BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Spiritualiteit 4

De nieuwe Birgit en Linda

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Een rolwagentje met een ijsemmer en een fles champagne daarin werd samen met twee schotels met een bolvormige zilveren stolp erover door een hotelbediende binnen gereden. Jonas en ikzelf hadden allebei een dikke badjas van het hotel aan. Ik had daarbij nog een handdoek rond mijn natte haren gedraaid. De tepelklemmetjes, die ik van Jonas niet had mogen afdoen, zelfs niet tijdens het douchen. Ik voelde wel een zeurende pijn aan mijn tepels, maar dat was dragelijk.

Een paar minuten later zitten we aan een tafeltje over mekaar. Hij schonk galant een glas vol met champagne voor mij en daarna zichzelf. Dan haalde hij de zilveren stolpen weg en daar lagen op elk bord twaalf blote oesters te pronken.

Hij hield zijn champagneglas in de lucht en zei : “Birgit, ik zou willen toasten op de nieuwe Birgit”. “De oude, die een brave echtgenote is, trouw en loyaal aan haar partner Silko, mag er ook wezen, gooi die vooral niet weg, maar laat mij toasten op een nieuw gevonden aspect van Birgit”. “De sensuele vrouw, die zich totaal aan mij wil overleveren en de diepste en meest intense geneugten van genot wil en zal ervaren”. Hij had dat bijna plechtig gezegd. Ik had van de hele voormiddag dat we op die kamer samen waren geen vijf woorden gezegd. Nu zei ik volmondig : “proost” en tikte met mijn glas tegen het zijne terwijl ik hem recht in de ogen keek. Hij zei : “proost”.

Dan pakte hij een stuk citroen vast, perste dat wat uit boven een oester, deed er wat peper op uit een pepermolen en zei : “smakelijk”. Je zag Jonas echt genieten van die oester. Ik deed dan maar hetzelfde. Af en toe nipte ik aan mijn glas champagne en dat deed hij ook.

Eens alle oesters op, het frans brood met de kruidenkaas en het laatste lekje champagne uit de fles, opgedronken, zei Jonas : “een oester is een delicatesse”. “Je dient die met respect te behandelen”. “Je moet er af en toe in bijten, soms aan slurpen of zuigen”. “Soms hard zuigen, soms heel zachtjes, voor maximaal genot”.

Ik had enkel het woord ‘bijten’ gehoord, want toen hij dat uitsprak, voelde ik weer een scheut van geilheid in mijn kutje.

“We pakken een kleine pauze” zei hij. Alle eetspullen zette hij terug op het rolwagentje, rolde dat de gang voor de kamer in en sloot opnieuw de deur. Ik was gewoon blijven zitten. Hij reikte me een hand, trok me zachtjes van de stoel en omarmde me. Tot mijn verbazing gaf hij me midden in de kamer een langdurige knuffel. Dan loodste hij me naar het king size bed, en nog steeds gehuld in een badjas en een handdoek rond mijn haren, deed hij me neerliggen aan één kant van het bed. Dan kroop hij, ook in badjas, aan mijn linker kant naast me. Hij kwam heel dicht tegen me liggen. Ik voelde zijn adem aan mijn linker kant in mijn hals. Dan begon hij met de vingertoppen van zijn linker hand over mijn gelaat te strelen. Heel zachtjes voelde ik die over mijn voorhoofd, mijn kaken, mijn neus, mijn hals en mijn gesloten lippen glijden. Ik staarde naar het plafond. Miljoenen tegenstrijdige gevoelens en gedachten schoten door mij heen. Alleen de verdomde tepelklemmen deden nog steeds veel pijn.

Door zijn gestreel verdwenen zachtjesaan alle verwarrende gedachten en gevoelens. En ik dommelde zachtjes weg onder zijn gestreel.

Ik weet niet hoe lang ik geslapen had. Zachtjes opende ik mijn ogen en keek starend naar het plafond. Ik had die voormiddag het meest intense orgasme van mijn leven gehad. De combinatie van pijn en geilheid was zo overweldigend geweest dat ik opnieuw tranen in mijn ogen kreeg. Mijn handdoekje rond mijn natte haren was losgeschoten en ik voelde Jonas dat van mijn hoofd wegtrekken en het achter hem deponeren. Met betraande ogen keek ik naar hem.

Hij lag gewoon links van mijn met één arm geplooid en zijn hoofd steunend op de hand van die arm. Hij keek me liefdevol aan. Althans dat dacht ik. Dan zei hij : “je hebt heel sereen geslapen en meisje, je bent ontzettend mooi, als je zo vredevol slaapt”. Mijn tranen, die wat geminderd waren, welden ineens weer op en ik liet ze de vrije loop.

Dan zei hij : “Birgit, dit is een sleutelmoment” en hij wreef de tranen die over mijn kaken liepen, met de achterkant van één vinger, weg. “Je hebt, denk ik, deze voormiddag een heel speciaal iets gevoeld en meegemaakt”. “Dat zal wel angstaanjagend overkomen op dit moment, maar ik vraag je toch of je hetzelfde en meer, nog wilt beleven, of dat je liever terug naar je veilig, burgerlijke leventje terug wilt en geen gelijkaardige intensiteit, zoals deze voormiddag, opnieuw wilt”. Ik keek naar zijn rustig gelaat. Hij bekeek me ernstig. Dan vroeg hij : “wil je nog meer, of wil je stoppen ?”

Ik wist niet wat zeggen. Hij dwong me naar een keuze. Dat joeg me nog meer angst aan. Het ontzettend geile van de voormiddag, verdween wat naar de achtergrond. Hij had me in de voormiddag, vanaf dat we op de kamer waren, nul inspraak gegeven. Ik had gewoon alles ondergaan. Willoos aan hem en zijn grillen overgeleverd. De rebelse Birgit in mij zei : ‘alle controle kwijt, ben je gek, jezelf willoos overleveren aan die zot, dat doe je toch niet’.

Een andere Birgit in mij zei : ‘hij ging me niet beschadigen en mijn relatie met Silko nooit in gevaar brengen, dus wat houdt mij tegen ?’ ‘Hij laat me dingen ervaren die ik nog nooit voelde, dat overgeleverd zijn aan hem is wel erg veilig en hij weet blijkbaar heel goed wat hij doet, al wat ik moet doen, is genieten en ondergaan en je kunt nog altijd rood zeggen, dus Birgit, geniet, dit is de kans van je leven’. Tussen die twee gedachten werd ik heen en weer geslingerd. Dus zei ik maar : “waarom dwing je mij nu naar een keuze Jonas ?”

Jonas glimlachte, hij reageerde niet op het feit dat ik hem niet aansprak met ‘Meester’. Hij zei : “Birgit, meisje, ofwel kies je voor je vorig leven, dat wat je tot vandaag had, ofwel kies je voor meer van wat je deze voormiddag had”. “Ik doe je nu kiezen, omdat als je voor het tweede kiest, er eigenlijk geen weg terug meer is, je gaat altijd maar meer willen en intenser en dat kan ik je geven”. “Het neveneffect daarvan is evenwel, dat jij er voor de rest van je leven aan verslaafd gaat geraken, dus een keuze dringt zich nu op, voor jouw veiligheid”. “Een mens dient altijd te anticiperen op de gevolgen van zijn beslissingen en daden” zei hij nog filosofisch.

Ik liet zijn woorden tot mij doordringen. Terug naar mijn veilig leventje, erg saai dat wel, maar veilig met lieve koestering door mijn man, op regelmatige basis en met heel veel verveling of massaal veel pijn en genot, op het onhoudbare af ? Ik koos voor het tweede en zei : “ik wil meer”. Jonas knikte vriendelijk en zei : “wat wij deze voormiddag deden, heeft eigenlijk niets met seks te maken, maar het is wel een soort van genotstoestand, die heel voorzichtig en doordacht dient opgebouwd te worden en die tot ongekende hoogten van lust kan leiden in een zoektocht naar jou grenzen”. “Dat kan alleen maar succesvol zijn als je mij honderd procent, blindelings vertrouwd en als ik dat merk, dat is nu zo nog niet, dat is ook op te bouwen, ga ik nooit jouw vertrouwen beschamen en je nooit teleurstellen”. “Hoe doen we dat dan, dat opbouwen ?” vroeg ik. “Met kleine stapjes meisje”, zei hij.

“Wil je verder ?” vroeg hij. Ik knikte bedeesd. “Dan is de pauze nu voorbij”, zei hij. Hij draaide zich om, greep de hoorn van de telefoon en tikte een kort nummer in. Dan zei hij : “Hans, wil je alsjeblieft nog een fles champagne voor de deur komen zetten en bel Linda”. Ik kon horen dat die Hans tegen Jonas zei : “komt in orde mijnheer van Steevoorde”. Jonas draaide zich terug naar mij en legde zijn hoofd opnieuw op de hand van de arm die dat hoofd moest ondersteunen. Met zijn linker hand trok hij de centuur van mijn badjas los. Dan trok hij die wat open. Ineens lag ik bloot met tepelklemmetjes op mijn tepels, dat stom kettinkje er tussen, mijn getrimd kutje en omgeven door de badjas. Jonas zei : “pauze voorbij, dus vanaf nu terug Meester tot ik iets anders zeg”.

Ik zag hem naar mijn lichaam kijken. Zijn ogen glinsterden. “Birgit, meisje” zei hij en ondertussen legde hij zijn linker hand opnieuw op de welving van mijn buikje, “ik zou willen dat jij jezelf nu klaar vingert en ik hou mijn hand op je buik, zodat ik jouw klaarkomen goed kan voelen”. Zijn hand lag losjes op mijn buik, zonder druk uit te oefenen en ik voelde de warmte van die hand. Wat had hij nu gezegd ? Moest ik me voor zijn ogen klaar vingeren ? Die is echt gek, schoot het door mijn hoofd. Dan viel mijn kwartje, die lag links van mij, met zijn linker hand op mijn buik, die wist dus dat ik rechtshandig was en zou kunnen vingeren, zonder dan zijn linker hand in de weg lag.

Compleet buiten mijn wil om, voelde ik zelf mijn rechter hand naar mijn venusheuvel glijden. Ik keek naar Jonas. Die glimlachte en zei : “doe maar lieverd, je bent in goeie handen” en ik voelde ineens de warmte van zijn hand op mijn buik veel intenser. Mijn vingers schoven over mijn venusheuvel naar mijn kutlipjes. Ik had al honderden, zo niet duizenden keren met de vingers van die hand mijn kutje beroerd. Nu was het anders, alsof er een lading elektriciteit in mijn vingers zat. In reflex neep ik mijn dijen tegen mekaar en schoof ik mijn linker arm omhoog en omklemde met de hand daarvan zijn hand bovenop mijn buikje. Ik opende mijn ogen weer en keek in het gelaat van Jonas. Die fluisterde : “Birgit, laat je helemaal gaan, blijf me aankijken en geniet van jezelf en van jouw overgave”.

Op zo’n dertig centimeter van mekaar verwijderd, keek ik diep in zijn ogen en hij in de mijne. Mijn dijen ontspanden zich en ik voelde onderaan, mijn vingers over mijn kutlipjes gaan. Ik wist niet of ik zou kunnen klaarkomen, maar mocht dat toch gebeuren, dan was dat inderdaad een vorm van totale overgave, ik zou al mijn wil, mijn rebelsheid en mijn persoonlijkheid door mijn eventueel klaarkomen, gewoon in de vuilbak kieperen. Even stak de rebelsheid de kop op, maar toen ik twee van mijn vingers, krommend in mijn kutje deed glijden, verdween die rebelsheid als sneeuw voor de zon. Ik was verloren.

Jonas deed niets, behalve zijn hand stil op mijn buik houden, onder mijn hand en mij aankijken. Mijn kutje sopte. Ik voelde onmiddellijk, dat klaarkomen geen enkel probleem zou zijn, in tegendeel. Dus liet ik mijn vingers maar wat meer in en uit mijn kutje glijden en afwisselend op en neer langs mijn binnenste en buitenste kutklipjes. Direct voelde ik genotsgolven doorheen mijn lichaam. Ik kon ze niet lokaliseren, ze waren overal in mijn lijf. Van aan mijn haarwortels tot aan mijn tenen voelde ik her en der vonkjes. Die leken mekaar te zoeken en aan snel tempo te vermeerderen.

Door mijn gestreel van mijn kutlipjes, drukte de binnenkant van mijn rechter hand bovenop mijn klitje. Daar gaf ik dan maar wat meer druk op en de vonkjes binnenin mij, werden serieuze vonken. Het leek of er een vuurwerk van genot binnen in mijn lichaam werd afgestoken. “Blijven kijken naar mij” hoorde ik Jonas zeggen, omdat ik door op mijn klitje te drukken even gekreund had en daarbij mijn ogen gesloten had.

Ik keek opnieuw in zijn ogen, dat had ik niet moeten doen, want dat had hetzelfde effect als op mijn klitje duwen, de genotsgolven vermenigvuldigden zich nog veel meer. Dan fluisterde Jonas : “laat je helemaal gaan meisje, geen remmingen alsjeblieft, want voor remmingen moet ik je straffen”. ‘Verdomme’ dacht ik, ‘zelfs het woord straf, gaf een extra scheut van geilheid in mijn lichaam’.

Nu was ik met de toppen van drie vingers bovenop mijn klitje rondjes aan het draaien. Ik had het niet meer. Alsof er een tiental tornado’s door mijn lijf begonnen te razen en die rotzak dwong me om in zijn ogen te blijven kijken. Ik was als gehypnotiseerd. Geen twee minuten later begon ik te krijsen, dan te gillen, Van mijn part mocht heel Antwerpen mij horen. Ik gilde luidkeels, maar ik sloot mijn ogen niet. Jonas moet het onbeschrijfelijke genot in mijn ogen hebben zien ontploffen. Mijn kutje was één poel van vocht. De genotskrampen raasden door heel mijn lichaam. Met zijn hand op mijn buik, moest hij de intense ontploffing in mijn lijf gevoeld hebben. Heel dat lijf ging in kramp. Ik klemde mijn rechter hand tegen mijn dik, pulserend kutje. Met mijn linker klemde ik zijn hand op mijn buik, alsof ik zo mijn genot via het enige punt van aanraking, die hand, in zijn lijf wou overbrengen. Het duurde een hele tijd, vooraleer die hevige genotskrampen, zachtjes aan verminderden. Ik hijgde fel.

Ik keek nog steeds in zijn ogen en op dat moment besefte ik, dat door wat ik zojuist deed, mijn hele zijn, inclusief mijn ziel, aan hem overgeleverd had. Dat gaf me een zalig en vredig gevoel. Dit klaarkomen, was het aller zaligste gevoel dat ik ooit beleefd had. Totaal los van eigen wil, remmingen, wensen of verlangens, had ik me laten gaan, iets wat ik vooraf nooit zou gedacht hebben, was gebeurd. Ik was ‘ik’ niet meer, ik was van hem, helemaal, zonder belemmeringen. Dat besef maakte me loom en extreem gelukkig. Niets zou dit nog kunnen overtreffen. Wist ik op dat moment veel, want zonder het te beseffen had ik slechts een poort opengezet naar veel meer en meer en meer en meer. Het begin van de verslaving was ingezet en ik was me daar niet van bewust.

Een klein klopje op de deur van de kamer, deed me ontwaken uit mijn overpeinzingen.

Jonas stond op, liep naar de deur en opende die. Hij kwam terug, maar iemand anders deed de deur op slot. Jonas ging in zijn badjas in één van de vrije zeteltjes zitten. Uit het gangetje vanaf de deur kwam een jonge vrouw tevoorschijn. Die had een zilveren emmer met een fles champagne er in, bij en in de andere hand, hield ze drie glazen voor champagne vast.

Jonas zei : “Birgit, meisje, mag ik je voorstellen : Linda” en tegen Linda zei hij : “Linda” en hij wees naar mij “Birgit”. Mijn kwartje viel dat ik die badjas nog wel rond mijn schouders had, maar er verder bloot, in al mijn glorie, op lag. Snel trok ik de zijkanten van die badjas over mij en bedekte mijn naaktheid. Jonas glimlachte.

Dan zei Jonas tegen mij : “Birgit, meisje, Linda is mijn vriendin, daar woon ik mee samen, maar Linda is een ‘switch’, dat wil zeggen soms erg onderdanig, maar afwisselend wil zij zelf domineren en dat kan ze helaas bij niet”. “Ik heb haar hier uitgenodigd, speciaal voor jou en om jou extra onder handen te nemen”. “Ik ben nogal lui en delegeer graag, dus door Linda te gebruiken, hoef ik me niet moe te maken”.

Tegen Linda zei hij : “Linda, schat, schenk jij de champagne uit, alsjeblieft”. Die knikte en begon de fles te openen. Bij mij schoten heel sombere gedachten door mijn hoofd. Jonas had mij voor voldongen feiten gesteld. Hij had iemand uitgenodigd, zonder dat ik van iets wist. Niets inspraak, maar wat veel erger was, hij noemde haar ‘schat’ ! Dat kon toch niet. Ik wou protesteren, maar Jonas greep ik en zei : “sssstttt, niets zeggen Birgit, meisje, gewoon gehoorzamen, geen jaloerse gevoelens alsjeblieft en je zult merken, Linda is enkel hier voor jouw plezier en genot”.

Ik zweeg dan maar en besefte dat ik me had laten kennen. Ik had inderdaad een grote steek van jaloezie gevoeld. Ik keek sip en wat pruilend naar mijn voeten. Linda, kwam met een gevuld glas champagne naar mij toe en overhandigde me dat. Ze gaf met één hand een aai over mijn haren en mijn kaak, dan draaide ze zich om en gaf een ander gevuld glas aan Jonas. Een derde glas nam ze zelf ter hand en ze keek naar Jonas.

Die proostte, hield zijn glas omhoog en zei : “Linda, jij en ik, gaan onze Birgit hier naar de hoogste toppen van genot voeren, er is nog wat werk aan de winkel, maar samen gaat ons het zeker lukken om die prachtige vrouw daar, in dat bed, tot aan haar grenzen van genot en pijn te brengen”. En hij nipte van zijn glas.

Zijn woorden drongen niet echt tot mij door. Zij gingen mij samen behandelen ? Ik snapte er niets van, eigenlijk had ik maar twee woorden begrepen : ‘pijn’ en ‘genot’. Ik nipte dan ook maar aan mijn glas. Het zilte vocht smaakte natuurlijk heerlijk.

Ik bekeek Linda. Een jonge vrouw, zeker geen dertig, een brunette met donkerbruine, lieve ogen, met lang sluik haar in een paardenstaart die vrolijk heen en weer ging bij elke beweging die ze deed. Ze had een lange wikkelrok aan die tot de enkel reikte. Purper van kleur, daaronder purperen botjes, daarboven een fuchsia, zijden bloeze, zedig dichtgeknoopt. Ze had geen make-up op, of toch niet dat ik kon zien. Ze had wel een leuk en lief gezichtje. Met een heel open en vranke blik keek ze naar mij en zag dat ik haar bemonsterde. Ze glimlachte en dat maakte haar nog mooier.

Ik lag nog steeds met een ietwat zuur gevoel in mijn toegetrokken badjas op bed. Dan hoorde ik Jonas zeggen : “Linda, schat, uitkleden”. Die zei prompt : “ja, Meester”. En ze zette haar champagneglas naast mijn juwelen op het tafeltje. Dan rechtte ze zich en begon zich helemaal uit te kleden. Haar kleding leek sober, maar ik kon toch zien, dat die nogal aan de dure kant was. Eens haar bloeze en rok uit, kon ik zien dat haar ‘fuck-me’-botjes van Jimmy Choo waren, een erg duur merk. Ze had enkel een fuchsia bh en slip aan, beide in zijde, maar ik herkende die als een model van ‘Victoria Secret’ een redelijk duur merk dat enkel in de Verenigde Staten te koop is.

Eens helemaal bloot, zag ik een nogal magere vrouw staan, met een mooi gevormd lichaam, appeltjes van borsten, een volledig naakt, geschoren kutje en een nogal blank vel. Mijn huid was vele malen bruiner door veelvuldig te zonnebanken, de huid van Jonas ook, trouwens.

Alsof ik er niet bij was, zei Jonas : “Ze haar op haar knieën aan de achterkant van het bed, Linda”. Linda kwam op me toe, reikte me een hand om uit het bed te komen, maar ik nam ze niet aan. Mijn badjas zou openvallen en dat wou ik niet. Ze nam mijn champagneglas over en nipte zelf even aan mijn glas. Dan zette ze dat op het nachtkastje en reikte me weer een hand. Weer nam ik die niet aan. Ik kruiste mijn armen net onder mijn borsten als teken van protest. Linda draaide zich naar Jonas en die zei : “Linda schat, ze heeft een kettinkje tussen haar borsten en jij bent een switch”. Linda knikte en gaf me een aai met haar linker hand over mijn kaak.

Even dacht ik dat ze me een klets in het gelaat wou geven, maar neen, ze aaide me door de haren, over mijn kaak en aan de linker kant in mijn hals. Dat voelde natuurlijk goed, maar ik had niet door dat ze haar hand verder naar beneden liet glijden, tussen mijn borsten, ietwat onder mijn badjas en daar het kettinkje vond.

Ze greep het kettinkje vast en zei : “meekomen”. Ze draaide zich om. Door haar trekkracht kreeg ik in elke tepel een scheut van pijn en ik kon niet anders dan recht komen en haar te volgend. De badjas hing half over mijn schouders en ik moest haar wel grotendeels bloot volgen.

Ze liep naar de achterkant van het bed, trok me aan het kettinkje naar beneden en liet me zo enkel met mijn hoofd op het bed rusten. Met mijn handen steunde ik op de grond, voor het bed. Linda trok de badjas van me af en smeet die op het bed. Nu zat ik daar te kijk helemaal bloot, op mijn knieën, met mijn borsten die naar beneden bungelden voor het bed met nog steeds die klemmen er op en het kettinkje dat in een boog naar beneden hing.

Ik hoorde Jonas zeggen : “Linda, schat, laat je klaar likken, jij verdient dat”. Met mijn kin op het bed, zag ik Linda op het bed klauteren, haar benen spreiden en in mijn richting schuiven. Haar dijen kwamen aan elke kant tegen de bolling van mijn schouders. Ze presenteerde haar kutje vlak voor mijn gelaat. Ik had nog nooit een vrouwenkutje van zo dichtbij gezien en er al zeker niet aan gelikt. Ik hield mijn mond dicht, zelfs toen Linda haar kutje tot tegen mijn neus schoof. Dan zei die : “Meester ze doet niets”.

“Tja” zei Jonas, “er zal wat motivatie nodig zijn, cane op kont, vijftig stuks”. Linda kroop van het bed af, Jonas kwam naast mij op de achterkant van het bed zitten en greep in de haren op mijn achterhoofd. Hij draaide mijn hoofd naar hem en zei : “Linda gaat je nu in mijn plaats straffen voor je insubordinatie”. “Onderga je straf zoals ik het wil of ik straf je daarna, veel harder zelf”. Hij hield één hand in mijn haren, maar met de andere begon hij mijn gelaat te strelen. Ineens voelde ik een vlijmscherpe pijn op mijn kont. Blijkbaar had Linda met een stokje dwars over mijn kont geslagen. De pijn was hels en bijna niet te verdragen. Ik wou vooruit schuiven, weg van de pijn, maar Jonas hield me op mijn plaats met zijn greep in mijn haren. Tranen welden weer op in mijn ogen.

Plots weer een striemende slag op mijn kont, op een iets andere plaats maar met evenveel kracht gegeven. Ik huilde van de pijn terwijl ik Linda “twee” hoorde zeggen. Dat was bijna niet te harden. Een regen van slagen volgde, telkens gevolgd door een getal. Ik huilde hartverscheurend, tussen slag vijfentwintig en zesentwintig zei Jonas : “je kunt altijd ‘rood’ zeggen”. Maar dat vertikte ik. Ik wou me niet laten kennen. Bij slag vijftig, stopte ze. Net op tijd, volgens mij, of ik had in zwijm gevallen. Ik lag hevig te schokken van het snikken. Mijn tranen drupten op het beddengoed.

Jonas ging opnieuw in zijn zeteltje zitten en zei tegen Linda : “voel en verzorg”. Ik zag Linda naar de pilot case gaan en er een flesje uithalen. Dat sprenkelde ze op mijn kontkaken en ze begon die zachtjes te masseren. Dat duurde een hele tijd. Het gevoel op mijn kont was zalig, niet echt seksueel opwindend, maar ik voelde wel dat ze me met liefde één of andere olie in masseerde. Ik genoot van haar gestreel. Op een bepaald moment voelde ik niets meer van pijn en het was alsof Linda dat ook voelde, want ze stopte met zachtjes masseren.

Dan, plotseling, voelde ik een tong zich diep in mijn kutje boren. Die Linda had gewoon, zo diep mogelijk haar tong in mijn kutje geboord. Ze moest daarvoor gewoon op haar kont achter de mijne zijn gaan zitten. Dan trok ze terug en ik hoorde haar tegen Jonas zeggen : “ze is kleddernat, Meester”. Die antwoordde : “verwen haar achterkant maar wat”.

Opnieuw schoot de tong van Linda diep in mijn kutje. Daar was nog nooit een vrouwentong geweest en al zeker niet op die manier. Ik voelde haar tong diep in me kronkelen. Dat gaf me erg warme gevoelens. Ik genoot. Die tong krolde door heel mijn kutje door. Af en toe raakte ze mijn klitje, dan weer in de diepte, dan met heel lange halen vanop mijn klitje omhoog tot op het plekje tussen mijn aarsje en de aanzet van mijn kutje. Een heel ander soort van geile golfjes, kwamen opzetten. Zachtjes begon ik te kreunen. Linda verwende mijn kutje op een zalige manier.

Dan hoorde ik Jonas zeggen : “kontje niet vergeten”.

Linda legde haar handen op mijn heupen. Dan bij de volgende beweging van haar tong, die opwaarts ging, vanaf mijn klitje, doorheen mijn kutje ging ze gewoon verder door heel mijn bilspleet. Dan trok ze zich een beetje terug, krolde haar nagels in het vlees op mijn heupen en ineens, stak ze haar tong, gepunt zo diep ze kon, in mijn sterretje. Ik liet een gil. Ze tongde mijn aarsje ! Zo’n geil gevoel, terwijl ik in reflex naar voren wou bewegen maar zij me tegen hield met haar nagels in mijn vel. Ze liet haar tong in mijn kontje kronkelen, dan duwde ze die tong zo ver mogelijk naar binnen, terug er uit en weer met geweld naar binnen. Ik begon automatisch als maar harder te kreunen.

Na ettelijke minuten, ging ze weer met haar tong naar mijn klit, onderweg liet ze die weer even in mijn kutje kronkelen, dan naar mijn klitje, nu zoog ze daar even op en weer ging die tong terug naar mijn aarsje. Ik wist niet wat mij overkwam. Telkens Linda even aan mijn klitje zoog, schoten de vonken van geilheid doorheen mijn lichaam. Dan liet ze mijn klitje gerust en ging met haar tong in de richting van mijn sterretje en de geilheid werd iets minder, maar zodra ze haar tong terug in mijn sterretje duwde, kwam er een ander soort geile golf door mijn lichaam gerold. Wat later ging ze weer in de richting van mijn klitje.

Weer schoten krampen van lust door mijn lichaam, Linda zoog op mijn klitje en af en toe knabbelde ze er een beetje op. Dat deed mijn golven van geilheid enkel maar exponentieel toenemen. En hop, ze gleed weer in de richting van mijn kontje. Wat ik niet gemerkt had, was dat één van haar handen mijn heup gelost had en langs achter tussen mijn dijen door, naar het kettinkje van de tepelklemmen zocht. Ik voelde dat niet, maar op het moment dat ze terug haar tong in mijn sterretje duwde, gaf ze een serieuze snok aan het kettinkje. Ik gilde keihard, mijn tepels branden, ik kon het bijna niet verdragen, maar tegelijk voelde ik die tong, die nu plots een gloeiend ijzer was dat zich in mijn kont boorde. De pijn aan mijn tepels en het nu opgespannen kettinkje dat maar niet gelost werd, het onophoudelijk geboor in mijn aarsgat en dan plots, had Linda haar andere hand ook van mijn heup verwijderd en onderaan mijn kutje, drukte ze met haar duim tegen mijn klitje. Ik gilde nog harder.

Met haar éne hand bleef ze hard aan dat kettinkje trekken, met haar duim duwde ze tegen mijn klitje en dan boorde die tong nog in mijn kontje. Dat zou ik nooit lang kunnen volhouden. De geilheid in mijn lichaam schoot nu als een raket de hoogte in. Dan begon Linda het kettinkje iets te lossen en om er dan kleine, venijnige snokjes aan te geven. Dat deed ontzettend veel pijn en tegelijk gaf me dat gigantische geile bliksemschichten doorheen heel mijn lijf. Dat was niet meer normaal. Haar duwende duim op mijn klit, leek mijn klit op een soort startknop lijken waarmee zijn een gigantische ontploffing in gang leek gezet te hebben. Ik huilde en kreunde tegelijk. De tranen rolden weer uit mijn ogen. Die tong in mijn aars maakte me waanzinnig. Tien orkanen tegelijk leken door mijn lichaam te trekken en ik begon weer luid te krijsen. Een alles overheersend orgasme gierde door mijn lijf. Ik leek gek te worden. De snokken aan mijn tepels werden harder naarmate mijn orgasme ontplofte. Haar tong in mijn kont leek als een gloeiende spies doorheen heel mijn lichaam gestoken te worden. Heel mijn lijf ging in een soort totaalkramp terwijl in huilde van pijn en genot. Ik ging buiten westen en viel als een vaatdoek op de grond achter het bed.

Linda ging op haar kont naast me zitten en streelde me. Daar was ze nog mee bezig, toen ik stilletjes aan bijkwam. Helemaal verdwaasd zag ik haar van een glas champagne nippen. Jonas zag me bijkomen en hij bracht me ook een glas, hurkte voor me neer en gaf het mij. Ik dronk gulzig. Linda bleef mij strelen. Jonas ging terug in zijn zeteltje zitten. Hij bekeek het tafereel, waarbij ik licht snikkend in de armen van Linda op de grond voor het bed zat.

Na tientallen minuten was mijn snikken gestopt. Jonas zei doodleuk : “Birgit meisje, Linda hier heeft jou zonet, op mijn vraag een goddelijk orgasme bezorgd”. “Ik vind dat je haar moet bedanken voor haar prestatie”. “Linda” zei hij, “leg je klaar”.

Linda stond recht, zette zich midden op de achterkant van het bed en liet zich achterover vallen. Haar kontje en kutje lagen net over de rand van het bed. Ze had haar benen gespreid, en ik die nog op de grond voor haar zat, zag een glinsterend kutje naar mij lonken. Tegelijk kreeg ik angst, ik had nog nooit aan een kutje gelikt. Linda had op haar beide borsten een hand gelegd en was die ferm aan het kneden.

Dan zei Jonas : “Birgit, jij bent een vrouw, doe Linda een plezier, lik haar naar een orgasme, volg gewoon je gevoel, want jij bent een vrouw en elke vrouw weet perfect hoe een kutje gelikt moet worden”. “Dus ga je gang”.

Aarzelend kroop ik recht, zette me op mijn knieën tussen haar dijen. Ik rook een zachte zeemzoete geur toen ik met mijn neus dichter bij haar kutje kwam. Linda lag er bij, alsof ik er niet was. Ik legde mijn beide onderarmen bovenop haar dijen. Die aanraking bezorgde me al een rilling doorheen mijn lichaam. Het kutje van Linda stond onderaan een beetje open, daarin zag ik vochtige druppels glinsteren. In het midden en bovenaan was het gesloten en kleefden de lipjes tegen mekaar. Met getuite lippen, gaf ik een klein kusje bovenop die lipjes. De geur was erg aangenaam.

Heel even kreeg de angst mij weer in de greep. Ik zou hier een kutje moeten gaan likken. Dat had ik nog nooit gedaan, daarvan had ik nog nooit gedroomd, of ernaar verlangd. En toch, op automatische piloot, kwam mijn tong uit mijn mond, het tipje daarvan, stak ik een halve centimeter of zo, onderaan in het kutje en bewoog opwaarts. Zo duwde ik de lipjes uit mekaar en gleed met mijn tong in de richting van haar genotsknobbeltje. Toen het tipje van mijn tong dat tegenkwam, hoorde ik een diepe zucht ergens boven mij op het bed.

Merkwaardig genoeg, leek het of ik mijn eigen kutje likte. Dat is technisch niet mogelijk natuurlijk, maar ik meende een kleine prikkeling op mijn eigen klitje te voelen toen ik het hare aanraakte. Jonas zat nog steeds in het zeteltje en bekeek ons, dus die kon het niet zijn. Toch leek het alsof er een soort elektrische verbinding tussen haar klitje en het mijne bestond. Ik zoog even op het klitje van Linda en weer voelde ik een prikkeling in mijn klitje.

Einde deel 4 van 5

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 7732 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie