BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geert op de camping aan het werk

Gluren naar een geile tienermeid onder de doucheGeert was een knul van 18 jaar. Hij volgde een opleiding richting toerisme. Daar hoorde een stage bij en Geert kwam zo op een camping aan de kust terecht waar hij alle facetten van het vak zou leren. Geert had een stacaravan op de camping als woning en deed allerlei klusjes voor de eigenaar. De eigenaar was een beetje een knorrige vijftiger die samen met zijn vrouw de zaak runde. Daarnaast waren er nog een aantal mensen in dienst, waaronder Pieter. Pieter was de techneut en moest er voor zorgen dat alles werkte op de camping en in het sanitairgebouw. Geert was al de hele week samen met Pieter aan het werk op het veld, toen de eigenaar naar Pieter belde met de mededeling dat er in een van de douches iets was gaan lekken. Pieter bromde een keer en we gingen met de golfkar naar het betreffende gebouw om te kijken wat er loos was. Via de technische ruimte klom Pieter op een ladder naar een kleine ruimte boven de douches. Daar liepen alle leidingen en al snel zagen ze wat er loos was. Met een tang en wat tape was de reparatie zo gedaan. Geert keek even om zich heen en zag dat hij langs de leidingen af zo in de douche kon kijken door een spleetje. Dat was interessant! Je kon zo in de douche kijken of er iemand aan het douchen was. De douches waren nu leeg, het was midden op de dag en alle gasten waren naar het strand of ergens heen. Geert besloot om vanavond nog eens te gaan kijken of er iets te zien was.
Na het karwei gingen Pieter en Geert weer terug naar hun eigen werk.

Aan het einde van de dag vertelde de eigenaar dat hij voor een paar dagen naar zijn ouders moest, zijn moeder was al oud en was gevallen. Ze lag nu met een gebroken heup in het ziekenhuis en hij moest zijn vader verzorgen. De vrouw van de eigenaar zou op de camping blijven en de zaak runnen.
De vrouw van de eigenaar was iets jonger dan hem, 48 jaar oud en had best een uitstraling. Blond half lang haar en curvy zonder dik te zijn, haar blauwe ogen maakten het af. Het enige nadeel aan haar was dat ze bijna altijd chagrijnig was en de gasten regelmatig afblafte. Het leek wel of ze geen zin had in heel dat camping gebeuren.

Toen Geert na het werk naar zijn caravan ging kookte hij een potje voor zichzelf en keek nog wat porno op zijn tablet. Omdat het lange dagen waren viel hij daarbij in slaap. Om een uurtje of half tien schrok hij wakker. Een beetje verdwaasd besloot hij om een rondje over de camping te lopen om zo een frisse neus te halen. Zo gezegd zo gedaan. Hij liep langs het sanitairgebouw en bedacht toen ineens wat hij die middag had gezien. Maar op dit tijdstip is er niemand meer aan het douchen dacht hij en hij liep door. Op het laatste veld aangekomen, waar het een beetje donkerder was als op de rest van de camping zag hij ineens bij Brian de deur van zijn caravan open gaan. Brian is een donkere knul van een jaartje of 30. Hij woont tijdelijk op de camping omdat zijn vrouw hem verlaten heeft. Snel zag Geert een persoon uit de caravan stappen en verdwijnen in de nacht. Maar, maar… dat was de bazin zag Geert in een flits! Hij besloot achter een bosje te kijken wat er ging gebeuren.

De bazin kwam langs hem heen gelopen zonder dat ze hem zag. Het viel Geert wel op dat haar haren door elkaar zaten en dat haar bloesje gedeeltelijk uit haar broek stak. Geert hoorde haar door de telefoon zeggen: ik kom eraan, heeft u nog even geduld. Geert volgde haar op afstand en zag dat ze naar de receptie liep. Daar stond nog een late nieuwe gast te wachten die nog een plaatsje wilde. Behoorlijk chagrijnig werkte de bazin de gast de deur uit en ze sloot weer af. Om zich heen kijkend liep ze terug naar de caravan van Brian en sloop snel naar binnen. Nieuwsgierig geworden sloop Geert achter haar aan tot achter zijn caravan. Door een kiertje van de gordijnen kon Geert net binnenkijken. Wat hij daar zag zorgde ervoor dat zijn ogen groter werden, evenals zijn piemel.

De bazin zat poedelnaakt boven Brian die op zijn rug lag. Haar grote cup E borsten hadden grote tepels die hard vooruit stonden. De borsten gingen hard op en neer en haar haar hing voor haar ogen. Brian’s dikke bruine pik zat begraven in haar licht behaarde kut. Snel ging de bazin op en neer, en zo zag Geert de pik van Brian in en uit de kut van de bazin stampen. Ze bereed Brian als een wild paard en het duurde ook niet lang voordat het gekreun erger en erger werd. Tegelijkertijd kwamen Brian en de bazin klaar. Geert zag zijn bazin enigszins verkrampen en Brian schokte op en neer.Omdat hij niet ontdekt wilde worden keek Geert niet verder en sloop hij snel weer terug naar zijn caravan, kleedde zich uit en trok zichzelf in bed af, met het beeld van de bazin voor ogen. Hij spoot zijn handdoekje die hij voor dit soort gelegenheden naast zijn bed bewaarde al snel vol met een flinke lading zaad. Daarna viel Geert in een onrustige slaap.

De volgende dag merkte Geert dat de bazin nog chagrijniger was en ze bleef de hele dag binnen op de receptie. Pieter had een vrije dag en Geert moest gaan grasmaaien. Dat vond hij nooit erg, lekker met muziek op de oren en niemand die je stoort. Dacht hij. Zijn telefoon ging en de bazin vertelde dat de douche die ze gisteren hadden gerepareerd toch weer lekte. Geert pakte zijn gereedschap en klom boven de douches. Daar draaide hij de koppelingen nog wat strakker en controleerde of de douche niet meer lekte. terwijl hij daarmee bezig was ging onder hem het douchedeurtje open en ging er iemand de douche in. Geert schrok even, maar dacht gelijk: dit is mijn kans! Doodstil bleef hij op het zoldertje zitten en gluurde door het spleetje naar beneden. Een vrouw van middelbare leeftijd legde haar spullen op het bankje en begon zich uit te kleden. Van boven kon Geert niet zoveel zien, maar hij zag wel toen ze haar borsten bloot maakte, dat ze flinke borsten had, Geert dacht minimaal een cup d. Toen ze ook haar broek en slip uitdeed zag Geert wel dat ze haar kut had kaalgeschoren. De vrouw deed haar haar in een staart, ze had donkerrood half lang haar en stapte onder de douche die recht onder Geert zat. Geert zag toen niks meer. Hij sloop langzaam terug naar de technische ruimte en ging verder met zijn werk. Van zijn uitzicht was hij wel een beetje geil geworden, maar hij kon niet langer op het zoldertje blijven zitten.

Geert besloot na het werk en het eten weer terug te kruipen, in de hoop dat hij dan wat meer zag. Zo gezegd zo gedaan. Geert kroop stilletjes weer op zijn plekje en kon vanuit daar 3 douches in de gaten houden. Hij hoorde een deur opengaan en Geert keek snel door het spleetje naar beneden. Een oudere man stapte de douche in. Geert keek even en ging toen boven de andere douches kijken. 5 minuten later ging het deurtje van de achterste douche open. Geert haastte zich boven de douche en zag een meisje van een jaartje of 16, 17 in de douche stappen. Ze had een beetje getinte huid en lang zwart haar wat ze in een knotje droeg. Langzaam begon ze zich uit te kleden en Geert kreeg het al warm van de striptease. Truitje uit, en haar beha ging af. Twee mooie borstjes, Geert schatte een B cup sprongen recht vooruit. Bij Geert sprong er ook iets recht vooruit. Ze trok haar korte broek uit en daarna haar slipje. Geert zag een mooi strak kutje met een klein streepje daarboven. Geert had het niet meer. Hij knoopte zijn broek los om zijn keiharde pik wat meer ruimte te geven.

Intussen graaide het meisje wat spulletjes uit haar tas. Een shampoo, douchecrème en iets wat Geert niet goed thuis kon brengen. Maar al snel werd duidelijk wat het was. Het meisje pakte het ding in de hand en zette de douche aan. Toen hoorde Geert heel zachtjes gebrom. Geert keek nog eens goed en hij zag dat het meisje een vingervibrator in de hand had en daarmee zachtjes door haar kutje aan het strelen was. Ze was op het aankleedbankje gaan zitten met haar benen tegen de muur. Geert had hierdoor een perfect uitzicht op hetgeen onder hem gebeurde! Dit werd teveel voor Geert en hij pakte zijn pik vast en begon te rukken. het meisje onder hem begon ook steeds wilder te bewegen en te schokken. Het duurde dan ook niet lang of ze pakte snel haar handdoek en stopte die voor haar mond. Wild schokkend kwam ze klaar. En Geert ook, hij spoot zijn zaad in zijn onderbroek, twee, drie stralen achter elkaar. Na een tijdje keek Geert weer naar beneden en zag dat het meisje intussen onder de douche was gaan staan. Ze zeepte zichzelf in en spoelde zich snel af. Ze droogde zich af en kleedde zich weer aan. Ze verliet de douche en liet Geert met een natte onderbroek achter op het zoldertje. Intussen waren de douches allemaal weer leeg en Geert besloot terug naar zijn caravan te gaan. Met een vieze onderbroek sloop hij naar zijn caravan, kleedde zich uit en kroop onder de douche.

Van dat meisje moest hij meer te weten komen bedacht Geert. Na een snelle hap liep hij nog een rondje over de camping in de hoop te ontdekken waar ze stond, maar hij kwam niemand meer tegen en besloot maar naar bed te gaan. Morgen was het wisseldag en moest hij de bazin helpen op de receptie.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13927 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Geert op de camping aan het werk”

Plaats een reactie