BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 9

Na een geile nacht lekker samen douchenWe werden gewekt met ontbijt in bed. Lisje en Loes hadden elk een dienblad met ontbijt en jus en zetten het op bed tafeltjes. Loes vroeg: lekker geslapen? JJ zei: ik had die laatste twee glazen wijn niet moeten drinken. Liesje zei: speciaal voor jou heb ik twee hoofdpijn pilletjes bij je bord gelegd. Jj kroop van me af en ging tegen het hoofdbord van het bed zitten en liesje zette het bed tafeltje over haar schoot. Ik deed hetzelfde en Loes gaf me mijn ontbijt. Zes eieren en een geel pilletje. Ik vroeg: waaraan hebben we dit te danken en Loes zei: dat is om jullie verjaardag te vieren. Jullie zijn nu een week bij elkaar!!! Ik keek JJ aan en zei: pas een week? Ik heb het gevoel dat het veel langer is. Ik kuste haar op de mond en ze zei: geen tongzoen tot ik mijn tanden gepoetst heb en die wijnsmaak uit mijn mond weg heb. Daarna eerst samen douchen en dan mijn tanden poetsen voor je met je tong in me komt. Ik vroeg: geld dat ook voor je andere gaatje? Ze zei: geile beer, wil je alweer? Ik antwoordde: ik kan niet genoeg van je krijgen.

We gingen samen in de douche en daar likte ik haar kutje tot ze schuddend met haar onderlichaam klaarkwam. Eenmaal uit de douche was het tanden poetsen en daarna aankleden. We gingen naar beneden waar Loes en Liesje zaten te wachten. Na een paar koppen koffie om ons wakker te maken vroeg Loes: hoe laat komt je moeder aan? Ik zei: ze vloog van Narita via Zurich naar Antwerpen. Ze zou om half twaalf aan moeten komen. Loes zei: dan kunnen we beter nu gaan, we weten immers niet hoe druk het is op de weg. Liesje zei: ik blijf wel thuis, anders is er niet genoeg plaats in de auto. Loes, JJ en ik stapten in de auto en reden naar het vliegveld. Daar aangekomen zagen we dat de vlucht een half uur vertraging had. Toen mijn moeder eenmaal door de douane was en haar koffer had kwam ze naar de uitgang. Ze zag ons staan en kwam direct naar ons toe. Zelf zag ze er verschrikkelijk uit. Bleek en grote kringen onder haar ogen. Ik nam direct de koffer van haar en zette die even aan de kant en omhelsde haar. Ze zei: ik heb het zooo koud. Ik zei: mam, ik wil dat je mijn vriendin ontmoet. Haar naam is Joy.

Joy stapte naar mijn moeder en zei: hallo mam, ik ben Joy en ze gaf haar drie kusjes. Mijn moeder zei: je hoeft me geen mam te noemen. Ik zei: dat is de gewoonte waar ze vandaan komt. Een kwestie van respect. Ze noemt Loes ook tante Loes. Moeder keek me aan en vroeg: en jij dan? Loes stapte tussen ons in en zei: ik heb hem verteld dat als hij tante Loes tegen me zou zeggen, dat hij dan maar een ander onderdak moest zoeken. Moeder zei: ik heb ergens een virus opgelopen, kunnen we nu gaan? Eenmaal in de auto belde Loes naar Liesje en zei: kijk eens boven in de medicijnkast of de covid sneltestkits nog goed zijn. Als ze verlopen zijn gooi ze maar weg maar als ze nog goed zijn, leg er dan een op de keukentafel. Je tante heeft een virus opgelopen en ik wil zeker weten dat het geen covid is. Jj zei: laat Liesje een kop citroen thee klaarmaken met een eetlepel honing erin. Het maakt niet uit dat de thee koud is als we aankomen. Joy kroop dicht tegen mijn moeder aan en wreef over haar benen. Ze zei: je mam is steenkoud. Ze keek mijn moeder aan en zei: ik wil je buik even voelen. Mam tilde haar trui en t-shirt omhoog en JJ voelde haar buik. Ze keek mijn mam aan en vroeg: heb je moeten overgeven of ben je aan de diarree? Geen van beide zei mijn mam. JJ zei: dan heeft ze in elk geval geen voedselvergiftiging.

Toen we bij Loes aankwamen had moeder ondersteuning nodig om binnen te komen. We namen de sneltest voor covid en vonden uit dat ze dat niet had. JJ gaf haar de thee en zei: hier mam, drink dit eerst maar eens op. Je lijkt een beetje uitgedroogd. Mijn moeder zei: dat is het eerste drinken dat ik in de laatste 24 uur gehad heb. JJ zei: mam, wat we nu met jou gaan doen is voor je eigen bestwil. Ik ga met jou mee naar boven, daar doe je al je kleren uit en gaat op een kruk in de douchecel zitten. Doe maar een haarkapje op en ga maar lekker in het warme water zitten. Ze liepen naar boven en JJ hielp mam uit haar kleren, zette de kruk in de douchecel en zette de douche aan op een warme stand. Ze hielp mijn moeder om op de kruk te gaan zitten en zei: zo blijven zitten, ik kom je zo wassen. JJ trok haar kleren uit, zette een douchekapje op en stapte de douchecel in. Mijn moeder keek verbaasd en zei: wat ga je doen? JJ zei: ik ga je wassen. Ze pakte een washandje en deed er doucheschuim op en begon mijn moeder te wassen haar rug, haar armen, haar gezicht en ten slotte haar borsten en buik. Toen ze dat gedaan had zei ze tegen mijn moeder: nu moet je gaan staan. Houd je maar vast aan mij.

Moeder stond op en hield zich vast aan JJ. Die zette de kruk buiten de douchecel en zei toen tegen mijn moeder: als je nog niet geplast hebt, wil ik dat je dit doet voor ik je beneden helft was. Ze keek JJ aan en vroeg: hier in de douchecel? JJ zei: ja, het loopt toch weg in de afvoer. Ik doe het vaak genoeg zelf als ik in de douche sta. Mijn moeder begon te persen en er kwamen wat druppels uit haar kut voor de echte pisstroom begon te lopen. JJ hield haar hand onder de pisstroom en bekeek de kleur van de pis. Ze zei: je hebt daar in elk geval niets ernstigs, de kleur van je pis is normaal. Toen mijn moeder uitgepist was ging JJ verder met haar te wassen. Ze waste haar billen, benen en haar kut en spoelde haar af met warm water. Ze vroeg aan moeder hoe die sliep. Op haar rug , op haar buik of op haar zij. Moeder zei: op mijn linkerzij hoezo? JJ zei dan weet ik waar ik zo meteen ga liggen. Ze hielp mijn moeder uit de douche en droogde haar af en daarna zichzelf. Mijn moeder stond te klappertanden van de kou. JJ nam haar mee aan de handen liep naar de slaapkamer van Loes. Ze zei: vooruit, in bed onder de dekens. Moeder deed dit en JJ klom voor haar in het bed en drukte zich tegen mijn moeder aan. Ze zei: dit is de snelste manier van warm worden. Ga maar lekker slapen.

Ze nam de arm van mijn moeder en deed die onder haar oksel en legde haar hand op het linkertietje. Ze legde haar arm over die van mijn moeder en zei: laat mij voorlopig maar eens voor je zorgen. Ik liep de kamer in en JJ zei: uitkleden en achter je moeder gaan liggen zodat ze daar ook lichaamswarmte krijgt. Mijn moeder wilde protesteren maar JJ zei: je hebt dit nu nodig. Maar het is mijn zoon protesteerde moeder. Ik zei: stel je niet aan, wij hebben samen gedouched tot ik twaalf jaar oud was en jij hebt me later geleerd hoe ik me moest aftrekken. Ga nu niet de preutse moeder spelen en luister naar JJ. Ze vroeg wie is JJ en ik zei: dat is mijn naam voor Joy. Luisteren en slapen, dat is het beste voor je. Ik kroop dicht tegen haar aan en voelde hoe koud haar rug was. Ik drukte mijn pik tussen haar benen zodat ik dicht tegen haar aan kon liggen en begon haar zij en been te wrijven om er warmte in te krijgen. Dit ging langzaam over in strelen en ik hoorde mijn moeder zacht zeggen: oh Hans, wat doe je dit lekker.

Hans was mijn vader, die samen met mijn zus in een auto-ongeluk om het leven waren gekomen. Mijn moeder begon zacht met haar kont te bewegen en ik voelde mijn pik hoger tussen haar dijen gaan tot deze tussen haar schaamlippen zat. Ze drukte zich naar beneden zodat mijn pik in haar kut schoot. Ze begon weer: oh Hans, het is zooo lang geleden dat ik je daar gevoeld heb, blijf je in me? Ik streelde haar zij en zei zacht: ja liefje, ik blijf lekker in je. Mijn pik zat nu voor het grootste deel in mijn moeders kut en ik voelde hoe ze haar spieren aanspande. Dit terwijl ze lag te slapen. Of was ze misschien wakker? Ze lag stil en rustig te ademen en toch voelde ik hoe ze mijn pik aan het masseren was. Het was rond half vier dat JJ zei: ik ga even naar beneden om een hapje te eten en wat te drinken halen voor je moeder. Kan ik ook wat voor jou meenemen? Ik zei: kijk maar of er een mars of snickers is voor mij. Ze legde mijn moeders arm op haar zij en stapte uit het bed.

Toen JJ vertrokken was begon mijn moeder weer te klappertanden en pakte ze mijn armen trok die over haar tieten en zei: ik heb het zoooo koud, hou me vast en maak me warm. Ze begon nu actief met haar kont te bewegen en zei: kom Hans, doe je best en vul mijn kutje net als vroeger. Ik begon nu zacht in haar te stoten en ze zei: jaaahh zo. Na nog een paar minuten kwam ik klaar in de kut van mijn moeder. Ze zei zacht: goed gedaan Hans, dat was lekker, maar blijf je wel in me? Ik zei zacht in haar oor: natuurlijk schatje. Ze ging weer rustig liggen maar klappertandde nog steeds. Ze zei weer zacht: zoooo koud. JJ kwam terug met drinken voor mijn moeder en een mars voor mij. Ik at de mars en JJ vroeg of mam wat wilde drinken. Ze zei nee, nog niet, maar kom maar weer dicht tegen me aan liggen en maak me warm. JJ ging weer liggen en bracht de hand van mijn moeder op haar tietje en legde haar hanger van haar ketting op haar hand en legde haar hand daarop. Moeder vroeg wat dat was. JJ zei: je hebt je hand op mijn hart en het hart van je zoon ligt op jou hand zodat je snel beter word.

Ze tilde haar hoofd wat op en kuste JJ op haar wang en zei: jullie zijn zo lief voor me. Ze ging weer liggen en viel weer in slaap. Terwijl ze sliep streelde ze de tepel van JJ en liet daarna haar hand naar beneden gaan en trok JJ vaster tegen haar aan om daarna weer haar hand op het tietje van JJ te leggen. Het duurde nog een paar uur en toen zei ik: JJ ik ga even eten, let jij op moeder. Ze zei: ok ga maar even lekker eten. Ik vroeg aan Loes of ze Hans kende. Ze zei: je moeder heeft hem leren kennen nadat ik mijn relatie met hem verbroken had Hoezo? Ik vertelde wat er gebeurd was en Loes zei: dit moet ze gevoeld hebben. De pik van Hans is maar de helft van die van jou, zowel in lengte als in omvang. Weet je zeker dat ze lag te slapen? Ik zei ze lag de hele middag al te ijlen en over Hans te praten. Loes zei: maak je dan maar niet druk. Toen ik terugkwam was JJ uit het bed gegaan en was ze het hoofd van moeder aan het koelen met een koud washandje. De dekens waren van moeder af en ze lag zwaar bezweet te ijlen. Ik ging op de rand van het bed zitten en JJ klom op mijn schoot en liet zich op mijn pik zakken. Ze zei: ik mis dit. Ik fluisterde in haar oor wat er gebeurd was met mijn moeder en JJ zei: ze mist haar man, laat haar toch genieten van jou. Als ze denkt dat jij haar man bent, dan kan het geen kwaad.

Ik zei: dat is precies wat Loes zei. Na een klein half uur ging JJ van me af en voelde ze het hoofd van moeder en zei ze: de koorts is weg, maar ze voelt weer erg koud aan, met name op haar buik en billen. Ze zei: ik denk dat we weer tegen haar aan moeten gaan liggen. JJ kroop terug op haar plaats en ik deed hetzelfde. Moeder trok JJ tegen haar aan en streelde even zacht over haar tietjes en kneep zacht in beide tepeltjes. JJ draaide haar hoofd en vroeg: ben je wakker mam? Dan moet je eerst een paar paracetamols innemen en je theedrinken. Moeder ging zitten en zei: ik voel me nog steeds niet goed en een beetje duizelig, en ik moet plassen. JJ zei: kom, dan neem ik je mee naar de badkamer. Dan kan je plassen en kan ik controleren of er geen bloed in je plas zit. Ze ondersteunde moeder naar het toilet en zei: ga maar zitten en spreid je benen zodat ik kan zien wat er gebeurt. Mijn moeder spreidde haar benen en JJ stak haar hand tussen de benen van mijn moeder en zei: plas maar, dan kijk ik of alles goed is. Moeder begon te persen en hield zich vast aan de benen van JJ. Haar pis begon te lopen over de hand van JJ die ernaar keek. Ze zei: geen bloed, dat is een goed teken. Blijf even zitten, dan was ik mijn handen even en pak ik een washandje om je vagina schoon te maken.

Een halve minuut later was JJ terug met het washandje en begon zede kut van mijn moeder te wassen. Moeder hield de hand van JJ vast tegen haar kut en zei: wrijf even over mijn clitje, dan slaap ik beter. JJ zei: mam, dat kan je toch niet aan mij vragen. Mijn moeder keek haar zielig aan en zei: alsjeblieft? JJ kon dat niet weerstaan en wreef even over haar clitje tot ze kreunend klaarkwam. Ze hief zichzelf van het toilet en kuste JJ op de wang en zei: dank je, dat had ik nodig na al die dromen over mijn man. Ondersteund door JJ kwam ze terug naar het bed en ging ze weer liggen. Ze trok JJ weer dicht tegen haar aan en zei: ik bedank je straks wel. JJ wist niet wat ze daarmee bedoelde. Ik ging weer achter moeder liggen en legde mijn pik weer tussen haar benen. Een klein kwartier later sliep ze weer en nog een half uur later begon ze weer te ijlen en te klappertanden. Ook begon ze weer met haar kont te bewegen, net zolang tot ze mijn pik weer had waar ze die wilde. Ze drukte haar kont hard naar achteren en mijn pik zat wederom diep in haar. Ze zei zacht in het oor van JJ: Hans is weer bij me binnen, hij vult me helemaal. Ze trok JJ weer dicht tegen haar aan en pakte het been van JJ. Ze zette de voet van haar rechterbeen op de binnenkant van de knie van haar linkerbeen en ging langzaam met haar hand over haar been omhoog. Toen ze bij het kutje van JJ aankwam begon ze het te strelen. Haar middelvinger ging over het clitje van JJ, die een diepe zucht uit haar mond liet komen.

Moeder ging met haar middelvinger bij JJ naar binnen en masseerde haar clitje met haar duim. Ze fluisterde in het oor van JJ: dit is mijn bedankje voor wat jullie voor me doen. Ze zei zacht: laat je maar gaan, hou je niet in. Ze bleef over het clitje wrijven en in haar kutje stoten en JJ kon haar kreunen niet langer onderdrukken. Ze kreunde nu hard en mijn moeder zei tegen haar: kom maar lekker klaar. Dit had jou nacht met mijn zoon moeten zijn, maar die heeft het nu te druk. JJ zei: je weet dat het je zoon was die je voorheen geneukt heeft? Ja natuurlijk schatje. Moeder begon nu harder in haar te stoten en JJ kwam met een harde schreeuw klaar. Moeder zei: goed zo meisje, geniet van mijn vingers terwijl ik van zijn pik geniet. Ik had het verhaal meegekregen en begon nu hard in mijn moeder te stoten. Nadat het orgasme voorbij was draaide JJ zich om en keek mijn moeder in haar ogen. Ze zei: ik wil je wat vertellen. De dag dat ik Gerrit ontmoette viel ik voor hem. Ik heb toen tegen mijn moeder gezegd dat ik wilde dat hij me zou ontmaagden. Hij had me reeds verteld dat hij nog nooit met iemand gelegen had. Diezelfde middag zijn we in het bijzijn van mijn moeder en tante Loes bij elkaar gekomen en heeft hij na de nodige instructies van moeder en tante mij op een fijne manier ontmaagd. Pas nadat mijn moeder en tante mijn bloed op zijn pik zagen hebben ze ons samen gelaten en heeft hij zijn werk afgemaakt. Vanaf dat moment heeft Gerrit van diverse vrouwen les gehad in hoe hij mij het beste kan bevredigen.

Hij heeft les gehad in mijn bijzijn van mijn moeder, mijn tante, liesje en tante Loes en hij heeft seks met elk van hen gehad. Moeder zei: waaaatttt? Met al die vrouwen? JJ ging door: hij heeft ook nog een morgen doorgebracht met mijn moeder en haar andere drieling zus en hij heeft veel geleerd. Liesje heeft hem geleerd hoe hij mij moest kussen, zelfs dat wisten we niet hoe het moest. Moeder zei: dat was de reden dat ik hem naar Loes gestuurd had, voor hem om te leren hoe hij moest omgaan met vrouwen. Moeder begon te kreunen en zei: Hans, dieper, dieper. JJ zei: nu is het genoeg met “Hans”. Als je niet wil zeggen dat het je zoon is die je neukt dan mag Gerrit per direct stoppen. Moeder zei: ok maar het voelt minder als incest als ik mijn mans naam roep. JJ zei: de realiteit is dat je gewoon met je zoon aan het neuken bent. Hij heeft mijn moeder of je zus ook nooit met een andere naam aangesproken. Moeder zei: ok ok ik snap het. Ze kreunde weer en zei: neuk me hard met die dikke pik van je Gerrit, laat me klaarkomen. Twee minuten later deed ze dat en smoorde JJ haar kreet met een kussen. OOOOOOHHHHHHH MIJN GOD WAT HEB IK DIT GEMIST. Ik zelf stond ook op het punt om klaar te komen en begon mijn laatste stoten voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze riep: ik voel je in me spuiten JAAAAAHHHHH. JJ kuste mijn moeders voorhoofd en zei: zie je dat het geen probleem is. Ze streelde mijn moeders tieten en kuste haar nogmaals op haar voorhoofd. Hierna zei Jj: er is nog zoveel dat wij beide moeten leren en ik hoop dat als ik bij jullie kom je ons daarmee wil helpen? Moeder zei: jullie willen ook sexles van mij? Ja zei JJ, dat maakt het compleet. Ik wil dat jij mij leert hoe ik me moet ontspannen zodat Gerrit mij ook in mijn kontje kan neuken.

Moeder keek haar aan en zei: dat wil ik je best leren, maar ik heb daar zelf ook geen ervaring mee. JJ zei: mooi, dan mag hij ons allebei daar ontmaagden. Lekker samen met ons drieën. Wil jij onze lerares zijn? Moeder keek haar geil aan en zei: graag meisje, heel graag. JJ zei: dan mag jij vannacht zoveel van hem genieten als je wil. Moeder vroeg haar: nog meer? Een JJ antwoordde: jazeker hij kan wel 5 keer achter elkaar, urenlang. Mijn moeder zei: dat is heel anders dan met Hans. Dat was hooguit 10 minuten en dan slapen. Hij heeft mij nooit een echt orgasme gegeven. JJ keek haar aan en zei: maar nu eerst terug met slapen. Ze ging weer voor moeder liggen die haar weer direct vast tegen haar aan trok. Ze keek achterom en zei: laat je pik maar in me zitten, dan mag je straks weer. We lagen nog maar net toen er zacht op de deur geklopt werd. Het was Loes die zei dat ze ook naar bed gingen. Ze vroeg hoe het met moeder ging en ik zei: ze heeft voorheen zware koorts gehad maar heeft het nu weer koud en ze ligt continue te ijlen. Mijn moeder begon te klappertanden maar het was anders dan voorheen. Maar het overtuigde Loes dat nog niet alles was zoals het hoorde te zijn. Ze zei: hou haar maar lekker warm, en als de koorts weer toeslaat, dekens af en zorgen dat haar voorhoofd koel blijft. JJ zei: ik weet het, ik heb zoiets thuis al eens meegemaakt.

Loes liep naar JJ en gaf haar een kus op haar mond en liet haar tong even snel bij JJ naar binnen gaan. Ze zei: welterusten lieverd. Hierna liep ze naar de andere kant van het bed en deed hetzelfde bij mij echter stak ze ook haar hand onder de deken en voelde ze dat mijn pik in mijn moeder zat. Ze zei: laat haar maar dromen over Hans. Ze gaf moeder een kus op de wang en zei: slaap zacht zus, en word snel beter. Hierna vertrok ze. Ook liesje stak haar hoofd door de deuropening en zei: welterusten, tot morgen. Ik hoop dat je moeder zich dan wat beter voelt. De deur ging dicht en JJ stapte uit het bed en sloot deze. Ze zei: zo nu kunnen we ongestoord verder. Ze trok de dekens van het bed en zei tegen mij: tijd voor jou om ook mij eens blij te maken. Ik trok mijn pik uit mijn moeder en JJ rolde haar op haar rug en spreidde haar benen. Ze zei: hou het kussen maar klaar want ik ga je kutje helemaal leegdrinken en je clitje verwennen zoals nooit tevoren.

Dit terwijl Gerrit me op zijn hondjes neukt. jJ trok mijn moeder schuin op het bed en legde de benen van moeder over haar schouders ze ging met haar mond naar de kut van mijn moeder en boorde haar tong zo diep mogelijk in de kut en begon te likken en te zuigen tegelijkertijd om zoveel mogelijk zaad uit haar te krijgen. Ik stond naast het bed en stak mijn pik in een keer in de natte kut van JJ. Ze kreunde tegen de kut van mijn moeder: OOOOHHHHH JJAAAAHHHH. Ik begon haar direct hard te neuken terwijl ik met haar tietjes speelde. JJ stopte met likken en zei: doe het rustig aan, dat vind ik fijner. Ik verminderde mijn tempo en JJ ging verder met de kut van mijn moeder. Toen ze geen zaad meer uit haar kreeg begon ze de schaamlippen te likken en haar kut te kussen mijn moeder drukte haar hoofd vast tegen haar kut en zei zacht: dit voelt zo goed. JJ begon nu met haar tong op zoek te gaan naar de clit van mijn moeder en toen ze die eenmaal gevonden had was het hek van de dam. Mijn moeder pakte een kussen om haar kreten te smoren. Ze kwam heftig klaar en bleef komen zolang JJ met haar clit bezig was tot mijn moeder haar wegdrukte en zei: ik kan niet meer. Dit is te veel.

Kort daarna zag mijn moeder hoe JJ klaarkwam op mijn pik en hoe ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze zei zacht: dit is zo’n mooi gezicht, jullie twee van elkaar genietend. Moeder ging op haar rug op het bed liggen en zei: kom, ieder aan een kant van mij en beide een van mijn tieten in jullie mond. Dit vond ik het fijnste van kinderen hebben. Het feit dat ze zo lekker aan mijn tieten konden zuigen. Nu mogen jullie het nog een keer doen. Terwijl we dit deden streelden we beide het lichaam van mijn moeder die hier intens van genoot, zo intens dat ze plotseling naar een kussen greep en het voor haar mond hield terwijl ik haar buik zag verkrampen. Ze was aan het klaarkomen. De gesmoorde kreet van mijn moeder was echter nog luid genoeg om te horen. Na een kleine twintig minuten zei moeder: zo, nu zijn jullie buikjes vol, alleen dat van mij is nog niet vol. Ze drukte mij van haar af zodat ik op mijn rug lag en klom over me heen. Ze liet zich langzaam over mijn pik zakken en begon rustig te rijden. Ze wipte langzaam op en neer en ik zei tegen JJ: ga jij achter haar zitten en streel haar lichaam terwijl ik met haar tieten speel. Mijn moeder kwam nog drie keer klaar voor ik mijn zaad wederom diep in haar spoot.

Volledig uitgeput liet ze zich voorover op me vallen en zei: dit wordt er een voor de boeken. Ze rolde van me af en nam JJ bij de hand en trok haar weer voor haar en zei: ga jij maar weer achter me liggen zodat ik lekker warm word. Ik zei: hoezo lekker warm wordt? Je bent gewoon een geil heet wijf. Ze draaide haar hoofd en keek me lachend aan. Je hebt gelijk, maar het is alweer zooo lang geleden dat ik zooo genoten heb. Ik vroeg of ze binnen ook nog opgewarmd moest worden en ze zei: waar bedoel je. Ik ging met mijn vinger in haar anus. Ze keek me verschrikt aan en ik zei: ik zal heel voorzichtig zijn, en JJ mag kijken. Moeder vroeg: doet het niet pijn? Ik zei: het valt best mee, zolang ik het rustig doe. Ze keek me aan en zei: ok, ik vertrouw je. Jj ging bij ons zitten en ik legde de benen van mijn moeder over mijn schouders en zette mijn eikel tegen haar ster en begon er zacht tegen te stoten. JJ zat met interesse te kijken hoe bij elke stoot de anus van mijn moeder opende en sloot.

Na een kleine minuut er zo tegen gestoten te hebben begon ik nu bij elke stoot iets meer druk te zetten. JJ zei: mam, je anus gaat steeds verder open. Na een kleine vijf minuten was het zover dat mijn eikel voorbij haar kringspier ging. Ik zei tegen mijn moeder: dat was het ergste. Ik begon nu rustig door te drukken tot ik bijna helemaal in haar zat. Ik pakte haar rechterbeen en deed het voor langs mijn hoofd en terwijl ik dit deed rolde ik op mijn Linkerzij en drukte ik me tegen de rug van mijn moeder aan. Ik zei: JJ ga jij maar op jouw plaats liggen dan kunnen we gaan slapen. Mijn moeder keek me aan en zei: met dat ding in mijn kontje? Ik zei: dat is het verwarmingselement dat voorkomt dat je billen koud worden. Ik trok haar vast tegen me aan en moeder deed hetzelfde met JJ. De deken werd over ons getrokken en na een kleine tien minuten sliep mijn moeder als eerste. Ik zei zacht tegen JJ: had je dit verwacht? Ze zei: nee eerlijk gezegd niet alhoewel ik wel op iets hoopte. Ik ben de gelukkigste vrouw in de wereld met zoveel support. Ze gaf een kusje op haar hand en blies het naar me toe. Even later was ook JJ in slaap. Ik volgde als laatste.

Het was rond acht uur dat er op de deur werd geklopt. JJ stond op en opende. Het was Liesje die vroeg of we kwamen ontbijten. JJ vroeg of we eerst konden douchen en Liesje zei: ok dan wachten we wel op jullie. Ik trok mijn pik uit de kont van mijn moeder en zei tegen JJ: spoel je mijn moeder terwijl jullie douchen. JJ zei: ok en nam mijn moeder mee de badkamer in. Nadat ze gespoeld was ging mijn moeder JJ wassen en andersom. Ze kwamen terug in de slaapkamer en kleedden zich aan. Ik ging douchen en kleedde me en volgde de twee vrouwen naar beneden. Daar aangekomen vroeg Loes hoe het ging met mijn moeder. Ik zei: ze heeft vannacht twee keer zware koorts gehad en heeft veel liggen ijlen. Moeder vroeg: wat heb ik dan allemaal gezegd? Ik zei: je had het continue over mijn overleden vader en ook over mijn zus die bij hem in de auto zat in dat verschrikkelijke ongeluk. Moeder kreeg tranen in haar ogen en zei: ik mis beiden zo veel. Het blijft pijn doen. Ik streelde haar haren en zei: maar je hebt mij toch nog.

Ze keek me aan en zei: maar na dit jaar ga jij verder studeren en ga je op kamers. Loes zei: meer reden om wat vaker bij mij op bezoek te komen. Moeder at twee beschuitjes en dronk een kop thee met honing. Voor mij en JJ werden er eieren klaar gemaakt. Ik kreeg een glas jus, maar geen extra pilletje. Loes zei: dat heb je vandaag niet nodig. Ze vroeg aan mijn moeder of ze zich goed genoeg voelde om naar buiten te gaan maar mijn moeder zei: ik blijf liever nog een dag in bed. JJ ging naar haar toe en voelde onder haar t-shirt en zei: ze heeft nog steeds een zeer koude buik. Ik zei: dan ga jij zo meteen terug naar bed. JJ zei: en ik ga met haar mee. Dan kan jij even Loes en Liesje updaten over alles. Mijn moeder en JJ gingen terug de slaapkamer van Loes in en sloten de deur. JJ begon mijn moeder uit te kleden en gaf haar een zachte tik op haar billen.

Moeder vroeg waar dat voor was en JJ zei: omdat je staat te liegen tegen je zus. Je hebt het niet koud. Moeder hielp JJ uit de kleren en zei: wij moeten eens een (schoon)moeder en dochter gesprek hebben. Ze gingen op het bed liggen en moeder begon zacht over de tietjes van JJ te strelen. JJ keek haar aan en zei: lekker mam, ga door zonder mijn kutje aan te raken. Ik wil zien of jij net als Gerrit mij kan laten klaarkomen door enkel met mijn tietjes te spelen. Moeder streelde een tietje en nam de tepel van het andere tietje in haar mond en zoog erop en beet zacht in het tepeltje. JJ kreunde hard en moeder trok met het tepeltje tussen haar tanden het tepeltje zover mogelijk uit en liet het toen los. Ze streelde het tepeltje en deed hetzelfde met haar andere tepeltje. Ook dat werd erna gestreeld. Moeder ging op handen en knieën over JJ zitten en streelde de tietjes van JJ met haar eigen tieten. JJ kreunde: zo geil, ga door ik kom bijna. Een halve minuut later kwam JJ klaar. Ze kreunde en liet een grote natte plek op het laken achter. Ik vertelde wat er allemaal gebeurd was en dat mijn moeder wist dat ik het was die haar geneukt had. Liesje zei: wat een geil wijf. Ik vroeg aan Liesje: hebben jullie ook speeltjes hier in huis? Liesje keek me geil aan en zei: ik niet, maar mam heeft een doos vol in haar kleerkast. Vibrators, dildos en een opblaasplug.

Loes keek haar dochter verschrikt aan en zei: hoe weet jij dat? Liesje zei: omdat ik ze regelmatig gebruik. Loes zei: geen wonder dat ik elke keer lege batterijen heb. Ik zei tegen Liesje: ga jij maar naar de slaapkamer van je moeder, daar aangekomen kleed je jezelf uit en pakt de doos uit de kleerkast en ga je samen met Jj mijn moeder voorbereiden op wat er over een paar uur gaat gebeuren. Doe haar de but plug maar in en blaas die maar op tot maximale grootte. Daarna mogen jullie met haar en met elkaar spelen. Je moeder en ik komen over een uur of wat kijken en meedoen. Liesje vertrok en ik bleef met Loes achter. Ze zei: mijn dochter laat het lijken alsof ik een echte slet ben. Ik zei: en ik weet intussen wel beter. Ik ging naar haar toe en voelde of ze een bh aanhad. Dat had ze niet. Ik voelde of ze een slipje aanhad, dat had ze wel. Ik trok haar slipje uit en zei: wil jij de geilste belevenis uit je leven hebben? Ze keek me geil aan en vroeg wat heb je in gedachten. Ik vroeg heb je vershoud film in huis? Ze liep naar de keuken en bracht twee rollen film. Ik zei: nu wil ik dat je mij een pilletje geeft, dat je zelf een liter water drinkt en nog een pilletje samen met de vershoud film meeneemt. Ze vroeg waarnaartoe en ik zei: naar de buurman.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5969 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie