BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente Deel 4

Geschreven door Hajo.

Zo vertrok Werner met een hoop wetenschap meer over Jill.
Hij stond er versteld van hoe Sandra zoveel wist over Jill maar van de andere kant veel mensenkennis had opgedaan met de jaren dat zij al een slavin had.
Thuis aangekomen ging hij naar bed wand het was al laat geworden.
De volgende morgen kwam Jill samen met Werner aan ze ging meteen aan het werk en was inmiddels al behoorlijk gewend dat ze die liefdes kogels moet dragen alleen met bepaalde werkzaamheden merkte ze dat ze aanwezig waren.
Werner had van Sandra mee gekregen dat het wel 8 dagen kon blijven zitten en daarna haar kut goed uitspoelen en dan konden gelijk de volgende er in.
Jill zag in de computer dat er tijd voor haar was gereserveerd en toen de laatste patiënt weg was ging ze naar de dokter ze had die morgen het strakste rokje aangedaan en daardoor kon ze de kogels nog een beter voelen.
Werner vroeg hoe het met haar ging en hoelang ze de kogels nu in haar kutje droeg.
Jill antwoorde met goed en 8 dagen dokter.
Goed zei hij aan de hand van jou gedrag en geilheid wil ik de kogels verwijderen en onderzoek in je kut doen.
Zoals U wenst dokter zei Jill.
Goed dan kleed je maar uit en ga op de gynaecologestoel liggen.
Jill deed wat er aan haar gevraagd werd en zo kwam even later dokter bij haar deed onderzoekshandschoenen aan en zonder aankondiging ging hij met twee vingers in haar kut sommeerde Jill om te persen en niet veel later lagen de kogels in zijn hand.
Jill zei niets en liet het over zich heen komen maar genoot zichtbaar wat dokter niet ontging.
Hij nam een speculum en toen Jill het zag maakte haar hart een paar overslagen zo groot het was.
Maar voelde ook met welk gemak het in haar kutje verdween en hellemaal open gedraaid werd en wist wat dokter nu zag omdat ze zelf ook regelmatig dat speculum gebruikte om uitstrijkjes te maken.
Werner pakte nu een standaard en hing daar twee zakken met vloeistof aan en trok de opvangbak onder de gynaecologestoel vandaan pakte de slang met een kraantje hield het in het speculum gericht en zette het open en meteen gaf Jill een gil dat is koud dokter en keek hem met grootte ogen aan.
Doet het pijn Jill vroeg hij.
Nee dokter.
Dan wen er maar aan wand ik spoel je kut uit met deze twee zakken en dan komen er nog twee.
Jill geruste al snel in haar lot en genoot al vlug van de vernedering die ze moest ondergaan.
Dokter spoot haar hele kut schoon waarbij hij veel rechtstreeks op haar baarmoedermond spoot waardoor Jill moeite had om stil te blijven liggen en haar benen in de beugels te houden.
Eindelijk klaar zag Jill dokter aankomen met het doosje waar de kogels uit kwamen en hij pakte er twee kogels uit maar deze waren een maat groter.
Jill kende ze wel van de bezoeken die ze aan de websites voor seks speeltjes had gebracht en wist ook dat er nog een stel in lagen die nog groter waren.
Nog voor Jill uitgedacht was over de kogels voelde ze hoe dokter het speculum vastpakte en Jill voelde hoe het uit haar kut werd getrokken richtte zich op en zag dat dokter niet de moeite nam om het dicht te draaien en al snel werd het Jill duidelijk dat hij dat ook niet van plan was hetgeen voor Jill een teken was dat ze moest persen maar dokter zei al snel even wachten ontspannen en dan weer persen.
Langzaam maar zeker kwam het speculum naar buiten en toen Jill de grootte zag stond ze er zelf versteld van dat het niet meer pijn had gedaan.
Zo Jill zei Werner dat ging goed en nam de kogels en duwde ze een voor een in Jill haar kutje.
Eenmaal op zijn plaats mocht Jill zich aan kleden en toen ze weer bij dokter voor zijn bureau zat hoorde ze dat hij tevreden was over de eerste zet kogels en dat ze wel zou horen wanneer dit stel kogels er lang genoeg in zaten.
Hij gaf Jill een hand en zei tot morgen Jill.
Onderweg voelde Jill de nieuwe kogels goed en thuis voelde ze dat haar kutje nat was.
Die avond ging Jill een rondje lopen bij haar in de buurt en genoot van het nieuwe stel kogels dat haar kutje verwende.
Ook dokter zag dat ze geil was en nog geiler dan daarvoor.
Naarmate de dagen voorbij gingen wende Jill weer aan de kogels en genoot tijdens haar werk van wat dokter met haar deed.
Maar ze had geen idee waar het zou eindigen.

Een week later zag Jill dat ze weer bij dokter moest komen en herhaalde wat er een week van te voren was gebeurd.
Maar nu werd Jill verder onderzocht hart longen keel ogen moest twee keer tien kniebuigingen doen met haar knieën gesloten en open.
Dit met de oude kogels en ook nog een keer met de nieuwe kogels.
Met het naar huis fietsen merkte ze dat het nu wel veel heftiger was dat de twee keer ervoor en besefte dat het nu wel zwaarder zou worden.
Om er aan te wennen ging ze nu elke avond wandelen en kwam meerdere malen tot en orgasme wat ze heel moeilijk op straat kon verbergen maar stond dan even stil om ergens naar te kijken met haar dijen stijf tegen elkaar drukkend.
Drie dagen later ging Jill weer met dokter me om verslag te doen van het overleg Werner haalde haar op maar reed nu een andere route met zeer slecht wegdek en Jill keek dokter aan glimlachte maar zei niets.
Na het overleg werd de zelfde route gereden en Jill zag dat dokter haar nu nog beter in de gaten hield en Jill voelde een orgasme opkomen wat Werner aan haar gezicht kon aflezen en Jill met gesloten ogen genoot van wat ging komen.
Maar plots werd Jill uit haar gedachten gehaald toen Werner riep waag het niet om klaar te komen Jill schrok draaide zich naar hem en zei bedeesd nee dokter als U wil dat ik niet klaar mag komen dan is dat zo.
Zo waren ze weer bij Jill haar huis en stapte ze uit tot morgen dokter en ging naar binnen.
De grootste kogels deden hun werk wat Werner ook verwachte en na een douch werd het Jill teveel en toen ze in bed lag perste ze een paar keer en kwamen de kogels uit haar kutje en legde ze in de badkamer.
Jill wilde gaan slapen om ze de volgende morgen weer in te doen toen ze haar telefoon hoorde en zag dat het dokter was.
Ze nam op met bent U wat vergeten Dokter.
Nee Jill je hebt de kogels uit je kut gehaald en eis nu van je dat ze direct terug worden geplaats.
Maar stotterde Jill hoe weet U dan dokter.
Dat doe er niet toe meteen terug in je geile kut doen.
Jill was wel een beetje overdondert maar liep naar de badkamer en bracht de kogels in en meteen hoorde ze de dokter zeggen goed gedaan en morgenvroeg een halfuur eerder in de praktijk.
Zoals U wenst dokter.

Werner hing op Jill nog in verbazing achterlatend hoe kon hij weten dat ze de kogels eruit had gehaald.
Jill nam een douch en kleedde zich in een bh die zo merkte ze te klein was geworden haar borsten puilden over de rand trok een bloesje aan en hold up nylons hoge hakken en haar strakste rokje met split aan de voorkant die zo hoog uitgesneden was dat de boord van haar nylons te zien was.
Zo ging ze op de fiets naar haar werk kwam nog een keer klaar onder weg en toen ze aan kwam zag Jill dat dokter al aanwezig was en liep door naar de spreekkamer.
Ze ging voor het bureau zitten maar zonder dat Werner op keek zei hij wie heeft jou gezegd dat je mocht gaan zitten.
Jill sprong overeind toen ze hoorde uitkleden en met je benen wijd en je handen in je nek nylons en schoenen aanhouden.
Overrompeld deed Jill wat van haar werd gevraagd en even later keek dokter haar aan en vroeg heb je vanmorgen al een orgasme gehad Jill.
Met het schaamrood op haar wangen moest ze bekennen dat het zo was.
Maar durfde ook te vragen hoe weet U dat dokter.
Dat ga ik je vertellen Jill er zitten warmte sensoren in de kogels en ik heb jou telefoon gekoppeld met de mijne en via de app kan ik dat zien.
Maar ik kan niet zien of je orgasmes hebt wel zie ik dat je vochtiger word.
Werner keek Jill opnieuw aan en zei ik heb gemerkt dat je erg onderdanig bent en dat ga ik verder uitwerken je meld mij op de app elke keer dat je een orgasme hebt is dat begrepen assistente Jill.
Ja dokter.
Mooi dan mag je weer aankleden maar in het vervolg zal ik je vragen om je te melden en dan is dat vanaf nu naakt zoals je nu voor mij staat.
Jawel dokter en Jill kleedde zich aan om n het werk te gaan.
Ze moest wel haar best doen om de gedachten bij haar werk te houden maar overdacht wel hoe het nu verder zou gaan en kon zich wel vinden in hoe Werner het aanpakte ze genoot lang van wat haar overkwam.
Tussen de middag lunchten ze altijd samen maar Jill vroeg zich af hoe het vanaf nu zou gaan.
Dat ondervond ze al snel net voor de pauze kreeg ze te horen dat ze haar lunch voortaan aan haar bureau moest nuttigen en toen ze haar boterham net op had kreeg ze een appje met alleen melden er op.
Jill kleedde zich uit en klopte op de deur het duurde even voor dokter binnen riep, ze stapte naar binnen en ging voor het bureau staan in de houding die dokter wenste.
Zo stond Jill zonder dat dokter iets zei of deed tot de pauze bijna om was hij Jill aankeek en zei je kut glinstert van het vocht dat betekend dat je geniet is dat zo Jill.
Ja dokter.
Mooi dan doen we deze oefening heel de week ga maar weer aan je werk.
En zie ik het goed dat je borsten groter zijn geworden.
Ja dokter maar mag ik vragen hoe dat komt.
Ja zeker Jill dat komt door de kogels als vrouwen daar heel erg geil van worden dan komt dat wel voor.
Dank u dokter maar worden ze nog groter.
Ik denk het niet en ik zag dat je bh te klein aan het worden was.
Goed dan stuur ik jou een adres en daar laat je er een aanmeten.
Dank U wel dokter en Jill draaide zich om en vertrok.
Ze kreeg meteen een melding dat ze voortaan achteruit zijn spreekkamer moest verlaten.
En het adres waar ze een nieuwe bh moest laten maken nog die zelfde avond.
Om 8 uur stapte Jill een atelier binnen ergens op een industrieterrein.
Een man van rond de 35 jaar groot en heel erg knap vond ze hem ook.
Hij nam haar mee naar achter en begon te vertellen dat hij een opdracht had ontvangen van haar werkgever dat hij niet alleen een bh aan moest meten maar meer dingen moest maken.

Jill keek hem een beetje verbaast aan maar werd tevens geil en vroeg wat moet U nog meer maken meneer.
Dat zie je wel als het klaar is maar kleed je nu maar uit dan kan ik de meting beginnen.
Een maal naakt moest Jill op een verhoging gaan staan wel met haar nylons en schoenen aan begon hij de omvang van haar borsten te meten zo ook er net onder haar middel en ook haar heupen en omvang van haar billen haar dijen enkels en polsen.
Jill dacht dat het wel klaar was maar toen moest ze ook haar benen spreiden en werden de maten tussen haar benen ook gemeten vanaf haar middel tussen haar been door en weer naar haar buik tot zelfs de maat tussen anus en vagina.
Nu mocht ze zich weer aankleden en kreeg Jill te horen dat ze het zaterdag middag op kon halen.
Best wel onzeker vertrok Jill bloed geil maar ook overdondert door wat ze daar binnen mee had gemaakt liep ze naar de bus om naar huis te gaan.
Onderweg bedacht ze zich dat de man ook net zo goed in haar kut had kunnen voelen en dan de kogels tegen had gekomen of zou hij dat wel hebben geweten.

Jill beruste er in dat er nog wel meer zou komen en als ze daar net zo geil van werd als tot op heden dan kon het nog heel lekker worden.
Vrijdag kreeg Jill te horen dat het nog een week zo zou gaan zonder dat dokter haar aan raakte.
Jill werd hier steeds geiler van wat dokter niet ontging.
De volgende dag ging Jill weer met de bus naar het atelier om de bestelling op te halen.
Nu werd er open gedaan door een blonde vrouw van rond de 30 jaar.
Zo Jill je komt je pakketje ophalen.
Ja mevrouw.
Kom maar mee en zo volgde Jill haar naar en andere kamer in kreeg te horen dat ze zicht uit moest kleden.
Jill begon zich uit te kleden terwijl de vrouw bleef kijken waar zich Jill toch wel een beetje ongemak bij voelde wat de vrouw niet ontging en zei ik heb genoeg naakte vrouwen gezien hoor terwijl Jill haar zeer strakke jurk liet zakken zag de vrouw dat ze geen slipje droeg en vroeg waarom dat was.
Ik mag van dokter geen slipje meer dragen daar word mijn kut te droog van zegt hij.
Ok dat verklaart een hoop ze draaide zich om en pakte tot verwondering van Jill een leren korset liep op Jill af en sloeg het om haar heen en maakte de haakjes aan de voorkant vast drukte het omhoog zodat de borsten stevig omhoog gepust werden en Jill zag dat het maar een grote kwart cup was waardoor haar borsten een groot deel bloot waren zelfs de tepels pasten er niet in.
De vrouw zei draai je om wat Jill deed en toen begon ze de veters strak te trekken waardoor haar borsten nog meer vooruit staken maar vond het ook wel erg geil wat te zien was aan de keiharde tepels.
De vrouw was klaar en het korset van soepel leer waarvan de cups van hart leer waren die de E cup borsten goed uit deden komen.
Toen Jill zich aangekleed had stond het haar prachtig en de vrouw zei dat zal de dokter zeer mooi vinden en Jill kreeg een doos overhandigt die ze niet open mocht maken maar de vrouw zei ga nog even zitten en doe je nylons uit.
Jill deed wat er gevraagd werd en de vrouw kwam even later terug met nylons die ze aan moest doen.
Jill zag toen ze een halverwege aan had dat het heel mooie glansnylons waren en toen ze deze aan had mocht ze naar huis waarbij de kogels door het korset nu nog beter hun werk deden.

De week vorderde en Jill melde elke keer dat ze een orgasme had dat was voor het korset drie keer per dag en er na vier tot vijf keer per dag.
De laatste dag dat Jill zo tussen de middag bij dokter moest komen en terug in haar kamer was stond in de agenda dat er voor haar een onderzoek was gereserveerd aan het eind van de dag.
De laatste patiënt was weg en Jill ging gekleed naar de spreekkamer wand ze hoefde zich niet te melden.
Dokter vroeg haar om te gaan zitten en zo zag hij weer zijn bloedmooie assistente met kastanje rood haar tot halverwege haar rug en aan de voorkant hing het over haar borsten zitten.
Zo Jill heb je genoten van de kogels.
Ja dokter.
Dat is mooi en ik heb gemerkt dat als jij je niet aan de regels hout en straf krijgt je hier ook van geniet.
Ik heb mij verder georiënteerd over jou en vind het tijd om je medisch te gaan onderzoeken wat vind je daar van.
Erg fijn dokter dat U wild weten of ik goed gezond ben.
Mooi ben je wel eens eerder onderzocht.
Nee dokter.
Dan kleed je maar eens uit waarop Jill opstond en zich van haar kleding ontdeed.
Dokter had zijn stethoscoop om zijn nek hangen toen hij op Jill aan kwam lopen en begon met het testen van de ogen en daarna de oren keek er langdurig met een lampje in en zette het lampje ook
naast haar neus om naar de voorhoofdholte te kijken daarna begon hij met het betasten van de hals en moest Jill haar tong uitsteken en meerdere malen a zeggen.
Dokter zag dat haar tepels keihard waren toen hij met de borsten begon te onderzoeken en sloeg geen stukje over om ook de tepels tussen duim en wijsvinger te nemen en begon er aan te trekken daarbij Jill haar gezichtsuitdrukking nauwlettend in de gaten te houden en stond er versteld van hoe hart hij er aan kon trekken tot Jill te kennen gaf dat ze het wel genoeg vond waarop dokter ze los liet wat ook best wel pijnlijk is.
Jill keek dokter nog steeds recht in zijn ogen en vroeg bent U tevreden dokter.
Ja zeker Jill boven verwachting.
Jill voelde haar geilheid die al erg hoog was nog verder oplopen haar kut was nu nog natter en zou als het erger werd langs haar dijen lopen.
Jill werd nu gewogen en gemeten wat ook werd genoteerd om gevolgd te worden door het beluisteren van haar hart en longen waar dokter ok ruim de tijd voor nam enterwijl hij naar de longen luisterde zijn vrije hand de borsten ondersteunde en ook nog de tepels tussen duim en wijsvinger te rollen wat ook weer best pijnlijk was.
Dokter liep naar de kast en haalde twee cupjes uit met een apparaat zetten het op een cupje en zetten daar het apparaat weer op en trok aan het handvat Jill zag dat haar tepels in het cupje werden getrokken en door het verder vacuüm te trekken tot het cupje vol zat wat best wel pijnlijk was en zo ook de andere.

Dokter ging nu met zijn hand naar beneden en zo tussen Jill haar benen die ze automatisch uit elkaar zette.
Dokter voelde over en later tussen de schaamlippen en met twee vingers een klein beetje in Jill haar kut.
Hij hield zijn vingers voor Jill haar ogen en vroeg wat is dat Jill.
Jill sloeg haar ogen naar beneden en antwoorde zacht dat is geilvocht dokter.
Dokter pakte haar kin en zei kijk mij recht in de ogen en nu wil ik duidelijk horen wat je net zei.
Jill zei nu luid en duidelijk dat is geilvocht dokter.
Mooi dat is goed om te horen vind je het lekker Jill.
Ja dokter.
Mooi dan ga je nu op de gynaecologenstoel liggen.
Jill stapte naar de stoel draaide zich om en ging zitten om vervolgens te gaan liggen waarbij de rug en hoofdsteun omhoog stonden en ze wist dat haar benen in de beugels moesten wat ze ook deed.
Nu kon dokter zien dat ze zeiknat was waaruit dokter kon opmaken dat ze het lekker vond.
Jill had de doos zien staan toen ze binnen kwam maar zag nu dat dokter Werner hem open maakte er wat in rommelde en met twee riemen naar Jill toe kwam en na de beugel steunen heel ver gespreid had de riemen om de dijen van Jill vast zette en behoorlijk strak zaten de riemen in het vlees van haar dijen waarbij Jill zag dat er ogen aan de riemen zaten.
Werner ging weer naar de doos en kwam terug met 8 klemmen met elastiek er aan hij pakte resoluut de schaamlippen vast zette er een klem op en haakte die vervolgens aan de riem zover dat haar kut open ging staan.
Toen ze er allemaal aan zaten ging dokter naar een knop bij de deur draaide die om en boven Jill zag ze dat en enorme spiegel tevoorschijn kwam en Jill zichzelf in volle glorie zag liggen.
Even schrok ze maar herstelde zich snel en zei wat mooi dokter.
Dank je wel Jill en kwam nu naar het hoofdeind van de gyneacologenstoel en liet deze plat zakken zodat Jill alleen maar in de spiegel kon zien wat dokter met haar deed en nog zou doen.

Einde deel 4

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7744 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Jill word doktersassistente Deel 4”

Plaats een reactie