BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw geneukt door een vreemde (2)

Nieuwsgierig naar wat de man bedoelde ‘Met die hoer kun je veel geld verdienen’ zocht ik contact. Hij bood me 500 euro voor haar.

Op een gegeven moment hadden we wat financiele problemen. Ik weet wel een oplossing, maar beloof me niet kwaad te worden als ik het vertel’ zei ik tegen mijn vrouw. ‘Je weet wel, een paar weken geleden nam je wat slaaptabletten en heb je seks gehad met een vreemde man. Hij biedt me 500 euro als hij nog een keer mag.’
‘Ja maar, ik ben toch geen hoer?’ Nee natuurlijk niet, maar we kunnen dat geld goed gebruiken?’ ‘Ik slik niet weer slaaptabletten. Daar heb ik de vorige keer hoofdpijn van gekregen’ ‘Zou je dit nog één keer willen doen?’ ‘Eigenlijk, zei Kristien, vind ik het ook wel een beetje spannend, maar ik ga stijf als een plank liggen en doe niets.’
‘Dank je’, zei ik en kuste haar op de mond.

Ik belde de man uit het vorige verhaal, laat ik hem Ali noemen. ‘”Je mag mijn vrouw nemen, maar deze keer is ze gewoon wakker. Je mag haar neuken, maar verwacht geen handelingen van haar kant.
De volgende avond ging het gebeuren. Kristien ging vast naar boven en kleedde zich uit. Ali kwam binnen en kleedde zich ook uit, zijn lul stond alweer stijf. Hij waste zijn lul en trok de lakens weg. Daar lag ze, naakt en keek niet blij. Ali ging naast haar zitten. ‘Hallo Kristien’, zei hij, ‘wat ben je mooi!’ Kristien zweeg en sloot haar ogen. Ze verstijfde even toen Ali haar borsten aanraakte. ‘Je hebt mooie tieten’ zei hij en kuste haar tepels’. ‘Je moet maar niet te veel op mijn woorden letten, In mijn enthousiasme gooi ik er wel eens wat ordinaire woorden uit en streelde ondertussen het schaamhaar van Kristien. Ze had haar benen nog stijf tegen elkaar. ‘Doe je benen maar wijd’ zei Ali. Ze gehoorzaamde en Ali begon haar kutje zachtjes te vingeren. Kristien had nog steeds haar ogen gesloten en liet Ali z’n gang gaan. ‘Je hebt een mooi kutje’ Het compliment maakt geen indruk. Ali duwde haar benen nog verder uit elkaar, ging tussen haar benen liggen en begon Kristiens kutje te beffen Met een stijve lul in mijn broek keek ik toe. Het schouwspel wond mij enorm op. Ik vergat bijna foto’s te maken. Kristien, ogen stijf dicht, reageerde niet.

Ali befte haar zo’n tien minuten, telkens trok hij zachtjes aan haar schaamlippen, stopte dan een paar vingers in haar kut, masseerde haar clit en befte met veel speeksel zodat haar kut lekker nat en zacht werd. Toen schoof Ali twee vingers in haar kut en zocht haar G-spot. Kristien kreunde zacht.
‘Ik ga jouw kutje zometeen neuken’. Ook nu geen enkele reactie van mijn vrouw; haar ogen stijf dicht. Hij ging naast haar liggen en zei: doe je rechterbeen omhoog. Kristien gehoorzaamde. Hij legde haar been op zijn schouder. Hij kon nu zijn lul in haar kutje stoppen en zo haar hele naakte lichaam zien. Hij deed wat spuug op zijn eikel en wreef het er overheen. Met zijn eikel wreef hij tussen de schaamlippen en over de cit van mijn vrouw en even later gleed zonder moeite de lul in de kut van mijn vrouw. Kristien kreunde nauwelijks hoorbaar. ‘Oei, wat voelt jouw kutje lekker’ zei Ali. Een mooi geil gezicht zijn grote gezwollen eikel zo in en uit de kut van mijn vrouw te zien glijden. Langzaam neukte hij mijn vrouw en je zag hem genieten. Hij duwde zijn lul helemaal in haar kut en zei’ Volgens mij voel ik de mond van jouw baarmoeder, lekker geil hoor’. Kristien knikte. Hij bleef even zo liggen en speelde met haar schaamlippen en masseerde haar clit.

Dit duurde niet lang en Ali neukte haar weer als vanouds, hard en diep. Haar lichaam bewoog met het ritme van zijn geneuk
‘Wat een lekker lijf heb je Kristien wat neuk ik jouw kut lekker’ Daar kun je veel geld mee verdienen!’ Kristien reageerde niet, en liet Ali z’n gang gaan. Zijn handen zwierven over het lichaam van mijn vrouw. Over haar borsten, de binnenkant van haar dijen en haar kutje, Kristien werd goed geneukt. ‘Kom ga eens op je knieen zitten’, vroeg Ali. Ze gehoorzaamde. Ali nam haar nu op z’n hondjes en neukte haar als een paard. Met zijn handen op haar heupen trok hij haar kut nog dieper over zijn lul. Heftig gegrom van Ali en nu hoorde ik Kristien duidelijk reageren. Ze legde haar hoofd op het bed en stak zo onbewust haar kontje nog verder omhoog, wat Ali als een bevestiging opnam en haar nog harder neukte.

Ali ging op zijn rug liggen en zei: Kom, ga op mijn lul zitten’. Kristien gehoorzaamde en liet zich, met het gezicht naar hem toe, op zijn lul zakken. Zijn lul gleed nu wel erg diep in haar kut. ‘Ga iets omhoog met je kont’ Zo kon Ali haar beter neuken, pakte beide borsten en kneedde ze terwij hij Kristien neukte. ‘Dit is prachtig, ik neuk een prachtig wijf, hou twee mooie tieten vast en alles is vanavond helemaal van mij!’ Ik ging aan het voeteneind zitten en kon goed zien hoe zijn lul in en uit Kristiens kutje gleed. Een mooi gezicht.
Ze ging van hem af, De lul van Ali floepte uit haar kut.
‘Ik wil nu dat nu klaarkomt,’ beval Kristien. Ze ging op het bed liggen deed haar benen wijd en zei: ‘Kom!’ Nu gehoorzaamde Ali. Hij zette zijn lul tussen haar schaamlippen en steunend op zijn handen neukte hij haar. Kristien moedigde hem aan door zijn lul met haar heupen op de vangen. Dit had ze nog nooit bij mij gedaan.
Ali wilde haar aankijken en vroeg. Doe je knieen omhoog zover mogelijk . Zo bood ze haar kut nog openlijker aan. Kristien gehoorzaamde. Zijn lul verdween weer in haar kutje. ‘Kijk een hoe ik je neuk’. Kristien keek en knikte. Hij neukte haar kutje weer met lange halen en stootte tegen haar baarmoeder.
‘Kom maar, kom maar lekker klaar’ zei Kristien. Ali kon zich nu niet inhouden en spoot haar vol met zijn zaad. ‘O, wat kom ik lekker klaar in die geile kut van jou! Zijn neukbewegingen gingen steeds langzamer en toen Ali stil lag, met zijn lul nog in de kut van Kristien, ontwaarde ik een kleine glimlach op haar mond.

Zou ze het toch fijn gevonden hebben? Ali haalde zijn lul uit haar kut, duwde het laatste restje zaad nog tussen haar schaamlippen en ging van haar af. Met haar hand tussen haar benen liep Kristien naar het toilet en liet zijn sperma eruit lopen. Zwijgend kleedde zij zich aan en ging naar beneden. Ook Ali kleedde zich aan en zei tegen Kristien: ‘Tot de volgende keer’. ‘Geen sprake van’ was het antwoord.
Bij de deur gaf hij mij die 500 euro. ‘Wat een lekker wijf’ zei hij nog.
‘Ik vond het minder erg dan ik had verwacht’ zei Kristien later. ‘Ik hoefde lekker niets te doen.’ ‘Dan doen we dit nog een keer, of niet? ’Voorlopig niet, was het antwoord’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12781 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn vrouw geneukt door een vreemde (2)”

Plaats een reactie