BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw door een vreemde geneukt (3a)

Maar ja, 500 euro was niet genoeg. Tot mij verbazing zei Kristien: ‘Ja, dan moet ik nog een keer de hoer spelen’ ‘Meen je dat’ vroeg ik verbaasd. ‘Hoe komen we anders aan geld?’. Ze voegde er nog aan toe: ‘Alleen voor het geld’
Samen maakten we een nieuw advertentie: De vraagprijs van 500 euro zou lozers wel afschrikken. De reactie waren er snel. Er kwam een verzoek binnen van twee vrienden die wel 750 euro wilden betalen. Natuurlijk gingen we akkoord. Maar dan niet allebeide mannen tegelijk.
Kristien lag boven al te wachten. Ze doeg een bh en een string van dunne witte stof waardoor haar tepels en schaamhaar goed te zien waren. Hij stelde zich voor als Peter en ging naar haar toe, de andere (deze heette Rob) bleef op een stoel zitten. Hij vroeg Kristien te gaan staan, pakte haar hand en gebood, ‘Hou mijn lul vast. Kristien gehoorzaamde. Daar stond ze een lul in haar hand en een man die haar lichaam geil betaste en haar uitkleedde.
‘Je ziet er lekker geil uit.’’

Ga op het bed liggen en doe je benen wijd. Kristien gehoorzaamde en Peter bestudeerde haar kutje en trok zachtjes aan haar schaamlippen. Er verdwenen twee vingers in haar vagina en met de duim werd haar clitje gemasseerd. Kristien kreunde en volgens mij genoot ze. Alsof hij een ijsje had zo likte Peter haar kut en sabbelde hij de schaamlippen, duwde zijn neus in Kristiens kutje. ‘Je ruik lekker geil, zei hij. Kristien had haar ogen dicht en liet hem zijn gang gaan.’Rob,’ zei hij ‘dit geile wijf heeft een fantastisch kutje ‘. Die geile kut is kaar om geneukt te worden. Til je kont eens op.’ Er werd een kussen onder geschoven.

Kristien lag nog steeds op haar rug Peter vroeg ons om beiden een enkel te pakken en haar benen zo ver mogelijk te spreiden. Peter deed spuug op zijn eikel en wreef deze tussen de schaamlippen van Kristien, De lul van Peter verdween in de kut van Kristien. En Peter begon haar te neuken. ‘Rob, wat een lekker geile kut, die is iedere cent waard!’ Hij neukte haar nu constant en begon een beetje rood aan te lopen. ‘Rob, neem jij haar nu, want anders spuit ik haar al vol’. Dat liet Rob zich geen tweede keer zeggen. ‘Nou, aan de kant dan’. Rob had een iets groter lul dan Peter met een merkwaardig grote eikel. Maar ja, Kristien was kletsnat en haar kutje was soepel geneukt door Peter. Zonder weerstand verdween de lul van Rob in Kristiens kutje. Een mooi geil schouwspel. Kristien, mijn mooie vrouw, spiernaakt, met haar benen wijd door twee mannen om en om geneukt te zien worden. Nu Peter weer. Hij nam Kristien nu op zijn hondjes. Kristien op haar knieen de fraaie billen naar achteren. Peter plante zijn lul tussen haar schaamlippen en stootte in een keer naar binnen. Kristien kreunde toen zijn lul er helemaal in vloog. Peter boog zich voorover en pakte beide tieten, die verleidelijk hingen, hield ze goed vast en neukte haar kutje stevig.”Rob, jouw beurt’ Rob haaste zich om zijn lul in de kut van Kristien te stoten. Zo werd mijn vrouw door beide mannen echt als hoer gebruikt.

Kristien moest weer op haar rug gaan liggen. Peter schoof zijn lul weer in haar kut en ging zo liggen dat hij de clit van Kristien zachtjes kon masseren. Rob moest een tepel in zijn mond nemen en er zachtjes op bijten. Ik kon me niet beheersen en nam de andere tiet voor mijn rekening. Ik keek haar aan en hoorde zacht hijgen. ‘Vind je het wel een beetje lekker?’ fluisterde ik. Kristien knikte. Ondertussen ging Peter door met het bewerken van haar clitje en was Rob bezig de tieten te verwennen. De reactie van Kristien viel nu ook de beide mannen op en na zo’n vijf minuten kwam Kristien, tot mijn verbazing zachtjes klaar! ‘Even wachten’ zei ze tegen hen, ‘even bijkomen’ ‘Jouw kutje kneep zachtjes in mijn lul toen je kwam, dat was lekker’, zei Peter. Hij was daar zo geil van geworden dat hij weer wilde neuken.

Ga op de rand van het bed liggen want ik ga je volspuiten. Hij schoof zijn lul weer in de geile kut van mijn vrouw. Maar Kristien scheen de smaak te pakken te hebben en gaf tegengas. Iedere keer als Peter diep in haar kutje stootte duwde zij haar heupen tegen hem aan. Kortom, Kristien neukte bijna net zo hard als Peter. ‘Kom maar klaar in mij, kom!’ Grommend en hijgend kwam Peter klaar. ‘Hier lekker neukwijf, mijn zaad in jouw lekkere kut’ Hij bleef nog even in haar zitten totdat al zijn zaad in Kristiens kut was. Een rivier van sperma stroomde uit haar Kristiens kut toen Peter zijn lul eruit haalde.’ O, dit was lekker Rob’. Kristien snelde naar het toilet en liet Peters zaad er uitlopen. Toen was het de beurt aan Rob.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9509 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn vrouw door een vreemde geneukt (3a)”

Plaats een reactie