BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dame in Antwerpen (6)

Het was al weer een tijdje uit tussen Anja en mij. Tijdens een boswandeling gaf ze aan niet meer met me verder te willen. Ik weet niet eens de reden meer. Over het algemeen was het zo dat Anja meer verlangde dan ik haar kon geven. Ze wilde me meer zien en niet alleen maar dagelijks chatten. Want dat deden we. Uren lang. Ze wilde me meer fysiek. Mij zien, leuke dingen ondernemen en vooral vrijen. Nauurlijk wilde ik dat ook wel, maar had niet op elke gewenst moment de mogelijkheid om haar te ontmoeten. We hadden al een tijdje geen contact mer met elkaar todat ze chatte. Ze vertelde dat haar man na een kortstondige ziekte was overleden. Ze vond dat ik, ondanks dat onze relatie op “on hold” stond, ik dat toch moest weten. Het gevolg was dat we bleven chatten. Ergens was de dood van haar man wel een opluchting. Het was moeilijk met haar narcistische man te leven. Ze voelde zich heel vrij, maar tegelijkertijd toch ook wel eenzaam. Het was dus een dubbel gevoel.

We bleven chatten en het bleef dan ook niet uit dat ik Anja weer ging bezoeken. Ze keek er erg naar uit. Ik trouwens ook. Het was vreemd. Voor het eerst zou ik haar thuis bezoeken. Ze ontving me met open armen en kuste me in de deuropening al hevig. Je kon merken dat ze erg naar me had verlangd. En dat vond ik niet erg. In de living (in Vlaanderen zeggen ze niet woonkamer) kusten we verder en knuffelden heel hevig. Mijn piemel kon daar wel mee overweg. Die werd in een mum van tijd erg stijf en vlijde zich tegen haar kutje. Ik vond het wat genant. En dat zou elke keer zo gaan als ik haar bezocht. En Anja? Die vond het geweldig. Niks te generen. Ze vond het erg fijn mijn harde pik te voelen tegen haar foefke (Vlaamse benaming voor kutje waar ik nooit goed aan heb kunnen wennen).

Ze zette een lekker bakkie koffie voor me en serveerde daar heerlijke frangipane bij. Lekkere koek die je in Vlaanderen meer ziet dan in Nederland. Terwijl ze de schepjes koffie aan het aftellen was, ging ik achter haar staan, sloeg mijn armen om haar middel en zoende haar in haar nek. Dat was een schot in de roos. Dat vond ze erg sensueel en ik zou dat in de toekomst nog vaak mogen herhalen. Het wond haar op. En ik? Ik vond het wel fijn achter tegen haar aan te staan terwijl mijn hard pik tegen haar zachte billen schuurde. Ze draaide zich om nadat ze de koffiemachine had aangezet. Ze wilde haar hele verhaal kwijt. We nestelden ons op de bank en ze begon haar verhaal te vertellen. Ze wilde ook kwijt dat ze het heel prettig vond met mij te chatten. Daardoor voelde ze zich minder eenzaam. Hoewel ze zich verlost voelde, miste ze toch ook de dagelijkse rituelen van haar man. De gewone alledaagse dingen. ’s Morgens de gordijnen open doen, koffie zetten en de ontbijttafel indekken. Ze had nooit gedacht dat ze dat zou missen.

Tijdens haar verhaal zoenden we elkaar regelmatig en genoten we van de koffie met koek. Maar het werd al gauw duidelijk dat we niet van elkaar konden afblijven. Ik begon haar te betasten en dat vond ze duidelijk heel prettig. Ik betaste haar borsten. Het voelde weer fijn die zachte rondingen. Dat had ik toch wel gemist. Maar Anja ook, dat kon je duidelijk merken. Ze had er geen moeite mee dat ik haar bloesje uitdeed. Ik zag door haar BH heen haar harde knopjes. Die waren bij de betastingen goed gezwollen en vroegen om verlost te worden. Ik hoefde niks te vragen. Anja keek me bijna smekend aan dat ik haar zachte bollen zou bevrijden uit haar BH. Met plezier maakte ik de haakjes los. Wat ik zag was als vanouds. Grote, best wel hangende tieten waar ik intussen was van gaan houden. Ik nam ze beiden in mijn handen en begon ze te masseren. Anja keek me verlangend aan. Zij had dit dus ook gemist.

Eén voor één zoende ik haar knopjes. En omdat ik uit ervaring wist dat ze het fijn vond als ik er zachtjes in beet, ging ik daar heel snel toe over. Zachtjes mijn tanden beurtelings om beide knopjes. Heel zachtjes bijten en dan weer heerlijk zuigen. Ik bracht haar beide tieten naar elkaar toe en stak beide tepeltjes in mijn mond. Anja zei niets. Ze genoot. Ze was mooi in haar strakke broek en met haar blote bovenlichaam. Ik aanschouwde het met plezier. Ze wreef op een gegeven moment in mijn kruis en voelde daar mijn harde staaf. Anja glimlachte. Wat zij kon, kon ik ook en ik pakte met mijn volle hand haar kruis terwijl ik haar hevig zoende. Onze tongen kringelden als gekken om elkaar heen. Onder het zoenen maakte ik haar broek los en schoof die naar beneden. Anja was inmiddels op de bank gaan liggen. Ze hield me niet tegen in mijn handelingen. Via haar zachte bollen ging ik met mijn hand naar beneden en gleed in haar broekje. Het heuveltje voelde weer goed. Ik heb haar slipje maar niet lang laten zitten. Ik wilde haar helemaal naakt. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ik genoot van het aangezicht van haar borsten en heuveltje.

Mijn middelvinger ging haar grotje in om snel naar haar klitje te zoeken. Ze kreunde. Ze gaf zich helemaal over aan mij. Terwijl ik haar hevig zoende, gingen meerdere vingers naar binnen. Ze smeekte altijd om zoveel mogelijk vingers in haar spleetje te krijgen. En als die in haar gleufje zaten, deed ze haar benen dicht omdat ik er niet uit mocht. Ik vingerde haar natte kut met passie. En dat voelde ze natuurlijk goed. Ze kreunde van genot. Toch verliet ik na een tijdje met mijn vingers haar kutje en likte mijn vingers heerlijk af. En toen ik de smaak van haar lekkere sap te pakken had, kon ik het niet laten haar te likken. Ze had haar benen weer gespreid en ik kon daardoor gemakkelijk met mijn hoofd tussen haar benen. Mijn handen gingen naar haar tepeltjes terwijl ik tussen haar lipjes met mijn tong naar binnen ging. Het voelde voor beiden heerlijk.

Haar roze lipjes waren zacht als satijn. En de smaakpupillen van mijn tong maakten overuren. Wat een heerlijke smaak was dat toch weer. Mijn lul genoot mee. Zou ik die ook maar niet eens in stelling brengen. Ik twijfelde geen moment. Mijn bloes was in tussen al uit, maar ik trok mijn broek en slip ook uit. Want ik wilde met mijn naakte lichaam bij Anja zijn. Ik pakte mijn lul in mijn hand en wreef die zachtje tegen haar lipjes aan. Mijn eikel begon een beetje te tintelen. Het paste goed bij elkaar. Haar lieve zachte lipjes en mijn trotse eikel. Langzaam ging ik een beetje verder en kwam tussen haar lipjes terecht. Het gleed soepel. Anja had haar benen goed open zodat ik alle ruimte kreeg om mijn staaf zachtjes bij haar binnen te krijgen. En langzaam. Langzaam ging ik verder. Wow, ik zat nog niet eerder zo diep in Anja. En Anja moedigde mij aan om verder te stoten. Mijn dikke lul voelde heerlijk voor haar. Ik raakte steeds meer opgewonden en begon nog meer stotende bewegingen te maken in haar kutje. Toen werd ik zo wild, dat ik harder ging stoten. Ongelooflijk. Mijn lul zat tot aan mijn ballen in haar kut. Dat was niet eerder gebeurd.

Het zou niet lang meer duren voor ik zou klaar komen. Anja bood veel support en moedigde mij aan haar te nemen. Ik was nog maar enkele stoten verwijderd tot ik zou klaar komen. Mijn hele lijf spande zich, mijn zak tintelde en toen kwam de laatste stoot. Ik slaakte een kreet en spoot alles wat ik had in haar geile natte kut. Ik had haar echt geneukt. Ik voelde me euforisch. Ik had haar geneukt. Yesss. Toen ik mijn pik uit haar geile kutje trok vloeide veel zaad uit haar spleetje. Mijn zaad. Anja genoot er van dat ik haar een heerlijke beurt had gegeven. We waren beiden gelukkig geworden van deze heerlijke neukpartij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6034 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dame in Antwerpen (6)”

  1. Opnieuw 5 sterren waard je geile verhaal.

    Fijn dat jullie na het overlijden van haar man terug bij elkaar gekomen zijn, het is begrijpelijk dat je als getrouwde Brabantse man niet zo maar wekelijks naar Antwerpen kan rijden.

    In Vlaanderen gebruikt men ook poesje en sommigen zelfs kutje, hangt af van persoon tot persoon.

    Je hebt frangipane taart of koeken die meestal per aantal maar apart verpakt verkocht worden.

Plaats een reactie