BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onbekende handen in de trein

Geil betast in de treinNa een huwelijk van vijf jaar werd het allemaal wat minder. Mijn man was druk met zijn werk, stond vaak op beurzen en gaf ´s avonds product presentaties bij klanten. Hij was steeds vaker onder weg en ik merkte dat ook zijn affectie terug liep. “Ik ben zo druk” zei hij dan. Seks hadden we alleen als ik er op aan stuurde. Na een jaartje duwen en trekken kwam het hoge woord er uit. Hij had een nieuwe liefde, een jongen van negentien. Okay… dat was het dan. Natuurlijk was ik achterdochtig geweest, omdat ons seksleven zo achteruit was gegaan. Het kwam als een schok en ik heb me lange tijd in zelfmedelijden gewenteld. Vreemdgaan geeft schade maar als blijkt dat je partner een relatie heeft met een sexegenoot dan doet dat extra pijn. Blijkbaar schoot ik als vrouw te kort geschoten. Ik was net dertig geworden en hij trok in bij zijn vriend.

Naarmate de tijd verstreek, gingen mijn gedachten van het verleden naar het nu en de toekomst, ik ging sporten en kwam in een pittig trainingsregime terecht. Ik ben nooit echt fit geweest, maar na een paar maanden regelmatig sporten en opletten met eten was mijn lichaam strak en fit. Na het douchen kijk graag naar mij zelf in de spiegel en bewonder mijn lichaam, ik ben 1.75 meter en weeg 65 kg. Ik heb mooie grote en stevige borsten die trots op mijn lijf staan. Mijn poesje is altijd keurig getrimd soms als ik naar de sauna ga, ga ik een stapje verder en scheer mijn heuveltje helemaal kaal. Normaal gesproken heb ik lang, zwart haar, opgestoken, daarmee experimenteren durfde ik, nog, niet.

In dat eerste jaar na het uit elkaar vallen van ons huwelijk was ik niet of nauwelijks bezig met de vraag, wat nu? Ik had niet de behoefte en niet de moeite genomen om op zoek te gaan naar een nieuwe partner, sterker nog, ik was niet eens meer met een man geweest sinds die oetlul vertrok. Mijn lichaam vertelde me echter dat het lang geleden was. Ik werk in de stad en reis elke dag met het OV van mijn huis naar kantoor, met de trein naar Utrecht CS. Die ritten was saai. Veel scholieren in het OV op mijn reismomenten, de trein was wat prettiger omdat mijn werkgever een eerste klas abo verstrekte.

Vooral ‘s avonds voelde ik het gemis van een partner niemand die je een knuffel geeft als het tegenzet of naar je verhalen luistert. En ja… ik miste handen op mijn lichaam, handen die mij verwenden en verbaasden. Tuurlijk speelde ik graag met mij zelf, maar 5 minuten strelen en dan de vibo die me vult en laat komen. De eerste maanden was ik daar tevreden mee, maar telkens als ik filmpjes keek van Erica Lust kwam het gemis van een partner van vlees en bloed op te komen. Mijn handen konden niet overal te gelijk zijn.. een mond op mijn borsten, graaiende handen op mijn billen terwijl ik stotend werd genomen… niets van dat alles.

Ik besefte hoe wanhopig ik geworden was, toen ik na het werk naar een bar ging met wat collega’s we dronken en dolden wat maar ik was me bewust van het feit dat zij kwamen om “te scoren” en ik hun de volgende dag weer op kantoor zou treffen. Dat werkte niet! Het waren een paar leuke uren en had ik genoeg alcohol genuttigd, waardoor ik licht in mijn hoofd werd.

Ik rekende af, en wenste mijn collega’s een goede jacht. Ze grinnikten wat en ik vertrok naar mijn trein. Het was een casual werkdag geweest, ik was gekleed in een strakke spijkerbroek en een blousje. Het was druk op het perron, er was een beurs geweest en vooral veel jonge mannen stonden te wachten op hun trein. De tasjes die ze mee sjouwden waren van banken en verzekeraars. *Ohja, de assurantiebeurs* wist ik.

Na een minuut op tien op het perron was daar de trein. Ik kon in mijn rijtuig stappen en liep een stukje naar achteren. Op die manier was ik uit de weg van de passagiers die in- en uitstapten. De volgende stop was wanneer het echt vol zou raken, hoewel er al alleen maar staanplaatsen waren. Toen de trein schokkend in beweging kwam greep ik een standpaal vast. Ik wist het zeker, ik was aangeschoten en giechelde om de situatie.

De menigte drong naar binnen bij de volgende halte, we zaten nu allemaal strak ingepakt. Ik keek naar beneden, mijn jas was opengevallen, mijn blousje hing iets open en mijn BH was zichtbaar, iets wat ik nooit toeliet. In de drukke coupe waar ik stond zou bijna onmogelijk zijn om onopvallend dit aan te passen. Ik besloot me er geen zorgen over te maken.

De trein vertrok, ik dreef een beetje weg door de alcohol en de beweging van de trein. In een roes beleefde ik de eerste kilometers. Er kwam een groepje beurs bezoekers de coupe binnen en het werd steeds voller en drukker. Ik stond ingeklemd tussen aan aantal jonge en wat oudere heren. Af en toe gleed een hand langs mijn lichaam. Ik was wel wat contact gewend in de dicht opééngepakte trein maar dit was toch anders. Ik voelde een hand vol op mijn kont. Deze negeerde ik maar het opgewekte gevoel pakte mij en ik gaf mijn fantasie de vrije loop. De hand ging van mijn ene naar mijn andere bil. Toen voelde ik een hand op mijn rechter heup. Ik probeerde weg te draaien, maar ik kon nergens heen. Ik kon me niet omdraaien om te kijken wie er aan mijn billen zat. Of van wie de hand op mijn heup was. Die hand schoof omhoog via mijn bekken naar mijn flank. In een bocht die de trein maakte gleed de hand richting mijn navel. Het was heel dubbel, ik voelde ik me beschaamd maar het voelde ook prettig.

Ik hield de leunpaal vast terwijl we op de bewegingen van de trein meedeinden. De hand op mijn buik spreidde zijn vingers en reikte van bijna mijn BH-tje top de rand van mijn spijkerbroek. Ik voelde mijn opwinding toenemen. Ik weet niet of ik het was of het bewegen van de rijdende trein, maar de hand gleed omhoog en omlaag. Heel even streelde hij mijn linker borst om vervolgens omlaag te glijden naar mijn kruis. Daar bleef de hand liggen. Ik voelde de vingers zachtjes over mijn heuveltje heen en weer geen. Mijn poesje begon nat te worden! Ik opende mijn benen een beetje en hij werd brutaler, twee vingers gingen tussen mijn benen en hij masseerde mijn schaamlippen door de stugge stof. Ik realiseerde dat wat gebeurde echt was en in niet thuis op de bank zat met een geil filmpje! Het was zo lang geleden dat ik zo aangeraakt was.

Ik weet niet of ik dizzy was van de alcohol of van de hand die mijn kutje verkende. Ik keek om me heen, iedereen leek in zijn eigen wereld te zijn. Ik sloot mijn ogen en genoot van zijn hand die zachtjes door mijn spijkerbroek over mijn kutje wreef. In gedachte was ik het voorwerp in een filmpje dat ik ooit bekeken had. Één vrouw die door aan paar mannen in een trein werd gestreeld en gevingerd. Okay, zij droeg een jurkje. Allemachtig wat had ik nu graag een jurkje aan gehad!

Bij het volgende station gingen de handen weg om na het in en uitstappen van wat mensen terug te keren en gewoon door te gaan. De hand op mijn bil ging omhoog en naar voren. Hij streelde mijn borsten. De hand tussen mijn benen was wat dwingender geworden. Had ik maar een jurkje… Dit alles speelde ongeveer 5 minuten. Ik moest mij concentreren om op het juiste station uit te stappen! Ik stapte naar achteren en voelde een snoeiharde pik tegen mijn kont. Ik voelde dat mijn kutje druipnat was en wilde meer.

We reden het één naar laatste station binnen voor mijn eindpunt. Een groot deel van de reizigers stapte uit. Ook verdween de drukte om mij heen. De handen waren weg, ik keek om me heen. Niemand keek naar mij, behalve een paar jongens verderop die naar mijn open hangende jas en decolleté keken. Ik glimlachte naar ze en trok mijn jas dicht. Ik slaagde erin een zitplaats te vinden, ik voelde dat mijn vocht langs mijn lipjes mijn broekje in vloeide. Het volgende station was mijn halte! Na het uitstappen rende ik naar huis.

Zodra ik thuiskwam, kleedde ik me uit, ging op bed liggen en reikte naar mijn dikke elektrische vriend. Ik spreidde mijn benen en duwde de vibo wild trillend diep in me. Met mijn linkerhand greep ik naar mijn borsten. De trillingen waren geweldig. Ik pompte de elektrische nep pik ruig in mijn schede. Ik jammerde luid terwijl ik een gigantisch orgasme kreeg. Ik denk dat dit het snelste en meest intense orgasme was dat ik ooit heb gehad. Ik gleed weg in een heerlijk slaap met de nog trillende vibo in mijn kutje.
Mijn droom die nacht was voortreffelijk. 😊

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 15819 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Onbekende handen in de trein”

Plaats een reactie