BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 7

JJ in een supergeile outfitDe rest van de avond werd doorgebracht met praten en wijn drinken tot om half twaalf, toen zei Joy: excuseer me even maar ik ga mijn verjaardags kleding aantrekken. Kom je Jasmin? Ze liepen naar de slaapkamer van Joy. In die tijd kwamen Lizzy en Lila ook binnen en ze zeiden: we komen Joy feliciteren met haar verjaardag. Ik zei: maar pas nadat ik dat gedaan heb. Lila gaf me het cadeau voor Joy en zei: ik kan niet wachten om het te zien. Om vijf voor twaalf kwam Joy samen met Jasmin terug de woonkamer in. Ze zag eruit als een model. Een fantastische kledingkeuze. Wat was ze mooi. Toen het middernacht was zei ik tegen haar: gefeliciteerd schat, maar hoewel je er fantastisch uitziet, ontbreekt er nog iets. Ik liep naar haar toe en pakte haar ketting vast en maakte die los. Ze vroeg wat doe je nu? Ik zei: de ketting die je om hebt is van je moeder. Ze keek ons vragend aan en zei: hoe kan dat. Ik draag deze ketting altijd. Chi zei: behalve in de douche. En toen je je examen moest doen had je je ketting afgedaan toen je ging douchen. Ik heb die toen gewisseld. Ik nam de ketting en deed die om de hals van Chi, kuste haar en zei: dank je mam voor de hulp. Ze antwoordde: graag gedaan.

Ik liep terug naar Joy en gaf haar het doosje. Ze opende het en vloog me om de nek. Ze zei: dit is zooooo mooi. Ze liet de ketting aan iedereen zien en allen zeiden: wat mooi. Lila zei: ik wist van de eerste dag dat dit een speciale relatie zou worden. Joy opende mijn handen legde de hanger in mijn handen deed de ketting om mijn vingers. Ze zei: ik wil dat je deze hanger op mijn hart drukt zodat mijn hart weet dat dit van jou komt en mijn hart voor altijd van jou is. Ze keek me in mijn ogen en zei: waag het niet om met mijn tietjes te spelen. Dat ga je de rest van de nacht doen. Dit is serieus. Ik deed wat ze vroeg en haar gezicht glunderde. Jasmin zei: ik ben stik jaloers, ik zou willen dat dit bij mij gebeurde. Ik keek haar aan en zei: jouw tijd komt echt nog wel. Xiu zei: dit is het meest romantische gebaar dat ik ooit gezien heb en Chi knikte ter instemming. Nadat ik mijn hand onder haar t-shirt uit had deed ik haar de hanger om. Ze liep naar de spiegel en zei: nu voel ik me pas compleet. Ze rende weer naar me, sprong me om mijn nek en sloot haar benen om me heen. Haar moeder keek verschrikt naar ons. Ik zag het en vroeg: wat is er aan de hand? Ze zei: heb je je vriendin al eens bekeken.

Joy liet me los, deed een paar stappen achteruit en tilde haar rok omhoog. Ze had een sexy paars met zwart slipje aan over een dezelfde kleur jarretelgordel en had zwarte met mooi motief geborduurde ophoud kousen aan. Ik keek haar aan en zei: damn nou dat is pas sexy. Chi vroeg: wanneer en waar denk je dat te kunnen dragen? Ze zei: later vandaag, als Jasmin, Gerrit en ik naar de bioscoop gaan. Oh tante, voor ik het vergeet, Jasmin heeft eenzelfde setje, maar dan in het rood met zwarte kant afgezet. Zij draagt dat vanmiddag ook. Chi zei tegen Xiu: volgens mij heeft Gerrit het beest losgemaakt in deze meiden. Jasmin zei: nee hoor, maar mogen wij ons ook eens uitdossen om er mooi uit te zien als we met deze knappe vent uitgaan? Chi zei: ok, maar alleen als Gerrit bij je is en Xiu zei: dat geld ook voor jou tot je zelf ook een fatsoenlijke vriend thuisbrengt. Jasmin zei: ok mam, maar het voelt zoooo lekker. Ik streelde zacht over de zijden kousen en zei: het voelt inderdaad heel apart en zeker heel lekker. Ik keek Joy in de ogen en zei: ik wil dat jij deze de hele nacht aanhoudt JJ. Ze keek me aan en zei: is dat mijn nieuwe naam voor je? JJ, het heeft wel wat. Maar deze naam is alleen voor jou. Als iemand anders dit gebruikt luister ik niet. En wat betreft de kousen, als je belooft ze niet te BEVLEKKEN, zal ik ze aanhouden. Ze zei en nu wil ik dat je mijn tepeltjes streelt in het bijzijn van iedereen, wel onder mijn t-shirt, en dan gaan wij naar bed en nemen een fles wijn mee.

Ik ging achter JJ staan en stak mijn handen onder haar t-shirt en streelde zacht haar tepeltjes en kuste haar oorlel. Xiu zei: ok, we hebben nu genoeg gezien om ons een idee te geven wat jullie zo meteen gaan doen. Ga maar!!! We vertrokken, ik met een fles wijn in een hand en mijn andere hand JJ vasthoudend die in haar andere hand twee glazen vasthield. Ze keek me weer aan en zei: jij maakt me zoooo gelukkig. Ik zei: dat geld ook voor mij. De slaapkamerdeur ging dicht en op slot en ik zei tegen JJ: vannacht zonder camera. Ik zet je pc uit en draai de camera weg. Dit is te privé om op te nemen. Ik zette de glazen op het nachtkastje en vulde ze met wijn en vroeg: mag ik je uitkleden. JJ zei: nee, dat mag je niet. Ik keek haar verbaast aan en ze zei: ik ga jou uitkleden, dan praten we verder. Ze begon mij van al mijn kleding te ontdoen en ging op de rand van het bed voor ma zitten. Ze nam mijn pik in haar handje en begon deze te kussen en te likken. Daarna liet ze mij met mijn stijve pik alleen en begon aan haar glas wijn. Ik keek haar aan en zei: wat ben jij gemeen. Ze zei: nee niet gemeen, ik wil zo lang mogelijk van je genieten, en als dat inhoud dat ik je moet plagen, dan is dat maar zo. Ze gaf me mijn glas en zei: op een lang gelukkig leven.

We dronken onze glazen leeg. JJ stond op voor me en zei: nu mag je beginnen met mij uit te kleden. Toen ik haar t-shirt uitgedaan had zei ze: zo, nu stoppen we weer even en mag je mijn bovenlichaam verwennen. Ik begon haar rug te strelen en trok haar naar me toe. Ik likte haar oorlel en zoog erop. JJ kreunde hard en ik begon haar nek te kussen en daalde af tot aan haar tietjes. Ik likte de omtrek van haar tietjes en likte zacht over haar tepeltjes. Ze begon harder te kreunen en toen ik zacht aan haar tepeltjes begon te zuigen voelde ik JJ schokken. Ze kwam klaar en kreunde zacht: wat doe je dit lekker, ga door GA DOOR JAAAAAAHHHH OOOOHHHH. Ze trok me naar haar mond en begon me hartstochtelijk te tongen. Dat ging bijna vijf minuten zo voor ze me liet gaan. Ze zei: dat was bijna net zo lekker als neuken. Ze keek me aan en zei: zo, nu mag je mijn rok uittrekken. Verder niets. Ik deed dat en zag JJ staan met haar kleine tietjes en haar vooruitstekende tepeltjes met verder een jarretel, kousen en een heel sexy slipje. Wouw wat zag ze er lekker uit. Ze zei: nu mag je verder gaan met strelen, maar je blijft uit mijn slipje. Ik zei tegen haar: je maakt me gek op die manier. Ze zei: dat is ook de bedoeling, maar waag het niet om spontaan klaar te komen. Dat doe je straks pas in mijn kutje.

Ze ging op haar bed liggen en ik ging naast haar liggen. Ik streelde over haar kousen, haar slipje en weer naar haar tietjes. Ze keek me aan en zei: die zijn toch wel heel lekker, of niet dan. Ik nam direct weer een van haar tepeltjes in mijn mond en zoog er hard aan. Ze zei: doe het zacht, dat vind ik fijner. Ik zoog zachter en JJ begon mijn haren te strelen. Ze zei: dat is beter. Met haar tepel in mijn mond en mijn handen haar lichaam strelend begon JJ weer zacht te kreunen. Ze vroeg: ga door, ik ben bijna weer zo ver. En jawel na nog twee minuten kwam ze weer klaar. Ze zei daarna: nu mag je mijn slipje uittrekken en mijn kutje likken. Maar nog steeds niet met je pik in de buurt komen!! Ze ging verder en zei: en ik wil dat je dit doet in standje 69. Ik trok haar slipje uit en zag hoe aantrekkelijk haar kutje er uit zag. Ik zag ook dat pareltjes kut geil tussen haar lipjes hingen. Ik kroop over haar heen en begon haar te likken. Terwijl ik dit deed nam ze mijn pik in haar hand en begon ze zelf ook te likken. Eerst langs mijn pik, daarna over mijn eikel. Ze nam mijn eikel in haar mond en begon met haar tong om mijn eikel te draaien. Ik nam haar clit tussen mijn lippen en begon erop te zuigen.

JJ klemde mijn hoofd tussen haar dijen om zeker te zijn dat ik niet zou stoppen. Ze begon met haar onderlichaam omhoog te stoten terwijl ze hard op mijn pik zoog en op het moment dat JJ voor de derde keer die nacht klaarkwam, gebeurde mij hetzelfde. Ik spoot en spoot. 5 stralen en toen stak JJ haar vingers in mijn kont en volgden er nog drie stralen. Ze slikte het meeste weg maar hield wat in haar mond en toen we naast elkaar lagen liet ze me mijn zaad in haar mond zien voor ze het smakkend doorslikte. Ze zei: nu wil ik dat je mijn kousen en jarretel uitdoe. 2 minuten later lag ze helemaal naakt op het bed en ze zei: en nu mag je alles met me doen. Ik vroeg: alles? Ze zei met dit ene gaatje, mijn kontje is nog niet beschikbaar voor je. Daar moet ik eerst nog mee oefenen. Ik keek haar aan en zei: je kutje is genoeg voor vannacht. Ze keek me aan en vroeg: hoe wil je het doen en ik zei: je moeder heeft me leren schommelen, dat wil ik bij jou proberen. Ze vroeg hoe en ik legde het uit. Ze ging op mijn schoot zitten en legde haar benen naast me. Met mijn pik diep in haar liet ik haar achterover zakken waarna ik haar weer omhoog trok en ik zei: nu doe jij hetzelfde bij mij. Na een paar keer ging het steeds makkelijker en waren we druk bezig. Na tienminuten vroeg JJ: mag ik nu boven op je gaan? Ik zei: jij mag alles.

Ze ging van me af en ik ging op mijn rug liggen en JJ kroop over me en liet zich langzaam over mijn pik zakken. Ze begon heel rustig op en neer te wippen en ik streelde haar tietjes terwijl ze dit deed. Ze zei: dit voelt zoooo lekker en ze kreunde zacht. Dat zachte kreunen werd snel harder en na vijf minuten kwam JJ weer klaar. Ze zei: nu mag jij in me klaarkomen wanneer je wil. Ik heb genoeg plezier gehad. Ze begon met haar kut te knijpen en een paar minuten later vulde ik haar kutje. Ze zei: eindelijk en liet zich voorover op me vallen en kuste me lang en hartstochtelijk. Ze vroeg: mag ik zo op je blijven liggen vannacht? Ik keek haar aan en zei: ga gerust je gang, maar als ik volgend keer afgemat ben door jou wil ik ook op jou liggen. Ze keek me lachend aan en zei: jij bent de sterke man, ik de zwakke vrouw, dus nee dat gaat hem niet worden. Ik zei: ok dan mag jij voor deze keer toch op me blijven liggen. Ik wilde mijn pik uit haar trekken maar ze zei: nee, die blijft in mijn warme, natte grotje.

De volgende morgen toen we de woonkamer in kwamen zaten daar: Xiu, Chi en Jasmin te wachten. Jasmin vroeg: hoe was het vannacht. En JJ zei zonder enige vorm van blozen: hij heeft me 4 keer laten klaarkomen. Hij is zelf twee keer klaargekomen waarvan een keer in mijn mond en de tweede keer in mijn grotje. Daarna ben ik op hem blijven liggen met zijn pik in me tot we een half uur geleden wakker werden en gingen douchen. Ik vroeg: JJ moet iedereen alle details weten. Ze antwoordde: ik heb het niet opgenomen, dus moet ik het wel vertellen. Ik vroeg: maar in alle details? JJ antwoordde: ik heb toch niet verteld wanneer ik ben klaargekomen en hoever ik ontkleed was? Ze zei: laten we snel ontbijten, we hebben nog veel te doen voor Jasmin. Direct na het ontbijt gingen we terug naar de kamer van JJ. Ze zei: zo, nu gaan we jouwprofiel eens bewerken. Ze vroeg aan Jasmin: heb je facebook en linkedin? Jasmin zei nee tegen beide. JJ vroeg om haar relevante data: geboortedatum, werk, studies en toen ze dat allemaal had vroeg ze om de telefoon van Jasmin.

Jasmin gaf haar de telefoon en JJ ging aan het werk. Ik stond achter haar en zei: mag ik je hart nog even vasthouden. Ze keek achterom en zei: nee, want je wil alleen maar met mijn tietjes spelen. Ik zei: ik kon het toch proberen en JJ antwoorde: probeer het maar bij Jasmin, maar denk eraan. Niet neuken, voor de rest mogen jullie alles doen, of beter gezegd mag Jasmin alles doen als bedankje naar ons. Jasmin vroeg: meen je dat, alles behalve neuken? Ik ken nog wat dingen die hij bij jou niet kan doen, mag ik die doen? JJ zei: allesbehalve in je kutje met zijn pik. Ik stond inmiddels achter Jasmin en tilde haar bh shirt over haar hoofd en streelde haar tieten zacht. Ze kreunde zacht en JJ zei: hij heeft mij gisteren laten klaarkomen met strelen en zuigen, zonder dat hij bij mijn kutje in de buurt kwam. Een half uur later was JJ zover. Ze zei: ik heb een facebook pagina voor je aangemaakt en een profiel op linkedin. Kom eerst maar even kijken. Jasmin ging naast JJ zitten en ze bekeek haar profiel in linkedin. Ze vroeg: waarom staat er open for work in mijn foto? JJ zei: dat is om jouw baas te laten weten dat als hij jouw werk waardeert, hij jou misschien een beter salaris moet geven. Het kan ook zo zijn dat er recruiters bellen. Dan vragen ze je hoeveel je wil verdienen. Ik zou als uitgangspunt minimaal 25% extra nettosalaris vragen en een startsalaris van minimaal 2500 netto in de maand.

Jasmin schrok en zei: maar ik krijg nu maar 1850 per maand. JJ zei: dat komt omdat de onderhandelingspositie bij jou baas ligt. Als jij je op de markt aanbiedt, dan bepaal jij hoeveel je waard bent. Je werkt nu bijna 3 jaar voor Forever21. Hoeveel salaris verhoging heb je in die drie jaar gehad? Jasmin zei: 22 euro netto. Ik zei: dan word je flink genaaid. De inflatie van alleen dit jaar is meer dan dat. Als er recruiters bellen en ze vinden je salariseis niet te hoog, dan heb jij een onderhandeling positie naar je baas. Dan is het: of hij betaalt je wat je vraagt, of je vertrekt en gaat bij een ander werken. Je moet onderin linked in aangeven bedrijven waar je in geïnteresseerd bet. Ik zou daar bijvoorbeeld C&A, H&M, Primark, Zara en nog een aantal anderen in zetten. Recruiters zoeken op mensen die naar werk zoeken binnen linkedin. Zij vinden jou.

Er werd van beneden geroepen of Joy er was want er was een man met een pakje. Joy riep stuur hem maar naar moeder, ik kom zo en geef hem maar een kop koffie. JJ trok een trainingsbroek aan en liep naar de woonkeuken waar de man inmiddels zat. Hij gaf het pakketje aan JJ en zei: wat heb jij een mooi hangertje om je nek. JJ zei: van mijn vriend gekregen. Hij vroeg: ben je er blij mee? JJ zei: ik ben er superblij mee. De man zei: dan heb ik goed werk geleverd. JJ keek hem aan en zei: heb jij dit gemaakt? Kan je er nog een doen? De man vroeg wanneer wil je het hebben en JJ zei: vanavond voor 7 uur, kan dat? De man zei: mijn winkel is dicht net als het merendeel van de winkels in mijn straat. Vanavond is er een interland voetbalwedstrijd tussen Belgie en Engeland. De laatste keer zijn er flinke gevechten geweest en was de schade aan winkels enorm. Nu heeft bijna elke winkel zijn rolluiken naar beneden gedaan en zijn de winkels gesloten. Dus ja, ik heb tijd om het te doen.

JJ rende de slaapkamer in en zei: geef me je ketting. Ik deed die af en JJ ging ermee naar de man. Ze zei: ik wil net als bij mij een hartje met daarin de letters JJ, hoofdletters met de ruggen naar elkaar toe. JJ tekende het uit en de man zei: dan moet wel lukken. JJ vroeg naar de kosten en de man zei: omdat jullie al zoveel geld hebben besteed bij mij doe ik het voor 100 euro en 25 euro bezorgt geld. JJ wilde haar portemonnee pakken maar Xiu hield haar tegen en zei: dit is mijn verjaardagscadeau en ze betaalde contant. JJ vloog haar tante om de nek en zei: dank u. ze antwoordde: nee dank jullie voor wat jullie voor Jasmin aan het doen zijn. Ze zei: ik hoop alleen dat het niet te laat is voor haar. JJ fluisterde in het oor van Xiu: we hebben een SOA test laten doen en ze is schoon. Xiu keek haar aan en zei: dank je daarvoor. De man vertrok en zei: ik kom vanavond terug. JJ nam het pakje en zette het midden op de tafel. Ze riep Jasmin en mij en zei toen waar iedereen bij zat: dit is mijn verjaardagscadeau voor jou en ze gaf me het pakketje. Ik zei: maar het is helemaal niet mijn verjaardag. Nee maar het is die van mij en ik wil jou een aandenken aan mij geven.

Ik opende het en JJ liet me zien hoe het in elkaar gezet werd. Ze stak de transformator in het stopcontact en het led lampje verlichtte haar gezicht. Het was zooo mooi, ik keek naar de voet en zag de drie lokken haar en haar naam in de voet gegraveerd staan. Ik ging naar haar toe en zei: dit komt op mijn nachtkastje te staan zodat ik altijd naar je kan kijken. Ik gaf haar een lange tongzoen en we gingen weer terug naar haar kamer. Ze ging weer achter haar pc zitten en begon de facebook pagina verder te bewerken. Ze keek ons aan en zei: dit duurt wel even, gaan jullie lekker met elkaar spelen. Ik trok het bh hemd weer uit en haar rok was ook uitgedaan. We gingen op het bed zitten en Jasmin vroeg of JJ massage olie had. JJ zei: in de badkamer. Jasmin haalde die en ging op het bed liggen en spoot de olie tussen haar tieten. JJ keek verbaasd toe en toen Jasmin zei: ik ga je wat laten zien wat jij niet met hem kan doen. Ze zei tegen mij: ga over mijn buik zitten. Ik deed dat en ze pakte mijn pik en legde die tussen haar tieten. Ze duwde haar tieten tegen elkaar en zei: neuk mijn tieten maar. Ik begon tussen haar tieten te schuiven en elke keer dat mijn pik boven haar tieten uitkwam likte ze die of kuste ze die.

JJ keek vol bewondering toe en zei: je hebt gelijk, dat kan ik niet met mijn kleine tietjes. Ze had de webcam weer op het bed gericht en was weer volop aan het filmen. Ze ging verder met de facebook pagina voor Jasmin en ik ging door met schuiven tussen de tieten van Jasmin. Dit duurde een kwartier en toen spoot ik mijn zaad over haar gezicht en in haar haren. Ze zei: nu moet ik zo meteen weer douchen. Ik zei: je kan het ook gewoon in je haren laten zitten, een soort van haarlak. JJ zei: meer een soort van zaadlak en zij en Jasmin schaterden het uit. JJ zei: kom maar eens naar je facebook pagina kijken. Jasmin ging naast haar zitten en JJ likte wat van het zaad van het gezicht van Jasmin. Ze zei: hier heb je je vriendenlijst. Die is nu nog leeg, maar zowel ik als Gerrit sturen je straks een vrienden verzoek. Als je daarop ja antwoord kunnen wij zien wat je allemaal op je pagina laat zien. Hoe meer vrienden, hoe meer berichten je gaat krijgen. Ze zei: ik heb jouw status als single gezet met het commentaar: en niet op zoek naar een relatie. Jasmin keek haar aan en zei: maar dat ben ik wel. JJ zei: als je wil dat iedere smeerlap jou dickpics gaat sturen dan haal die laatste woorden maar weg. Dan krijg je mannen die op zoek zijn naar een vlugge wip. Beter dat je een vriendenkring opbouwt die uit fatsoenlijke mensen bestaat. Als je in mijn en Gerrits vriendenlijst kijkt en je denkt iemand te kennen of dat je iemand leuk vindt, dan nodig je hem of haar uit om vrienden te worden. Ik heb je eerste verhaaltjes al geschreven.

Haar eerste post ging als volgt. Ik ben dit weekeinde bij mijn nicht en haar vriendje geweest en heb besloten mijn leven opnieuw op te bouwen. Geen dikke make-up, geen uitdagende kleding, geen clubs meer, gewoon mezelf zijn en niet wat anderen willen. Haar tweede bericht was er een met een foto erbij, met de tekst: samen met mijn nichtje winkelen voor nieuwe kleding. Ze zei: jij mag het derde bericht doen zodat je weet hoe het werkt. Ze liet zien hoe ze foto’s van haar telefoon kon plaatsen en er tekst aan kon toevoegen. Ze selecteerde een foto van haarzelf samen met mij en JJ en plaatste die en zette er de volgende tekst bij: samen met mijn nicht en haar vriendje. Dikke maatjes. JJ zei: zie je hoe makkelijk dat gaat, en je kan privé berichten sturen via Messenger. Ook dat liet ze zien. Ze had nog een tip voor Jasmin: voor je iemand als vriend of vriendin accepteert of uitnodigt, zoek de persoon eerst op op het internet en bekijk of hij echt bestaat. JJ logde in met haar eigen Facebookaccount en stuurde een vrienden verzoek naar Jasmin, en logde uit. Ze zei: laat nu maar eens zien wat je geleerd hebt. Jasmin logde in en zag het vrienden verzoek. Ze klikte erop en opende een tabblad in google Chrome en zocht de naam Joy Jiang op. Er kwamen diverse artikelen voorbij en Joy zei: eerst lezen voor je accepteert.

Na tien minuten zei Jasmin: ik denk dat ik deze persoon wel kan vertrouwen. Ze accepteerde het verzoek. Ik zei: als je nu in haar vriendenlijst kijkt kan je zoeken naar mensen die je kent. Oh en voor ik het vergeet, laat je vriendenlijst niet op public staan, maar alleen op vrienden. Zo voorkom je een heleboel rommel. Het was tijd om ons aan te gaan kleden voor onze middag naar de bioscoop. Eerst met drieën douchen en elkaar wassen, daarna aankleden en eten voor we vertrokken. Xiu vroeg: en waar gaat deze jonge man met deze twee knappe meiden naar toe? Ik zei: we gaan naar de bioscoop. We gingen naar een kleinere bioscoop waar we achter in de zaal privé ruimtes hadden met een bank daarin. Als er iemand langs liep konden ze niet zien wat er in deze ruimtes gebeurde. We gingen zitten en bereiden ons voor op de horrorfilm die zou komen. Maar eerst ging Jasmin drinken en popcorn halen. Ze kwam terug met al dat spul en stopte wat in haar tas. JJ zei dat ze eerst naar het toilet wilde en vroeg Jasmin mee te gaan.

Vijf minuten later kwamen de meiden terug met een geheimzinnige glimlach op hun gezichten. De film begon en er waren vanaf het begin bloedstollende scenes. De meiden gingen dicht tegen me aan zitten. JJ zei: kom geef ons beide maar eens een kus en bij elke bloederige scene doe je dat om beurten bij ons. Jasmin was hard aan de popcorn gegaan en liet een paar stukjes vallen. Recht in haar decolleté. Ze keek ons beide aan en zei tegen JJ: vind je het erg als Gerrit ze van onder mijn t-shirt haalt? JJ keek mij aan en zei: help haar maar even. Ik ging met mijn hand van onder het t-shirt in en vond de popcorn, net als haar tieten. Ik ging met mijn hand met de popcorn door de hals van haar t-shirt en gaf de popcorn aan haar. Ze nam deze en mijn vingers in haar mond en likte mijn vingers schoon. Ik trok mijn hand terug maar speelde toch nog even met haar grote tieten. JJ, die dat zag, trok haar t-shirt omhoog en vroeg: zijn deze niet genoeg voor je? Ik dook met mijn mond naar haar tietjes en zoog er zacht op. Kreunend zei JJ: ik wist dat deze niet te versmaden waren en ze streelde mijn haren.

Jasmin was intussen bezig mijn broek los te knopen en toen dat gedaan was zei JJ: nu even opstaan, even een paar badlakens over deze bank leggen. Ze deed dit en ging weer zitten en binnen een paar minuten voelde ik vier handen die met mijn pik aan het spelen waren. Ik wist waar dit zou eindigen en ging met mijn handen bij beide meiden onder hun rokjes. Ze hadden hun slipjes uitgedaan en ik voelde beide natte kutjes. Ik zei: het is beter dat jullie je rokjes om je middel vastmaken, anders lopen jullie straks met grote natte plekken in jullie rokjes. De meiden hadden een beter idee en trokken hun rokjes uit. Hier zaten we, in de bioscoop met alle drie onze geslachtsorganen bloot. Ik vingerde beide meiden tot ze beide zacht kreunend klaarkwamen. JJ kwam met haar hoofd naar mijn oor en zei: ik ben ZOOOO geil, mag ik op je pik gaan zitten, dan kunnen we ook lekker vrijen. Ze stond op, draaide zich om en kwam over me heen staan en liet zich langzaam over mijn pik zakken. En terwijl wij kussend seks met elkaar hadden zat Jasmin zichzelf te vingeren. Na een kleine twintig minuten spoot ik mijn zaad diep in het grotje van JJ. Jasmin keek toe en zei: mag ik echt ook niet een keer lekker van hem genieten? JJ keek haar aan en zei: niet in je kutje, maar als jullie het zooo graag willen mag Gerrit je in je kontje neuken. Jasmin zei: is hij daar niet te groot voor en JJ zei: je moeder kon hem daar hebben, wil je zeggen dat zij beter is dan jij?

JJ klom van me af en zei: zijn pik is nog nat en glibberig dus als je het wil, dan is nu het moment. Jasmin ging voor me staan en ging met haar gezicht weg van mij langzaam naar beneden tot mijn pik tegen haar anus stond. Heel langzaam liet ze zich zakken tot mijn pik helemaal in haar verdwenen was. Ik ging met mijn handen onder haar t-shirt en begon met haar tieten te spelen en JJ begon zacht haar kutje te strelen. Jasmin kroelde van geluk en voor ik het wist had JJ het eerste orgasme van Jasmin voor elkaar. Er volgden er nog twee voor ik mijn zaad diep in haar darmen spoot. Ze draaide haar hoofd naar mij toe en we tongden terwijl mijn zaaddiep in haar ging. Ze keek daarna JJ aan, pakte haar hoofd en kuste haar ook vol op haar bekje. Ze zei zacht: dat was lekker. Ze klom van me af en ging weer naast me zitten. We keken nog een kleine tien minuten, genoeg om het zaad in de handdoeken te laten lopen en besloten toen dat het een kutfilm was. We stonden op, JJ en Jasmin trokken hun slipjes aan en deden hun rokjes aan en we vertrokken. De handdoeken vol zaad lieten we achter.

Op weg naar huis liepen we langs een Mongools restaurant. Ik vroeg de meiden of ze dit al ooit gehad hadden en beide ontkenden. Ik zei: dan heb je al veel gemist. Ik liep naar binnen en bestelde 5 verschillende runder gerechten waarbij ik er van een variant twee porties bestelde namelijk zout en gekruid rundsvlees. We namen de order mee naar huis en daar aangekomen dekten Jasmin en JJ de tafel en serveerde ik de gerechten met rijst. Iedereen was het erover eens dat mijn keuze eigenlijk het lekkerste was, hoewel de rest ook heerlijk was. Volgens Xiu een echte aanrader. Chi vroeg hoe de film was en Jasmin zei dat het gewoon een kutfilm was zonder plot. We zijn maar tot halfweg gebleven en hebben daarna in Antwerpen rondgedwaald. Een half uur na het eten ging de bel. Lila opende de deur en liet de man van de winkel, die eerder die dag ook al geweest was, binnen. Hij kwam naar boven en gaf het cadeau aan JJ. Hij zei: ik hoop dat jullie het mooi vinden.

JJ opende de doos en zag hoe mooi het was geworden. Ze liet het aan iedereen behalve mij zien en iedereen was onder de indruk. Ik was de laatste die het mocht zien, alleen pas nadat ik het had omgedaan. JJ keek me aan en plaatste haar hand over de hanger en zei: en nu is jouw hart ook alleen voor mij. Ik keek in de spiegel en was onder de indruk van het werk. De man vroeg aan JJ of ze tevreden was en JJ gaf hem een kus op zijn wang. Hij bloosde en zei: nou nou, dat hoefde nu ook weer niet. JJ zei: dat is om te laten zien hoe blij ik er mee ben. De man dronk nog een biertje dat ik hem aangeboden had en vertrok toen. Ik keek op mijn horloge en vroeg aan Chi: is het ok als ik JJ morgen laat in de middag ophaal en ze de nacht bij mijn tante laat doorbrengen? Chi zei: het is ok onder een voorwaarde. Ik vroeg wat de voorwaarde was en Chi zei: dat jullie samen in een bed slapen. Ik zei: ik denk wel dat ik dat kan regelen. Ik keek JJ aan en zei: dank je voor alles en ik zie je morgen weer. Ze antwoordde: niet zo vlug jongen, eerst nog even lekker zoenen zodat ik vannacht goed kan slapen. Ik zei: als dat niet lukt, kijk dan maar naar je filmpjes. Ik deed mijn jas aan en pakte mijn tas en vertrok naar het huis van Loes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7859 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in antwerpen deel 7”

Plaats een reactie