BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 7

Peter en zijn zusje Lotte hebben een über-geil filmpje gemaakt, dat nu op allerlei sites staat.
Het is zaterdag vandaag en direct na het ontbijt gaat Nicky achter de vaste computer in de studio zitten, om te kijken hoe het er met onze ‘film business’ voorstaat. Even later is hij terug en staat helemaal te hyperen, of we snel even allemaal komen kijken…

Een grote hit

Nicky laat ons in een overzicht zien dat op één na alle providers het filmpje van ‘broer Peter neukt zusje Lotte’ hebben geplaatst en in een aantal landen is het nu een grote hit. Van New York wisten we het al, het is daar nu zelfs al ruim vijf duidend keer bekeken, maar ook in bv. Singapore, LA en Sydney gaat het supersnel. Nicky berekent in de gauwigheid dat we nu al zo’n tien tot twintigduizend dollar in de pocket hebben. Ik check de bank-app en zie dat de eerste bedragen inderdaad al zijn binnengekomen… Daar worden we allemaal echt stil van, niet te geloven, binnen achtenveertig uur, wat een impact dat zo’n simpel filmpje van twee neukende gastjes eigenlijk heeft! En dan zegt Tim: ‘YES! Helemaal terecht dat het n succes is, het is by far het meest sexy filmpje met het lekkerste koppel aller tijden.’ En dat breekt de spanning, iedereen joelt en klapt, en voor mij komt daarbij dat we helemaal uit de geldzorgen zijn!

Als Nicky daarna de e-mail opent blijken er al verzoeken van verschillende providers te zijn voor meer content, liefst vandaag nog. Whow, dit gaat hard zeg. Meteen komt m’n zusje tegen me aanhangen en fluistert: ‘onze kans broertje. Ik miste je al een beetje, kunnen we voor de camera meteen een beetje de schade inhalen.’ Ik grijns, heb er wel zin in en fluister terug: ‘Oké Marie, vanmiddag? Vraag ik Peter te filmen.’ Ze glimlacht liefjes terug, we gaan er voor!

Julia en Saar

Maar vanochtend na het ontbijt gaan Lotte en Marie eerst de meisjes die ze hadden gespot vragen bij ons te komen wonen en gaan Tim en Peter op pad om nieuwe jongens te zoeken. Als de meiden tegen lunchtijd terugkomen ben ik echt flabbergasted, ze hebben een één-eiige tweeling bij zich, hadden ze even niks van gezegd. Total look-alikes en ook nog duidelijk van die fraaie plattelandsmeisjes met bruine krulkoppies en bruine ogen. Niet zo lang en je kan aan hun kleding zien dat ze best wel een tikje chubby waren maar door het zwerven is dat er helemaal af, alles floddert rond hun lijven.

Het gebruikelijke ritueel eerst maar weer: ze zijn vies, ze stinken, eerst douchen en daarna eten, lunch-time! Als ze hun buikjes goed hebben gevuld is het tijd om kennis te maken, we zitten met zijn allen om de eettafel. Deze meisjes zijn totaal niet verlegen, vertellen ons alles wat we vragen en ook nog eens van alles ongevraagd. Ze heten Sarah en Rebecca, komen uit een gezin van zeven kids met vijf jongens boven hen. De boerderij van hun ouders staat heel afgelegen in een geïsoleerd en ook nog eens heel religieus Zeeuws dorpje en het testosteron van hun broers kon daar nergens naartoe, behalve dan naar deze twee meiden. Ze vonden hun broers eigenlijk echte lompe knurften, wilden er niks mee en moesten ze steeds meer van zich af zien te houden en toen ze er met hun pa over praatten gaf hij de jongens gelijk, tot stomme verbazing van de zusjes. Hij zei dat god het zo bedoeld had dat vrouwen er zijn voor de mannen en dat ze maar moesten gehoorzamen. Niet dus, de dag daarop zijn Sarah en Rebecca gevlucht, ze troffen net buiten het dorp een vrouw die ze kenden en hen een lift gaf, ze zette hen af bij het station van Middelburg en daar namen ze de trein naar Rotterdam.

De eerste tijd hadden ze het hier moeilijk, een grote en best wel ruige havenstad in plaats van een klein overzichtelijk dorp, het duurde toch wel enkele weken voor ze hun ‘draai’ hadden gevonden van overdag rondhangen en ‘snachts naar de opvang. ‘Tot we dus Lotte en Marie tegenkwamen die ons een thuis aanboden’ besluiten ze blij hun verhaal en wat volgt is een reeks high fives van de vier meiden. Hannah: ’volgens mij hebben jullie bijbelse namen, net als ik, klopt dat?’ Rebecca knikt en reageert: ‘klopt, onze ouders waren echt orthodox in hun geloof, onze broers heten ook allemaal Samuel en Joshua en zo, maar het liefst heb ik daar niks meer mee te maken, dus sinds we in Rotterdam zijn noem ik mezelf Julia, naar mijn tweede naam.’ ‘En ik heet nu Saar’ zegt Sarah. ‘Nou Saar en Julia, what’s in the name, welkom!’ reageer ik en geef hen een hug, waarna er met iedereen een gezellig knuffelrondje volgt.

We hebben afgesproken dat Peter hen onze tien regels vertelt en het is zo grappig hoe deze meisjes reageren op de regel dat we minsten één keer seks hebben met elkaar en liefst nog meer. ‘Waarom is dat?’ vraagt Julia. Ik vertel hen dat we gemerkt hebben dat het de onderlinge band heel snel stevig maakt, ook omdat we verder niet willen dat er echt relaties ontstaan. ‘Kijk meiden, we hebben allemaal een fijn lijf meegekregen bij onze geboorte en waarom zouden we daar niet van genieten? Het helpt ons om met elkaar in contact te komen. Dus, het is hier vrijheid-blijheid, maar wel altijd met respect, nee is altijd ook echt nee. Oké voor jullie om hiermee in zee te gaan?’ Ze knikken allebei enthousiast en het lijkt alsof ze meteen de kring rondkijken om te bepalen met wie ze dat willen beleven. Nou, volgens mij hebben we er weer een paar fijne aanwinstjes bij, iedereen is al volop aan het dollen met die twee geinige grieten.

De enige die niet in de feestvreugde deelt is Lara, zie ik. Ik ga naar haar toe, hug haar en vraag wat er is. Lara begint zachtjes te huilen en ik laat haar maar even betijen, houd haar stevig vast en aai haar wat over haar haren. Na een paar minuten drogen haar tranen wat op en vraag ik nog eens wat er is. Met een bibberstemmetje komt het eruit: ’ik zou graag ook een keer fijne seks hebben, maar ik ben er een beetje bang voor en het is ook net alsof je me ontwijkt.’ Ocharm. ‘Lara liefje, ik ontwijk je echt niet maar er zijn hier meer mensen waar ik af en toe ook mee wil optrekken. Én je was er echt nog niet aan toe meisje, we hebben enkele nachten naast elkaar gelegen maar je weet dat voor mij heel belangrijk is dat jíj bepaalt wanneer er iets gebeurt.’ Lara laat dit even bezinken en knikt dan. ‘Wil je vannacht dan naast me slapen?’ vraagt ze heel zachtjes. Ik geef haar een kusje en zeg dan: ‘ik weet iets beters. Zullen we op de kamer van Marie en mij gaan liggen? Als jij dan zover bent dat je verder wilt gaan hebben we ten minste wat privacy.’ Lara is helemaal blij, gaat op haar tenen staan en geeft me een dikke hug. Mmm, wordt gezellig denk ik.

Marie en ik gefilmd

Als het middag is gaan Peter, Marie en ik naar de studio, het NY-appartement, om ons filmpje op te nemen. Als we dat meteen daarna bewerken en uploaden kan het vanavond en vannacht al overal ter wereld bekeken worden. Whow, weird eigenlijk als je daarover nadenkt.

We gaan eerst overleggen hoe we het aanpakken en we hebben een ‘script’ bedacht dat ook wel wat met de werkelijke situatie overeenkomt. Doordat het drukker is geworden in huis en zeker ook omdat we nu allebei nieuwe neukmaatjes hebben, moeten Marie en ik eigenlijk weer eens even goed bijkletsen, dat wordt de aanleiding. Peter filmt alles en de afspraak is dat hij net als bij het vorige filmpje echt alles laat zien maar wel zo mooi mogelijk gefilmd, het past bij ons en we hebben nu gemerkt dat die stijl aanslaat.

En dan gaan we aan de slag. We beginnen met een opname dat Marie in het NY-appartement zit te chillen op de bank en mij belt. Ze vraagt me, in het engels natuurlijk, langs te komen omdat ze met me wil praten. Als ik arriveer in het appartement doet Marie meteen haar kleren uit en gaat ze spiernaakt voor me klaarliggen op bed, haar benen opgetrokken en ietsje uit elkaar. En dan: ‘hé Marie, hier ging ’t toch niet om, effe bijpraten dacht ik.’ ‘Klopt Frans, maar je kan hier niet met al die meiden maar een beetje rondneuken en mij dan vergeten.’ Ik grijns: ‘moet jij zeggen lief nymfo-zusje, je ligt constant te rotzooien met Peter of Nicky, afgewisseld met Tim. Jij komt dus echt niks te kort.’

‘Hou op broertje, je lult te veel, nu uit die boel en hier komen jij!’ en tegelijk spreidt Marie haar armen en doet ze haar opgetrokken benen zo ver uiteen dat ze plat op het matras komen te liggen. Zowel de camera als ik zien hoe haar vanmiddag nog extra kaalgeschoren ingangetje zich iets opent en haar buisje daarachter wacht om door mijn staaf genomen te worden. Die staaf neemt in mijn broek spontaan de gewenste vorm aan en staat al fier in top. ‘Natuurlijk mevrouw, uw wens is mijn commando…’ gehoorzaam ik snel, zoiets laat ik niet aan me voorbij gaan. Ik kleed me net als Marie helemaal uit en kniel tussen haar benen, mijn gezicht voor haar kutje, wil haar lekker gaan likken en natmaken.

Maar Marie heeft andere plannen, ze heeft haast en trekt me aan mijn haar naar boven: ‘kom op Frans, niet zo treuzelen, meteen aan boord jij!’ Marie doet ondertussen flink wat spuug op haar hand en maakt zelf haar kutje ‘wet and smooth , zodat ik er alleen maar mijn staaf in hoef te laten glijden. Ohw, heerlijk, wat is mijn zusje toch altijd weer heerlijk nauw. Peter filmt alles nauwkeurig en ik zie aan zijn broek dat het hem ook wat doet…

Marie tilt vanaf het moment dat ik in haar ben gegleden steeds weer haar bekken naar mij tegemoet. Echt, dat is haar specialiteit, ze weet dat ze me daardoor stimuleert mijn pik nog dieper in te brengen, nou, graag hoor, ik spies haar binnenste met alle liefde zo diep mogelijk. En dan vinden we samen onze cadans zoals we nu al ruim anderhalf jaar bijna dagelijks en soms vaker met onze lijven in elkaar opgaan. Het is zó vertrouwd, dat lieve strakke lijf van Marie onder me, ze voelt me haarfijn aan en gaat tegelijkertijd volledig voor haar eigen genot, waar ik haar op mijn beurt ook graag bij help. In en uit, flink doorbeuken, steeds weer zo diep mogelijk. Dat is hoe we het allebei het fijnst vinden en dat ritme is voor ons een tweede natuur geworden, ik doorboor Marie haar kutje alsof ik bij haar mond er weer uit wil komen. Ze heeft haar knieën zó hoog opgetrokken dat mijn toegang tot haar lijf maximaal is.

Diep diep diep

We doen het eerst een tijdje rustig aan, geven Peter de kans ons goed van alle kanten te filmen, hoe onze lijven over en in elkaar bewegen, ook kan hij zo wat close-ups maken. Maar dan slaat toch de vlam in de pan en ontkomen we er niet meer aan elkaar naar een climax toe te werken. Marie kreunt steeds meer en harder en zelf ontkom ik ook niet aan wat geluid, zusje en ik hebben een soort oerwoudgeluiden ontwikkeld die als het ware tegen elkaar opbieden. En dan lukt het me Marie over het randje te duwen als ik met mijn duim even extra haar klitje stimuleer, ze gilt het uit en klauwt haar nagels in mijn nek en schouders, duidelijk erop uit haar fucking marks op mij achter te laten. Ik pomp en beuk in haar door, wil haar totaal uitwonen en haar orgasme verlengen, ik druk me stevig op dat heerlijke neukdiertje onder me, plet haar tietjes tegen mijn borst, ik voel haar tepeltjes spijkerhard tegen mijn huid prikken.

Het voelt zó weird fucking heerlijk dat helaas mijn babygerichte zaad zich alweer naar buiten wil storten, maar tja, jammer jongens, nog ff wachten, we moeten nog een tijdje filmen en Marie en ik willen daarom eerst nog meer lol maken. Ik houd me even stil in Marie haar buisje om het zaad terug te dringen en draai me dan ineens met haar om, zodat ze recht op mijn pik komt te zitten, haar knieën langs mijn heupen. In die houding neuken we door, ik zet Marie aan om flink op me te gaan wippen, en whow, dat doet die meid super. Ze gaat zo te keer dat haar tietjes het tempo amper bij kunnen houden, zo klein en stevig als ze zijn zwiepen ze toch formidabel op en neer, Peter kan met zijn camera er geen genoeg van krijgen, hij zit er bovenop. Al na een paar minuten is Marie helemaal nat van het zweet, ze ziet er prachtig uit als furieus paardenmeisje dat in trance op haar horse te keer gaat.

Omdat ze ondertussen steeds weer klaarkomt is het opgegeven moment wel een beetje gedaan voor haar en moet ik het overnemen. Ik pak haar bij haar heupen beet, til haar wat omhoog en druk haar dan met kracht weer omlaag, schroef me zo diep mogelijk in haar. Dat houd ik een tijdje vol maar dan draai haar weer op haar rug, trek haar benen omhoog en spreid ze dan zo ver mogelijk, ga er op mijn knieën tussen zitten en wil mijn speer met kracht in één keer zo diep mogelijk in haar drijven. Maar Peter zit er met zijn camera bovenop en gebaart dat ik het juist heel slow moet doen. Ik zet mijn pik voor haar ingangetje en millimeter voor millimeter schuif ik eerst mijn eikel en daarna mijn hele pik in haar. Peter filmt de actie als een close-up, dat zal er scherm breed op tv heel weird geil uitzien straks. Maar dan is het wel klaar met mijn beheersing, ik sla op hol en galoppeer compleet over die meid heen, steeds weer beuk ik hard en diep in haar en schuift ze ietsje op het bed omhoog, net zo lang tot haar hoofd door de muur wordt tegengehouden.

Ik trek me daar niks van aan en stoot keer op keer all-over zo diep en zo hard mogelijk in mijn zusje, net zo lang tot ik ook drijf van het zweet en uiteindelijk met een huge kreun diep in haar klaarkom. Als dat gebeurt trek ik me snel uit haar terug en spuit de rest van mijn zaad over Marie haar lijf, het komt met kracht tot tussen haar tietjes. Zodra mijn orgasme ten einde is veeg ik wat zaad op met mijn vinger en lik het er heel langzaam af, ondertussen zwoel naar Marie kijkend. Dan veeg ik weer wat zaad op en steek mijn vinger in haar vinger mond, die ze heel sexy nog dieper in haar mond neemt en er dan wat op sabbelt. Uiteindelijk laat ik me op haar zakken en chillen we samen nog wat na, lekker close tegen elkaar aan liggen. Dat is het moment waarop Peter de camera stopzet. ‘Whow lui, dat was geil, ik kwam zowat klaar in mijn broek’ roept hij. Hij steekt twee duimen omhoog en verlaat dan de studio, gaat meteen met Nicky de film bewerken. Straks bekijken we hem samen en besluiten we of hij goed genoeg is om te uploaden naar de providers.

Marie en ik blijven nog even lekker tegen elkaar aanliggen en dan komt het toch tot een gesprekje. ‘Frans?’ ‘Hmm’ ‘Ga jij het doorzetten met dat rent-a-date?’ Da’s toevallig dat Marie daarnaar vraagt want ik was er zelf ook al over aan het denken. ‘Ik weet het niet Marie. Ik wacht sowieso tot het hier goed loopt en voor het geld hoeft het ook al niet meer, als ik zo zie wat we met die filmpjes binnenhalen.’ Marie zwijgt even en dan: ‘ik wil eigenlijk ook nog niet met hoereren beginnen Frans. Ik neuk nog steeds graag maar voor het geld hoeft het niet meer en er is hier genoeg goed neukmateriaal voorhanden.’ Tegelijk geeft ze me een tikje op mijn pik, boefje dat ze is. Ik grijns naar haar, zie je wel dat ze een tikje nymfo is. Ik vind het best, van neuken word je alleen maar beter en je lijf kan het onbeperkt hebben, dus gaan met die banaan. ‘Prima,’ reageer ik, ‘je doet je best maar zusje.’ Ik knuffel haar nog even en daarna wrik ik me los van Marie haar verlokkende lijf dat ze me alweer gretig aanbiedt. ‘Sorry zusje’, ik klauter uit bed, ‘ik ga douchen, nog even wat doen voor school en dan naar beneden, zien hoe het filmpje wordt’.

Movie-avond

Peter en Nicky hebben het filmpje van Marie en mij prachtig bewerkt, echt, ik word zelf alweer geil als ik zo naar ons kijk. We hebben iedereen gevraagd om negen uur in de huiskamer te zijn. Er willen er een stel gaan stappen vanavond en voor die tijd wil ik graag samen het filmpje bekijken, belangrijk dat onze business iets van ons allemaal wordt en blijft. Voordat Nicky de film van start laat gaan praat ik nog even Saar en Julia bij over wat we hier uitspoken om ons geld te verdienen, ik wil niet dat ze er door overvallen worden. Maar hun reactie is zoals ze steeds al zijn, open en enthousiast, ze bieden meteen aan ook mee te doen in een volgend filmpje. We geven elkaar een high five en dan kan de voorstelling beginnen.

Iedereen giert van het lachen als ze de intro zien, ‘typisch Marie weer’ roept Lotte als ze ziet hoe ze mij overvalt met haar naakte lijf en tot snelle actie dwingt. Maar dan wordt het stil, ik kijk af en toe om me heen en zie hoe al die gastjes genieten van de geile beelden en er echt helemaal induiken. En net als de vorige keer zie ik weer allerlei handen her en der in broekjes verdwijnen, gaandeweg komen daar ook wat zuchten en kreuntjes bij. Nou, dit zegt meer dan woorden toch? Als het filmpje eindigt breekt er meteen weer gejoel uit, we krijgen complimenten en ook Peter en Nicky delen daarin want ze hebben er echt iets moois van gemaakt. Snel uploaden dus, de providers zitten te wachten! Ik bedenk me wel dat we moeten gaan bedenken hoeveel filmpjes we willen maken en in welk tempo, heb net op school bij economie geleerd dat je de markt niet te snel moet verzadigen. Morgen even over praten met elkaar…

Iedereen is nu wel behoorlijk opgewarmd en geil en daarom zappen we een beetje door naar gratis pornosites waar soms ook heel puike filmpjes staan. We kijken er een aantal van en ik heb de indruk dat er vanavond van stappen niet veel meer komt, de sfeer wordt in rap tempo geiler terwijl de kleding in hetzelfde tempo wordt uitgetrokken. Ik zoek oogcontact met Lara, als ze me aankijkt wenk ik naar boven, ze knikt blij. Ik ga vast vooruit, beetje gezellig maken, ik heb echt zin in dat mooie grietje…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8905 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Dakloos 7”

Plaats een reactie