BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Speciale levering

Ik werk bij DHL en rijd mijn routes in Blaricum en Laren. Veel prachtige villa’s, vaak moet ik wachten bij de poort met camera toezicht. Tussen als die protskastelen staat een oud, deels,vervallen huis. Buren maken er wel eens afkeurende opmerkingen over maar het wat één van de weinige adressen waar ik direct mijn vrachtje kwijt kon na het aanbellen. Altijd een vriendelijke woord van de bewoner of zijn dochter. In de tuin staan wat kapotte auto’s, een oude caravan, waarvan de deur uit de scharnieren leek te vallen, volgepropt met allerhande zooi.

In een buurt waar overal manshoge hekken en keurig geschoren heggen staan wordt hun tuin begrenst door meters hoge bramenstruiken. De eigenaar heeft een hond. Dat weet ik omdat het kreng, grommend, op mij afgestoven kwam toen ik de eerste keer wat moest afgeven. Toen de eigenaar zich meldde bleek het een twaalf jaar oude herder te gaan die geen vlieg kwaad doet. Die dochter is een leuke, slanke meid met knalrood haar en een bijna witte huid.

Zomers stond de voordeur vaak open, maar veel van het interieur is nauwelijks iets te zien omdat het er donker is. Ik bedacht me dat de binnenkant net zo’n puinhoop was als de buitenkant. De oude nam zelf vaak de pakketjes aan. Het mooie meisje zag ik nauwelijks.

In maart had ik geen zendingen voor het adres. Toen ik de postbode sprak zei hij dat hij er elke week een enveloppe in de bus deed en verder weinig van de eigenaar wist. Vorige week had ik weer een pakje voor de “Familie Flodder” zoals ik ze noemde. De deur zat dicht en toen deze opende stond er de jonge meid waarvan ik veronderstelde dat het de dochter van de oude baas was. Ze vertelde dat haar Opa was overleden en dat zij de boel geërfd had. In de volgende maanden zag ik de buitenboel opknappen, de auto’s en de caravan waren vertrokken, het gras werd gemaaid en de rotte kozijnen vervangen. Wekelijks leverde ik pakketjes af. Soms uit Zuid Amerika, soms uit Afrika soms een kleintje, maar soms ook enkele kilo’s. De kleindochter zette druk achter de verbouwing en ik zag haar regelmatig en zwaaide naar haar. Een mooie meid met een slank en rank lichaam en knetter rood haar. Haar smalle heupen vulden de spijkerbroeken die ze droeg nauwelijks. De T-shirtjes die ze droeg verborgen kleine tietjes. Voor mij was ze een lust voor mijn ogen en ja… droomde ik soms van haar. Er was een keer dat ze een tuinbroek droeg zonder een T-shirtje. Toen ze bukte om een pakketje aan te pakken had ik zicht op haar mooie, kleine, tietjes.

De herfst kwam en de werkzaamheden buiten waren klaar. Op de oprit waren de wrakken verdwenen en stond er een hagelnieuwe BMW X5m. Ik zag de jonge meid bij elke levering, steeds in bouwkleding. Net voor Sinterklaas, ik was vroeg, opende ze de deur in een doorzichtig nachthemdje. Haar donkere tepeltjes en schaamhaar staken duidelijk af tegen haar witte huid. Ik had haar naam, Maureen, al op een pakketje zien staan. Ik fantaseerde over haar al ik met mezelf speelde. Hoe ze haar handen en mond om mijn geslacht sloot, of hoe ze als hondje genomen werd. Dat waren heerlijke orgasmes. Ze moest eens weten.

Net na de winter kwam er een minigraafmachine de tuin netjes maken. De BMW had gezelschap gekregen van een Mustang Cabrio en de stal was omgebouwd naar een garage. De braamstruiken bleven staan maar verder ging alles overhoop. Het was een geweldige transformatie, de wildernis werd een fraaie siertuin met klassieke fontein. De fontein bestond uit een bronzen beeld van een naakte vrouw met een fles waar het water uit spoot. Ze had zelf model kunnen staan voor de spuitende dame beeld.

Een keer zette ik mijn bus voor de oprit om met een steekwagentje wat dozen af te geven. Ze tekende en vroeg mij de dozen in de hall te zetten. Het was prachtig geworden en ik complimenteerde haar. Ze bood me koffie aan. Ik had weinig tijd dus werd het een beker “to go”. Toen ik bij mijn bus terug kwam stond er een dikke AMG Mercedes met twee grote Suri’s. De eerste begon te schelden. Ik keek hem aan en haalde mijn schouders op. De andere maanden hem zijn bek te houden en siste “we willen niet opvallen.” Ik vond het vreemd. Dus stapte ik in mijn bus en stopte om de hoek en liep terug. De Mercedes stond op de oprit en de pakjes die ik net had afgeleverd werden in de auto geladen. Toen het meisje mij zag wenkte ze dat ik weg moest gaan.

De dag er op besloot ik aan te bellen, deze keer zonder pakketje, maar om de “to go” koffiebeker terug te geven. Ze droeg het zelfde soort nachthemdje als die eerdere keer. “Heb je nu tijd?” vroeg ze. Ik was eerder vertrokken en zat ruim in de tijd, weinig pakketjes die dag. Ze liep voor mij uit door de haal naar de keuken. Ze sprong op en ging op het aanrecht zitten. “Daar staat de koffiemachine.” Wees ze. Ik maakte er twee en gaf haar ook een mok. “O, dank u meneer.” Grijnsde ze. Ik vond het echt niet leuk om ‘meneer’ te worden genoemd, dus antwoordde ik met “Mijn naam is Sam.” “Oké, Sam. Ik heet Maureen.” Zei ze. “Ik weet.” “Ohja, hoe dan?” vroeg ze nieuwsgierig. “Zo wordt de post toch geadresseerd.” Ze lachte schaapachtig.

Het gesprek liep wat stroef. Ik ging aan de grote eettafel zitten en pakte mijn handscanner uit mijn tas. Terwijl ik dat deed bekeek ik haar. Echt een mooie meid met een heel strak, bijna broos lichaam. Klein, teer en smal. Maar een glimlach om van te smelten. Die glimlach benadrukte haar volle lippen. Deze deden mijn gedachten losslaan… waartoe die mond en die heerlijke lippen in staat zou zijn. Haar schouderlange rode haar omlijstte haar gezicht perfect. Ik denk dat haar ogen ook bruin/groen waren, maar ze was te zenuwachtig om goed te kijken. Ik schatte Maureen op midden twintig. Hoe kon zo’n meid dit alles betalen?

Toen begon mijn mobiele handscanner, te piepen. Dat verdomde ding verraadde al mijn bewegingen en liet de baas weten of ik onderweg was, of de hemel verhoede, stilstond. Langer dan een paar minuten stilstaan kwam neer op flauwvallen of erger duiden… Het ding was voorzien van een noodknop als je overvallen werd ofzo…

“Heb je vandaag een bijzondere levering voor mij?” vroeg ze. Ik keek haar niet begrijpend aan. “Dat van gisteren moet je maar snel vergeten.” Zei ze en keek mij strak aan. Ze wipte op van het aanrecht en drukte op een afstandbediening. De luiken voor de ramen sloten en er ging licht aan. “SIRI! Speel Sade muziek”
Plots klonk het nummer Smooth operator uit voor mij onzichtbare speakers. Ze begin te zachtjes te swingen. “Ik zal je helpen gisteren snel te vergeten.” Zei ze en trok haar hemdje uit. Ze was mooier dan in mijn dromen. “Vandaag wil ik geen pakketje van je, maar een speciale lading.” Zei de zacht.
Ze pakte mijn broek beet en trok me naar haar toe. Toen ik mijn evenwicht had hervonden dook Maureen viel op haar knieën tussen mijn benen en begon mijn bovenbenen te strelen. “Ik wacht al een tijdje op dit pakketje!” zei ze toen ze in mijn opzwellende geslacht kneep. Over ‘overrompeld worden’ gesproken. Mijn gedachten schoten alle kanten op. Kan dit, mag ik dit toelaten? Wat als de scanner nog een keer gaat? Ik wankelden, waarschijnlijk omdat er veel bloed naar mijn kruis schoot. Maureen staarde hongerig naar me op terwijl haar handen mijn pik door de broek heen kneedde. Haar lippen waren felrood, haar ogen groen. Ze keek me aan terwijl ze mijn pik door de stof heen kuste.
Toen ik het oogcontact verbrak, gleed mijn blik naar beneden, waar deze op haar tietjes terechtkwam. Haar huid glom en haar tepeltjes waren keihard. Ze trok me terug naar het hier en nu met een ruk aan mijn riem. Gefascineerd keek ik gewoon toe. Maureen maakte de riem los, deed de knoop van mijn broek open en schoof langzaam de rits naar beneden. Ze keek naar mij op, een wellustige grijns op haar gezicht, terwijl haar tong het volledige circuit van die verrukkelijke lippen maakte. Het drong tot me door dat ik haar nog niet eens had gekust. Het leek erop dat het plezier een andere keer zou wachten. Maureen was gericht op mijn lul. “Ik hou van de manier zoals je eruit ziet in je uniform. Het staat je goed. Het past bij je ogen. Maar ik denk dat ik de manier waarop je eruit ziet in dat uniform nog leuker gaat vinden.” Met vleierij kom je overal wist Maureen.

Ze haakte haar vingers in de tailleband van mijn broek en boxer, en trok beide naar beneden. Mijn boxer bleef even achter mijn eikel hangen. Toen schoot deze los en klapte tegen mijn buik aan. “Heb ik je pijn gedaan?” vroeg ze, terwijl ze heel goed wist dat ik geen pijn had gevoeld. “Ik zou je daar moeten kussen en het een beter gevoel geven.” Ik knikte instemmend,

Maureen leunde naar voren en kuste zachtjes mijn eikel. Alleen die lichte aanraking bezorgde mij al rillingen. Ik vroeg me af hoe lang ik het zou volhouden als ze eenmaal echt aan de slag zou gaan. Hopelijk meer dan een paar minuten, hoewel er een vreemde gedachte door mijn hoofd schoot… Die verdomde scanner zal mijn ondergang zijn als hij me langer dan tien minuten stil laat staan. Zo zal het zijn. Een pijpbeurt was de discipline die ik zou ondergaan zeker waard vanwege mijn “tijdverspillende activiteiten.” Ik greep de scanner en tikte koffie stop. Dan had ik exact 10 minuten de tijd.

Maureen sloot haar weelderige lippen helemaal naar de basis van mijn lul te laten glijden. Haar mond voelde geweldig. Ze bleef een paar seconden hangen, met haar neus in mijn schaamhaar, voordat haar mond langzaam weer omhoog ging. Ze herhaalde dit verschillende keren en voegde tijdens de opwaartse slag een paar “mmm’s” toe, wat mijn plezier nog groter maakte. Mijn handen vrij waren, liet ik ze op Maureens heen en weer schokkende hoofd vallen en hield haar stevig vast. Ze stopte met bewegen en ik begon haar mond te neuken. Ze kreunde, blijkbaar vond ze het heerlijk. Na een paar heftige stoten stopte ze mij. “Je pik smaakt heerlijk!” Mijn weinig geestige ‘dankjewel’ was bijna meer dan ik kon opbrengen. Ik kreeg tenslotte een eersteklas pijpbeurt.

Maureen’s tong schoot naar buiten en likte over de kop van mijn gespannen lul. Ze begon me een razende pijpbeurt te geven. Toen ze het supergevoelige plekje vlak onder mijn eikel bereikte, slaakte ik een kreun van verlangen. “Is dat je weakspot?” vroeg ze met een fonkeling in haar smaragdgroene ogen. Ik knikte.

Ze sloot haar mond weer om mijn pik en liet haar tong te keer gaan. Het was geweldig. Haar mond sleurde me naar de rand van een orgasme. Mijn lichaam reageerde automatisch; mijn heupen begonnen te stoten. Maureen stopte net lang genoeg om uit te roepen: “Neuk mijn mond Sam!” Dat deed ik.

Ik wist, net als zij, dat ik zou klaarkomen als we dat volhielden. Maureen trok zich, tot mijn grote ontsteltenis haar mond weg. “Nog niet helemaal, meneer de DHLer…”
Ze sprong op het aanrecht en spreidde haar benen. “Kom dan… Lik me dan.” Ik vloog tussen haar benen en gulzig likte ik haar kut en sabbelde op haar lipjes en clitje. Ze kreunde luid. Ik liet mijn handen over haar lichaam gaan en kneep in haar tietjes en trok aan haar tepeltjes. “Toe…. Laat me komen.” Kreunde ze. Ik perste twee vingers in haar poes en naast het likken neukte ik haar poes met mijn vingers. Haar schede trok samen, ze kreunde en vloekte. “Godver… lekker! Jaaa!!” en nog meer fraais. Ik liet haar genieten van een blijkbaar heftig orgasme. Ze hing tegen mij aan, mijn gespannen pik stond fier tegen haar bovenbeen, vlak bij haar kut. Na verloop van tijd pakte ze mijn geslacht beet en keek ze mij aan. “Ik wil dat je mij nooit vergeet… Klaarkomen in mijn poes is niet bijzonder genoeg. Ik wil dat je op mijn gezicht en tieten spuit. Dat beeld van jouw zaad op mijn gezicht ergeet je nooit meer!”

Ze wipte van het aanrecht af en ik moest gaan zitten. Ze streelde mijn dijen en kneedde mijn lul. Haar linkerhand ging naar mijn zak en ze tilde mijn ballen op. “Ik hoop dat deze voor mij tot de rand gevuld zijn met sperma.” zei Maureen. Ik knikte van ja. Ze trok me zachtjes af en begon me weer te pijpen. Door het uitstellen van mijn eerste orgasme wist ik dat ik mijn lading niet binnen de kortste keren zou afvuren. Hoe geweldig de handen Maureen aan mijn pik en kloten ook voelde, na een paar minuten wilde ik mijn pik weer volledig in haar mond zien. “Maureen, pijp me! Alsjebieft.” Kreunde ik.
Ze kuste mijn eikel met een luide “okay” voordat ze verschillende keren snel met haar tong over het topje van mijn eikel streelde. “Voordat ik het afmaak, zou ik graag willen weten wanneer je klaar komt.”

Die vraag overviel mij. Het maakte echt niet uit, ik wilde gewoon die zoete bevrijding. Ik had geen antwoord. “Op mijn tieten? Of wil je het over mijn gezicht?” Mijn handen, waren weer verstrikt in haar lange haar en ik stuurden haar mond naar mijn behoeftige lul. “Oh. In mijn mond. Uitstekende keuze,” kwam ze eruit voordat mijn stijve haar lippen doordrong.

Ze nam mijn geslacht in haar mond. Eerst alleen mijn gevoelige eikel en ze sabbelde er aan. Haar tong en lippen waren geweldig. Toen zette ze haar handen op mijn kont en trok me naar haar toe. Ze slikte mijn pik in tot haar neus mijn buikspieren raakte. Ze slikte en ik voelde haar keel mijn pik masseren. Door die bewegingen was ik al snel bijna op het point of no return. Toen ze mijn naderende orgasme voelde aanstormen, liet ik mijn greep op haar rode lokken verstrakte, trok ze zich terug naar die ultragevoelige plek. Als klap op de vuurpijl begon Maureen te zoemen met een laag keel geluid! Dat voelde geweldig! Dat deed het. Van de toppen van mijn tenen tot de bovenkant van mijn hoofd, elke zenuw in mijn lichaam kwam tot leven en stuurde pleziersignalen naar mijn pik.

Mijn hele wezen, mijn zijn, was gefocust op die plek op mijn mannelijkheid. Ik slaagde erin mijn ogen te openen toen de eerste staal zaad Maureens mond vulde. Haar ogen glimlachten, haar wangen glommen van trots. Haar mond lachte ook, voor zover dat kon terwijl mijn spuitende pik haar mond vulde. Toen trok ze terug en kletste mijn zaad op haar wangen en haar hals. Het is zo cliché, maar ik bleef sperma spuiten als nooit tevoren. Zelf haar borsten zaten bedekt onder mijn sperma.

Toen ik eindelijk klaar was, trok Maureen me van het aanrecht. Ze opende haar mond om me de inhoud te laten zien en slikte mijn zaad door. “Pak je telefoon… maak foto’s.” Terwijl ik dat deed keek ze me aan. “Bedankt voor die speciale levering.” zei ze terwijl ze opstond en haar lichaam met een theedoek afdroogde. “Maureen, dat was ongelooflijk.” Piepte ik beduusd. “Ik ben je graag van dienst.”

Op dat moment begon die helse scanner te piepen, waardoor de ongewenste realiteit terugkwam op het moment. Ik drukte op de knop om het stil te zetten. “Ik moet gaan,” zei ik, terwijl ik mezelf bij elkaar probeerde te rapen.

Ik gaf haar een kus en zwaaide toen ik mij naar mijn bus spoedde. Dia avond heb ik me afgerukt op de foto’s en de herinnering.

Toen ik twee dagen later de straat inreed stonden er politieauto’s en busjes bij Maureens huis. Ik moest stoppen en kreeg de vraag of ik een pakketje voor haar had. Ik grinnikte in mijzelf… “Een zak vol.” dacht ik. De agent wilde de bezorglijst zien en mijn laadruimte controleren, daarna zond me door.

Die avond zag ik op het nieuws dat er een drugsmokkel familie was opgerold. Ik zag de BMW en het huis van Maureen voorbij komen. KUT! Mijn leukste klant was is kwijt! Nu begreep ik ook de vele buitenlandse pakjes en die agressieve Suri.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13920 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Speciale levering”

Plaats een reactie