stond Carole in badjas met één hand te wuiven.

Evi wuifde terug, gaf Gert een kus op de kaak en zei : “rijden maar”. Gert moest glimlachen.

Onderweg zei ze : “Gert vertel dit nooit aan nonkel Marcel, maar nadat jij gisteren weg ging, zo rond een uur of zeven, heb ik mijn mama, nog twee keer mijn kutje doen likken tot ik klaar kwam en ik heb haar mijn kontje doen likken”. “Daarna heb ik haar kutje ook twee keer gelikt en ze kwam heel gemakkelijk klaar, dan zijn we in slaap gevallen tot de wekker ons deze morgen wakker maakte”.

“Ik ben blij voor jullie” zei Gert gemeend. “Na jouw ontmaagding, geef ik jou die voorbinddildo cadeau, dan kun je haar neuken, zowel in kutje als kontje als je daar zin in hebt”. “Waarom niet nu” vroeg ze over enthousiast. Gert lachte en zei : “het risico dat jij jezelf daarmee ontmaagd is te groot en dat zou zonde zijn”. “Ondertussen kan jij met je mama allerhande dingen uitproberen, zoals ijsblokjes, of plasseks, als je dat geil lijkt”. “Kwestie is, dat jij haar gewoon leert te gehoorzamen op al jouw wensen en ze al jouw wensen ook zonder tegenspreken, altijd onmiddellijk uitvoert. “Jij hoeft enkel maar haar grenzen op te zoeken”. Evi dacht diep na over het gezegde. Dan zei ze : “Gert het is eigenlijk vandaag dat ik achttien word, maar ik wil niet vandaag, zo even snel deze avond of zo, ontmaagd worden, dus bij deze nodig ik je uit om volgende zondag opnieuw te komen brunchen en dan ben ik er misschien klaar voor”. “Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd” zei Gert “en ik kom met plezier volgende zondag langs, maar voel je vooral tot niets verplicht, er staat geen tijdsdruk op zo, gewoon je gevoel volgen”. Evi had nadenkend geknikt ter bevestiging.

Op het bedrijf aangekomen, schoten ze aan het werk, met heel veel energie.

Tijdens de middagpauze, werd overlegd. Evi vroeg wat ze zoal kon uitspoken met haar mama en Gert deed een heleboel suggesties. Dat ging van kletsen op de kont geven, in haar mond plassen of recht in het kutje, ijsblokjes in kut en kont steken, de mama verplichten op een meter afstand van haar dochter, zichzelf klaar te vingeren, al dan niet met gebruik van hulpmiddelen, het kontje van de mama penetreren met een wortel of een komkommer, later kon ze dat nog met een voorbinddildo doen, Evi zich door haar mama laten likken op elke plek van haar lichaam, die ze zelf aangaf, telkens met een bevel, bijvoorbeeld : ‘mama nu mijn linker oksel likken’ en dan het rechter met een volgend bevel. Gert zei nog dat Evi haar mama voor elk onderdeeltje apart een dwingend bevel moest geven, haar mama dus geen keuze laten in wat ze deed, maar elk daad moest vooraf, precies door Evi aangegeven worden, deed ze dat niet, dan moest Evi telkens een straf bedenken.

Bij elke uitspraak van een straf, moest Evi, volgens Gert, haar telkens op dezelfde manier aanpakken : bij de haren grijpen, hard daaraan trekken, zo de niet juiste opvolging van een bevel, onderbreken, haar in het gelaat kijken en dan met hardere toon precies zeggen wat Carole, haar mama moest doen, dan de haren loslaten en zien of de gewenste uitvoering naar behoren gedaan werd, was dat niet het geval, direct onderbreken en een straf uitspreken. Die straf moest Evi dan onmiddellijk uitvoeren.

Alleen bij het thema, ‘kletsen geven, op kont of tegen de borsten’ zei Gert dat ze zeker niet te hard van stapel mocht lopen, omdat hij dacht dat Carole, niet veel pijn kon hebben en er ook niet echt geil van werd, helemaal anders dan bij Julia trouwens. Evi knikte ter bevestiging van die bevinding.

De dag erna, ’s morgens, zodra Evi in de auto van Gert gestapt was en na de ochtendkus, zei ze : “ Gert, ik heb gisteren, vlak nadat ik thuiskwam en mijn mama in de keuken het avondeten aan het klaarmaken was, haar midden op de keukenvloer doen knielen, mijn slipje opzij getrokken en haar direct doen likken”. “Ik drukte met mijn twee handen haar hoofd tegen mijn kutje en ze moest me in de keuken klaar likken”. “Dat deed ze perfect”.

“Daarna hebben we samen gegeten, de patatjes waren wel aangebrand door het intermezzo maar dat kon me zo niet schelen”. “Daarna hebben we samen een langdurig ligbad genomen en dan heb ik haar mijn voeten laten likken”. “Vanaf de enkel tot aan de teentjes en aan elk teentje heb ik haar langdurig doen zuigen”. “Dat vond ik erg geestig” zei Evi nog. “Heeft ze dat allemaal gewillig gedaan ?” vroeg Gert. “Zonder enige tegenspraak of tegenpruttelen” zei Evi. “Perfect” zei Gert.

De woensdagmorgen zei ze, dat ze de avond daarvoor haar mama in het ligbad had doen plaatsnemen, nadat ze een hele fles Spa Blauw had leeggedronken. Dan had ze zich boven haar mama gepositioneerd, had haar kutje opgetrokken en had recht in de mond van Carole gezeken. Dat vond ze ook erg geestig. Daarna had ze haar mama’s plaats ingenomen, maar ze wou zich niet in de mond laten pissen, dus had ze weer haar kutje open getrokken en was ze zich beginnen vingeren. Carole had moeten toekijken en had de opdracht gekregen, dat ze precies op het klitje van Evi moest pissen op het moment dat die zou klaarkomen. Dat was haar perfect gelukt en daardoor was Evi veel langer en intenser klaargekomen. Daarvoor had ze onmiddellijk haar mama bedankt door haar heel langdurig te tongen, na dat gepis.

Gert had gegrinnikt en gezegd : “meisje, volgens mij zijn jullie goed bezig, geniet er van en doe eender wat, als het maar leuk en aangenaam is, vooral voor jou dan”. Evi had heftig geknikt.

De dag erna, ’s morgens zei Evi : “gisterenavond hebben we gewoon een negenenzestig met mekaar gedaan”. “Ik bovenop, maar voor ik er aan begon heb ik haar mijn beide borsten laten likken”. “Wat mij opviel, was, dat nadat ik zei, dat ze mijn linker borst moest verwennen, mijn mama dat onmiddellijk deed en bleef doen, tot ik zei dat ze daarmee moest stoppen en met de andere borst beginnen”. “Had ik niets gezegd, dan was ze nu nog aan mijn linker borst bezig geweest”. Evi schaterlachte. Dan zei ze : “ik lag bovenop en moest mijn hoofd wat voorover bukken om op haar kutje te komen met mijn tong”. “Maar je had het gelaat van mijn mama moeten zien, nadat ik klaar kwam”. “Ik moet heel veel vocht geproduceerd hebben, want haar gelaat hing helemaal vol”. “Ik heb dat dan maar allemaal afgelikt, zo weet ik ook hoe ik zelf proef en dat vond ik best lekker”. Gert vond dat goddelijk.

De vrijdagmorgen, na de gebruikelijke ochtendzoen, zei Evi : “Gert breng zondag die voorbinddildo maar mee, want nadat jij mij ontmaagd hebt, wil ik mijn mama zelf neuken met dat ding”. “In het kontje of de kut, wat weet ik nog niet”. Evi had dat doodernstig gezegd en Gert had haar zijdelings aangekeken, tijdens het rijden. “Jij meent dat echt van dat ontmaagden hé ?” vroeg hij dan. Evi knikte weer fel. “Zeker weten, ik ben achttien, ik wil ‘maagd-af’ zijn en dat wil ik door jou laten gebeuren”. “Ik kan niemand bedenken waarmee ik dat zou willen”. “Jij moet dat doen”. Gert had gelachen om haar dominant bevel. “Er is nog wel één detail” zei Evi nog, “ik wil dat mijn mama, persoonlijk en zonder te protesteren, jouw lul voorzichtig in mijn kutje steekt”. “Dat lijkt me het beste”.

Gert zweeg, het vooruitzicht, zo’n prachtige, jonge vrouw te mogen ontmaagden, gaf hem al een ruimtelijke knelling in zijn jeans. Evi zei nog : “ik kijk er echt naar uit, tot nu toe hebben enkel mijn eigen vingers en de tong van mijn mama en Julia in mijn kutje gezeten, maar een piemel zoals die van jou, dat is een ander paar mouwen, die is wel erg dik en ik weet niet of die er wel in kan, maar ik wil zondag hoe dan ook ontmaagd worden”. Haar uitspraak was erg gedecideerd. Gert zei : “we zien wel zondag, maar als ik het dan echt mag doen, dan voel ik me nu al enorm vereerd”.

De rest van de vrijdag werd er gewerkt en er kwamen weer een paar interessante offerteaanvragen binnen. Evi nam die voor haar rekening, liet ze door Gert controleren en mocht ze daarna versturen. Marcel, haar nonkel kwam binnen, na zijn werk en zei : “het is jouw laatste werkdag Evi” en tegen mij zei hij : “Gert bedankt dat jij mijn nichtje een hele maand hier wou hebben”. Vooraleer Gert kon reageren, zei Evi : “nonkel, als Gert me de volgende werkdagen mij nog wil komen oppikken ’s morgens, dan blijf ik komen tot ik voor mijn studies naar Leuven ga”. Marcel keek stomverbaasd. Gert reageerde door te zeggen : “Marcel, jouw nichtje heeft een heel sterke wil, gij en ik, wij kunnen daar niet tegenop, dus ik denk dat we best haar, haar zin geven”. Marcel, wist het niet meer, begreep er niets van en mompelde : “mij goed, jullie doen maar”.

Toen Gert, Evi naar huis voerde, die vrijdag in de latere namiddag zei ze nog : “ik ga mijn mama haar kutje grondig doen scheren en dan kan ze ineens het mijne ook bijwerken, speciaal voor zondag”. Ze lachte. Gert lachte. “Morgen ga ik wel eerst shoppen met mijn mama, ik wil voor mezelf en voor haar, echt mooie lingerie, met nylons en een gordeltje en zo”. “Ik vind dat het minste dat we moeten doen, om jou zondag te ontvangen”. Gert zei : “Evi, lieverd, gewoon het idee al, jullie twee in lingerie, doet me nu al bijna spontaan klaarkomen, zeg dus in de toekomst zo geen dingen meer, dat is veel te opwindend”. “Spaar jij je energie maar op voor zondag, geen getrek of zo, niets doen, want mama en ik, gaan al jouw sperma onder ons twee moeten verdelen”. Ze had die laatste zin, erg bevelend uitgesproken. Gert zei : “maak je geen zorgen, vanaf nu is mijn totale productie aan sperma, voor de rest van mijn leven voor jou en jij mag kiezen waar ik dat deponeer”. “Dat vind ik een heel goeie afspraak” zei Evi, “elke druppel die je spuit, is van mij en ik zeg waar je die moet spuiten, beloofd ?” Gert zei onmiddellijk : “beloofd !”. Vlak voor ze afscheid nam, op de oprit van de villa, zei Evi : “lieve Gert, morgen niet teveel uitspoken alsjeblieft, rust zoveel mogelijk, want zondag krijg je een zware dag” een ze lachte hartelijk.

Bij zijn thuiskomst, stond Katja hem op te wachten. Ze leek boos en zei : “ik kan verdomme niet binnen in mijn eigen huis en ik heb extra kleding nodig”. “Doe open, verdomme”. Gert keek verbaasd omwille van haar boosheid, dan zei hij : “rustig maar; ik zal wel open doen” en hij stak zijn sleutel in het slot van de achterdeur. Tegelijk zei hij terloops : “woon jij nog bij de mama van Barbara ?” Katja stond ineens versteend stil. Ze zei aarzelend ‘ja’ maar tegelijk vroeg ze zich af, hoe Gert dat kon weten. Haar drie vriendinnen, zouden het hem nooit verteld hebben, Chloé ook niet, want die wist het ook niet, dus hoe was Gert er achter gekomen dat zij bij de mama van Barbara verbleef ?

Gert draaide zich om en zag dat Katja stil stond na te denken. Dan viel zijn kwartje dat hij zich versproken had en hij zei dan maar : “Katja, jij denkt echt dat ik een onnozelaar ben hé ?”. “Vanaf de eerste keer, dat jij zogenaamd ging ‘leven’ en dus met je drie vriendinnen ging feesten, zuipen en neuken, heb ik alle gesprekken die je hierbinnen met hen voerde, opgenomen”. “Dus ik weet dat je de allereerste keer al met je hand in de broek van één of andere klojo zat en die stond te tongen, ik weet ook dat jij je hebt laten neuken in je kut en in je kont door een halve rockband op dat festival toen in de Kempen”. “Na elke uitspatting zat je hier wel te telefoneren met Kelly en telkens moest die jou vertellen wat je allemaal uitgespookt had”. “Al die gesprekjes zijn in dit huis gevoerd en die heb ik allemaal opgenomen”. “Als er ooit een juridisch conflict tussen ons komt, dan kan ik die dingen allemaal gebruiken bij de rechter”. “Wat denk je dat dan de gevolgen gaan zijn ?”

Hij verzweeg wel dat hij via haar GSM ook alles kon afluisteren, buiten de woning.

Katja stond verlamd naar Gert en de achterdeur te kijken. Gert zei : “ga je spullen maar halen en ga dan maar snel terug naar je vriendinnen, want je zult zeker deze avond of morgenavond weer op de lappen willen gaan en je dan potdicht zuipen en je laten neuken, waarvan je dan daarna niets meer weet”. “Ik heb medelijden met jou Katja, we hadden zo iets moois en jouw vriendinnen, en jijzelf hebben dat helemaal kapot gemaakt”. “Ik ben niet meer boos, dat was ik, maar voorbij is voorbij, ook mijn boosheid, ik hoop dat je ooit nog terug gelukkig wordt met iemand”. “Alleen gaat dat niet met mij zijn en wie het ook mag wezen, zorg dat die vent nooit van jouw uitspattingen, wat jij noemt ‘leven’ iets te weten komt of het is onmiddellijk voorbij”. Gert hield de deur voor haar open.

Max de labrador sprong naar buiten, kwispelde met zijn staart en Gert zei : “kom Max, we gaan wandelen”. Tegen Katja zei hij : “zo kan jij rustig de spullen nemen die je nodig hebt, ik ga met Max op stap”. “Het liefst zou ik wel willen dat je weg bent als ik terug kom”. “Jouw zien, maakt me verdrietig en doet me zelfs een beetje van je walgen en precies daarom heb ik medelijden met je”. Gert draaide zich om en ging Max achterna. Katja was te geschokt om iets te kunnen zeggen.

Zodra hij uit zicht was, activeerde hij zijn GSM om te luisteren wat er in de woning gezegd werd. Katja bleek op het erf achter de woning en dus buiten, met Kelly te bellen. Katja vertelde haar, wat Gert net daarvoor gezegd had. De reactie van Kelly was : “zoek naar afluisterapparatuur en maak er foto’s van en als je zijn PC vindt, steek die dan in je auto”. Gert hoorde Katja na het telefoontje met Kelly doorheen het huis lopen. Dat ze iets zou vinden, dat leek Gert onwaarschijnlijk, daarvoor moest je de spotjes uit het vals plafond halen en Katja wist niet eens hoe je zoiets deed. Voor zijn laptop moest Gert geen angst hebben, sinds hij de vier dames op de TV had laten zien wat zij zoal uitspookten tijdens hun uitgaan, had hij alle bestanden in de Cloud gesaved en had hij zijn laptop gewoon mee naar zijn werk genomen en daar gelaten.

Gert hoorde Katja daarna opnieuw met Kelly bellen, ze zei dat ze niets gevonden had en dat er geen laptop of andere PC aanwezig was. Kelly vloekte, Katja weende en Kelly zei dan maar, kom naar het huis van de mama van Barbara, breng al je kleding mee en we zien dan wel verder. Gert zag in de verte, een minuut of vijf later, Katja een paar valiezen in de Mercedes SUV laden, dan reed ze weg. Gert keerde om en liep terug naar de woning. De achterdeur stond helemaal open. In de woonkamer zong hij kort een liedje, keek naar zijn GSM en zag dat die alles weer opgenomen had. Hij hoorde zichzelf zingen en wiste het bestandje.

Gert liet het ligbad vollopen en ging in het warme bad liggen. Hij genoot en begon van Carole en Evi te dromen. In geen tijd, kwam zijn stijve lul boven het badschuim kijken. Hij droomde verder.

Dan hoorde hij plots een ‘ping’ op zijn GSM. Het toestel lag op een krukje naast het bad. Gert luisterde. Katja was naar Chloé, zijn stiefdochter aan het bellen. Katja vertelde het gebeuren, maar Chloé zei : “mama, je hebt het jezelf allemaal aangedaan”. “Gert heeft mij alles verteld en hij heeft mij de beelden getoond die jullie vorige zaterdag alle vier te zien kregen”. “Ik heb ze dus ook gezien en ik kan Gert best begrijpen, jij, een meer dan veertigjarige vrouw die zich door drie mannen tegelijk laat neuken in het invalidentoilet van één of andere dancing, ik zou, mocht ik een man zijn, jouw ook niet meer willen aanraken, zelf niet van ver”. “Je doet het jezelf allemaal aan, mama, stop met elk weekend jezelf samen met die drie andere domme geiten, zat te zuipen en te laten neuken door de halve dancing”. “Probeer je te herpakken, mama, want anders heb ik er echt geen goed oog in”. Katja was sprakeloos. Chloé zei nog : “mama, ik zie je heel graag, maar jouw gedrag, accepteert geen enkele partner, ik zou dat van Peter ook niet tolereren en Peter van mij ook niet”. “Als je nuchter bent, ben je altijd bij mij welkom, ben je dat niet, dan wil ik je ook niet zien” en ze haakte in. Katja zat blijkbaar nog in haar auto toen ze naar Chloé belde en begon na het einde van het telefoontje, hartverscheurend te huilen. Gert klikte zijn telefoon uit en keek naar het plafond. Tranen liepen over zijn kaken. Dan herpakte hij zich, spoelde zich af met de douchekop, liet het water uit het bad lopen, droogde zich af en begaf zich naar beneden.

Het was vrijdagavond, dus besloot Gert om de Italiaan in het dorp te rijden en daar te gaan eten. Het smaakte niet echt, maar hij had wel honger dus at hij een grote pizza op met een glas rode wijn er bij. Dan ging hij terug naar de woning, ging opnieuw met Max wandelen en deed een heel grote wandeling zonder langs de boerderij van Julia te gaan. Daarna ging hij slapen.

De zaterdag ging hij de voormiddag een klus doen, rond de middag was hij terug, nam zich een uitgebreide douche, ging weer met Max wandelen, deed een babbeltje met Henk, de man van Julia en ging dan terug.

De rest van de zaterdag las hij een boek en ’s avonds ging hij weer wandelen met de hond, weer zonder dat hij bij de boerderij van Julia kwam.

De zondag kwam hij aan de villa van Carole en Evi aan. Carole deed open en zei : “welkom Gert, onze Evi zit op hete kolen en is erg ongeduldig op jou aan het wachten”.

Evi gaf Gert een smakkerd op de kaak en giechelde terwijl ze zei : “vandaag wordt de mooiste dag van mijn leven”. Hij werd mee naar de woonkamer getrokken. Moest gaan zitten, kreeg koffie en twee minuten later, zaten ze alle drie van een warme croissant met confituur te genieten. Beide dames zaten in een dikke, zachte badjas voor hem aan tafel.

Gert at niet veel, dronk nog wat koffie en Carole vroeg : “geen honger ?” Gert zei : “niet veel, ik wil geen overladen maag hebben” en hij lachte.

Na nog een croissant, wat fruitsap en een koffie werd Gert gevraagd om op een grote driezitsbank in het salon plaats te nemen.

Beide dames, gingen op een meter of drie voor hem staan. Evi nam het voortouw zei : “Gert, jij bent het beste dat mij in mijn jonge leven overkomen is en ik wil vandaag door jou ontmaagd worden”. “Nu moet je even niets doen en wij hebben een presentje voor jou bedacht”.

Beide dames, trokken de centuur van hun badjas los en lieten die gewoon gelijktijdig van hun schouders glijden. Die badjassen vielen in een halve cirkel rond hun voeten. Gert sperde zijn ogen wijd open. Twee prachtige vrouwen, een jonge van pas achttien en net dezelfde van bijna veertig, stonden met één knie iets naar voren, naast mekaar. Ze hadden allebei opwindend mooie lingerie aan. Beiden hadden hetzelfde setje aan. Purper van kleur, gedeeltelijk in kant en gedeeltelijk in zijde. De bovenkant van de bh was licht transparant, zijde aan de onderkant, met kant afgeboord. Het slipje was redelijk klein, het kutje was verborgen onder een ruitvormig stukje zijde, de rest was van kant. Ze hadden ook allebei een gordeltje, eveneens in purperen zijde en kant, aan voor- en achterkant een lintje dat naar beneden ging en met klemmetjes, op elk been champagnekleurige nylon ophield tot op ongeveer drie, kwart van het bovenbeen. Daaronder hadden ze purperen open schoentjes aan met een nogal hoge hak.

Het enige dat Gert kon uitbrengen was : “waaauuuooouwwwwwwww”. Carole en Evi draaiden even rond hun as, schopten dan gelijktijdig de badjas aan hun voeten, aan de kant.

Dan zei Evi : “nu”. Carole draaide zich naar haar dochter, nam die teder in de armen en beide dames begonnen een zwoele, langdurige tongkus. Die duurde erg lang. Dan stopte ze met kussen, Evi draaide zich naar Gert en zei : “zet je in je blootje Gert, maar blijf daar zitten”. Dan kuste ze haar mama verder. Gert zag goed hoe die tongen in mekaars mond alle kanten uitgingen. Nog voor de kus gedaan was, zat Gert volledig naakt midden op de sofa.

Na de tweede kus, zei Evi : “mama, gaat het voorbereidende werk doen, Gert, dus geniet”. Zelf ging Evi in één van de andere twee zetels zitten en zag haar mama op Gert toelopen. Ze knielde met haar beide knieën op de zitting van de sofa waarop Gert zat, legde een hand onder zijn kin en vroeg : “mag ik je kussen Gert ?” Gert keek snel even naar Evi die knikte van ‘ja’. Carole begon Gert te tongen. Ze kuste vol overgave. Na een paar minuten hoorde Gert, Evi zeggen, nu zijn tepels likken mama”. Carole reageerde direct en een seconde later voelde Gert haar tong over één van zijn tepels kronkelen en afwisselend zoog ze er zachtjes op. Gert kreunde. Na een paar minuten hoorde Gert : “andere tepel” zeggen en weer reageerde Carole prompt.

Dan hoorde hij : “met je tong naar zijn navel gaan, mama”. Twee seconden later boorde de tong van Carole zich in mijn navel. Ze tongde als het ware mijn navel. Zijn pik was ondertussen drie kwart hard en er was nog niemand aan geweest.

Dan zei Evi : “mama, zijn ballen likken”. Weer gehoorzaamde Carole en ik voelde haar tong over mijn ballen dartelen. Dat bracht automatisch mijn pik tot op ‘oorlogssterkte’.

“Lange halen over de onderkant van zijn staaf, mama”. Van tussen zijn ballen ging haar tong tot aan het toompje. Gert zag Evi languit in een andere zetel liggen en met één hand over haar slipje strelen.

“Hier komen en mijn kutje vochtig maken met je tong mama”. Carole stond recht en liep naar Evi toe, die haar slipje uitdeed. Carole knielde voor haar dochter, plantte haar mond op het kutje en begon te likken. Evi keek Gert aan en zei : “hou je lul hard Gert, maar niet rukken”. Gert knikte.

Carole was druk bezig met het grondig likken van Evi’s kutje.

Die genoot. Gert had met één hand zijn lul vast en die wees schuin omhoog. Hij zag Evi er naar kijken.

Ze zei tegen haar mama : “stop maar”. Dan stond Evi recht, reikte achter zich, ontsloot haar bh en smeet die in de zetel en kwam naar Gert toegegaan. Ze zette zich rechtstaand tussen diens knieën. Gert zei : “Evi, je hebt er geen idee van hoe mooi en opwindend jij wel bent”. Evi draaide zich half om naar haar mama en zei : “kom hier mama, ik wil dat je op je knieën naast Gert komt zitten. Zodra ze zat, zei Evi : “Gert opnieuw kussen mama”. Tijdens het kussen, sloot Gert dit keer zijn ogen niet, maar keek naar Evi. Die keek met een open en zwoele blik terug. Hij kuste verder. Dan zei Evi : “een beetje achteruit mama, en neem met één hand de onderkant van zijn lul vast”. Dat deed Carole met haar linker hand.

Evi kwam dichter, zette één knie naast elke kant van de heupen van Gert. “Met je andere hand, mijn kutje openhouden mama”. Dat deed ze en heel traag zakte Evi door haar knieën. Ze had enkel nog haar gordeltje, haar nylons en haar schoentjes met hoge hakken aan. Gert voelde zijn eikel tegen het kutje komen. Evi zei : “lieve Gert, mag ik verder doorzakken ?” Gert knikte en zei : “voorzichtig tot je weerstand voelt en dan stil blijven zitten zonder verder door te zakken”.

Extreem traag, liet Evi zich, millimeter voor millimeter zakken tot ze inderdaad een weerstand voelde. Zodra de eikel van Gert het kutje binnen schoof had, Carole haar rechter hand van het kutje weggetrokken en op de borst van Gert gelegd. De andere hand lag nu op het staartbeentje van Evi.

Gert keek omhoog naar Evi. Zij keek verbeten naar hem omlaag. Dan zei Gert : “best in één keer doorzakken tot je niet verder kunt en dan gewoon stil blijven zitten, tot je geen pijn meer voelt. Ze knikte.

Dan keek Evi naar haar mama en zei : “mama, gebruik je hand op mijn kontje en druk me ineens naar beneden, ik wil dat jij mij vrouw maakt op de piemel van Gert. Carole keek omhoog naar haar dochter. Haar ogen stonden waterig.

Ze zei : “Evi, schat, je weet niet hoe gelukkig je me maakt dat ik dit voor je mag doen” en ze schoof haar linker hand iets naar beneden, op de bovenkant van het kontje van Evi. “Ben je er klaar voor ?” vroeg ze nog. Evi knikte en zei gewoon : “NU”. Carole drukte naar beneden, Gert trok haar voorover en omarmde haar, ongeveer op het moment dat ze een harde gil gaf.

Gert omklemde het bovenlichaam van Evi op het zijne. De pik van Gert zat ineens compleet begraven in het kutje van Evi. Hij hoorde haar in zijn hals snikken en fluisterde “niet bewegen meisje”. Hij streelde zachtjes haar rug. Carole streelde van haar kant het kontje van Evi.

Na verschillende minuten zo stil liggen en gestreeld worden, fluisterde Gert in het oor van Evi : “komaan schat, nu heel traag met je kutje beginnen bewegen”.

Evi kwam een beetje recht en keek naar Gert, ze had nog steeds tranen in de ogen. Gert vroeg : “mag ik je borsten kussen ?” Evi knikte, boog terug wat voorover en bood hem een tepel aan. Gert slokte die in zijn mond en zoog zachtjes. Beetje bij beetje kwamen de scheutjes van genot opzetten. Gert wisselde zo een paar keer van tepel. Evi zette haar handen op de bolling van de schouders van Gert. Die liet de borsten los en zei : “Evi, je hebt de mooiste borsten die ik ooi zag”. Evi glimlachte flauwtjes.

“Nu zachtjes bewegen met je kutje lieverd” zei Gert. “Je kontje helemaal opheffen en dan heel traag, helemaal terug laten zakken”. Evi deed dat heel precies. Bij sommige jonge vrouwen is een ontmaagding één kleine scheut van pijn, bij sommigen een gigantische scheut van pijn, alsof heel hun onderlichaam uiteengerukt wordt. Evi was blijkbaar van de tweede soort. Toch zette ze door en hief heel traag haar bekken omhoog. Dan, bijzonder traag, liet ze zich terug op de lies van Gert zakken. Dan zuchtte ze.

Gert had zijn handen op de heupen van Evi gelegd en hij keek naar Carole. Die zat nog op haar knieën naast hen en hij zei : “Carole meisje, neem de borsten van je mooie dochter vast en kneed ze voorzichtig”. Met één hand achterom en de andere recht voor, nam ze een borst zo in elke hand. Ze begon zacht te kneden.

“Evi, die op en neer beweging, traag herhalen alsjeblieft” zei Gert.

De pijn was nog niet helemaal weg geëbt, blijkbaar, want haar blik was verbeten. Toch ging ze door en bewoog traag opwaarts. Dan weer heel traag neerwaarts. Gert zei nog : “zodra je niks pijn meer voelt, mag je versnellen lieverd”. Zeker nog vijf, zes keer ging ze traag met haar onderlichaam op en neer, vooraleer Gert een kreun hoorde en ze zachtjesaan begon te versnellen.

Dan kreunde Evi, zeker een minuut of twee erna : “Gert dit is zalig, ik zou dit kunnen blijven doen”. Evi was gewoon traag blijven in en uit bewegen. “Voel je nog pijn ?” vroeg Gert. Evi schudde van ‘neen’. “Dan kan je nu zelf kiezen hoe lang je het laat duren, schat, hoe sneller je beweegt, hoe korter het duurt”. Evi begon zachtjes meer en meer te kreunen, maar bleef heel traag bewegen. Telkens zijn lul bijna helemaal uit haar kutje en dan terug tot de wortel er in. Gert voelde aan zijn pik, dat het nauwe, natte kutje van Evi, als maar natter werd. Evi had totale controle over het gebeuren en Gert liet begaan.

Het kreunen van Evi werd als maar luider. Geleidelijk aan versnelde ze toch haar bewegingen. Ze legde haar handen bovenop die van haar moeder, ze keek met tranen in de ogen naar haar mama en zei : “mama, nu ben ik vrouw, ik ben zo blij….” en ze kreunde weer. Dan begon ze als maar heviger te bewegen. Als een furie danste ze op de harde lul van Gert. Die probeerde zichzelf zo lang mogelijk te beheersen om toch niet al te snel klaar te komen. Hij hield zijn handen op de heupen van Evi.

Evi begon nu echt te genieten van de dikke lul van Gert in haar kutje. De scheuten van genot stapelden zich op en zowel Carole als Gert zagen het lichaam van Evi met spastische schokken, als een dansende furie, na nog een tientalbewegingen op en neer, met een gigantisch hevige kreet tot ontploffing komen. Ze gilde en krijste van jewelste haar intern vuurwerk van genot uit. Voor Gert was dit er teveel aan en ook hij ontplofte in een ejaculatie zoals hij nog nooit gehad had. Vanuit zijn tenen leek zijn sperma aan een rotvaart door zijn lichaam en dan doorheen zijn lul omhoog te spuiten. Evi’s ogen werden schoteltjes van verbazing toen ze diep in zich, het sperma van Gert voelde uiteenspatten.

“Ooooooooohhhhhh, Gert, lieveling, jij sppppuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt !!!!!!!” en dan liet ze zich voorovervallen en overlaadde het hele hoofd van Gert met talloze lieve zachte kusjes. Carole streelde nu met één hand door de haren van Evi en met de andere streelde ze haar rug. “Goed zo meisje, gefeliciteerd, nu ben je de echte vrouw die ik ooit wou zijn, maar nooit kon worden”. Carole begon zelfs zachte kusjes op de schouderbladen en achterkant van de hals van Evi te geven en bleef ondertussen verder strelen.

Evi lag plat op haar buik bovenop Gert. Met één hand streelde ze de zijkant van diens hoofd. Ze hijgde uit en zei dan : “dankjewel Gert, jij bent zo lief voor mij” en ze zette haar lippen op de zijne, om dan in een trage tongkus te verdwalen.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8666 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie