BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dr. Wartsen (2)

Dokter Wartsen gaat verder met haar geile onderzoekDe privé-praktijk van dr. Wartsen bevindt zich op het gelijkvloers van een doodgewoon rijtjeshuis. Alleen een discreet bordje verraadt dat hier een dokterspraktijk is. Ik parkeer in de straat en druk op de bel. De deur klikt open en ik stap binnen in een kleine hal. Aan de linkerkant hangt een bordje aan de deur: “Praktijk.” De andere deuren lezen: “WC” en “Privé.”

Ik moet maar een paar minuten wachten. Dan komt er een patiënt uit de praktijk. De deur blijft op een kier staan en een stem roept kordaat: ‘Meneer Van Hoof?’ Ik sta op en ga naar binnen.

‘Ah, de laatste patiënt van de dag. Gaat u zitten, meneer Van Hoof.’

Ik doe wat ze zegt en wacht geduldig terwijl ze op haar computer tokkelt. Ik weet mezelf geen houding geven. De vernederende manier waarop ze me vorige keer moest helpen klaarkomen, staat in mijn geheugen gegrift. Ik hoop dat ze geen degout van me heeft, nu.

Eindelijk is het zeven uur. Twee weken lang heb ik me amper op mijn werk kunnen concentreren. Maar dan gaat de bel en is het helemaal om zeep. De zenuwen gieren plots door mijn lijf en ik voel gewoon hoe ik nat word. Mijn laatste patiënt gaat buiten en dan is het tijd voor vermaak. Maar dat weet Christian Van Hoof natuurlijk niet.

Ik roep hem binnen en merk tot mijn verassing dat hij nog knapper is dan in mijn herinnering. Ik blader door zijn gegevens. De resultaten van de bloed- en urinetesten die ik na vorig consult nog heb laten uitvoeren, zijn binnen. Ik merk tevreden dat ik me nergens zorgen om hoef te maken. Condooms zullen niet nodig zijn.

‘Zo, meneer Van Hoof, hoe is het met u?’

Hij geeft kort antwoord dat alles nog steeds uitstekend met hem gaat.

‘Bent u vlot hersteld van vorig consult?’

Hij wordt knalrood. ‘Ik had nog een paar dagen pijn bij het plassen, maar dat is voorbij,’ zegt hij.

‘Gelukkig’ zeg ik kortaf. ‘Heeft u intussen kunnen oefenen met de rectale dilators?’

‘Euhm… eerlijk gezegd is dat er niet echt van gekomen,’ zegt hij verlegen.

‘Oei! Waarom niet?’

‘Nou, ik heb er eigenlijk geen last van,’ zegt hij verontschuldigend.

‘Meneer Van Hoof, ik heb u die opdracht met een reden gegeven.’ Hij kijkt bedeesd. ‘De rectale touchering vorige keer voelde in eerste instantie OK, maar vervolgens had u toch behoorlijk moeite om een orgasme te bereiken. U moest zelfs medisch begeleid worden. Vandaag staat het vervolgonderzoek gepland en u had uzelf een plezier gedaan om alvast te leren ontspannen.’

Excuseer! Moeite met klaarkomen? Ik wil haar erop wijzen dat ze enkele minuten daarvoor nog een dikke slang van een halve meter door mijn lul had geduwd, maar ik slik mijn woorden in. Ze is tenslotte de specialist. Ze zal vast beter weten of je na zoiets vlot moet kunnen klaarkomen.

‘Het spijt me,’ zeg ik.

‘Goed. Gedane zaken nemen geen keer,’ zegt ze semi-nijdig. ‘U mag zich weer uitkleden.’

Ik doe maar vlug wat ze zegt. ‘Helemaal?’

Ze klakt met haar tong. ‘Natuurlijk.’

Ik trek mijn boxer uit en ben blij dat ik me uit voorzorg geschoren heb. Dr. Wartsen staat op en schikt haar doktersjas over haar ronde borsten. Ze draagt een losse broek en hoge hakken. Ze opent de lade onder haar behandelingstafel en haalt er voetsteunen uit die ze behendig vast maakt. ‘Gaat u zitten, meneer Van Hoof.’

Hij klimt voorzichtig op de tafel en ik kan het niet nalaten om even naar zijn ontzettend lekker kontje te kijken. Hij gaat onderuitgezakt zitten en ik neem plaats tussen zijn benen. Ik grijp zijn billen en trek hem verder onderuit. ‘Zo, met je billen net over de rand, meneer Van Hoof.’ Hij wordt weer rood. Heerlijk.

Ik loop naar de kast en geniet van het gevoel, want vandaag heb ik mezelf wel op zijn komst voorbereid… Ik neem latex handschoenen en een tube glijmiddel en loop weer naar hem terug.

‘Bent u er klaar voor meneer van Hoof?’ Ik ga beginnen met de touchering opnieuw te doen. Misschien heb ik vorige keer iets gemist.’ Ik spuit glijmiddel op mijn vingers, smeer zijn bilnaad in een duw twee vingers in zijn sterretje. Onmiddellijk verkrampt hij en schiet achteruit op de behandeltafel.

‘Sorry,’ stamelt hij.

Ik zucht diep. ‘Meneer Van Hoof, u had zich echt beter voorbereid.’

‘Sorry,’ zegt hij nog een keer als hij snel terug op zijn plek komt liggen. Ik geniet van die onderdanigheid: zo snel terug komen. Ik duw beide vingers weer in zijn aars. Hij gromt diep en ik zie hem de pijn verbijten, maar hij gaat niet meer lopen; net niet.

Ik trek mijn vingers terug. ‘Helpt het als ik u fixeer?’ Ik laat het zo nonchalant mogelijk klinken. ‘Dat is misschien makkelijker voor ons allebei.’

Hij knikt. Yes!

Ik trek de volgende lade open en doe alsof het doodnormaal is dat daar lederen riemen in liggen. Ik maak zijn enkels vast en ook rond zijn bovenbenen maak ik een riem vast. ‘Polsen!’ Hij houdt ze omhoog en ik boei ze. Vervolgens trek ik zijn armen boven zijn hoofd en maak ze daar vast.

Ik neem even afstand en kijk naar hem; volkomen naakt en weerloos. Let the fun begin!

Ik doe nieuwe handschoenen aan, neem weer glijmiddel en breng een eerste vinger bij hem binnen. Langzaam begin ik hem daarmee te neuken tot een tweede vinger er langzaam bij kan. Ik duw ze allebei naar binnen en kietel zijn prostaat.

‘U heeft geluk dat u de laatste patiënt bent, mijnheer Van Hoof. Anders had ik niet zoveel tijd voor u kunnen uittrekken.’

‘Sorry,’ murmelt hij. ‘Dank u dokter.’ Die worden raken een gevoelige snaar in mijn kut. Fuck wat geil. Ik begin zijn prostaat langzaam te stimuleren. Zijn ogen draaien naar het plafond en hij zucht en kreunt dat het een lieve lust is. Ik moet me beheersen om zijn lul niet in mijn mond te nemen. Ooh, wat wil ik hem graag voelen spuiten.

Ik let goed op dat ik hem nog niet laat klaarkomen. Als ik mijn vingers terugtrek, slaakt hij een opgeluchte zucht, maar dat duurt niet lang. ‘Oooooh,’ kreunt hij als ik een kleine dildo in zijn aars duw.

‘Gaat het nog, mijnheer Van Hoof?’

Hij puft eerst twee keer en kreunt dan: ‘ja dokter.’

‘Goed, want we gaan stilaan aan het onderzoek beginnen,’ zeg ik. Hij spert zijn ogen open en kijkt me verschrikt aan. Fuck, wat heb ik hier al lang van gedroomd. Ik toon hem de kleine blaasbalg de met een dunne slang aan de dildo vast zit. ‘Ik ga u moeten vragen om te ontspannen,’ zeg ik. ‘Lukt dat?’

Hij knikt en ik knijp zodat de dildo een beetje dikker wordt. ‘Oooooh,’ kreunt hij terwijl hij aan zijn boeien trekt.

‘Ok,’ zeg ik, ‘knikt u maar als u zover bent.’ Hij puft en kreunt en knikt dan. Ik knijp opnieuw.

‘Aaaaargh..’ Wachten tot het kreunen ophoudt, knikje, knijpen.

‘Oooh, dokter, dit doet pijn,’ kermt hij

‘Ok, we gaan dit even zo laten zodat u kan wennen,’ zeg ik.

Ik loop weer naar de kast en vul een spuit met glijmiddel. Ik zie hem zenuwachtig kijken.

‘Bent u er klaar voor?’ Ik zie dat hij wanhopig “nee” wil schudden, maar hij geeft een kort knikje. Ik knijp nog eens in de blaasbalg en ik zie zijn gezicht vertrekken in een grimas.

‘Is er een mogelijkheid dat u uzelf stijf kan maken momenteel?’

Hij schudt nu beslist het hoofd. ‘Nee. Sorry dokter.’

Het is zo moeilijk om serieus te blijven in plaats van te grijnzen van oor tot oor. Oooooh, wat heerlijk is dit. Ik neem zijn slappe lul vast en trek er een paar keer aan om vast te stellen dat dit inderdaad niets gaat worden. Ik zucht gespeeld en huichel: ‘wat je voor een patiënt al niet doet,’ voor ik me voorover buig en zijn lul in mijn mond neem.

Ik draai met mijn tong rond zijn eikel, zuig zachtjes en begin pijpende bewegingen te maken. Ik kijk in zijn ogen en die stralen pure ongeloof uit!

Ik pijp hem en ik voel hoe hij zich langzaam overgeeft. De kreuntjes die eerst nog pijnlijk klonken, worden er van waardering en uiteindelijk zelfs van genot. Langzaam wordt hij stijf en dan verras ik hem door zijn lul weer met gel te injecteren. ‘Ooooooh, godver…!’ vloekt hij als hij aan zijn riemen rukt. Ik trek de spuit uit zijn plasgaatje en knijp hard in zijn eikel zodat de gel zijn werk kan doen.

‘Het heeft geen zin om vandaag de cystoscoop boven te halen,’ vertel ik hem terwijl ik een zachte, siliconen dilator uit de schuif neem. ‘Dit volstaat om uw probleem verder te onderzoeken.’ Ik laat het speeltje langzaam in zijn stijve paal verdwijnen terwijl ik die zachtjes blijf aftrekken. Hij kreunt de hele tijd en puft als het puntje zijn prostaat bereikt. Daar laat ik hem zitten.

‘Gaat het nog meneer Van Hoof?’

‘Ja, dokter,’ kreunt hij. Wat heerlijk slaafs is hij toch.’

‘Goed dan. Ik ga een kleine vibrator bij u inbrengen’ Ik laat de opblaasbare dildo leeglopen en toon hem de vibrerende buttplug. Die is met 4 cm doorsnee zeker niet klein, maar Christian protesteert niet.

Ik smeer hem in en druk hem naar binnen. Zijn gezicht vertrekt, maar de plug floept vlot naar binnen. Ik neem een chronometer uit mijn zak. ‘U zou hiermee probleemloos moeten kunnen klaarkomen,’ zeg ik, terwijl ik de vibrator gelijk vol aan zet.

‘Aaaaaaargh!’ gilt hij.

Ik druk de stopwatch in en geniet van zijn gespartel in de boeien.

’30 seconden,’ zeg ik.

‘1 minuut,’ het effect begint al zichtbaar af te nemen. De dilator floept uit zijn penis en valt op de grond. Nog eventjes…

Ik zet de buttplug weer uit en hij slaakt een lange, deugddoende kreun.

‘Vreemd,’ zeg ik alsof ik niet net een verdoving ingespoten heb. Dan gaan we iets anders proberen.

Dokter Wartsen loopt naar haar bureau en haalt er iets uit. Wat is dat? Het lijkt op een lange, zwarte worst met leren riempjes aan. Ze houdt het voor zich en stapt met één been door een lus. Pas als ze ook door een tweede lus is gestapt en het geheel optrekt, valt mijn frank. Een strap-on!

Ik wil protesteren, maar voor ik iets kan uitbrengen, trekt ze de vibrator uit mijn kont en duwt de voorbinddildo erin.

Ze komt dichterbij en ik voel mijn hele kont gevuld worden. Ze zegt niets, neemt enkel mijn lul vast en begint me met langzame halen diep te neuken. Jezus het is pijnlijk en heerlijk geil tegelijk. ‘Moet u al klaarkomen, meneer Van Hoof,’ vraagt ze?

Ik zou moeten, maar vreemd genoeg knik ik van niet. Ze begint me harder te neuken. Ze neemt mijn lul vast en begint me al neukend af te trekken.

Langzaamaan begin ik te genieten van de beweging in mijn aars en het zicht van de geile dokter die me al neukend aftrekt. Alleen kom ik maar niet klaar. Waarom niet?

Ze begint me nog harder af te trekken en eindelijk voel ik in de verte een orgasme opkomen.

En dan stopt ze!

‘Meneer Van Hoof, u laat een dokter nogal werken,’ zeg ik verwijtend terwijl ik geniet van de teleurstelling op zijn gezicht.

Ik haal mijn lul uit zijn kont en maak het harnas weer los. Ik veeg het haar uit mijn ogen en kijk even naar de jonge god voor me. ‘Ik weet niet wat ik verder nog kan proberen.’ Ik maak eerst zijn benen en enkels los en tenslotte zijn polsen. Hij gaat rechtop zitten en kijkt enigszins beschaamd.

‘Met een partner komt u wel klaar?’ vraag ik geveinsd argeloos.

‘Ja dokter,’ stamelt hij.

‘Beschrijft u dat eens? Hoe komt u klaar met uw partner?’

‘Gewoon,’ zegt hij, ‘als we seks hebben. Of als ze me pijpt.’

‘Ik ga je niet nog eens pijpen,’ kaats ik terug. ‘Maar ja, u moet nu eenmaal klaarkomen.’ Met gespeelde tegenzin maak ik mijn riem los en trek ik mijn broek naar beneden. De ruime broek valt op de vloer en ik stap eruit.

Ik kan mijn ogen niet geloven.

‘Op je knieën,’ zegt ze terwijl ze me aan mijn schouders naar beneden duwt. Ik doe wat ze zegt en terwijl ze een been omhoog heft, trekt ze mijn mond tegen haar blote kut. ‘Als u me zo hard laat werken meneer Van Hoof, doet u ook maar eens wat terug. Likken!’

Fuck it. Dit maak je maar één keer mee. Ik open mijn mond en proef haar warme geil. Jeetje, wat is ze nat. Ze trekt mijn hoofd strak tegen zich aan en ik lik zacht aan haar klit. Ik plaag haar terug, en laat haar niet komen. Gefrustreerd trekt ze me dichter, maar ik blijf zacht liggen. Ik grijp haar billen om mijn evenwicht te bewaren en voel… Dat geile mens heeft zelf een buttplug in. Plagend trek ik eraan. Onmiddelijk duwt ze me van zich af en trekt me aan mijn haar omhoog. ‘Afblijven!’

Ze gaat op haar bureau zitten en opent haar benen. ‘Kom hier en neuk me, slet.’

Zonder aarzelen kom ik dichterbij en druk mijn paal in haar natte poes. ‘Ooooh shit,’ hijgt ze. ‘Neuk me klaar.’

Ik neem haar heupen vast en begin haar wild te neuken. Ze slaat haar armen en benen om me heen en bijt in mijn schouder terwijl ze in snel tempo haar hoogtepunt nadert. Ik voel haar buttplug tegen mijn lul terwijl ik op haar in beuk.

‘Ik ga komen,’ piept ze. Ik ben er al. Een onwaarschijnlijk intens orgasme trekt door mijn lijf terwijl ik schokkend in haar kutje klaar kom. ‘Oooooooh,’ kreunt ze diep terwijl haar sidderende lichaam rond mijn spuitende lul samentrekt.

We staan hijgend tegen elkaar bij te komen. Hij zit nog in me en ik geniet ervan om zo gevuld te zijn. Ik kijk hem aan en druk mijn lippen op de zijne. We kussen lang en sensueel. ‘Je bent goed,’ lach ik en hij lacht verlegen terug.

‘Jij ook.’

We grijnzen naar elkaar en dan laat ik hem los. Ik trek mijn broek weer op en kijk toe hoe hij zichzelf weer aankleedt. Wat jammer om al dat lekkers weer ondergestopt te zien worden.

Ik kus hem nog één keer en laat hem uit terwijl zijn zaad langzaam langs mijn been naar beneden druipt. ‘Dag meneer Van Hoof.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 10224 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dr. Wartsen (2)”

Plaats een reactie