BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eindelijk kwam het ervan (2)

Een snelle geile ontmoeting in het bosEen verhaal over overspel wat niet alleen draait om seks, maar veel dieper gaat.

We hebben nu één keer seks gehad. Het was hemels. We voelden elkaar feilloos aan. Lust en liefde smolten letterlijk samen. De dagen erna hebben we veel en intens contact. We fantaseren alweer over onze volgende ontmoeting, maar onze mogelijkheden zijn beperkt. We appen tot diep in de nacht, warmen elkaar op en vallen meerdere keren geil in slaap.
Maandags doet zich ineens een kans voor. We kunnen allebei een uurtje eerder weg van ons werk en hebben even tijd. We spreken af op een parkeerplaats ergens in het bos. Het is herfst dus vroeg donker. In het schemerdonker parkeer ik mijn auto. Ik ben iets eerder dan jij. Ik haal alvast de kinderstoelen van de achterbank en ga op de achterbank zitten. Ik herken al vrij snel jouw koplampen in de verte en daar kom je aangereden.
Je komt naast me zitten en we zeggen geen woord. We zoenen intens en hartstochtelijk, een zoen die een eeuwigheid lijkt te duren. Ik trek je op mijn schoot. Ondertussen ben je mijn overhemd aan het losknopen. Ik trek je shirtje over je hoofd en direct gaat je BH erachteraan. Ik begraaf mijn neus tussen je stevige ronde borsten en snuif je lichaamsgeur op. Je ruikt heerlijk. Je legt je hoofd in je nek, zoenend kom ik omhoog. Ik kus je hals en bijt uiteindelijk zachtjes in je oorlel. Je kreunt goedkeurend.
Jij gaat ondertussen verder met mijn overhemd en stroopt ‘m van mijn lijf. Je trekt mijn T-shirt uit en kroelt door mijn borsthaar. Ondertussen blijven we intens zoenen. Je legt je hand op mijn bollende knellende kruis. En wrijft er stevig overheen. Er hangt een ongelooflijke seksuele spanning in de auto.

Ik wurm me onder je vandaan en druk je in de hoek van de bank. Ondertussen knoop ik je broek los en stroop die tegelijk met je string naar beneden. Ik zit geknield op de vloer van de auto en leg je been over mijn schouder. Ik ruik de geur van je kaalgeschoren heerlijke kutje en een dierlijk instinct maakt zich van mij meester. Ik vind direct je meest geile plekje en begin je te beffen. Aan je spierspanning en gekreun merk ik dat ik direct goed zit. Je geur en je smaak maken mij nog geiler. Ik lik wat sneller en je ademhaling versnelt. Ik proef steeds meer van je en dat is alleen maar extra brandstof om je steeds sneller te likken. Ik lik nog wat sneller en dan stokt je ademhaling. Je spieren verkrampen. Je komt heftig klaar. Je drukt je heupen omhoog in mijn gezicht en ik zuig je clit vacuüm tussen mijn tanden. Schokkend lig je onder mij na te genieten.

Als je wat bent bijgekomen druk jij mij achterover. Je knoopt mijn broek open en mijn loeistijve pik klapt de vrijheid in. Je begint mij af te trekken, likt mijn ballen en likt omhoog over de hele lengte van mijn piemel. Je neemt mijn eikel in je mond en begint stevig te pijpen. Genietend kijk ik naar beneden. Niets is geiler dan jouw op-en-neer bewegende hoofd en het gevoel dat dat oplevert.
Ik laat je een paar minuten gaan en lig intens te genieten. Dan trek ik je bovenop me. Je komt bovenop mij zitten en mijn stijve glijdt zonder moeite jouw natte kutje in. Je hebt je handen vast aan de hoofdsteun van de achterbank en begeleidt jezelf in een stevig tempo. Ik kneed je borsten en kras met mijn nagels over je rug. Het duurt niet lang of je komt weer klaar. We zoenen weer intens.

Dan draai ik me onder je vandaan. Ik begeleid je op je knieën op de achterbank, je gezicht half in de kofferbak. De ruimte is beperkt, maar we we zijn creatief en flexibel genoeg. Ik kom achter je zitten en glij opnieuw soepel bij je naar binnen, nu achterlangs. Ik druk mezelf tegen je aan en zet je klem tegen de rugleuning van de achterbank en begin langzaam te bewegen. Ik in jou voelt alsof we voor elkaar gemaakt zijn. Elke beweging voelt goed en doet iets met onze beider lichamen. Steeds een beetje sneller beweeg ik in je. Ik voel dat ik bijna ga klaarkomen en ook jouw ademhaling blijft onrustig. Ik stoot steeds harder bij je naar binnen en voel mijn orgasme komen. Ik fluister in je oor dat ik je ga volspuiten en je smeekt me te komen. Dat is teveel. Ik spuit mijn zaad in je en tegelijkertijd voel ik je kutspieren weer verkrampen. Wederom kom jij klaar. Samen beleven we een intens orgasme.

We blijven even nagenieten. Ik zit nog in je. Langzaam komt onze ademhaling tot rust. We zakken nog even samen onderuit op de bank. Jij ligt in mijn armen. Maar dan is het toch tijd om ons aan te kleden en elk naar ons eigen huis te rijden.
Onderweg naar huis ontvouwt zich een plannetje in mijn gedachten waarin we meer tijd en ruimte hebben om elkaar te verkennen. Ik zal het je voorleggen als ik thuis ben…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Bosjeff19

Ik ben breed georiënteerd en vind veel opwindend. Als je suggesties of een scenario hebt, stuur een berichtje.

Dit verhaal is 7041 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie