BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maan (5) The whole of the moon

Nee natuurlijk heeft ze nooit aan iemand verteld dat ze mij haar kutje heeft laten zien. Later, heb ik begrepen, is er wel een vriendje geweest dat ze verteld heeft dat er een oudere man was. Maar wie en wat. Dat niet. Nooit heeft ze haar ouders er over verteld. Wel over mij. Maar niet daarover. De man met wie ze jarenlang samenwoonde heeft me er ooit heel discreet naar gevraagd. Of ik de man kende. Het stelde me gerust. Geen vermoeden dat ik die man zou zijn. Toen hij haar er onlangs nog eens naar had gevraagd had ze ontkennend geantwoord. Maar scheutig was ze er niet over geweest, zei hij. Dus haar verder vragen durfde hij niet. Daarom kwam hij bij mij, misschien wist ik er iets van. Ik heb ontkennend geantwoord. Het was de waarheid, ik wist er immers niet ‘iets’ van. Ik wist er ‘alles’ van. Maar dat ging hem niets aan. Toen ze met hem was zag ik bijna elke week haar kutje. Ze liet me tot voor kort nog steeds zo af en toe haar kutje zien. Een kaal kutje. Een kutje met een hartje. Een kutje met een bezwangerde buik. Een kutje met een piercing. Een kutje dat het langste aan mij was toegenegen. Geen ander had de lange duur van haar kutje gezien. De ontluiking. De vitaliteit. Het begin van de rijping. De volgroeidheid. Een grijze haar bij haar kutje? Ik was de eerste die hem zag. Wegscheerde. Ik was degene die haar vertelde dat ze nog steeds mooi was. Ik kon meer dan iemand anders zeggen dat haar kutje mijn kutje was. Ik kon van meer dan ieder ander kutje zeggen dat het hare de mijne was.

Wanneer de eerste keer was dat ik haar kutje zag? Zij heeft altijd een ander verhaal onthouden dan ik.

Ik zag haar masturberen op de bank. Ik rook haar poesje al in de keuken. Ik geloof niet dat ze niet merkte dat ik haar hoorde. Haar geur. Geile kutjeslucht. Ik liep zachtjes naar binnen. Ze nam me niet waar. Ze zag me niet. Ze vingerde door. Het is onmogelijk dat ze me niet heeft opgemerkt. Ik zag een glimp van haar kutje. Het was in de dagen dat ze wel es ziek was. Koortsig. Maar ook een koortsig, kloppend kutje. Haar vingers masseerden haar klitje. Ik hoorde haar diep ademen, zag haar billen bewegen op de bank. Een jonge meidenslipje net boven haar knieen. Zo kreeg ze het eerste orgasme dat ik van haar zag. Ze had haar ogen dichtgeknepen. Ze schokte. Trilde. Haar lippen lispelden. Ik heb nooit geweten wat ze fluisterde.

De dag erna kwam wel haar eerste mailtje. Natuurlijk spraken en emailden we elkaar voor die tijd wel eens. Maar nu stuurde ze iets heel anders. Ze schreef een fantasie. Over de bank. Dat ze over mij fantaseerde en ik naar haar keek. Dat ik had gezien dat zij haar kutje vingerde. En dat ze aan mij dacht toen ze klaar kwam.

Zij had een andere lezing.

Op een middag stond ze voor de deur. Rugzak bij zich en een kort rokje aan. Ze wilde een paar dagen komen logeren. Dat ik wel een logeerkamer maar geen logeerbed, oeps nee, dat wist ze niet. Ze ging opzichtig op de bank zitten. Ik geloofde niet eens dat ze in de gaten had dat ze een beetje gewaagd op de bank zat. Ze had overduidelijk geen slipje aan. ‘Ik zie je kutje’ leek me niet de beste openingszin na die constatering. Nadenken over een alternatief kreeg ik niet. Ze wond er eenvoudigweg geen doekjes om. Ik kreeg zelfs de kans niet om thee te maken. Ze stond achter me, raakte mijn billen aan en vroeg of ik daarnet haar kutje mooi vond. Dat ik geen jonge meiden neuk overtuigde haar absoluut niet. Wat deed die harde lul dan in mijn broek (zei ze).

Ze had, vond ze in al die tijd tot aan vandaag, wel genoeg gevingerd. Nu wilde ze wel eens door een ervaren man ontmaagd en geneukt worden. Lief en zacht ontmaagd. En als ik er op stond dan mocht ik haar daarna wel hard nemen. Als ze maar duidelijk voelde dat ze ontmaagd werd.

Haar kutje, haar kutje bleef altijd van mij. Ik heb haar ontmaagd, dat klopt. Romantisch? Niet echt. Naakt op tafel. Met blote haar rug op het harde hout. Ze legde haar armen om mijn nek. Ze hing als een aapje aan me. Ik tilde haar zacht op, ze legde haar benen om mijn rug en bewoog haar dijen op en neer en bereed diep mijn paal. Zo hing ze. Hoe lang? Ik weet het niet. Ze kwam niet. Ik kwam niet. Ik was alleen maar in haar. Het was haar natuur dat ze dit als volleerd deed.

Zo bracht ik haar naar boven. Naar bed. En daar zat ze op mijn schoot. Ze had betraande ogen. Ze ontroerde me. Ik kuste haar.

‘Nu moet je me naaien, hard’ fluisterde ze. Ze had het allemaal mooi geregisseerd. Ik draaide haar op haar buik, penetreerde haar. Diep. Trok haar kontje omhoog en bereed haar. Meisje werd vrouw. Masturbant werd geneukte vrouw. Kutjesvocht vermengde zich met zaad. Mijn zaad in haar kutje.

Hoe vaak we het daarna nog deden? Zij had het bijgehouden. Toen ze het me laatst vroeg dacht ik een keer of 500. Zij kwam tot 1124. Minutieus bijgehouden. Waar. Hoe. Geblinddoekt. Rode billen. Anaal. Gepijpt. Gebeft. Zaadloos. Hoe lang. Een minuut. Zeseneenhalfuur.

Natuurlijk, haar versie is mooier. Intenser. Ruiger. Met meer tederheid. Een geconcipieerd begin. De mijne viel me in de schoot. Haar schoot. Had ze voorgoed aan mij weggegeven. Mij bleef ze trouw. Anderen gingen, kwamen. Jongens. Mannen. Een vrouw. Wij maakten, met een paar kleine tussenpauzes, de 25 jaar vol.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3063 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie