BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 27

De volgende morgen toen ik eenmaal wakker was keek ik mijn email in en zag een mail van Stella. Ze vroeg of het ok was dat we heel snel aan het werk konden. Ik belde haar op en ze antwoordde en zei: er is een job vervallen en we kunnen heel snel bij jullie beginnen. Als je wil kunnen we morgen al beginnen met de betonvloertjes te storten en de frames voor de nieuwe muren plaatsen. Ik heb de badkamer besteld en deze wordt volgende week geleverd. Ik vroeg of ik met de mensen zelf nog kleine dingen kon laten aanpassen en Stella zei: geen probleem, zij zullen mij de extra tijd en materialen wel doorgeven. Ze vroeg: noem eens een voorbeeld. Ik zei: naast het toilet twee extra waterkraantjes en een stopcontact. Ze vroeg waarvoor en ik zei: een voor de speciale toilet zitting waarvoor we ook stroom nodig hebben en een voor onze anaaldouche. Ze vroeg met een geil stemmetje: mag ik die ook komen proberen? Ik zei: alleen als je ook bereid bent om het schoongemaakte kontje te laten gebruiken door mij. Ze fluisterde: ik kan niet wachten. Maar dan stuur ik morgen 3 vrouwen jullie kant op om het begin te maken. Ik zei zacht: ik weet niet of ik drie vrouwen kan hebben. Ze zei lachend: je hebt ze voor meerdere dagen, dus leef je uit. Ik zei: en denk je dat ze dat goed vinden?

Stella zei: na wat ik hen verteld heb, denk ik dat je daar geen problemen mee zult hebben. Ze zei: ik kom kijken zodra de vloertjes en de muren staan, daarna komen er anderen om electrisch en loodgieterswerk te doen. Ik keek JJ aan en zei: ze komen morgen al om de vloertjes te storten en de dubbele wanden te zetten. JJ zei: ik zorg dat we thuis zijn. Ik zei tegen Stella: ik zal ze opwachten. Mooi zei Stella, dan vertel ik hen zo meteen dat het werk er is voor hen. We liepen de keuken in en ik zei tegen Chi: morgen begint het werk in ons huis. Ze komen morgen twee betonvloertjes leggen en de valse muren zetten waarachter al het leidingwerk komt te liggen. Chi keek me aan en vroeg: hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Ik zei: ik heb connecties. Ze zei daarna: dan mag ik wel opschieten met de keuken te bestellen en de badkamer. Ik zei: de keuken, daar gaan we vandaag voor weg, en de badkamers zijn geregeld. JJ zei: mam, we vinden het heel lief dat jij dit voor ons wil doen, maar hebben besloten het zelf te doen. Chi vroeg: waarvan? En JJ zei: van ons speciale fonds. We gaan heel de verbouwing zelf bekostigen. Chi zei: van jouw spaargeld? Ik zei: nee, van mijn zakgeld.

Moeder schoot in haar lach en Chi keek haar aan. Moeder zei: maak je niet druk, hij heeft het geld ervoor. Ik zei: de geschatte begroting is 65000 euro, dat is als het tegenzit. Een uur later kregen we een telefoontje van een installatiebedrijf die zonnepanelen instaleren. Hij zei: ik ben door Stella benaderd voor een zonnepanelen installatie, kan je me vertellen wat je precies wil hebben? Ik vertelde hem dat ik een plat dak had waarop panelen geplaatst moesten worden. Ik wil 2x 5 KW installaties hebben, hybride met batterij backup. 1 voor de winkel en een voor het woonhuis. Deze moeten beide ook in het netgrid gekoppeld worden. Kan jij mij een schatting geven om wat voor bedrag we praten. Hij zei: ik ga dit even uitwerken en bel je straks terug ok? Ik zei: prima, hoe snel kunnen jullie dit doen? Hij zei: je moet tellen op een maand voor we alle materialen binnen hebben en dan nog ongeveer een week om alles te plaatsen. Ik zei: dat is prima voor mij. De man zei verder nog: omdat het om twee afzonderlijke installaties gaat kan je als je snel beslist nog twee keer 750 euro subsidie krijgen, ik laat je later weten hoe het dan uitpakt. De subsidie aanvraag doen wij voor je. Ik zei: prima, dan hoor ik straks van je. De man zei: dat wordt ergens in de loop van de middag.

Lila was in de keuken bezig met voorbereidingen voor de lunch. Ik liep naar haar toe, legde mijn hoofd op haar schouders en vroeg: wat hebben we voor lunch? Ze zei: afwachten, dat merk je vanzelf. Maar ben je ziek vandaag? Ik vroeg waarom en kreeg als antwoord: omdat je nog niet aan mijn tieten hebt gezeten. Ik kietelde haar in beide kanten van haar buik en ze vouwde bijna dubbel. Daar kan ik niet tegen, niet doen. Dat je aan mijn tieten zit is ok, maar dit, alsjeblieft niet. Mijn handen gingen onder haar t-shirt waar vandaag geen bh in de weg zat en speelde even met haar tieten en kuste haar in haar nek. Ze zei: nu ophouden, anders sta ik hier zo meteen met een druipende kut. Ik zei: ik zal het even controleren en stak een hand onder haar rok. Haar slipje was nog droog. Ik zei: ik kan nog even doorgaan. Ik draaide haar om zodat ze nu met haar rug tegen het aanrecht aan stond en tilde haar t-shirt omhoog en nam om beurten haar tepels in mijn mond en zoog eraan. Ze zei zacht: als je zo doorgaat, zie ik me genoodzaakt om jou hier in de keuken te verkrachten. Ik vroeg: is dat een belofte? Ze trok me omhoog en kuste me vol op de mond terwijl ze mijn broek losknoopte en naar beneden trok, samen met mijn boxer. Ze tilde haar rok omhoog en trok haar slip naar beneden en schopte die uit. Ze sprong me om de nek en liet zich op mijn pik zakken.

Op dat moment kwam JJ samen met Liesje de keuken in. Ik zei: dit is niet mijn idee, Lila is me aan het verkrachten. JJ keek Lisa aan en lachte haar toe. Goed gedaan zus zei ze. En ze bleven staan toekijken hoe Lila zich steeds opnieuw omhoogtrok aan mijn nek en zich daarna liet zakken. Ze deed dit tot het moment dat ze klaarkwam en tilde zichzelf daarna van me af. Ze zei: zo, dat was het voor vandaag. Ik keek haar beteuterd aan en zei: en ik dan? Lila zei: vraag maar aan je vriendin of ze je wil aftrekken. JJ zei: mij niet gezien, wil jij het doen Liesje? Liesje liep naar me toe, ging op haar knieen voor me zitten en begon me langzaam af te trekken en nam af en toe mijn eikel in haar mond. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen en drukte mijn pik in de mond van Liesje. Ze sloot haar lippen om mijn pik en ik spoot mijn zaad diep in haar. Ze slikte deels in maar hield wat van mijn zaad in haar mond. Toen ik mijn pik uit haar mond trok liep ze naar Lila en gaf haar een tongzoen en deed het restant van mijn zaad in haar mond. Lila slikte een deel in en liep naar JJ en gaf de rest aan haar met een tongzoen. Ze zei naderhand: zo nu heeft ieder wat gehad. Nu weet je ook voor een volgend keer dat als je met mij wil spelen, ik wraak kan nemen door je te verkrachten en je met je zak vol zaad achter te laten. Je had deze keer geluk dat JJ en Liesje er waren. Ik zei met een lach op mijn mond: je bent een gemeen kreng. Wacht maar tot jij volgende keer een beurt wil, dan laat ik je ook bijna klaarkomen en ga dan ergens anders om mijn zaad kwijt te kunnen.

Lila keek me beteuterd aan en zei: ok, ok je mag voortaan weer met mijn tieten spelen. Ik zei tegen haar: maak maar snel de lunch klaar, dan mag je met ons mee. Dan gaan we eerst naar Ikea en daarna gaan we even bij Ling op bezoek. Ze vroeg: heb je de auto al geregeld? Ik zei: nee, dat gaat JJ nu doen. Ok geef me 20 minuten dan kunnen we gaan, ik moet me nog omkleden. Ik zei: ok dan gaan we over een half uur. Het duurde iets meer dan een uur voor we uiteindelijk naar Ikea gingen. Daar aangekomen ging ik eerst kijken naar de commodes en kasten voor de babykamer. Ik nam diverse fotos met de camera van JJ. Toen dat gedaan was gingen we naar de keukenafdeling waar we onze keuken in elkaar gingen passen. Ik vertelde dat ik een hoekopstelling wilde met in het korte deel een afwasmachine, in de schuine kant een stoomoven en een magnetron en in de lange kant moest een dubbele gootsteen komen, samen met een inductie kookplaat en een gas wokbrander. Verder de onderkant wilde ik stevige lades hebben waarin ik pannen en borden kwijt kon en een marmeren bovenblad en de bovenkastjes moesten voorzien zijn van matglazen deuren. Voor de zolder wilde ik een klein keukenblok met een kleine koelkast en een halve inductie kookplaat en een ingebouwde magnetron. Ik gaf direct de opdracht om dit alles te maken en te komen installeren.

Ik gaf hen de preciese maten van de totaalopstelling voor de loft en onze keuken en werd verteld dat de grote keuken 6 weken zou duren, het kleine blok kon binnen twee weken geleverd worden. De prijs werd berekend en ik kon direct bij de kassa afrekenen. Ik zei tegen JJ: dat is weer een project afgetikt. Van de Ikea gingen we naar Ling. We werden hartelijk ontvangen door Ling en haar meisjes. Ik vroeg aan Ling of Liesje en JJ een massage konden krijgen en vooraf een manicuur en pedicuur. Dat was geen probleem. De meiden werden meegenomen en ik bleef samen met Lila even bij Ling zitten. Ik vroeg aan Ling hoe het met de meubelmaker gesteld was en ze zei: hij is volop bezig met je wieg. Ik zei: zou hij voor mij ook de commode en een paar lage kleerkastjes kunnen maken zodat de kinderkamer dezelfde kleur behoud en geen wit en beuken door elkaar. Ik zei als hij een voorbeeld moet hebben kan hij bij Ikea gaan kijken. Ling zei: ik zal hem daarvoor straks bellen. Ik ging tussen Ling en Lila in zitten en zei: nu heb ik nog een dilemma. Ling vroeg: en wat is dat? Ik zei wat gaan wij het komende anderhalf uur doen? Ik voelde direct twee paar handen naar mijn broek toe gaan en deze openen. Lila vroeg: kunnen we naar je slaapkamer gaan? Ling keek haar aan en zei: met ons drieen? Lila zei: ja, gewoon lekker alles delen. Ling nam mij bij de hand en we liepen naar de slaapkamer van haar. Lila zei tegen een van de meisjes: zorg ervoor dat we het komende anderhalf uur niet gestoord worden.

Eenmaal in de slaapkamer hielp ik beide vrouwen hun kleding uit te trekken waarna ze dit samen ook bij mij deden. Ik vroeg Ling of ze al ongesteld was geworden en ze zei: nee, ik ben drie dagen over tijd en hoop dat het weg blijft, maar als het komt? Ik zei: dan kom ik gewoon nog een keer, of twee keer of zelfs drie keer om ervoor te zorgen dat je zwanger wordt. We lagen naakt met elkaar te spelen en te strelen en na een kleine tien minuten vroeg ik: wie wil er eerst, en op welke manier? Lila zei: ik ben vandaag al een keer klaargekomen, dus mam, jij mag eerst. Ling keek me aan en vroeg: wil je me nog een keer nemen net als vorige keer, ik op mijn rug met een paar kussens onder mijn kont. Lila reikte de kussens aan en Ling ging erop liggen. Ik ging tussen haar benen zitten en zei: ik ga je eerst even laten genieten en legde mijn pik tussen haar schaamlippen en begon op en neer te schuiven. Ling begon hard te kreunen en kwam na een paar minuten klaar. OOOOHHHHH JAAAAAHHH GEEF ME ALLES. Ik bleef door schuren over haar clit tot ze de tweede keer gillend klaarkwam. OOOHHHH MIJN GOD WAT LEKKER, STEEK DIE DIKKE PIK VAN JE IN ME EN NEUK ME TOT IK ZWANGER BEN. Terwijl ze klaarkwam drukte ik mijn pik diep in haar slijmerige kut. Ik pakte haar benen die ver gespreid naast haar lagen en legde die op mijn schouders en begon haar hard te neuken.

Ling slaakte diverse kreten uit waarvoor Lila zich schaamde. Ling riep: neuk deze slet tot ze weer klaarkomt en neuk haar kut zwanger. Ik wil je kind, geef me een kind in die slettenkut van me. Ik stootte diep in haar en een paar minuten later kwam ze weer klaar. Met tranen over haar gezicht gilde ze weer: maak me alsjeblieft zwanger, ik wil je kind OOOOHHHHH JAAAAHHHHHHH. Even later stootte ik met mijn pik tegen haar baarmoederkanaal en begon ik te spuiten. Ik weet zeker dat er zaad bij haar direct de baarmoeder in ging gezien het geringe zaad wat uit haar kut liep toen ik mijn pik uit haar trok. Ze trok me over haar, sloeg haar benen rond mijn rug en kuste me vol passie. Dat ging bijna tien minuten door en toen liet ze me gaan. Ik keek Lila aan en die zei: ik ben al zwanger dus laat mij maar boven op je komen zitten. Ling ging bij mijn hoofd zitten en bracht mijn hoofd naar haar tiet en zei: toe maar jongen, maak mama maar blij. En terwijl ik aan de tiet van Ling lag was Lila rustig op mijn pik aan het rijden. Na een paar minuten draaide ze haar rug naar mij toe en steunde ze met haar handen op mijn knieen terwijl ze zichzelf naar een orgasme reed. Ze kwam zacht, bijna binnensmonds klaar. Ik voelde haar kut verkrampen, daarom wist ik dat ze klaarkwam. Ze ging rustig door tot het tweede orgasme kwam en deze keer kwam het met een brul. OOOOOHHHHH JAAHH GOD WAT HEB JIJ EEN LEKKERE PIK OOOOOHHHH.

Het orgasme ebde langzaam weg en hierna bleef ze door rijden tot ik haar kut volspoot. Ze klom van me af met een zaad druipende kut en kwam naast ons zitten. Ze zei zacht: dat was lekker, beter dan vanmorgen en ze gaf me een kus op mijn wang terwijl ik nog steeds aan de tiet van Ling lag die streelde me zacht door de haren en zei: ik genoot hier vroeger zo ontzettend van. Het is rustgevend. Ling gaf me haar andere tiet en liet me daar ook nog een kwartiertje aan zuigen terwijl ze zacht met mijn pik speelde en Lila zacht mijn ballen streelde tot ik terwijl ik aan haar tiet aan het zuigen was uiteindelijk ik mijn zaad nogmaals over mijn buik en de tieten van Ling spoot. Ze zei zacht: goed zo jongen, laat het er maar allemaal uitkomen, mama vindt het fijn als jij ook geniet en ze kuste me zacht op mijn voorhoofd. Lila begon het zaad op te likken maar Ling zei: nee meisje, mama wil dit op haar houden zodat zijn vriendin kan zien dat ik lief voor hem ben geweest. Lila liep de slaapkamer uit en kwam JJ en Liesje tegen en ze zei: jullie mogen even komen kijken hoe lief die twee met elkaar bezig zijn. JJ en Liesje liepen de kamer in en zagen mij aan de tiet van Ling en al het zaad over haar en mezelf terwijl ze nog steeds zacht met mijn pik speelde. JJ pakte haar camera en maakte een aantal fotos van diverse hoeken waarop duidelijk te zien was wat er gebeurde. Ze zei: die fotos zijn voor mijn prive album.

Toen dat gedaan was klom Liesje het bed op en begon het zaad van mij en Ling af te likken. Ze zei: het is lekkerder als het nog warm is, maar ook dit valt niet te versmaden. Ik liet de tiet uit mijn mond komen en Ling zei: zo jongen, je buikje vol, dan mag je mama nu even een lange kus geven. Ze kwam naar mijn mond, maar voor ik haar kuste liet ik een lange boer uit mijn mond komen. Ze streelde mijn haren weer en zei: goed zo jongen, laat de lucht maar uit je komen en ze begon me een lange tongzoen te geven. Nadat die verbroken was zei ik: ik kan niet wachten tot jullie allemaal aan de melk zijn, wat zal ik ervan genieten. Ling zei tegen JJ: hij moet nu nog wel even douchen, wachten jullie maar in de woonkamer terwijl mijn dochter en ik hem even gaan wassen. Ik werd meegenomen naar een grote inloopdouche en werd daar van top tot teen door de twee vrouwen gewassen en ik waste hen beide op mijn beurt. We liepen terug naar de slaapkamer waar we ons alle drie aankleedden en naar de woonkamer liepen. Daar zei JJ: Tante, ik moet zeggen dat ik me een beetje schaamde toen ik je klaar hoorde komen. Die taal ben ik niet van u gewend. Ling zei: sorry, maar ik genoot er zo van dat ik me even liet gaan.

We hadden ieder nog een glas frisdrank en vertrokken daarna naar Henk om de frames af te geven. Henk zei dat hij contact had gehad met de vrouw van de galerij en haar verteld had dat alle volgende frames bij hem voortaan 500 euro gingen kosten en dat als ze interesse had dat ze morgen meer kon komen halen. Hij zei verder dat de vrouw had gevraagd waarom de prijs zo hoog was geworden en hij vertelde haar dat er iemand was geweest die hem verteld had voor hoeveel zij de frames verkocht. Ze had hem ook gevraagd of ik contact met haar kon opnemen om een fotoshoot bij haar thuis te doen van haarzelf. Henk gaf me haar nummer en ik zei tegen Henk dat ze minimaal 2 maanden moest wachten omdat ik op dit moment geen tijd had. Henk bekeek de fotos en keek naar JJ en zei: jij hebt een enorm aantrekkelijk en fotogenieke uitstraling. Ik durf te wedden dat deze morgen reeds verkocht zijn. Ik zei: als jij ze voor 500 euro weet te verkopen, mag jij er 100 van elke verkoop houden. Henk keek me blij aan en zei: dat is bijna 2000 euro verdienen in een paar uur, dat gaat mijn weekeinde helemaal maken. Hij vroeg of hij van een van de fotos een paar plexiglas afdrukken kon maken net als wat hij bij Liesje en haar vriendin had gedaan. Ik selecteerde twee fotos en zei: die mag je hiervoor gebruiken en zei: ik wil van elk ook twee exemplaren hebben. Als jij er van elk vijf maakt mag je de rest verkopen. Hij zei: je hebt een deal. Ik zal ze net zo mooi maken als de eerste twee. Ik zei: ik vertrouw erop. Hij zei: dit geeft mij genoeg werk voor de komende paar dagen. Het is op dit moment erg rustig. Hij ging verder en zei: ik zal je vriendin ook nog 100 euro geven voor elk verkocht beeldje. JJ zei: dat gaat naar de airconditioner voor onze en de babykamer.

Op dat moment ging de telefoon van Liesje over. Ze nam op en kreeg haar moeder aan de telefoon. Die vertelde haar dat ze naar huis ging omdat de moeder van Marijke haar huilend gebeld had en om hulp gevraagd had. Liesje zei: dan komen wij zo meteen ook naar huis. We laten Lila ons afzetten en die kan dan tegen Chi zeggen dat JJ vannacht bij ons blijft en we morgenvroeg terug naar haar gaan. Loes zei: dat vind ik fijn. JJ nam de telefoon over en zei: zeg maar tegen Gerrits moeder dat ze vannacht bij mijn moeder in bed mag. Die twee mogen elkaar wel. Loes zei: zeg jij het maar tegen je moeder. Loes gaf Chi aan de telefoon en JJ herhaalde wat ze tegen Loes had gezegd. Chi zei: maak je niet druk om ons, wij vermaken ons wel. Wij kwamen een kwartier na Loes bij haar huis aan en Loes zat met de moeder van Marijke op de bank en die zat te huilen. Ze keek naar ons terwijl wij met drieen hand in hand naar haar keken. Loes zei: je kent mijn dochter, dat is haar vriendin Joy en haar partner. Ik stelde me voor als Gerrit en ze snikte: ik ben Julia. Ik zei tegen de meiden: gaan jullie maar boven met elkaar spelen, ik volg jullie straks wel. Ik heb denk ik even tijd nodig om hier een beetje te helpen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3610 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 27”

Plaats een reactie