BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 3

Ondanks het voorval merkt Rebecca dat ze uitkijkt naar de volgende keer dat ze bijles gaat geven aan Mohammed. De jongen reageerde goed op de bijles en ze heeft echt het idee dat haar bijles werkt. Ze weet alleen niet zo goed wat ze moet doen met de kus of de manier waarop zij ermee om is gegaan. Ze merkt dat ze er geen spijt van heeft, ook al weet ze dat ze het op geen enkele manier goed kan praten. Integendeel, ze merkt dat ze beter in haar vel zit door de aandacht die ze van de jongen krijgt.

Rebecca trekt dezelfde outfit aan als de week ervoor, een korte spijkerbroek en een hemdje. Wanneer Krijn er een opmerking over maakt, zegt ze weer dat het te warm is om zich anders te kleden. Haar man neemt er genoegen mee en wenst haar veel succes voordat ze de deur achter zich dichttrekt.

Wanneer Mohammed de deur opendoet voor haar, ziet ze een vrolijke blik in zijn ogen. Ze heeft het idee dat de jongen echt blij is om haar te zien en niet alleen omdat ze hem haar heeft laten zoenen.

“Zullen we weer naar mijn kamer gaan?” stelt Mohammed voor. “Is goed.” Zonder enige argwaan loopt de jonge vrouw achter Mohammed aan. Ze voelt de spanning al in haar lichaam.

Tot Rebecca’s aangename verrassing heeft de jongen zijn huiswerk goed gedaan. Hij let goed op en maakt zelfs aantekeningen en stelt vragen over de lesstof wanneer hij iets niet helemaal begrijpt. “Je doet het echt supergoed, Mohammed!” moedigt de jonge huisvrouw hem aan. Mohammed kijkt haar vol trots aan. Ze kijkt de jongen in zijn bruine ogen en glimlacht naar hem.

Wanneer Rebecca en Mohammed door de lesstof heen zijn, vertelt de jongen haar dat hij een voldoende heeft gehaald op een proefwerk waar hij veel moeite mee had. Zonder erover na te denken geeft ze hem uit enthousiasme Mohammed een knuffel. Rebecca en Mohammed kijken elkaar aan. Rebecca bedenkt dat ze elkaar ook zo aankeken toen Mohammed haar zoende. Ze weet dat ze eigenlijk afstand moet houden en ze hoort haar geweten zeggen dat ze dat ook moet doen. Toch glimlacht ze naar hem en wacht ze af tot de jongen wat doet.

“Ik wil je bedanken voor alle hulp. Mag ik je schouders masseren?” Hoewel ze weet dat ze het aanbod niet zou moeten accepteren, vindt ze een schoudermassage een stuk onschuldiger dan de zoen van de week daarvoor. “Dat mag, ik kan het wel gebruiken. Mijn man masseert me toch nooit”, merkt ze gniffelend op. Ze schrikt een beetje van haar opmerking. Mohammed lacht. “Dan wil ik wel compenseren voor je man, hoor.”

Rebecca gaat op de bureaustoel zitten en laat de jongen haar schouders masseren. De jongen masseert haar stevig en doeltreffend. Ze voelt hoe de spanning uit haar schouders weggaat. “Dat doe je goed”, murmelt de jonge huisvrouw. Mohammed gniffelt tevreden. Rebecca is zo ontspannen dat ze zachtjes zucht van genot. Ze doet haar ogen dicht om nog beter van Mohammeds massage te kunnen genieten.

Plotseling voelt Rebecca hoe de jongen zijn handen onder haar beha laat glijden en haar borsten kneedt. De jonge vrouw schrikt op. Ze doet haar ogen open, maar ze biedt Mohammed geen weerstand. Integendeel, ze steunt zachtjes. Haar borsten zijn gevoelig en de jongen masseert haar borsten op een hele aangename manier. Ze kijkt op naar de Marokkaanse jongen. Hij gniffelt. “Vind je het lekker?” Rebecca knikt. “Vind je het lekker?” herhaalt de jongen. Rebecca weet dat de jongen een antwoord verwacht. “Ja, ik vind het lekker”, antwoordt ze tegen beter weten in.

Mohammed haakt haar beha los en trekt haar hemdje uit. Rebecca weet dat de jongen te ver gaat, maar hij heeft haar al zo opgewonden dat ze het hem toelaat. Ze bedenkt dat zij zelf geen initiatief neemt, Mohammed doet het allemaal met haar. Als ze er beter over nadenkt, weet ze dat het een excuus van niks is, maar het is goed genoeg voor haar om de jongen zijn gang te laten gaan.

De jongen houdt op met haar masseren en gaat voor haar staan. Rebecca kijkt hem vragend aan, tot hij zijn hand uitsteekt. De jonge vrouw pakt zijn hand en laat zich omhoog trekken. Mohammed leidt haar naar zijn bed. Zonder waarschuwing geeft hij haar een duw. Rebecca schrikt, maar ze laat zich op zijn bed vallen.

Mohammed pakt haar spijkerbroek en knoopt hem open. Ondertussen kijkt hij met een wellustige blik in Rebecca’s ogen. Rebecca weet donders goed wat de jongen wil. Ze weet dat Mohammed haar wil neuken en ze doet niks om hem tegen te houden. Integendeel, ze betrapt zichzelf erop dat ze hem met een ondeugende blik aankijkt en hem haar spijkerbroek en hipster uit laat trekken.

Nadat de Marokkaanse jongen Rebecca heeft uitgekleed, trekt hij zijn eigen broek en onderbroek in een ruk uit. Rebecca kijkt met grote ogen naar Mohammeds pik. Hij is al keihard. Zijn pik is duidelijk groter dan die van haar man. Hij is besneden, iets wat ze nog nooit eerder heeft gezien. Mohammed merkt dat Rebecca zijn pik bewondert. “Bevalt het je wat je ziet?” vraagt hij grinnikend. Rebecca kan alleen maar ja zeggen. Mohammed kijkt haar met een zelfvoldane glimlach aan. “Je kan hem wel krijgen, als je hem wilt.”

Zonder op haar antwoord te wachten, kruipt de jongen over Rebecca heen. Ze voelt zijn stijve pik langs haar dijen strijken. Hij wrijft met zijn besneden eikel over Rebecca’s schaamlipjes en klitje. Ze kreunt zachtjes. “Wil je dat ik je neuk, juf?” “Ja”, antwoordt Rebecca schor. “Vraag het me.” Zonder erover na te denken doet Rebecca wat hij van haar vraagt. “Wil je me neuken met je lekkere, dikke pik?” vraagt ze. Mohammed gniffelt zelfvoldaan. “Als jij dat zo graag wilt.”

Rebecca hapt naar adem wanneer Mohammed zijn pik haar kutje in duwt. Ze merkt dat ze duidelijk moet wennen aan het formaat van zijn pik. Mohammed leunt over haar heen om haar te zoenen. Ze kreunt haar genot uit in zijn mond. Door zijn zoen merkt Rebecca dat ze zich beter kan ontspannen en zijn pik makkelijker haar kutje in glijdt. “Vind je het lekker?” “Ja”, antwoordt ze meteen. Het besef dat de jongen haar zonder condoom neukt, komt in een flits in haar op, maar de gedachte maakt meteen plaats voor het gevoel dat de jongen haar volledig opvult.

Zodra Rebecca is gewend aan het formaat van de jongen, begint hij haar stevig te neuken. Ze kijkt de jongen met grote ogen aan. Ze voelt hoe Mohammeds pik haar met iedere stoot volledig opvult. Het valt haar ook op dat zijn blik af en toe afdwaalt naar haar borsten. “Vind je… mijn borsten… mooi?” vraagt ze hijgend tussen zijn stoten door. Mohammed knikt. Rebecca glimlacht naar hem en pakt zijn handen om ze op haar borsten te leggen.

Tot haar verbazing voelt Rebecca al snel haar orgasme opkomen. Haar man kan haar nooit klaar laten komen door haar te neuken, laat staan dat ze zo snel komt. Vaak moet ze dan ook de hand aan zichzelf slaan om aan haar trekken te komen. Mohammed daarentegen neukt haar zo goed, dat ze voor ze het weet al zo dicht bij een orgasme is dat ze het niet eens meer uit kan stellen.

De jonge huisvrouw laat zich overmeesteren door haar orgasme, ze ligt te huiveren onder de jongen die haar neukt. Luidkeels kreunt ze haar genot uit. “NEUK ME, NEUK ME!” kermt ze uit. De jongen kijkt haar met een zelfingenomen glimlach aan en blijft onverbiddelijk haar door neuken, waardoor hij haar orgasme langer rekt dan ze zelf voor mogelijk houdt. Luid kreunend en stuiptrekkend heeft ze even het gevoel dat ze er niet meer uitkomt.

Zodra ze weer bij zinnen is, kijkt Mohammed haar triomfantelijk, maar met een vertederde blik aan. “Het is zo geil om jou te zien komen”, merkt hij op voordat hij zijn lippen op die van haar drukt. Ze beantwoordt zijn zoen met een gulzige tongzoen. De jongen maakt gevoelens in haar los die ze al in jaren niet meer heeft gevoeld.

Mohammed houdt zijn pik terwijl Rebecca bijkomt van haar orgasme nog steeds in haar kutje. “Ben je er weer klaar voor?” Rebecca knikt en giechelt. “Ja, neuk me maar weer, lekker ding”, spoort ze hem aan. Rebecca heeft het idee dat Mohammed graag de touwtjes in handen wil houden, maar ze merkt ook dat hij het geweldig vindt om te horen hoe zij hem aanspoort om haar verder te neuken. Hij kust haar nek terwijl hij weer in haar stoot. “Je bent zo lekker, juf”, fluistert hij in haar oor. Rebecca gniffelt. “Jij ook.”

De jonge huisvrouw valt van de ene verbazing in de andere. Ze voelt nog een orgasme opkomen. Ze heeft wel eens van vriendinnen gehoord dat ze vaker dan een keer klaar zijn gekomen, maar ze heeft het zelf nog nooit meegemaakt. Ze kijkt de Marokkaanse jongen met grote ogen aan. “Ik ga zo… weer komen… neuk je… me weer klaar… lekker ding?” smeekt Rebecca. Ze ziet dat het de jongen goed doet om haar zo te horen smeken. Hij kijkt haar met een triomfantelijke glimlach aan. “Kom maar lekker klaar, juf” spoort hij haar aan.

Wanneer Rebecca voelt dat ze bijna over het randje gaat, voelt ze zijn pik ook in haar kutje schokken. “Ik kan het niet langer volhouden”, merkt hij op, zoals zij al had verwacht. Ze weet dat er maar een manier is waarop het kan aflopen en ze wil ook niets liever dan dat. “Mohammed…” begint ze hijgend, “spuit maar… spuit mijn… kutje maar vol…”

De Marokkaanse jongen geeft geen verdere aanmoediging meer nodig om te doen wat ze van hem vraagt. Grommend kondigt hij zijn orgasme aan. Het gevoel van Mohammeds warme zaad dat in haar kutje spuit drijft Rebecca ook over het randje. Rebecca kermt haar orgasme uit. “NEUK ME MOHAMMED, SPUIT ME VOL”, schreeuwt ze uit. Ze slaat haar benen om de jongen heen om hem zo diep mogelijk in haar te laten komen. Ze voelt hoe de jongen tot drie keer toe zijn sperma diep in haar kutje spuit.

Wanneer Mohammed en Rebecca weer bij zinnen zijn gekomen, kijken ze elkaar diep in de ogen. Zonder een woord te wisselen tongzoenen ze elkaar. “Dank je wel Mohammed… zo lekker ben ik al in jaren niet meer klaargekomen.” De jongen kijkt haar vertederd aan. Ze heeft het idee dat haar opmerking hem heeft geraakt. “Als het aan mij ligt, hoef je echt niet meer tekort te komen hoor, juf”, stelt hij haar gerust. Rebecca giechelt. “Wie weet.”

Voordat Rebecca de deur uit gaat, geeft ze uit zichzelf de jongen nog een tongzoen. “Tot volgende week”, zegt ze met een brede glimlach voordat ze weer op haar fiets stapt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 12241 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Rebecca geeft bijles, deel 3”

  1. Nu ze zijn paal gevoeld heeft is ze er aan verslaafd en word haar man een cuckold, die nog juist goed is om haar volgespoten kutje uit te likken nadat Mohammes haar geneukt heeft, hij geilt er ook op als hij al enige malen heeft staan gluren hoe die jongen met zijn grote pik har te pakken neemt en laat genieten, hij krijgt een stijf pikje van toe te zien.

Plaats een reactie