BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 28

Liesje en JJ gingen naar de kamer van Liesje toe en ik ging tegenover Julia en Loes zitten. Ik zei: vertel me eens wat er aan de hand is, misschien weet ik wel een oplossing voor al je problemen. Julia zat te snikken op de bank en zei: er spelen meerdere problemen. Het eerste is een probleem met Marijke. Ze loopt de hele dag te krabben aan haar vagina en heeft daar continue jeuk. Ze wil het mij niet laten zien en ik weet niet wat ik er mee aan moet. Ik keek Loes aan en zei: Loes, jouw vriendin is toch gynaecologe? Loes antwoordde: ja, Jose is dat, hoezo? Ik zei: kan jij haar niet even bellen om te kijken of jij morgen met Marijke bij haar tijdens haar lunch terecht kan zodat zij eens kan kijken wat er gaande is? Loes keek me aan en zag wat ik wilde doen. Ze zei: ja hoor. Ze pakte haar telefoon en liep naar buiten en belde Jose. Ze bleef een tijdje lang aan de telefoon en ik ging naast Julia zitten. Ik legde mijn arm om haar heen en zei: en wat zit je nog meer dwars. Ze zei: mijn man, hij neukt met zijn secretaresse, ziet mij niet meer staan behalve als huishoudslaaf voor hem. Toen ik vijf jaren geleden geopereerd moest worden en mijn eierstokken verwijderd werden heeft hij tegen mij gezegd dat ik geen vrouw meer was en heeft hij vanaf die dag geen enkele vorm van intimiteit meer met mij gehad. Ik weet dat hij regelmatig bij zijn secretaresse verblijft, ik heb hem ernaartoe zien gaan en een paar uur later weer zien vertrekken. Ik heb hier ook fotos van en weet precies waar ze woont.

Tranen rolden over haar wangen en ik tilde haar op en zette haar op mijn schoot en omarmde haar. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en liet haar tranen hun beloop gaan. Na een paar minuten zo gezeten te hebben pakte ik haar hoofd vast en kuste ik haar tranen weg. Ze keek me aan en vroeg: wat doe je? Ik zei: ik ben hier voor je en ik wil je troosten. Ze zei: maar jij bent veel te jong om deze verantwoording op je te nemen. Ik zei: als ik het niet doe, wie moet het dan doen? Je dochter? Ik denk dat zij het net zo zwaar heeft met deze situatie als jij. Ze keek me aan en zei: jij hebt me nu al meer intimiteit gegeven dan wat ik in de laatste vijf jaar van mijn man gekregen heb. Ze kuste me zacht op mijn lippen, niets sexueels gewoon een moederlijke kus. Ik keek haar in haar ogen en streelde haar haren en zei: ik snap die vent niet, hoe kan je in Gods naam zo’n mooie meid links laten liggen. Op dat moment kwam Loes binnen ze zag Julia op mijn schoot zitten en zei: begrijp je nu waarom wij allemaal zoveel van hem houden. Ze liep naar mij toe en gaf me, voor het gezicht van Julia, een tongzoen. Julia keek geheel ontzet en zei: maar hij zou je zoon kunnen zijn. Loes zei: nee, nog veel erger, hij is mijn neefje, maar oh zo lief. Julia zei: het is me inderdaad opgevallen hoe jij de laatste paar maanden zo opgewekt en vrolijk bent. Loes zei: allemaal dankzij hem.

Julia keek me aan en zei: en je vriendin dan? Ik zei: die vindt het prima, ze weet dat ik van haar alleen hou en de rest is voor haar minder belangrijk. Zolang ik er niemand kwaad of pijn mee doe vindt ze het ok. Julia keek met grote ogen naar Loes en die zei: vannacht slaapt hij hier. Samen in bed met zijn vriendin, Liesje en mezelf. Liesje vindt het ook geweldig. Ze zijn beste vriendinnen vanaf het moment dat ze beide zwanger raakten van Gerrit. Mijn god slaakte Julia, dat kan toch niet? Ik keek haar aan en zei: waarom niet? We doen toch niemand kwaad? We slapen ook regelmatig samen met de moeder van mijn vriendin en ook die vindt deze relatie geweldig. Geen rompslomp van een vaste man in hun leven en als ze ergens zin in hebben, dan vragen ze het aan mijn vriendin en komt alles goed. Ik had Julia nog steeds in mijn armen maar zag de twijfel nu in haar ogen komen. Ik zei: maak je niet druk, ik ga niets met je doen, ik wil je alleen maar helpen. Ik vroeg aan Loes: heb je wat kunnen regelen met Jose? Loes zei: morgen tijdens de lunch kunnen we terecht. Julia keek Loes aan en zei: dankjewel daarvoor. Ik vroeg wil je nog wat advies van mij? Ze keek me aan en zei: wat zou jij me aanraden? Ik zei: maak een definitieve breuk met hem. Pak morgen als hij naar zijn werk is al zijn spullen in dozen en laat die bij zijn secretaresse bezorgen. Doe al zijn pakken in een grote plastic zak en giet er een liter bleekmiddel over. Sluit de zak, doe hem in een doos en weg, naar zijn nieuwe vriendin. Ik hoop dat jij zijn salarisstroken hebt, dan kan het bij een scheiding nooit verborgen worden.

Ze keek me aan en zei: die heb ik. Ik ging verder. Morgen overdag laat je de sloten van de voor en achterdeur vervangen en als hij thuiskomt open je de deur en vertel je hem dat hij moet oprotten en dat je voor het einde van de week de scheiding aanvraagt. Jij hebt recht op veel meer dan hij denkt. Je hebt bijvoorbeeld ook recht op de helft van zijn pensioen en hij zal diep in de buidel moeten tasten om ook de alimentatie te betalen. Loes, heb jij in jouw kennissenkring nog advocaten? Loes zei: de vrouw die voor mij de scheiding heeft geregeld, heb jij al eens ontmoet. Ik wil haar best vragen om dit voor jou te doen. Julia zei: maar ik durf de confrontatie met hem niet aan te gaan. Ik zei: als je wil zal Loes of ik hier bij je blijven en alles op de telefoon opnemen als bewijsmateriaal voor de echtscheiding. Ik denk dat het ook voor Marijke veel beter is als deze situatie afgelopen is. Dan krijgen jullie allebei rust in jullie leven. Julia keek me aan, omhelsde me weer en gaf me weer een moederlijke kus op mijn mond. Ze zei: dat jullie dit voor mij willen doen, ik vind het geweldig. Kan ik morgen op jullie hulp rekenen? Ik zei: natuurlijk, Loes moet tussen de middag weg met Marijke, maar ik blijf hier voor jou en vanaf morgen slaapt of Loes, of Liesje bij jou in huis en vannacht blijven jullie allebei hier. Laat die vent maar vast eens gaan zweten. Oh zei ik, en voor ik het vergeet, je naam is vanaf vandaag geen Julia meer, maar word Juuls, dat klinkt veel mooier en veel jonger. Je bent een vrouw in de bloei van je leven en wij gaan jou en je dochter helpen om weer op het goede pad te komen.

Ze keek me weer aan en zei: jij bent veel te wijs voor je leeftijd. Ze omhelsde me weer en gaf me weer een kus op mijn mond, maar deze keer was haar mond open en voelde ik haar tong tussen mijn lippen gaan. Ik keek haar aan en met haar mond op die van mij knikte ze ja. Ik begon haar terug te zoenen. Het was kort, maar voor haar een enorme zet en een grote stap vooruit naar haar vrijheid. Toen de zoen verbroken was zei ze: verder dan dit wil ik niet gaan, maar dit is een blijk van waardering. Ik drukte haar vast tegen me aan en voelde haar harde tepels door haar bloes, maar deed er verder niets mee. Ik keek Loes aan en zei: wat doen we met de slaapregeling? Zullen we Marijke bij JJ laten slapen en Juuls in de gastenkamer, dan kom ik samen met Liesje bij jou liggen. Lijkt mij een prima idee zei Loes. Ik keek Juuls aan en zei: of heb je liever dat Marijke bij Liesje komt liggen? Die kennen elkaar beter. Juuls zei: doe dat maar, Liesje helpt haar ook al met schoolwerk. Laat JJ maar bij jullie liggen. Ik zei: ik vind alles prima. Juuls klom van mijn schoot en ik zag voor het eerst een lach op haar gezicht. Ze omhelsde Loes en bedankte haar voor alles wat ze gedaan had en nog ging doen voor haar. Ik liep de kamer uit en ging de trap op en hoorde Juuls vragen aan Loes: neuken jullie echt met elkaar? Loes zei: ja, en hij is fantastisch. Hij kan mij keer op keer laten klaarkomen, hij spuit als een fontein en vijf keer in een nacht is voor hem geen probleem.

Mijn god hoorde ik Juuls zeggen, geen wonder dat jij de laatste maanden zo straalt. Loes zei: hij was nog maagd toen hij twee maanden geleden hiernaartoe kwam en Joy was zijn eerste meisje en hij haar eerste jongen. Ze zijn een onverslaanbaar duo. Je moet straks maar eens aan JJ (dat is de naam die Gerrit gebruikt voor Joy) vragen of je wat van hun fotos mag bekijken. Nadat ik dat hoorde moest ik even de fotos met ons sletje op een verborgen plek wegzetten zodat ze die niet konden zien. Ik liep de slaapkamer van Liesje in en zei dat we wat fotos moesten laten zien aan Juuls en beide meiden kwamen mee naar beneden. Liesje hield trots haar frame in haar handen en het plexiglas beeldje JJ had haar laptop bij en we gingen op de bank bij Juuls zitten Liesje liet eerst haar frame zien en Juuls vroeg wie het andere meisje was. Liesje zei dat is het nichtje van JJ. Hierna liet ze het plexiglas beeldje zien en Juuls was erg onder de indruk. Toen we haar sommige andere fotos lieten zien kleurde Juuls rood weg maar JJ die naast haar zat legde haar hand op de knie van Juuls en zei: ik schaam me helemaal niet voor mijn lichaam, en als je weet dat vier van deze fotos in een oplage van 100 elk verkocht worden en ik daarmee 40000 euro verdien is de keuze snel gemaakt.

Nu onze buikjes beginnen te groeien gaan we ook fotos met onze moeders erbij maken. Ze liet de fotos zien waarbij Liesje en haarzelf bij hun moeders aan de borst lagen. Het was geen porno, het waren gewoon hele mooie fotos. JJ streelde zacht over de knie van Juuls en die vond het blijkbaar helemaal niet erg. Liesje stond op en trok haar shirt omhoog en zei: kijk, dit is mijn baby. Juuls keek naar haar en streelde de buik van Liesje. JJ deed hetzelfde en zei: en dit is mijn tweeling. Ze pakte de hand van Juuls en legde die bij haar op haar buik. Ze zei zacht: mijn babys vinden het fijn als je ze verwent met strelen. Juuls streelde zacht over de buik van JJ en JJ legde haar hand op die van Juuls en hield die daar. Ze sloeg haar arm om Juuls en zei: maak je maar niet druk, mijn man gaat goed voor jou zorgen. Hij helpt je bij elke stap die je moet zetten om van die vent van je af te komen. JJ zei: mijn vriend heeft ons net verteld wat er gaande is. Hij helpt je, en tante Loes helpt je ook en haar vriendinnen helpen jullie ook. Alles komt op zijn pootjes terecht. Ze gaf Juuls een kusje op de wang en Juuls zei: dank je dat jullie ons willen helpen. Liesje zei: ik begin een beetje jaloers te worden, haar babys krijgen meer aandacht dan die van mij.

Juuls boog voorover en kuste de buik van Liesje en zei: zo nu staan jullie weer gelijk. Loes keek Juuls aan en zei: wij hebben deze week een hele partij abdijbier ingeslagen, lust jij een glas trappist? Juuls zei: ja lekker. JJ zei: voor mij ook een glaasje alsjeblieft. Loes keek mij aan en ik zei: ze mag een glaasje per dag hebben, in plaats van wijn. Liesje zei: doe mij maar een glas wijn. Toen Loes de keuken inliep zei JJ: mag het triple zijn? Loes zei: ok ik open wel een fles triple, als Juuls gewone trappist wil open ik nog wel een fles. Juuls zei: nee, laat mij maar een triple proberen, heb je toevallig ook grenadine in huis? Dan graag een scheutje daarvan in mijn glas. JJ keek haar aan en zei: maakt dat het niet te zoet? Juuls zei: dat vind ik juist lekker, jij niet dan? JJ zei: nee ik vind bitter lekkerder. Een half uur later kwam Marijke bij ons aangeklopt en vroeg of we wisten waar haar moeder was. JJ zei: ze is hier en jullie blijven vannacht beide hier slapen. Marijke wilde direct weten bij wie ze zou slapen en Liesje zei: jij slaapt vannacht bij mij. Je moeder in de gastenkamer en moeder, JJ en Gerrit in haar kamer. Ik zal je meteen helpen met je huiswerk, kom dan gaan we naar mijn kamer als ik mijn wijn op heb. Vijf minuten later gingen ze als eerste naar boven.

Daar aangekomen zei Liesje: jij gaat morgen tussen de middag met mama mee naar Jose voor onderzoek. Ze keek Liesje aan en vroeg: wat voor onderzoek? Dat vind je morgen vanzelf uit sletje. Ze deed de deur van de kamer op slot en liet Marijke zichzelf en haar uitkleden en ze gingen samen op bed liggen spelen. Liesje zei: waag het niet om klaar te komen, dat is alleen voor mij weggelegd. Ze speelden bijna twee uur voor de slaap over nam. Juuls ging naar de gastenkamer en ging in haar t-shirt en slip onder de dekens liggen. Ik ging samen met Loes en Jj naar de kamer van Loes waar JJ mij mijn pik in haar kontje liet duwen en dicht tegen me aan kroop. Loes ging voor JJ liggen en die sloeg haar arm om Loes. We lagen alle drie naakt op bed. Na een kleine twee uren hoorde ik de slaapkamerdeur opengaan en stond Juuls naast ons bed. Ze zei heel zacht: het is zooo koud in die kamer, mag ik achter je komen liggen? Ik zei: kom er gerust bij. Ze ging tegen mij aan liggen en drukte haar tieten in mijn rug en sloeg haar arm om me heen. Ze zei zacht: dit is alles wat ik van hem verlangde, maar dat was zelfs te veel. Ik voelde haar hand over mijn buik naar beneden gaan en ze fluisterde zacht: zit je piemel in haar? Ik knikte slechts en ze deed haar hand weer omhoog over mijn buik.

Ze kuste me zacht in mijn nek en zei: slaap zacht. Toen we de volgende morgen wakker werden lag Juuls met een glimlach op haar gezicht tegen mij te slapen. Loes en JJ gingen zacht het bed uit en lieten ons liggen. Ik draaide me om en kuste Juuls op haar lippen. Ze werd wakker en verschoot omdat we alleen in bed lagen. Ik zei: Loes en JJ dachten dat je de slaap wel nodig zou hebben. Ik trok haar dicht tegen me aan en zei: je hoeft je nergens voor te schamen, je bent een gezonde vrouw die lang, heel lang heeft moeten wachten. Ze kuste me zacht maar met de tong en zei naderhand: weet je zeker dat JJ dit goed vindt? Ik zei: anders was ze niet weggegaan. De hand van Juuls ging naar beneden en vond mijn pik. WOW zei ze, dat is iets waar je trots op mag zijn. Ze hield mijn pik vast en zei: eerst even spelen ok? Ik zei: prima, ga je gang, maar mag ik je shirt uit doen? Ze zei: beloof me dat je me niet uitlacht? Ik zei: dat zou ik nooit doen. Ze zei: mijn tietjes zijn maar heel klein. Ik tilde haar shirt omhoog en het waren tietjes die nog kleiner waren als die van JJ. Ik nam haar tepeltjes om beurten in mijn mond en ze kreunde zacht. Ze zei: je mag me nemen als je wil, maar doe het voorzichtig, het is al zo lang geleden. Ik zei tegen haar: nee, ik wil je pas nemen als jij er mentaal klaar voor bent, dat ben je op dit moment nog niet, maar ik vind het fijn dat je het aanbiedt en tot de tijd dat ik vind dat je klaar voor mij bent, mag je met me spelen en ga ik met jou spelen en je zo vaak laten klaarkomen als je wilt.

Ze keek me treurig aan en zei: dat zal niet gebeuren, ik ben nog nooit echt klaargekomen. Ik vroeg haar waarom en ze zei: omdat ik geen clit heb. Ik keek haar aan en vroeg: mag ik eens kijken. Ze trok haar slipje uit en spreidde haar benen. Ik trok haar schaamlippen zacht open en daar waar een clit zou moeten zitten, zat niets. Ik zei tegen haar: ik wil dat ook jij een afspraak met Jose maakt, die weet hier meer van dan ik. Zal ik vragen of Loes dat voor je kan doen? Juuls zei: denk je dat zij er iets aan kan doen dan? Ik zei eerlijk: ik weet het niet, maar niet geschoten is misgeschoten. Ik vroeg: dus je voelt helemaal niets als ik je daar zou likken? Ze zei: ook dat weet ik niet omdat nog niemand dat bij mij heeft gedaan. Ik zei: arm meisje, jij hebt veel schade in te halen en ik begon zacht haar kut te kussen en te likken. Ze zei zacht: dit voelt lekker, maar smaakt het niet vies? Ik antwoordde en zei: nee hoor, er is niets zo lekker als dit. Ik bleef haar rustig likken en ging ook met mijn tong over haar anus. Ze zei: nee, dat wil ik niet, dat is vies. Jij moet nog heel veel leren zei ik en als je wil, zal ik je meester zijn die jou alles gaat leren. Ik zei verder: maar als jou meester zal ik je ook moeten straffen als je iets niet doet waarom ik vraag. De straf wordt dan billenkoek, dan ga je over de knie, en sla ik je op je blote billen. Ze keek me aan en vroeg: hoe gaat dat dan? Ik zei: ga maar eens over mijn knieen liggen dan zal ik het je laten voelen.

Ze keek me lachend aan en ging liggen. Ik sloeg haar hard op elke bilhelft en streelde daarna tussen haar benen. Ze kwam omhoog en keek me aan en zei: zo mag je mij best straffen. Ze ging naast me zitten en pakte mijn pik weer vast en vroeg: mag ik je zien klaarkomen? Ik zei: dat mag, maar dan wil ik dat JJ erbij is. Ik opende de kamerdeur en riep JJ. Ze kwam direct naar boven en ik zei: Juuls wil me zien klaarkomen, mag dat? JJ zei: dat mag, maar dan blijf ik erbij. Ik ging op de rand van het bed zitten en Juuls kwam op haar knieen voor me zitten en nam mijn pik in haar handen. JJ ging achter Juuls zitten en zei: je moet het zo doen, dat vindt hij het lekkerste en ze deed het voor. Juuls nam over en JJ bleef achter haar zitten en legde haar handen op de zijkanten van haar buik. Juuls concentreerde zich op mijn pik en JJ begon zacht over de buik van Juuls te strelen en ging langzaam met haar handen omhoog en speelde zacht met haar tietjes. Juuls zei: dit is volledig nieuw voor mij, als er iets is wat ik niet fijn vind, mag ik het dan zeggen? JJ zei: openheid is alles bij ons, natuurlijk wil ik dat weten. Maar vind je het niet fijn wat ik doe? Juuls zei: in tegendeel, ik vind dit heel fijn, ga maar lekker door.

Juuls bleef gestaag door trekken en na een kleine tien minuten vroeg ik: ben je er klaar voor? Ze knikte ja en binnen een halve minuut begon ik heel haar lichaam onder te spuiten. Ze zat van top tot aan haar knieen onder het zaad en wist alleen uit te brengen: WOW, dit heb ik zelfs in films nog nooit gezien. Ik zei: wen er maar aan want als ik besluit dat je klaar voor mij bent, ga jij dit ook in je kutje krijgen. Ik zei: ga nu maar op je rug liggen zodat JJ je schoon kan likken, ze vindt het heerlijk om mijn zaad op te likken. JJ likte Juuls schoon en hield het laatste beetje zaad in haar mond. Ze ging met haar mond naar die van Juuls en kuste haar en drukte haar tong bij Juuls naar binnen. Juuls opende haar mond en JJ liet mijn zaad in haar mond lopen. Ze proefde het en slikte het daarna door en beëindigde de kus met JJ. Ze zei zacht tegen JJ: hierbij voel ik me nog niet helemaal op mijn gemak. JJ zei: dat is normaal, maar als je met Gerrit bezig bent, en er zijn anderen in de buurt, dan kan het zijn dat die betrokken willen raken, en kussen is een van de manieren. Juuls zei: maar het voelt zo vreemd. Ik zei: ze doen hetzelfde als wat ik doe, wat is er dan vreemd aan? Juuls antwoordde: het zal wel het idee zijn dat ik met een vrouw aan het kussen ben. Ik zei tegen Juuls: ik wil dat jij vandaag elke vrouw hier in huis een lange tongzoen geeft, zo niet dan zal ik je moeten straffen. Ze keek me aan en zei: en wat als je me gestraft hebt? Ik zei: dan moet je het alsnog doen. Juuls pakte JJ om haar nek en trok haar naar zich toe en kuste haar, eerst zacht met gesloten mond maar kort daarna met open mond en tong.

Ze stonden twee minuten te zoenen en ik liep naar de trap en zei: iedereen, kom naar boven. Liesje, Loes en Marijke kwamen naar boven. Ik zei tegen Juuls: ga je gang. Ze liep naar Liesje en gaf haar een lange tongzoen en Loes volgde. Hierna stopte ze. Ik zei: alle vrouwen, dus ook Marijke. Juuls zei: dat kan ik niet, ze is mijn dochter. Marijke liep naar Juuls, pakte haar hoofd en begon met haar te kussen en drukte haar tong bij haar moeder naar binnen. Na een halve minuut verbrak ze de zoen en zei Marijke: mam, doe niet zo preuts en kus me eens fatsoenlijk, iedereen staat te kijken. Juuls ging met haar hoofd naar dat van haar dochter en kuste haar met tong en de zoen werd beantwoord door haar dochter. Het duurde bijna drie minuten. Na afloop ging ik naar haar toe en kuste ik haar ook. Ze zei na afloop: ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld. Ik vroeg aan Loes: als jij straks met Marijke naar Jose toe gaat, maak dan ook een afspraak voor Juuls, ze heeft een probleem, we kunnen haar clit niet vinden en ze vertelde me dat ze nog nooit echt is klaargekomen. Loes keek naar Juuls en zei: echt, nog nooit? Nee was het antwoord. Loes zei: dan maak ik voor jou een afspraak. Ik vroeg aan Loes of ze JJ en Liesje bij de salon kon afzetten omdat de werkers vandaag gaan beginnen in het huis. Loes zei: ik drop ze zo af, Marijke gaat naar school en jij gaat Juuls helpen om zijn rommel de deur uit te doen. Ik zei: bel ook nog even een sleutelmaker om de sloten te komen vervangen wil je? Loes zei: komt voor elkaar.

We kleedden ons en Juuls en ik gingen naar haar huis. Daar werd alles wat van hem was in plastic zakken gedaan en de zak met zijn pakken erin werd overgoten met een fles bleekmiddel. Toen alles in de zakken zat en buiten klaar stond om weg te brengen kwam de slotenmaker en verving hij de cilinders op de voor en achterdeur. Ik rekende af met hem en nam de oude cilinders in voor hergebruik. Juuls kreeg drie nieuwe sleutels voor elk slot en de man vertrok. Loes was intussen terug van JJ en Liesje wegbrengen en we deden alle zakken in de auto en reden naar het huis van de secretaresse en dumpten daar alles voor de voordeur met een brief die de brievenbus in ging waarop stond: je bent goed genoeg om mijn man te neuken, dan ben je ook goed genoeg om zijn was en strijkwerk te doen en om zijn rommel achter hem op te ruimen. Veel succes!!! Ik liet Loes ons naar de salon van Ling rijden en zei tegen Juuls: jij gaat hier een half uur in bad, dan ben je helemaal onthaard en groeit er niets meer terug. Je kutje was mooi getrimd maar ik lik liever kale kutjes. Ze keek me aan en zei: wil je dat ik dit doe? Ik zei: jazeker, daarna gaan we Lila ophalen en die gaat je een nieuwe uitstraling geven. Een nieuw kapsel en make-up en daarna gaan we nog even snel wat nieuwe kleding halen voor je.

Ze keek me aan en zei: het is geen wonder dat alle vrouwen voor jou vallen. We kwamen aan bij Ling en die gaf me direct een lange tongzoen en zei: ik ben niet ongesteld geworden, maar durf nog geen test te doen. Juuls keek me aan en vroeg: ook van jou? Ik zei: ja, zowel de moeder als de dochter. De dochter ontmoet je straks, die gaat jouw haren knippen. Ik zei: Ling, kan deze vrouw even in je ontharingsbad. Ling zei: natuurlijk ik zal een van mijn meisjes je mee laten nemen. Juuls werd meegenomen en Ling vroeg wie dat was. Ik vertelde het en ze zei: het arme mens. Ik zei: wij gaan haar leven verbeteren. Drie kwartier later kwam Juuls terug in de receptie van de salon en zei: het voelt zo vreemd, geen haren meer op mijn armen en benen en mijn kutje helemaal kaal. Ik zei: en nooit meer hoeven scheren. Ze keek Ling aan en die bevestigde het. Wow, wat een luxe. Loes zei: laten we nu even naar Chi gaan, dan kan Lila jouw haren knippen en kijken we even in de kast van JJ of die iets moois voor je heeft wat je straks kan dragen. En als we dan thuis zijn gaan we ook even in de kast van Liesje kijken. We kwamen aan bij de salon van Chi en daar ontmoette Juuls zowel Chi als Lila. Ik zei tegen Juuls: dit is Chi, ze is de moeder van JJ en de stiefmoeder van Lila. Lila’s geboortemoeder is Ling, maar ze is opgegroeid bij Chi en JJ.

Ik keek Lila aan en vroeg haar: hoe gaat alles bij jou in je buikje? Ze zei: het gaat prima, maar ik moet wel op zoek naar een gynaecoloog. Ik zei: je kan morgenmiddag mee met Juuls als zij naar Jose gaat, dan kan Jose meteen bij jou even een echo maken. Dat zou fijn zijn zei Lila, dan weet ik ook waar ik aan toe ben. Ik zei: maar voor nu, zou jij Juuls een nieuw kapsel willen geven, iets moderns wat bij haar past? Natuurlijk lieverd zei Lila. Ze liep naar Juuls toe en nam haar bij de hand. Ik zei: mag ik jullie fotograferen terwijl jullie bezig zijn? Lila vroeg: en dat moet dan natuurlijk naakt, zoals bij al jou fotos? Ik keek Juuls aan en vroeg: zou jij het erg vinden? Juuls keek me aan en zei: zolang je er mooie fotos van maakt vind ik het niet erg. Zolang het niet op porno lijkt en je de fotos voor jezelf houdt vind ik het ok. Lila nam Juuls mee naar het gedeelte van de salon waar ze de haren ging wassen en knippen. Ik pakte mijn camera en liep met hen mee. Daar aangekomen zei ik tegen Juuls: je hebt Lila nog niet gekust. Juuls draaide zich naar Lila en kuste haar vol op de mond en tongde haar even. Hierna hielpen de twee vrouwen elkaar uit de kleren terwijl ik dit allemaal vastlegde. Juuls moest in de stoel gaan zitten en haar hoofd in de wasbak leggen. Doordat ze dat deed kwamen haar kleine tietjes parmant naar voren te staan. Ik nam fotos terwijl Lila de haren waste en ik zei tegen haar: doe eens wat schuim van de shampoo op haar tepels. Lila deed dit en het was weer een mooi fotomoment.

Toen Lila de shampoo uit de haren waste liet ik haar direct daarna even zacht over de tepels van Juuls strelen en ik nam hiervan een close-up. Haar tepeltjes waren duidelijk zichtbaar tussen de vingers van Lila. Dit was een van de mooiste fotos zover. Ik nam ook nog een aantal fotos van diverse kanten van de twee vrouwen. Lila zei tegen Juuls: het is maar goed dat hij zijn kleren nog aan heeft, anders zou ik me bijna niet kunnen concentreren. Juuls keek mij aan en zei: waarom zijn wij hier naakt en jij niet? Ik zei: goed punt en trok mijn kleren uit. Lila keek geil mijn richting in en zei: kom niet te dicht bij me, anders zie ik me genoodzaakt om samen met Juuls jou te verkrachten. Ik keek haar aan en vroeg: is dat een belofte? Juuls kwam uit de stoel en de twee vrouwen drukten mij in de stoel waarna Lila direct op mijn schoot ging zitten met haar gezicht naar mij toe en ze zich over mijn pik liet zakken. Onder het toeziende oog van Juuls werd ik door Lila geneukt. Juuls was achter Lila gaan staan en speelde met de tieten van Lila. Ze vroeg zacht aan Lila: ik hoop dat ik het goed doe. Lila zei: je doet het heerlijk, ik geniet ervan als er iemand bij is terwijl ik met Gerrit bezig ben. Ze wipte nog een klein kwartier voor ze heftig kreunend klaarkwam. OOOOOHHHHH JAAAAHHHH GOD WAT LEKKER, EEN PIK IN ME EN STRELENDE HANDEN AAN MIJN TIETEN OOOOOHHHHH.

Toen haar orgasme voorbij was klom ze van me af en het zaad droop uit haar kut. Ik stond op uit de stoel en duwde Lila erin en spreidde haar benen. Ik zei: hier is een test voor je Juuls. Jij mag het zaad uit de kut van Lila likken en haar nog een keer laten klaarkomen. Juuls keek me aan en vroeg: wil je echt dat ik dit doe? Ik zei: het hoort allemaal bij de taken van de nieuwe Juuls, jij wil leren, ik geef je de mogelijkheid. Juuls ging op haar knieen tussen de benen van Lila zitten en begon haar kut te likken. Lila drukte het hoofd van Juuls tegen haar kut en zei: ga met je tong naar binnen. Dat vind ik het lekkerste. Juuls deed als gevraagd en ik zei tegen Lila: zet je benen eens verder open zodat ik dit beter kan fotograferen. Lila opende haar benen ver en ik kon het met zaad besmeerde gezicht van Juuls zien en maakte ook daar fotos van. Lila kwam nogmaals klaar en de sappen spoten over het gezicht van Juuls. Toen er niets meer uit te likken viel ging Juuls met haar gezicht naar dat van Lila die het gezicht van Juuls schoonlikte en haar een lange tongzoen gaf. Ze kwam uit de stoel en zei: het verschil tussen een man en een vrouw is enorm als het oplikken aan komt. Ze nam Juuls bij de hand en zette haar in de kapstoel. Ze wilde Juuls een schort omdoen maar ik zei: nee, laat het geknipte haar maar op haar vallen, dat is mooi om te zien. Lila knipte de haren kort met een zij scheiding. Lange lokken haar vielen over de tietjes van Juuls en ook dit werd op de foto gezet. Toen Lila klaar was en een spiegel aan Juuls gaf, begonnen de tranen over het gezicht van Juuls te lopen. I

k vroeg haar of ze het niet mooi vond. Ze zei: integendeel, ik wist niet dat ik er zo mooi uit kon zien. Lila veegde de haren van Juuls lichaam en zei: nu nog even de make-up. Ze pakte haar make-up kit en begon Juuls gezicht te transformeren. Toen ze klaar was zei Lila: hier, kijk nu nog eens naar jezelf en begin niet te huilen want dat maakt het niet mooier. Juuls keek naar haarzelf en ik zei: je lijkt 25 jaar oud en geen dag ouder. Juuls zei: zo heb ik er altijd al uit willen zien. Lila nam Juuls mee. Ze liepen naakt naar boven naar de slaapkamer van JJ waar Lila een paar outfits voor Juuls uitkoos. Ze zei: JJ kan deze toch niet meer dragen, dus heb jij het geluk dat je de eerste keuze hebt. Juuls trok ze om beurten aan en verkoos de eerste outfit over de tweede. Lila zei: jij neemt ze allebei. Juuls trok de eerste outfit weer aan en Lila kleedde zich ook weer. Ik zei: kom, dan gaan we even in ons huis kijken. We liepen de salon uit en ik ging de dames voor de trap op. De ravage was enorm. Het hele plafond van de woonkamer en keuken was verwijderd. Ik vroeg aan JJ wat er gebeurd was en ze zei: er moeten nieuwe electriciteits draden getrokken worden. Een deel van de bedrading is oud en versleten. Gelukkig kunnen ze de draden in de slaapkamers terug halen en hoeven we daar niets meer te doen. Dat was het moment dat JJ Juuls zag. Ze zei: mijn god, wat is er met jou gebeurd? Je ziet er zoveel jonger en beter uit. Ook Liesje kwam kijken en bevestigde het. Liesje zei: zijn dat niet jouw kleren. Lila zei: die kan jij voorlopig toch niet meer dragen en we gaan straks ook nog even in jouw kledingkast kijken. Dat scheelt een boel geld. Liesje zei: alles wat je wil, mag je hebben.

JJ liep naar Juuls toe en zei: er is een ding fout aan je kleding. Ze trok het t-shirt uit over het hoofd van Juuls en deed haar bhtje uit en deed het t-shirt weer aan. Ze gooide het bhtje bij de rommel op de vloer en zei: dit ziet er veel beter uit. Lila was het er mee eens. Ze zei: laat je borstjes maar de vrije loop, kijk eens hoe mooi die tepeltjes staan onder dat shirt. Juuls zei: ik weet het niet. Liesje zei: de nieuwe Juuls draagt geen bh meer, je hebt het ideale figuur om dit niet meer te dragen. Je tietjes hangen niet, ze staan mooi parmant naar voren te wijzen. Ik zou het gezicht van je man zo wel eens willen zien. Ik denk dat hij misschien wel andere gedachten krijgt. Hij misschien, maar ik niet zei Juuls. Het is over en voorbij met hem. De werkers waren aan het opruimen en wij liepen allemaal terug naar de salon. Loes was daar inmiddels ook gearriveerd met Marijke. Ze schrokken van de transformatie. Marijke riep: mam, ben jij dat echt, wat ben je mooi geworden. Lila zei: ze was altijd al mooi, maar wist niet hoe ze zich moest kleden en opmaken. Juuls vroeg hoe het bij de gynaecoloog was geweest en Loes zei: ze had een flinke infectie in en rond haar vagina. Marijke, laat maar eens zien wat Jose bij je heeft gedaan om je beter te maken.

Marijke trok haar slipje naar beneden en zei: kijk mam, ik had een infectie aan mijn clit en het kapsel maakte het alleen maar erger. Nu heeft een collega van Jose een ringetje in mijn clit gezet zodat het kapsel er niet meer overheen kan. Zo kan het beter genezen. Ook heeft ze een spuitje in mijn clit gegeven en in mijn schaamlippen zodat de infectie sneller weggaat. Over twee weken mag het ringetje eruit, maar misschien wil ik het wel houden. Ze zei niet dat Jose haar clit en schaamlippen had ingespoten met groeihormonen en dat ze dit ook rondom haar tepels had gedaan. Dat was iets wat Juuls in tijd wel zou uitvinden. Marijke trok haar slipje weer omhoog en zei: het zal nog wel een tijdje blijven jeuken, maar dat wordt vanzelf beter. Loes zei: kom dames, het wordt tijd om naar huis te gaan, je ex zal met een klein uurtje wel voor de deur staan. Ik zal bij je blijven tot hij vertrokken is, daarna komen jullie bij ons eten en slapen. Juuls gaf JJ en Liesje een tongzoen en zei: dank je voor de kleren ze gaf Lila een zoen en zei: je hebt nog wat van mij tegoed. Ze liep naar Chi en zei: sorry, ik was vergeten jou te kussen en gaf ook haar een lange tongzoen. Ze kwam naar mij en vroeg: zie ik jou vanavond nog? Ik zei: tel er maar op. Zo’n jong ding is niet te verslaan.

Ik kreeg direct een stomp op mijn arm van JJ. Ze zei: je weet het toch nog wel? Eerst ik, daarna de rest. Loes vertrok samen met Juuls en Marijke. Toen ze bij Juuls thuis waren duurde het nog een klein half uur voor er hard op de deur gebonkt werd. Het was haar ex. Hij had gepoogd binnen te komen met de sleutel, maar die werkte niet meer. Zijn mond viel open van verbazing toen hij “zijn” Julia zag. Hij begon te stotteren en wilde naar binnen komen. Juuls zei: nee jongen, je hebt het verbrast. Ga maar naar je sletje. Die secretaresse van je en wacht daar maar tot je de scheidings papieren binnen krijgt. Ik ga deze week de scheiding met mijn advocaat regelen. Hij keek haar met grote ogen aan en zei: maar ik wil helemaal niet scheiden. Nee zei Juuls, jij wil gewoon van twee walletjes eten. Dat feest is voorbij. Ik heb al je spullen bij haar in de tuin gedumpt. Laat haar je vuile was voortaan maar doen. We bespreken de boedelverdeling wel met de advocaat. Tot ziens en ze smeet de deur in zijn gezicht. Hij stond nog een paar minuten op de deur te bonzen maar vertrok uiteindelijk vloekend naar zijn auto. Vies vuil kutwijf hoorde Juuls hem zeggen. Ze opende het keukenraam en zei: heb je het over je vriendin? Je hebt nu gezien dat ik er beter uitzie dan zij. Geniet maar van dat wijf.

Ze sloot het raam en ze zag hem met gebalde vuisten zijn auto ingaan. Loes zei: de komende weken zullen de moeilijkste zijn maar als het moet gaan we bij de politie een straatverbod voor hem halen. Ik verwacht dat hij nog wel de nodige keren zal langskomen. Loes, Juuls en Marijke liepen het huis uit en gingen naar het huis van Loes. Daar aangekomen barste Juuls in tranen uit. Ze ging op de bank zitten en Loes sloeg haar arm om Juuls en zei: heb je spijt? Nee zei Juuls, ik ben blij dat jullie me de kracht hebben gegeven om dit te doen. Ik had dit vijf jaar geleden moeten doen. Loes keek haar aan en zei: dan had je er uit gezien als een tiener. Dat bracht een lach op het gezicht van Loes. Juuls zei: ik ben zo blij dat ik jullie voor support heb. Zonder jullie had ik dit nooit gedurfd. Loes zei: en wij zijn blij dat we jou nu bij onze groep mogen nemen. We zullen nog veel plezier hebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5689 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 28”

Plaats een reactie