BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Spiritualiteit 5

Machteloos onderdanig aan Linda

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik was net op een gigantisch pijnlijke maar ongelofelijk geile manier klaar gekomen en tot mijn verbazing, golfden opnieuw genotsscheuten door mijn lichaam. Gewoon omdat ik met mijn lippen het klitje van Linda omvatte en erop zoog. Vanuit haar mond kwam een langgerekte ‘ooooooohhhhhhhh’. Die meid moest een heel gevoelig klitje hebben.

Zonder nog na te denken, zoog ik me verder vast op haar kutje. Mijn tong liet ik rond dat klitje draaien, ik werd zelfs wild en met een schokkend hoofd pal op dat kutje begon ik zoveel mogelijk van haar kutje in mijn mond te zuigen. Ik zoog zo hard ik kon. Of ze daar pijn bij zou voelen of niet, kon ik me niet aantrekken, die meid had immers vijftig keer met een stokje op mijn kont geslagen en ik wist dat die nu vol bloedrode strepen stond.

Dus werd ik maar wat harder en wilder in mijn bewegingen. Ik liet mijn tong doorheen heel haar kutje schieten, ik zoog op elke vierkante millimeter die ik in mijn mond kon zuigen. Dat wisselde ik af met hard en meedogenloos op haar klit te zuigen. Alsof ik die uit haar kut wou zuigen. Boven mij vermeerderen haar kreunen. De vochtproductie in haar kut werd als maar groter. Fanatiek wou ik elke druppel opzuigen. Het leek alsof ik haar opvrat.

Hoe lang het duurde, weet ik niet, maar ik wou haar gewoon opvreten. Dat deed ik ook wild zuigend en likkend. Na verloop van tijd, concentreerde ik me terug op haar klitje. Daarop begon ik te knabbelen. De vele kreuntjes van Linda, werden één lange kreun. Ik zoog op haar klit ter afwisseling van het knabbelen.

Op dat moment voelde ik beide handen van Linda op mijn hoofd belanden. Ze greep in mijn haar aan beide zijkanten van mijn hoofd en trok. Dan hoorde ik haar zeggen : “Birgit, schat, je bent een erg geile sloerie, een slet en jij gaat nu al mijn kutvocht opslurpen, jij gaat met laten klaarkomen en elke druppel kutsap opzuigen, je hebt geen keuze geile kut, laat me komen of ik geef je over je hele gore lijf honderd van de stokslagen, maar veel harder dan die van daarnet, op je vettig gat”.

Het bijzonder ordinair taalgebruik van Linda bracht me in shock. Dat was erg beledigend, maar ook erg geil. Tegelijk trok ze, bij wijze van spreken, mijn hoofd aan de haren in haar kutje. Ik kon geen kant op, dus ik zoog maar zo hard ik kon.

Linda bleef gore taal uitkramen, afgewisseld met lange kreunen. “Vreet mij op, zeikwijf, likken en zuigen, godverdomme, komaan, beter je best doen stinkende kut, ooooooohhhhhhhaaaaaa, nog harder zuigen vettige kwal, ooooooohhhhhhhhhhh….” en nog meer van dat fraais.

Wat ik niet gezien had, was dat Jonas zich terug helemaal in zijn nakie gezet had, achter mij was komen staan, een klodder spuug op mijn kontje gespuugd had, met één hand dat spuug wat over mijn sterretje gewreven had en dan zijn eikel tegen mijn aarsje zette.

Ik was zo geconcentreerd met het kutje bezig, dat ik pas op het moment dat hij zijn eikel door mijn sluitspier drukte, besefte dat hij me anaal ging neuken. Ik wou protesteren, maar Linda hield mijn mond op haar kutje gedrukt, dus ik kon niet. Ik voelde zijn dikke lul mijn aarsje open rekken. Het duurde lang vooraleer hij met zijn onderlichaam tegen mijn getormenteerde kontkaken drukte. Hij had zijn piemel blijkbaar heel traag in mijn kontje geschoven. Het gevulde gevoel was raar, niet echt opwindend, maar raar.

Dan hoorde ik Linda boven mijn zeggen : “Birgitje, kleine slet, mijn Meester gaat nu jouw strontgat neuken, geniet er van, maar dat mag voor jou geen excuus zijn om mijn niet grondig klaar te likken. Dus zoog ik maar verder aan haar kutje. De vochtproductie daarvan vermeerderde aanzien en even dacht ik : ‘dat krijg ik nooit allemaal opgezogen’.

Jonas ging feller en feller tegen mijn kont beuken. Telkens hij voorwaarts ramde, bewoog heel mijn lichaam en werd dat hard tegen het kutje van Linda gedrukt. Ik zat geklemd tussen twee tirannen, die mijn gewoon misbruikten zoals het hen uitkwam. Het zeer gevulde gevoel verdween evenwel, en in de plaats kwam een gevoel van onderdanige lust. Door zijn gebeuk, was het alsof Jonas mij als een soort levende vibrator gebruikte op het kutje van Linda. Die lachte en kreunde tegelijk. Dan riep ze : “Meester ram die kut haar strontgat kapot alsjeblieft”, gevolgd door een lange kreun. Ik wist niet wat ik hoorde, ze zweepte Jonas op tot maximaal geweld in haar kontje. Jonas deed duidelijk wat Linda vroeg.

Hij zette zijn nagels op mijn heup en begon harder te rammen, tot jolijt van Linda. Dan liet hij haar heupen met één hand los en begon met die hand alternerend op het linker en rechter kontvlak te slaag. Hij sloeg hard door, bovenop de purper, rode strepen die Linda met een rieten stokje op haar bips gezet had. De pijnscheuten schoten door mijn lichaam. De scheuten van machteloos genot, eveneens. Dat in combinatie met haar machteloze houding, de handen waarmee ik met mijn gelaat tegen het kutje van Linda gedrukt werd, op mijn knieën zitten en daarbovenop anaal verkracht worden, deed me duizelen. Ik voelde iets onhoudbaar groeien in mezelf.

Geen twee minuten later hoorde ik Linda, boven mij gillend klaarkomen. Een waterval van kutsap overspoelde mijn mond. Ik kreeg het niet weggeslikt. Haar getrek aan mijn haren was erg pijnlijk. Die rotzak van een Jonas, mepte uit alle macht op mijn kont en een onheilspellend, zwellend gevoel in mijn buik, joeg me angst aan.

Linda’s orgasme was nog niet helemaal uitgeraasd, of Jonas stak in een beweging zijn loeiharde pik ineens tot aan de wortel in mijn kutje. Hij bleef wel op mijn kont kletsen met alle kracht die hij in zich had, maar na een tiental in- en uitbewegingen van zijn pik, die telkens tegen mijn baarmoeder tikte, kwam ik huilend klaar. Uit mijn kutje spoot van alles. Jonas bleef rammen, ditmaal in mijn spuitend kutje. Linda had mijn hoofd een tikkeltje opgetild en ze zag mij met veel tranen in de ogen, schreeuwend klaarkomen. Dat orgasme was zowat het allerbeste van mijn leven. Zeker omdat Jonas na nog een beweging of vijf, zes, in en uit, terwijl mijn orgasme uitraasde en wat verminderde, zich ineens stil hield met zijn piemel maximaal diep in mij. Ik voelde die schokken van het klaarkomen. Mijn kutje stroomde over. Diep in mij voelde ik zijn sperma tegen mijn baarmoeder spuiten. Tijdens het spuiten had hij niet meer gekletst op mijn kont, hij had met twee handen op mijn heupen, mij tegen zijn spuitende lul getrokken. Alsof er nog een vervolg van mijn denderend orgasme kwam, vloog er nog een straal kutsap uit mijn kutje, achter ons op de vloer.

Jonas, bleef stil zitten, met zijn leeggespoten lul diep in me. Linda, liet mijn haren los, greep onder mijn hoofd naar het kettinkje van de tepelklemmen, ze boog zich voorover. Door haar het kettinkje te trekken, duwde ze tegelijk mijn hoofd omhoog. Ik moet er verschrikkelijk uit gezien hebben. Uitgelopen mascara, nog tranen op mijn gelaat en in mijn ogen en dan zei ze : “zo geile kut, je hebt me redelijk goed gelikt en mijn Meester heeft jou doen klaarkomen, nu ga ik jouw smoeltje verkrachten met mijn tong”. “Jij geeft me nu de aller geilste tongkus ooit of ik ga dat stokje nog wat op je gore lijf laten neerdalen”. Ze lachte. Haar gelaat kwam vlak voor het mijne. Ik moest een beetje voorwaarts komen om aan haar lippen te geraken. Dat deed ik niet. Dus trok Linda aan dat vervloekte kettinkje. De helse pijn in mijn tepels dwongen me dichterbij te komen.

Ik wou dat eigenlijk niet, want dan zou de piemel van Jonas misschien uit mijn kutje schuiven en dat zalige gevoel wou ik niet kwijt. De pijn aan mijn tepels dwongen me evenwel. Linda plakte haar lippen op de mijne. Jonas was gewoon gevolgd en zijn half slappe lul bleef in mij. Linda’s tong begon gewelddadig in mijn mond rond te schieten. Ik onderging dat.

Na even trok ze haar gelaat terug, keek me aan en zei : “ik ga hier niet al het werk doen, kut, tong mee, met alle energie die je nog in je vettig lijf hebt”. En hops, haar tong schoot terug in mijn mond. Ik deed een beetje mee, maar niet echt. Jonas had dat door, vrees ik, want ineens voelde ik een harde klets op mijn kont en tegelijk trok Linda hard aan dat kettinkje. Ik hoorde Jonas zeggen : “Birgit, meisje, je bent hier enkel voor het genot van mezelf en van mijn Linda”. “Doe dus je best en kus Linda zoals ze wil of ik blijf hier kletsen tot je daarin slaagt”. Linda was blijven tongen. Ik deed harder mee.

Ik vermoed evenwel dat Linda aan Jonas teken deed, dat ik nog wat meer gemotiveerd diende te worden, want ik voelde nog een slag of drie van zijn hand op mijn bips, erg hard, maar doenbaar. Ik tongde feller. Blijkbaar nog niet voldoende naar de zin van Linda, want ineens voelde ik een gigantische pijn aan één van mijn neerhangende borsten.

Linda trok nog steeds fel door op het kettinkje van de klemmen op mijn beide tepels. Maar mijn borsten hingen toch nog een stuk neerwaarts door mijn houding op mijn knieën. Jonas had met één hand, een ferme mep tegen mijn rechter borst gegeven. De klets op zich was erg pijnlijk, maar door die klets schoot die borst helemaal uit positie naar links, tegen de ander en de trekkracht die Linda op de rechter tepel hield, omwille van dat kettinkje, verduizendvoudigde ineens. Ik dacht dat mijn tepel van mijn borst gerukt werd. Nog voor ik het goed en wel besefte kwam een tweede klets, maar nu tegen mijn linker borst, met hetzelfde effect. Ondanks het doorgaan van het tongen met Linda, huilde ik van die gigantische pijn. Linda trok zich daar niets van aan en tongde verder.

Uit schrik voor een volgende klets tegen mijn borsten, schoot mijn tong nu met alle geweld in haar mond. Nu waren Linda en ikzelf als het ware een gevecht ‘op leven en dood’ aan het leveren, met onze tongen. Spuug kwam langs mijn beide mondhoeken naar buiten. Een mengeling van haar en mijn spuug, drupte zo op de grond. Jonas half slappe lul zat nog steeds in me. Minutenlang bleef ik met Linda in een tonggevecht. Ik hoorde Jonas nog wel zeggen : “beter, meisje, veel beter”.

Alsof ze het afgesproken hadden, floepte de lul van Jonas uit mijn druipend kutje en op dat moment stopte Linda met haar tongverkrachting. Ze loste het kettinkje en met één hand in de haren op mijn achterhoofd, tilde ze mijn hoofd op. Ze keek me recht in de ogen. Een nog geen dertigjarig, jong ding zei tegen mij, een zevenenveertigjarige vrouw : “er is nog wat werk aan de winkel, maar ik ga nog veel plezier aan jou beleven sletje”. “Jij wordt mijn persoonlijk lustslavinneke en ik ga daar ontzettend van genieten”. Nu gaf Jonas mij een lichte klets op de kont en zei : “Birgit, meisje, ik ga daar ook ontzettend van genieten”. “Jouw zien kronkelen van pijn en genot om mijn Linda te plezieren, gaat me echt deugd doen en uiteraard verleen ik op haar vraag, mijn bereidwillige medewerking”.

Jonas ging helemaal bloot in zijn zeteltje zitten, schonk de drie glazen vol met champagne en zei : “Birgit, liefje, kom even hier, neem een glas, geef het aan Linda, jouw Meesteres en kom dan hier aan mijn voeten zitten”. Ik begreep nauwelijks wat hij zei. Dat van die champagne had ik gesnapt en ik kroop moeizaam recht. Heel mijn lichaam was geradbraakt. Het kettinkje zwiepte tussen mijn borsten. Jonas reikte me een glas aan en dat gaf in aan Linda, die nog steeds op de achterkant van het bed zat.

Wat had hij nu gezegd ? Dat Linda mijn Meesteres was ? Die vent is zo gek als een huis. Ik een zevenveertigjarige dame van de wereld, zou onderdanig moeten zijn aan een Meesteres van nog geen dertig ? Goed zot, ik denk er nog niet aan. Jonas reikte met een vol glas champagne in mijn richting, maar deed met één vinger teken dat ik voor hem op de grond moest gaan zitten. Dat deed ik dan toch. Ik snapte mezelf niet.

Ik had vandaag al de meest intense sensaties van pijn en van genot gevoeld. Nog nooit zoiets fel in heel mijn leven gevoeld. En dat aan zijn voeten gaan zitten, gaf me een veilig, rustgevend gevoel. Ik begreep niets meer van mezelf. Linda zei : “ik wil even toasten op de geboorte van een heel nieuwe Birgit, ééntje die nu pas het genot leert kennen, dat ik al een paar jaar mag beleven en ik wens jou Birgit, nog vele jaren van gillend klaarkomen”. Ze hield haar glas in de hoogte en dan nam een ferm slok van de champagne. Jonas dronk ook en ik nam dan ook maar een slokje.

Dan zei Jonas : “Birgit, aan jouw leven met Silko, verandert er niets”. “Je kunt zoveel of zo weinig met hem seks hebben als je wilt”. “Dat gaat altijd ‘vanilla-seks’ zijn”. “Dat is de gewone, dagdagelijkse seks tussen koppeltjes”. “Daar is niets mis mee en je zult merken, hoe meer jij je door Linda en mezelf laat ‘behandelen’ hoe meer je opnieuw van seks met je man, de gewone seks dus, gaat genieten”.

“Met Linda hier, heb ik een speciale verhouding”. “Wij geven mekaar soms gewone seks, net zoals jij met je man”. “Daar genieten we van, geen probleem”. “We bedriegen mekaar niet, daar hebben we geen behoefte aan”. Jonas ging verder : “soms evenwel heb ik behoefte om mijn dominante kant uit te leven en tot ons beider genoegen, heeft Linda ook een zeer onderdanige kant, met andere woorden, zij is mijn lustslavin voor het leven”.

“Ik kan haar eender wat laten doen, op dat vlak”. “Zij doet slaafs wat ik wil”. “Het verschil met jou is, dat er bij haar niet echt een pijndimensie aan vast zit, maar dat ze gewoon onderdanig gebruikt wil worden”. “Bij jouw zit er nog een pijndimensie bij”. “Jij kunt gewoon door de pijn aan je tepels, omwille van die klemmetjes, zonder veel extra stimulatie erbij, gigantisch goed klaarkomen”. “Dat heb ik mogen zien”.

“Mijn Linda hier, is naast dat ze mijn kunstgalerij runt en dus een medewerkster is, ook nog mijn liefdespartner en mijn lustslavin”. “Maar er is meer aan haar dan dat”. “Zij wil zich met momenten zoals vandaag ook uitleven als Meesteres, zij wil een onderdanige lustslaaf of slavin, net zoals ik”. “Tegen een slaaf heb ik mijn veto gesteld en daar kan Linda mee leven”. “Ik kan me tijdelijk wel, om haar in te volgen, onderdanig opstellen en haar lustslaaf spelen, maar dat geeft mij niet echt voldoening”. “Linda ook niet trouwens”. “Jij bent in mijn leven gekomen en ik kon direct vaststellen dat jij een hoge nood aan dominantie hebt”. “Dat kan ik je ook geven”.

“Ik heb Linda erbij gehaald omdat jij ook een aspect hebt, dat bij sommige andere vrouwen ook aanwezig is, namelijk : jij kunt erg geil worden van pijn”. “Daar is niets mis mee, maar ikzelf kick niet zo echt op het toebrengen van pijn, ik vind dat wel leuk, maar dat geeft mij geen opwinding”. “Mijn Linda hier, wordt seksueel erg opgewonden van jouw kontje te bewerken met een rieten stokje”. “Dat kon je zelf vaststellen, want ik weet zeker dat haar kutje erg nat was, nadat ze jouw kontje van purperen streepjes had voorzien”. “Ik moet ze trouwens wat intomen, dus bij alle volgende ontmoetingen, wil ik er wel bij zijn, om te vermijden dat er ongelukken gebeuren”.

“Ik kick meer op onderdanigheid en lust” zei Jonas. “Het feit dat jij hier braafjes in je blootje, op je knieën voor mij zit, geeft mij voldoening”. “Je weet nog, dat je altijd ‘rood’ mag zeggen en dan stoppen we onmiddellijk”. “Maar tot jij dat woord uitspreekt, ben je mij volledige gehoorzaamheid verschuldigd, zolang we, jij, ikzelf en Linda, privé bij mekaar zijn”. “Je bent een tikkeltje rebels, dat heb ik vandaag op een paar momenten gemerkt, maar ik eis totale gehoorzaamheid en onderdanigheid, je mag niets weigeren en je doet alles met elk vezeltje energie in je lichaam om zowel naar Linda toe als naar mij toe, uit te voeren wat wij vragen”. “Kan je daarmee leven ?” vroeg Jonas. Ik knikte bedeesd.

Dan zei Jonas : “ik wil het je hardop horen zeggen Birgit”. Ik keek op naar Jonas. Ik snapte niet onmiddellijk wat hij wou. Hij zei : “ik zal het je voorzeggen Birgit”.

“Ik Birgit Johnson, in bezit van al mijn verstandelijke vermogens, zal, als ik privé met Linda Callewaert of Jonas Van Steevoorde ben, altijd, met al mijn beschikbare energie, op al hun wensen ingaan”. Ik keek met verbazing. Binnenin dacht ik : ‘dat van die verstandelijke vermogens is niet echt waar, vrees ik’, maar hardop herhaalde ik zijn uitgesproken zin. Jonas keek me ernstig aan. Nadat ik die zin gezegd had, viel er als het ware een juk van mijn schouders.

“Bon”, zei Jonas, “we gaan verder, de kleine pauze is voorbij en we gaan ineens even de juiste verhoudingen tussen ons in werkelijkheid omzetten”. Ik had alleen begrepen dat hij zei : ‘pauze is voorbij”.

Jonas klopte met één hand op zijn rechter dij en deed teken met zijn ogen naar Linda. Die stond recht en ging op zijn rechter bovenbeen zitten. Ik zat geknield, met mijn kontje op mijn hielen naast zijn linker knie. Jonas zei : “Linda, lieverd, zet je poezelig voetje op mijn andere dij, als je wilt”. Dat deed ze. Haar hiel rustte op zijn linker bovenbeen.

Tegen mij zei Jonas : “om jouw ondergeschiktheid aan Linda te tonen, ga jij nu haar voetje kussen, Birgit”. Ik zag inderdaad vlak voor mijn gelaat, een mooi voetje, met mooi fuchsia gelakte nageltjes. Dan zei Jonas : “Birgit, geil kutje, lik haar voetje helemaal, geen millimeter overslaan, zuig aan elk teentje apart en laat me zien dat je alles wilt doen, wat ik vraag”.

Ik kwam wat rechter, bijna mechanisch stak ik mijn tong uit en aan de onderkant van haar voet gaf ik een lange lik tot tegen de onderkant van haar teentjes. Linda giechelde en even zag ik een heel klein meisje op de schoot van Jonas zitten. Ik likte heel de onderkant van die voet. Dan de zijkanten, vanaf de enkel tot op het kleine teentje, dan over de teentjes tot aan de grote teen, dan van daar terug tot op de enkel. Linda had haar armen rond de hals van Jonas gelegd en hij had haar met één hand op haar heupen vast om te voorkomen dat ze van zijn dij zou donderen.

Ik likte ondertussen ijverig heel de bovenkant van haar voet en begon dat minutieus op haar klein teentje te zuigen. Mijn tong liet ik regelmatig tussen de kleine teen en het teentje ernaast schuiven en kronkelen. Dan onder dat kleine teentje dan er over, om dan terug aan heel teentje te zuigen. Ik begon het eigenlijk prettig te vinden. Jonas keek me welwillend aan. Zo deed ik alle teentjes van die voet. Bij de grote teen nam ik veel meer tijd en ik zoog veel langer op die teen.

Eens de hele voet zo bewerkt, deed Jonas, Linda haar andere voet op zijn dij zetten. Ik zag dat Linda lag te genieten in de arm van Jonas. Ze had haar ogen gesloten. De hele andere voet, nu de links van haar, kreeg dezelfde behandeling. Vol overgave en genoegen bleef ik zuigen en likken aan die voet. Tot Jonas zei : “genoeg, wat de voeten betreft”. “Stop maar Birgit”. Dan zei : “Linda, jij hebt daarstraks het kontje van Birgit grondig verwend, nu is het haar beurt”. “Kom voor me staan en zet je handen op mijn bovenbenen, buk voorover en jij, Birgit, schuif achter haar, leg je handen op haar bips en trek die wat uiteen”. “Steek je tong in haar aarsje en neuk haar kontje met je tong”.

Een paar seconden later zat ik op mijn knieën, achter Linda. Die stond voorover gebogen met haar handen op de bovenbenen van Jonas en ik zag Linda op een zwoele manier, Jonas een tongkus geven. Ik legde mijn handen op haar bips. Trok ze een beetje open, een lieftallig sterretje lonkte naar mij. Ik wurmde mijn tong ineens in haar aarsje. Ondanks het getong vooraan, hoorde ik daar een kreun van Linda. Ze leek het aangenaam te vinden.

Als ik dit zou vertellen aan eender wie van alle mensen die ik ken, dat ik, mevrouw Birgit Johnson, in een hotelkamer in het centrum van Antwerpen, mijn tong in het kontje van een jonge deerne zat te boren en het nog leuk vond ook, geen kat zou mij geloven en de meesten van mijn kennissen zouden mij stapelgek verklaren. En toch zat ik hier, met het mooie kontje van éne Linda in mijn handen, met mijn tong die door haar bilspleet gleed, die af en toe zo diep mogelijk in haar sterretje schoot, met mijn lippen die ik af en toe over haar aarsje zette en zo aan dat aarsje zoog om dan weer mijn tong diep in haar te duwen. Niemand zou geloven dat ik het leuk en zelfs opwindend vond, dat ik het gekreun van Linda als muziek in mijn oren ervoer. Zij genoot, dat was duidelijk, ze kon zelfs niet meer tongen met Jonas, van genot. En ik was zelfs dankbaar voor haar gekreun.

Linda had haar hoofd nu op één schouder in de hals van Jonas gelegd. Die keek over de rug van Linda naar mij. Toen ik ook even mijn ogen opende, zag ik zijn lust en zijn dankbaarheid voor wat ik deed. Dat deed mijn gevoel tevredenheid nog vermeerderen.

Als ik zo even met mijn tong doorheen de bilspleet van Linda ging, kon ik het niet laten en liet mijn tong iets verder doorglijden toe aan de onderkant van haar kutje. Dat lekte al een beetje, dus stak ik stiekem mijn tong even in de onderkant van haar kutje, om dan terug opwaarts te gaan tot op haar staartbeentje. Ik vond het leuk om toch even tegendraads te zijn, want mijn opdracht was het kontje te likken en niets anders. Na een tijdje kwam Linda recht. Ze had wat glazige ogen en zette zich weer op de linker dij van Jonas. Die spreidde zijn knieën maximaal en lag wat onderuit, met zijn klokkenspel, nog nat en besmeurd van mijn kutsappen, open en bloot.

Linda zei : “nu de ballen, de piemel en de aars van je Meester schoonlikken, geile meid”. Ik kroop tussen zijn benen, moest een beetje naast haar rechter dij wringen en kwam met mijn gelaat vlak voor zijn ‘vitale onderdelen’. Zijn lul lag half slap op zijn balzak. Alles glom van mijn kutsappen. Ik dacht niet meer na, kwam dichter en liet mijn tong dartelen over alles wat ze tegen kwam. Ik rolde zijn ballen over mijn tong, ging links en rechts van zijn piemel op en neer, zoog even aan het topje van zijn eikel dat ietwat door de voorhuid kwam piepen, ging links en rechts door zijn lies met mijn tong. Zowat tussen de balzak en de aanzet van zijn dijen. Dan ging ik grondig onder de balzak door, liet mijn tong, plat en nat over de ruimte tussen balzak en aars gaan. Zowel verticaal als in de breedte likte ik naar best vermogen. Dan zoog ik zijn eikel weer in mijn mond en liet mijn tong daarover kronkelen. Al die verschillende bewegingen gingen als vanzelf en ik herhaalde ze tientallen keren.

Keek ik even naar boven, dan zag ik Linda, met tevredenheid in haar ogen op mij neerkijken. Dat op zich, gaf mij een heerlijk gevoel. Jonas hield het bij zacht gekreun en met gesloten ogen.

Ik likte vlijtig verder. Linda had met één hand de piemel van Jonas vast genomen. Heel traag en zachtjes ging ze op en neer, met haar hand, vlak boven de balzak. Af en toe kon ik het niet laten en likte ik even over haar vingers, om dan snel weer de ballen, lies en bilspleet te bewerken. In een glimp, zag ik haar even glimlachen op het moment dat ik snel over haar vingers likte. Die glimlach was voor mij een zalig geschenk.

Linda bleef met haar éne hand op en neer gaan. De dikke eikel van Jonas, kwam telkens uit haar vuist helemaal bloot en opgespannen tevoorschijn. Ik concentreerde me op het likken van zijn ballen, de hele streek tussen zijn balzak en een dijbeen, dan de andere kant, dan de hele streek onder zijn balzak, waarbij ik met mijn tong meerdere keren over zijn sterretje ging. Jonas keek eerst heel intens recht in mijn ogen. Na een tijdje sloot hij zijn ogen met een kreun.

Linda had één arm rond zijn hoofd geslagen en hield zo het hoofd van Jonas in haar hals gedrukt. Ze streelde met de hand van die arm de zijkant van zijn hoofd. Met haar andere hand bleef ze hem traag aftrekken. Ik sloot mijn ogen en likte minutieus verder. Ik liet mijn tong, met zoveel mogelijk passie, over zijn hele lendenstreek kronkelen en likken. Af en toe opende ik heel even mijn ogen, zag Linda haar Meester strelen en aftrekken. Ik vond het tafereel erg liefdevol en telkens leek de piemel van Jonas harder en dikker geworden.

Jonas kreunde, Linda was heel geleidelijk, sneller en sneller met haar hand rond zijn pik aan het gaan. Ik sloot mijn ogen weer en ging verder met mijn taak. Jonas kreunde meer en harder. Na ettelijke minuten zei Linda op een bepaald moment : “geile Birgit, open je ogen en kijk naar de lul van je Meester”.

Ik sperde mijn ogen wagenwijd open, mijn tong zat toen net onder zijn balzak te kronkelen, Linda ging erg snel met haar hand op en neer en plots zag ik vier, vijf stralen sperma recht omhoog vliegen. Zijn lul spoot ! Het omhoog gevlogen sperma viel terug naar beneden op de lul van Jonas en op de hand van Linda. Mijn tong viel stil, net als de hand van Linda.

Die hand droop van het sperma. Linda glimlachte zachtjes toen ze naar me keek. Ik moet een erg fanatieke en geile blik op mijn gelaat gehad hebben.

Linda haar had lag stil, nog steeds de pik omvattende, net boven de ballen. Heel de lul droop van het sperma. Dat liep over haar hand naar beneden. Ik staarde er gefascineerd naar. Dan hoorde ik Linda dwingend zeggen : “Birgit, schat, lik mijn hand en de piemel van jouw Meester proper ! Ze had me ‘schat’ genoemd ! Ik kreeg een steek van ontroering in mijn hart.

Onmiddellijk begon ik met mijn tong over haar hand te kronkelen. “Geen druppel laten verloren gaan, lieverd !” zei ze nog. Weer een lief woordje dat als muziek in mijn oren klonk !

Ik likte en zoog alle sperma van haar hand en van het stuk lul van Jonas dat boven haar hand uittorende. Heel voorzichtig ging ik over de glimmende eikel. Jonas zuchtte.

Eens alle sperma opgeslurpt en zowel de hand van Linda als de piemel van Jonas helemaal proper was, boog Linda zich voorover en ze gaf me een erg zwoele, trage tongkus, alsof ze me wou bedanken. Ongetwijfeld proefde ze zo ook het sperma van haar Meester. Ik kreeg tijdens die kus een enorm zalig, rustgevend gevoel over me heen. Ik voelde me ontzettend gelukkig bij deze twee.

Linda stond op. Jonas zette zich rechter in het zeteltje en gaf me op zijn beurt een zwoele, trage tongkus. Tegelijk voelde ik een hand van Linda door mijn bilspleet en over mijn kutje gaan. Dat voelde aan als een erg liefelijke aai. Jonas kuste verder.

Linda was naar de pilot case gegaan en had er iets uit gepakt. Jonas greep onder mijn hals door naar het kettinkje tussen mijn borsten. Hij bleef kussen terwijl hij het ding opspande. Ik voelde weer die branderige spanning op mijn tepels. Dan voelde ik iets dik in mijn kutje schuiven. Ik zat op mijn knieën, met kont en kutje tentoon gesteld en met mijn armen op de bovenbenen van Jonas. Die bleef maar kussen.

Het bleek dat Linda mij neukte met een erg dikke voorbinddildo. Plots begon dat ding, dat over en weer in mijn kutje schoof hevig te trillen. Mijn kutje werd in geen tijd kleddernat. Jonas begon kleine snokjes aan het kettinkje tussen de twee tepelklemmen te geven. Elk snokje gaf een felle scheut van pijn in mijn beide tepels en tegelijk gaf dat een felle scheut van geilheid in mijn vagina. Linda begon tijdens het neuken, met haar beide handen op mijn kontje te kletsen. Ik werd gek.

Jonas zei : “geil Birgitje, ik wil je vandaag nog één keer vanuit het binnenste van je lichaam zien klaarkomen, met alles wat je nog aan energie in je mooie lichaam hebt”. “Blijf in mijn ogen kijken, terwijl ik aan je tepels trek, Linda verwent jouw onderkant met haar voorbinddildo”. “Niets tegenhouden, ik wil jouw klaarkomen in je ogen zien uiteenspatten”.
Het was alsof ik mijn ziel verkocht aan de duivel, toen ik diep in zijn ogen keek. Na een tijdje knipperde ik al niet meer met mijn wimpers op het moment dat Linda mij een klets op de kont gaf. Zelfs bij elk snokje aan mijn tepels kon ik vermijden om met mijn ogen ten knipperen.

Die in mijn buik ontstond gerommel. Alsof een orkaan zich aankondigde. Heel mijn lichaam begon te trillen. Ik verdronk in de intens blik van Jonas, die in mijn ziel leek te kijken. Hij moet daar ontzettend veel geilheid en groeiend genot gezien hebben. Hij glimlachte lichtjes op het moment ik begon te krijsen. Heel mijn lijf ging in een soort spastische totaalkramp. Linda sloeg keihard op mijn bips, ze ramde met maximaal geweld in mijn kutje, die dikke staaf die er gewelddadig in en uit schoof, trilde op topvermogen en toen Jonas niet meer snokte aan het kettinkje tussen de tepelklemmen, maar aan één stuk bleef doortrekken, ontplofte ik. Verschillende stralen squirt schoten vanuit mijn kutje, achterwaarts naar buiten, tegen de bovenbenen van Linda. Mijn tepels brandden als gek, ik klemde mijn vingertoppen zo diep mogelijk in het dijbeenvlees van Jonas, ik moet heel Antwerpen bij mekaar gegild hebben, net vooraleer het allemaal zwart voor mijn ogen werd en ik knock out ging.

Ik weet niet hoeveel later ik terug bij mijn positieven kwam, toen ik merkte dat ik met mijn gelaat vlak tegen de piemel van Jonas, in zijn lenden lag. De dildo in mijn kutje was verdwenen en ik voelde lieftallig, zacht gestreel van Linda op mijn kontje en rug.

Slot

Sinds die dag ga ik eerste en derde vrijdag van de maand naar Antwerpen. Een hele dag lang word ik onder handen genomen door Linda. ’s Avonds in het naar huis gaan, staan mijn kontje, mijn borsten en de rest van mijn lichaam telkens donker rood en ben ik geradbraakt van het vele klaarkomen. Elke laatste zaterdag van de maand, word ik door zowel Linda als Jonas onder handen genomen. Telkens deponeert Jonas zijn sperma een keer vier in mij, op het plekje dat hij dan verkiest. Na zo’n zaterdag, kan ik bijna niet meer gaan, het geradbraakt zijn, is dan nog vele malen erger. Maar meer genot dan wat ik beleef op die twee vrijdagen en die zaterdag, kan ik echt niet aan. Met trots ben ik hun slavin geworden.

Einde verhaal

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6615 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie