BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De redding van ons huwelijk 4

Ik realiseer me dat ik een echte cuckold ben. Ik wil zien dat mijn vrouw niet alleen met Rudy, de klusjesman, vrijt maar ook met andere donkere mannen. Ik denk zelfs aan hoe mijn zwangere dochter dat ook doet.
Ik was gelukkig en erg opgewonden toen ik Rudy en Susan voor het eerst seks zag hebben voor mijn ogen. Ze hebben al eerder seks gehad maar nu heb ik het gezien en ik wil meer.
Ik heb ontdekt dat Susan en Rudy geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Susan, ook al is ze wat ouder, is nog steeds vruchtbaar. Ik weet niet wat ik ervan zou vinden als ze onbewust bevrucht zou worden of dat ze zijn tattoo zou dragen, die schoppen met een Q erin.

Susan en ik hebben uitgebreid gepraat nadat ik Rudy en Susan heb zien neuken. Het lukt me steeds beter om openhartig te praten met haar.
Zo heb ik verteld dat ik ontzettend opgewonden werd toen ze zei dat ik me uit moest kleden en kijken hoe zij bevredigd werd door Rudy. Susan heeft eerlijk verteld dat ze moet wennen om zich dominanter te gedragen ten opzichte van mij.
Jaren hebben we een gelijkwaardig huwelijk gehad maar daardoor waren we ook op de rand van echtscheiding gekomen.
Susan heeft verteld dat ze aan Rudy heeft gezegd dat ze onderdanig wil zijn aan hem. In eerste instantie schrik ik ervan maar ik realiseer me dat Susan veel praat met Lisa. Onze zwangere dochter is onderworpen aan Edgar. Ik moet in mezelf lachen als ik dat bedenk, ze is dat zelfs soms op meerdere manieren.

Ik merk dat Susan onrustiger wordt, het is ook al een tijd geleden dat Rudy is geweest. Ik begin te beseffen dat ze afhankelijk is geworden van seks met een donkere man en misschien nu het stadia heeft bereikt dat ze meer wil zodat ze vaker seks met donkere mannen kan hebben. Ik vermoed dat ze dat nog niet aan mij wil toegeven maar haar honger naar een donkere lul groeit met de dag. Ze zal wel met Lisa contact hebben gehad om te vragen wat ze moet doen.
Susan is niet de enige die zenuwachtig wordt, ik heb er zelf ook last van. Ik wil weer zien hoe Susan gepakt wordt.

Eindelijk komt er een appje binnen van Rudy dat hij komt en dat ik Susan moet voorbereiden. Ik ben verheugd dat hij mij er meer bij betrekt maar ik ben misschien wat onwetend maar wat bedoelt hij met voorbereiden. Ik krijg te horen dat ik Susan lekker moet aankleden en zorgen dat ze goed nat is. Ik vertel Susan dat Rudy komt, ze snelt naar de douche en ik leg een sletterig jurkje klaar wat maar halverwege haar billen komt. Na de douche heeft Susan zich heerlijk hoerig opgemaakt met vuurrode lippen. Voordat ze haar jurkje aantrekt zuig ik even aan haar tepels om ze hard te maken. De stof van het jurkje is dun zodat haar tepels en piercings te zien zijn. Ik maak het jurkje vast met een knoop in haar nek. Het jurkje laat een groot deel van haar borsten zien.

Dan ga ik op mijn knietjes voor Susan en begin haar heerlijke kutje te likken. Ik moet eerlijk bekennen, in het verleden likte ik haar nooit. Het was altijd recht op en neer, op het plichtmatige af. Nu lik ik haar heerlijke gleufje, Susan is verrast, kreunend zegt ze, “Mmm, wat doe je ondeugend ventje van me. Ga je zorgen dat je vrouwtje die lekkere zwarte paal, gelijk in haar kutje gaat krijgen?” Als haar spleet goed nat is stop ik.

Ik heb het goed getimed want niet veel later, komt Rudy. Normaal gesproken doe ik de voordeur open maar nu is het Susan die bijna naar de deur rent. Volgens mij is ze zo heet dat ze gewoon niet kan wachten om Rudy in haar armen te sluiten. Ze tongzoent hem en maakt zijn broek open, nog in ons halletje. Ik sta erbij en kijk ernaar. De voordeur staat nog open als ik zijn donkere lul diep in Susans blanke kut zie gaan. Ik probeer de voordeur dicht te doen maar ik kan er niet bij. Als er buren langs lopen kunnen ze zien dat mijn vrouw geneukt wordt door een donkere man. Ik heb Susan nog nooit zo schaamteloos gezien.

Ik weet dat ze dit nodig heeft en dat het een tijd geleden is maar bijna in het openbaar staan neuken heb ik haar nog nooit zien doen. Ik vind het wel ontzettend spannend. Rudy en Susan gaan gewoon door, toch lijkt het of er wat veranderd is. Het lijkt erop dat Susan ruwer behandeld wordt, Rudy slaat regelmatig op haar tieten en kont en niet echt een speels klapje, het zijn flinke slagen. Susan kreunt, “Ik ben je hoer, dus behandel me ook als je blanke slet. Je mag alles met me doen”. Ik vind dit nogal ver gaan maar vermoed dat Susan dit zegt in de opgewonden staat waarin ze is.
Ik schrik als ik een vrouw van een paar straten verderop voorbij zie lopen, zou ze het gezien hebben. Dan bedenk ik dat de geluiden genoeg zeggen. Susan komt klaar, ze schokt en spuit op de vloer.

Rudy wendt zich tot mij, “Lik die blanke slet schoon, maar zorg dat ze niet klaarkomt. Ze mag voortaan alleen op zwarte mannen klaarkomen. Niet op nutteloze echtgenoten zoals jij.” Rudy grijpt in mijn kruis en knijpt hard en voegt eraan toe, “Dit is geen gereedschap voor een blanke hoer zoals je vrouw.” Ik voel me nu echt vernederd en in aanwezigheid van Susan. Mijn tong gaat door haar gebruikte spleet, ik probeer er zoveel mogelijk uit te zuigen want mijn vrouw is nog steeds vruchtbaar. Ik weet dat we nog steeds in het halletje zijn en zichtbaar voor de buurtgenoten als ze langslopen. Ik lik als een bezetene om dit zo snel mogelijk te beëindigen. Rudy is inmiddels naar de huiskamer gegaan. Gelukkig is de gleuf van Susan snel schoon en kan ze naar Rudy. Die tegen haar zegt dat ze aan mij moet laten zien hoe graag ze hem wilt. Het is voor mij niet helemaal onverwacht als ze onderdanig naar hem toe kruipt en gelijk zijn lul die nog met haar sappen zijn bedekt, begint te likken. Vol bewondering kijk ik naar mijn vrouw, op haar gezicht is af te lezen hoe ze geniet.

Ik merk dat Rudy haar meer commandeert en beveelt en dat Susan dat ook graag wilt. Met bewondering kijk ik hoe diep ze zijn lul in haar mond en keel neemt. Ze loopt rood aan als ze hem lang in haar mond heeft. Het kwijl druipt uit haar mond en het speeksel druipt op haar lekkere tieten. Ik voel mijn piemeltje weer hard worden van het geile tafereel wat zich voor mijn gezicht zich afspeelt. Rudy beveelt dat ze haar benen wijd moet doen om haar blanke spleet te zien. Susan doet haar benen wijd en zuigt gewoon door. Rudy duwt haar hoofd op zijn zwarte lul, ik zie hoe ze naar adem snakt. Dit herhaalt zich een paar maal, ik zie hoe Susan geniet van deze behandeling.

Dan zegt Rudy dat ze op handen en knieën moet gaan. Als een loopse teef wiebelt Susan met haar kont. Ze krijgt een paar harde klappen op haar billen en Susan kreunt luid en zegt, “Neuk je blanke teefje, ze is zo geil.” Rudy grinnikt en commandeert Susan dat ze mij moet vertellen wat ze hem heeft verteld. Susan slikt en kijkt me dan aan, “Ik heb gezegd dat ik zijn blanke hoer wilt zijn en me helemaal aan hem geef zodat Rudy mij kan bezitten. Hij heeft nog niet toegestemd, ik moet nog een test doen.” Terwijl ze dat verteld tegen mij heeft Rudy zijn grote zwarte lul in haar poesje gestoten. Ik krijg een hongerige geile blik van haar waardoor ik spontaan in mijn onderbroek spuit zonder mijn piemeltje aan te raken. Ik ben sprakeloos als Susan dat tegen mij zegt. Maar ik kan haar ogen niet van haar afhouden, hoe ze als een teef geneukt wordt. Tijdens de stoten in haar drijfnatte kut krijgt Susan nog een paar klappen. Ik zie regelmatig dat ze spuit als ze klaarkomt. Dan stoot Rudy nog eenmaal diep in haar en ontlaadt. In extase valt Susan op haar buik en Rudy wijst naar mij dat ik haar weer mag likken. Hij grinnikt als hij de natte plek in mijn broek ziet. Als ik Susan helemaal schoongelikt heb en Rudy weg is, ziet Susan mijn natte plek in mijn broek wat mij de opmerking oplevert, “Heb je nu in je onderbroekje gespoten, wat ben je toch een vies mannetje.” Ik moet eerlijk bekennen dat die vernederende opmerking me goed doet.

Een paar dagen later krijgen wij te horen dat Lisa is bevallen van een meisje. We spoeden ons naar Edgar en Lisa. Breed lachend doet Edgar de deur open en wij gaan naar Lisa die in bed ligt met het meisje zogend aan haar borst. Lisa heeft grotere borsten dan voorheen, nu gevuld met moedermelk. Ik voel een soort drang om naar haar mooie gevulde tieten te kijken, ik word er zelfs opgewonden van. Lisa draagt een miniem babydolletje wat doorzichtig is, ook al zijn haar borsten nu verborgen ze zijn nog steeds te zien. Edgar ziet mijn blik maar zegt niks.
Lisa en Edgar stralen van geluk nu ze de trotse ouders zijn van dit meisje. Susan en ik zijn ook trots nu we opa en oma zijn.

Regelmatig gaan we op bezoek bij Edgar en Lisa. Als we van zo’n bezoekje thuis komen staat Esther ons op te wachten. We nodigen Esther uit om bij ons binnen te komen. Als we binnen zijn krijgt Susan een appje. Susan en Esther hebben allebei sexy jurkjes aan. Niet veel later krijg ik ook een appje van Rudy. Hij vraagt of ik wil filmen wat er gaat gebeuren. Ik ben bezig met de koffie voor Susan en Esther, terwijl hun op de bank zijn gaan zitten. Ik snap niet zo goed waarom ik twee pratende vrouwen moet filmen. Dat wordt me als snel duidelijk. Als ik de koffie neerzet zie ik dat Esther haar hand op de dij van Susan heeft gelegd en langzaam opschuift. Susan laat dit gewoon toe. Ook zijn ze nu dichterbij elkaar gaan zitten. Ik hoor Esther fluisteren ik heb zin in je en ze kust Susan voorzichtig. De bescheiden kussen gaan snel over in een heftige langdurige tongzoen waarbij hun grote borsten elkaar raken en tegen elkaar wrijven. Het jurkje van Susan is inmiddels helemaal opgestroopt en ik kan zien dat Esther met haar vingers de schaamlippen van Susan zachtjes beroerd. Susan fluistert naar Esther, “Ik ben nog nooit intiem geweest met een vrouw.” Esther zegt dat Susan gewoon haar instinct moet volgen en dat donkere mannen het heerlijk vinden dat vrouwen het met elkaar doen.

Susan reageert hierop met haar benen wijder te spreiden. Esther voelt de clitpiercing en vindt Susan ondeugend wat gegiechel oplevert van Esther en Susan. Susan wordt wat vrijer en trekt de bovenkant van het jurkje van Esther omlaag waardoor Esthers lekkere grote tieten zichtbaar worden. Ook Esther wil de borsten van Susan zien, “Mmm dat dacht ik al, je hebt tepel piercings, wat ben je toch een blanke slet.” Susan streelt over de tattoo, een schoppen Q van Esther en antwoordt, “Jij laat je alleen door zwarte mannen neuken. Jij bent gewoon een blank teefje.” Esther reageert met dat Susan dat binnenkort ook zal doen en dat ze hard op weg is. Het maakt Susan alleen maar geiler want ze wrijft met heel haar lichaam tegen dat van Esther. Esther vraagt aan Susan of zij speeltjes heeft. Tot mijn verbazing zegt Susan ja. Esther zegt dat ik ze moet gaan halen, Susan voegt toe waar ze liggen, in de la van het nachtkastje. Als ik die open doe, valt mijn mond open van verbazing, de lade ligt vol met speeltjes van anaalpluggen, vibrators , tepelzuigers, clitorisstimulators, grote zwarte dildo’s en ook een Lovense Lush. Ik zocht op mijn telefoon wat dit is. De Lovense Lush is een vibrerend eitje dat je in de vagina kan dragen. Het eitje heeft ook een staartje, met daarop één knopje. Met dat knopje kan je door de standjes maar je kan het eitje ook bedienen met de Lovense app. Nu ik dit weet pak ik zoveel ik kan en ga terug naar beneden.

Susan en Esther hebben niet stilgezeten, ze zijn allebei naakt met alleen hun jarretelgordels en kousen nog aan en hun schoenen met hoge hakken. Het windt me mateloos op. Ik ga weer door met filmen voor Rudy. Toen ik weer beneden aankom is Esther het klitje van Susan aan het likken en heeft een paar vingers in Susans kut. Esther ziet de hoeveelheid speeltjes en schudt haar hoofd. “Oh Susan wat ben jij een heel ondeugend meisje.” Ze kijkt naar mij als ze de Lovense Lush ziet en vraagt, “Heb jij de app?” Ik knik ontkennend en Susan fluistert , “Rudy heeft hem wat hij ermee gaat doen krijg ik binnenkort te horen.“ Esther knikt en pakt een ander speeltje, een anaalplug en likt deze en duwt de forse buttplug in Susan haar kont, die luid kreunt. Esther vraagt aan Susan wat ze nu fantaseert. Susan vertelt dat ze droomt dat een grote zwarte pik in haar kont zit. Ik grinnik en besef dat ik dit heb kunnen weten. Esther duwt een vibrator op lage stand in de kut van Susan. Nu kreunt Susan harder. Esther zegt dat Susan ook een donkere lul in haar kut wil. Heel overtuigend klinkt het ja. Esther giechelt en zegt dat ze vermoed dat Susan het met meerdere mannen wil doen. Susan antwoordt dat ze dat graag wil maar alleen als Rudy het goed vindt. Dan vraagt Esther of ze Susan mag neuken.

Weer een kreun van Susan die volmondig ja zegt. Ik ben benieuwd wat Esther bedoeld met Susan neuken. Esther draait zich meer naar mij en gaat bovenop Susan zitten en plaats haar kut op die van Susan. Voor het eerst zie ik nu haar kale spleet en zie daar de handtekening van mijn schoonzoon. Op haar venusheuvel staat, “Slet van Edgar.” Ik hoor Esther zeggen, “Mmm, Edgar heeft gelijk, zo dochter, zo moeder. Jij bent net zo geil en hongerig naar seks als je dochter, een echte blanke slet. Rudy zal nu tevreden zijn.” Esther begint haar kut te wrijven over het poesje van mijn vrouw. Ik hou het niet meer en spuit in mijn broek van het geile gezicht wat zich voor mij afspeelt en wat ik film voor Rudy. Na een tijd komen Susan en Esther samen klaar.

Esther ziet nadat ze is bijgekomen, de natte plek in mijn broek. Zij adviseert Susan om mij wat korter te houden. Ik word nu wat nerveus want ik weet niet precies wat ze daarmee bedoeld. Esther sommeert mij mijn broek naar beneden te trekken. En richt zich tot Susan. “Hij heeft net zo’n klein piemeltje als Niels en kan een hete vrouw als jij niet bevredigen. Ik zou het wel weten Susan maar dat is aan jou en je nutteloze man.” Ik schrik als Susan instemmend knikt maar niks zegt, nog niet maar ik vrees de komende dagen. Vooral als Susan op me toe loopt en mij keihard in mijn ballen knijpt, ik gil het uit van pijn terwijl Susan me toesist, “Als jij je niet kunt beheersen dan weet je wat je te wachten staat.” Ik knik en kleur rood maar voel me ook zo onderdanig aan haar nu Susan zich steeds meer dominanter gaat gedragen naar mij. Ik kijk met bewondering naar haar wat me een knuffel oplevert van Susan.

Een paar dagen later als ik de auto net heb geparkeerd bij mij in de straat komt de buurvrouw van een paar straten verder .aanlopen, die het tafereel heeft gezien met Susan en Rudy in ons halletje. Ze vraagt of ik even tijd heb. Ze vertelt dat hun huis ook wel een opknapbeurt kan gebruiken en dat ze heeft gezien dat wij zo te zien een hele goede klusjesman hebben. Ik geef haar het telefoonnummer van Rudy. Laura zoals de buurvrouw heet begint te glunderen als ze het telefoonnummer heeft. Ik ben verrast en denk het mijne ervan en vermoed dat ik Laura nog wel een keer tegen zal komen. Ik bekijk haar nog eens goed. Ze heeft mooie ronde borsten niet te groot en niet te klein. Ze is niet echt slank maar zeker niet te dik en ze heeft een heerlijke volle kont wat goed valt bij zwarte mannen. Ze is nog jong wat ouder dan mijn dochter ik schat haar begin dertig.

Na het bezoek van Esther aan Susan heb ik een sterke behoefte om Niels te spreken. Vooral om wat Susan gezegd heeft. We maken een afspraak in een kroeg in de stad. Als we allebei ons drankje hebben, begin ik uit een te zetten wat me is overkomen. Niels luistert aandachtig. Vooral als ik uit een zet hoe ik me hierbij voel en mijn gevoelens voor Susan. Ook de tweestrijd in mij. Dat we eerst een volledig gelijkwaardig huwelijk maar dat we langzaam uit elkaar groeiden. Maar ook mijn gevoelens als Susan zich dominanter opstelt en de seksuele spanning die ik ervaar als Susan seks heeft met een donkere man. Dat ik dan me zo onderdanig voel dat ik echt alles zal doen wat Susan me opdraagt maar dat ik vermoed dat Susan nog niet zo ver is. Niels legt me uit dat het voor Susan moeilijk is om mij te vernederen. Maar dat ik dit moet aangeven bij Susan. Niels biedt aan om het met Esther erover te hebben zodat die Susan wat adviezen kan geven. Niels voegt toe dat het hoopvol voor ons huwelijk is. Omdat ik aangeef dat ik er alles voorover heb om ons huwelijk te redden.
Niels glimlacht. “Ja, onze vrouwen zijn echte kolenbranders”. Ik kijk hem vreemd aan en vraag wat dat nou weer is. Niels licht toe, “Een blanke vrouw die seksuele interesse heeft in specifiek zwarte mannen.” Ik lach een beetje als een boer met kiespijn, ik moet nog wat wennen aan mijn nieuwe situatie. Ik hoop net zo ervaren als Niels te worden die er heel gelukkig mee is.

Toch brandt er nog een paar vragen op mijn lippen. De eerste is over zijn peniskooi. Ik vraag me af of hij die altijd draagt. Niels schudt nee en deelt mee dat hij een kleinerend appje krijgt van Esther om hem te dragen, daardoor wordt hij al opgewonden want hij weet dat hij dan Esther weer zal zien neuken met een zwarte man. Ik knik dat ik dat begrijp en durf dan te vragen of ik de peniskooi mag zien. Niels kijkt om zich heen of niemand kijkt of let op ons en geeft me dan zijn peniskooi in mijn handen. Ik kijk er aandachtig naar en merk dat de peniskooi me prikkelt.
Ik geef hem terug maar ik vermoed dat als Susan me opdraagt er één te dragen ik ermee in zal stemmen.
Dan heb ik nog een vraag voor Niels wat de tattoo betekent op de schaamheuvel van Esther omdat ze deze op de video nog niet had. Niels gezicht betrekt wat. Maar begint te vertellen, “Zoals jij misschien gemerkt hebt is Esther biseksueel. Esther wilt graag trio’s met een vrouw erbij. Zo kwam je dochter met Edgar bij ons. Ik moet zeggen je dochter is een extreem hete donder en houdt van harde ruwe seks als ze niet zwanger is. Ze houdt ervan dat ze billenkoek krijgt maar zo dat haar billen flink rood worden, haren trekken, op haar tieten geslagen wordt, een hand om haar keel dat ze gecontroleerd wordt en zich over kan geven. Toen Esther dat zag wilde ze dat ook. Edgar had alleen de voorwaarde dat ze zijn slet werd en zijn opdrachten zou uitvoeren. Ik vermoed dan ook dat Rudy met Edgar gepraat heeft en dat Esther de opdracht kreeg om jouw vrouw te verleiden. Als biseksueel deed ze dat maar al te graag. Ik moet zeggen dat die sessie met Esther en Lisa heel erg opwindend was. Als ik mijn vermoedens mag uitspreken denk ik dat je over niet al te lange tijd je dochter en je vrouw zal zien neuken met Edgar, misschien met Rudy erbij maar misschien ook niet. Edgar heeft een grote perverse fantasie maar hij gaat niet over hun grenzen heen. Ik denk dat Edgar daarom zo geliefd is in, hoe zal ik het zeggen onze community.”
Ik moet even slikken na Niels relaas, mijn lieftallige meisje is uitgegroeid tot een op seks beluste vrouw en is een echte blanke slet geworden voor zwarte mannen en neemt andere vrouwen mee op haar reis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Riddler

Ik ben een wat oudere man die het leuk vindt om te schrijven. Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier beleefd aan het lezen als ik aan het schrijven.

Dit verhaal is 15089 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De redding van ons huwelijk 4”

  1. Heerlijk! Ik verlang al naar een vervolg, met Laura nog een blanke vruchtbare vrouw die nu door Susan wegwijs wordt gemaakt in de wereld van cuckolding en die ook graag zwanger wil raken van een BBC, als ultieme vernedering van haar Sissy echtgenoot.

Plaats een reactie