BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dokter Line en haar speciale patiënt

Jorben is zeventien lentes jong en sedert enkele jaren stiekem verliefd op Line. Line is de boezemvriendin van de moeder van Jorben en een gerespecteerd huisarts in de stad waar zij wonen.
Line is 46 jaar oud en een prachtige vrouw van het atletische type, die haar lichaam als haar tempel ziet en zweert bij een sportieve een gezonde levensstijl. Zij is het vaste tennismaatje sedert vele jaren van zijn moeder en zij komt dan ook vaak bij Jorben thuis over de vloer. Jorben heeft Line altijd gekend als deel van de familie en dit van kindsbeen af.
Van bij de aanvang van zijn pubertijd, toen zijn hormonen zich begonnen te manifesteren,voelde hij een sterke sexuele aantrekkingkracht tegenover haar. Vrijwel dagelijks masturbeerde hij zich met dokter Line in gedachten.
Reeds ontelbare keren was Jorben naar dokter Line gegaan bij ieder kwaaltje dat hij had. Recentelijk was hij nog bij haar langs geweest met een buikgriep en toen zij zijn onderbuik ausculteerde had hem dat stevig opgewonden en had hij alle moeite van de wereld gehad om een opkomende erectie te onderdrukken tijdens het onderzoek. Wat Jorben niet wist was dat Line wel degelijk zijn opwinding had opgemerkt maar natuurlijk niets had laten blijken.

Zo was er nog meer van Line dat haar patiënten en vrienden niet van haar wisten. Tezamen met haar man, Henk, hield zij er een geanimeerd seksleven op na als overtuigde swingers die zij waren. Line hield van seks en zij was zeer bedreven in het alles wat ermee te maken had. Neen, de gerespecteerde arts kende geen taboes op sexueel vlak. De dokter en haar partner waren eveneens goed ingeburgerd in het BDSM-wereldje. Absolute discretie was hun motto.
Haar opmerkzame geest was het niet ontgaan dat zij het zoontje van haar hartsvriendin niet onverschillig liet.
Jorben van zijn kant broedde al een tijdje op een stoutmoedig plan, al deinsde hij enigszins terug uit verlegenheid en schroom.Op het internet had hij pornosites bezocht waarin seks werd bedreven door een dokter met haar patiënt en deze beelden hadden een levendige erotische fantasie doen ontstaan in de geest van Jorben. Mocht hij dat nu maar eens kunnen beleven met dokter Line… Gek van opwinding werd hij ervan.
Het was een regenachtige, druilerige novemberavond en Jorben lag op zijn bed nog maar eens te fantaseren over Line. Hij verzamelde alle moed die hij had, nam zijn gsm en belde haar nummer. Zijn adem stokte in zijn keel en met een wijfelende stem vroeg hij haar om een afspraak. Op haar vraag wat er scheelde bleef Jorben enigszins op de vlakte en vertelde haar dat hij een vervelend probleem had en niet goed wist hoe hij haar dat moest uitleggen.
Line had snel door hoe laat het was en sommeerde Jorben onmiddellijk bij haar langs te komen in haar praktijk een paar straten verwijderd van zijn woning.

Met bonkend hart van de spanning en de opwinding verzamelde hij al zijn moed en trok naar de praktijk van dokter Line.
Daar aangekomen nam hij plaats in de wachtzaal die leeg was aangezien de consultaties van de dokter reeds waren beëindigd in de late namiddag en zij was nagebleven om wat administratie op orde te brengen.
Vrijwel direct na zijn aankomst kwam Line de wachtkamer binnen en drukte Jorben een warme zoen op zijn rechterwang. Wat rook zij weer heerlijk, dacht Jorben, die intussen niet langer van zijn zenuwen meester was.
De dokter nam haar patiënt mee naar haar kabinet en nu was het aan Jorben om zijn probleem op te biechten. Maar dat ging moeilijker dan gedacht en hortend en stotend klaagde hij over pijn aan zijn ene teelbal.

De dokter die het opzet van haar patiënt doorzag, besloot het spel mee te spelen en vroeg Jorben zich uit te kleden. Zij zag dat hij aarzelde en veranderde de toon in haar stem. Zij gebood haar patiënt : “ Komaan, Jorben, niet flauw doen. Ik wil je ballen zien”. Jorben schrok van de gebiedende toon van Line en geraakte zowaar van de wijs. Op deze toon had Line hem nog nooit aangesproken. De dokter zag de impact van haar woorden, keek haar patiënt recht in de ogen en zag dat de jongen onder de indruk was van haar kordate houding. Zij maakte aanstalten om haar kabinet de verlaten en herhaalde in niet mis te verstane bewoordingen : “ Jorben, tegen dat ik terugkom, lig jij naakt op mijn onderzoekstafel, heb je dat begrepen ?”.
Line verliet de ruimte en liet haar patiënt alleen achter. Zij bemerkte bij zichzelf dat zij op haar beurt geschrokken was van de houding die zij tegenover Jorben had aangenomen en worstelde met de gedachte dat haar dominantie tegenover de kwestbare Jorben ook haar opwond.
In de keuken nam zij een slok water tot zich en bedacht hoed zij de situatie verder zou aanpakken. Zij besefte dat de relatie met Jorben na vandaag nooit meer dezelfde zou zijn. Bovendien blijf hij het zeventienjarig zoontje van haar beste vriendin. Zij had het kind zien opgroeien van een schattige baby tot een geile puber.

Intussen kleedde Jorben zich uit en moest tot overmaat van ramp vaststellen dat hij een knoert van een erectie had. De opwinding gierde door zijn aderen. Hij ging, zoals gevraagd, op de onderzoekstafel liggen en wachtte met zijn handen om zijn kruis geslagen de komst van de dokter af.
Line nam ruim een kwartier de tijd om de situatie in te schatten en begaf zich terug naar haar kabinet waar haar bijzondere patiënt de seconden had afgeteld en het liefst van al was weggelopen terug naar huis toe.
Zij keek hem aan met een gevoel van medelijden en een sadistisch genoegen waarvan ze niet wist dat ze dat had.

“ Handen in je nek, Jorben en je houdt ze daar. Vanaf nu doe jij wat ik je zeg, is dat begrepen ?”.
Toen Jorben met teneergeslagen ogen zijn handen in zijn nek legde, zag de dokter voor het eerst het geslacht van haar patiënt en schrok enigszins van de omvang van de penis van de jongen. Deze mat minstens 20 cm. Zijn ballen waren in verhouding even ruim ontwikkeld en een druppel voorvocht lekte uit zijn plasbuis. Line begreep dat de jongen met zo’n stevig ontwikkel geslacht niet anders kon er een groot libido op nahouden.
Tot haar stomme verbazing en verlegenheid voelde de dokter dat ze zelf opgewonden geraakte maar zij moest hier meester blijven van de situatie. Zij kon het niet maken seks te hebben met de zoon van haar beste vriendin die ook nog eens haar patiënt was.
“Kijk me aan, Jorben”, zei ze. “ Hoevaak masturbeer jij ?”.

De jongen bestierf het van schaamte en gaf geen antwoord. Intussen nam de dokter de schacht van zijn penis tussen haar vingers en ontbloote de eikel terwijl ze met haar wijsvinger het voorvocht er over heen smeerde. Zij voelde de hartslag van de jongen in zijn penis kloppen en besefte dat hij op iedere moment kon klaarkomen. Om dat te verhinderen kneep ze haar patiënt venijnig in zijn ballen hetgeen hem een pijnkreet ontlokte.
“ Bedoel je die pijn, Jorben ? “, vroeg Line venijnig. Zij keek hem recht in de ogen en zag hoe de jongen heimelijk genoot van zijn behandeling.
“ Ik voel aan je ballen dat jij meerder keren per dag masturbeert, klopt dat ? “, vroeg de dokter. Jorben, antwoorde niet en gaf de aanblik zich in een toestand van extase te bevinden.
Hierop kreeg hij een mep in het gezicht van Line, die de geilheid in de blik van haar patiënt zag toenemen. Die jongen genoot er warempel van mishandeld te worden, stelde zij tot haar verbazing vast.

“Kijk me aan, Jorben !”, gebood zij. “ Ik wil dat je me toont hoe jij masturbeert”. “ Maar klaarkomen mag je niet, begrepen”.
Jorben begon zichzelf schroomvallig af te trekken.
Line greep de balzak van de jongen en trok deze naar beneden. Ze zag dat zijn ademhaling zwaarder werd en herhaalde haar verbod klaar te komen. Zelf voelde de dokter dat ze het op haar beurt moeilijker en moeilijke kreeg haar professionaliteit te behouden.
Toen zij uit het niets met haar middenvinger de anus van de jongen begon te strelen, hield deze het niet langer en gulpten de dikke klodders sperma over zijn buik.
Met geveinsde boosheid wees de dokter haar patiënt terecht maar in werkelijkheid had zij tot haar eigen verbazing enorm genoten van het spectakel en van haar behandeling van Jorben.
Nooit eerder had dokter Line – die op sexueel vlak verre van onervaren was – zo’n grote hoeveelheid sperma zien vrijkomen tijdens een mannelijk orgasme.

Bewust nam zij te weinig tissues om het sperma van de buik van de jongen te vegen en verdween ermee naar de keuken alwaar zij een klodder sperma in haar mond nam, savoureerde en gek van geilheid doorslikte.
Wat had ze graag die jongen klaargepijpt en zijn zaad uit zijn ballen gezogen. Maar hoe moest zij verder als hartsvriendin van de moeder van Jorben en als professioneel arts met deze situatie omgaan ?

Het antwoord op deze vraag is voer voor een vervolg op dit verhaal. Tenminste indien daar voldoende interesse voor bestaat?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15191 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Dokter Line en haar speciale patiënt”

Plaats een reactie