BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 8

Terwijl het midzomernachtfeest voor de campinggasten net op gang kwam ging ik zwemmen in het meertje, om me na al het harde werken van die dag op te frissen. Terwijl ik al baantjes aan het trekken was arriveerde tot mijn verrassing niet veel later ook Bella. Al gauw bleek waarom, ze wilde het voor mijn vertrek goed maken tussen ons, en ik was daar niet te geloven zo blij mee. We waren nog maar net naast elkaar op een beschut plekje in de bosrand gaan liggen, allebei bloot, drogend in de zwoele avondlucht, op elkaar wachtend wie zou beginnen met praten, toen tot onze schrik ook nog ens Daniël en Marie bij het meertje arriveerden.

Daniëls beurt bij Marie

Het was goed te zien hoe Daniël om zich heen zocht, hij verwachtte duidelijk Bella en mij hier aan te treffen. Gelukkig zagen zowel hij als Marie niet dat wij er tóch wel waren en dat wij hen van waar we lagen en ondanks dat het al wat schemerde goed konden zien. Volgens mij was Daniël serieus van plan te gaan zwemmen maar net op het moment dat hij in zijn blootje stond en zijn zwemshorts aan wilde doen trok Marie hem op haar handdoek en voor mijn vriend het volgens mij besefte lag hij op haar, tussen haar gespreide benen.

Vanaf onze afstand was het niet goed te zien, er was even allerlei gewurm tussen die twee maar amper een paar minuten later was het overduidelijk dat Daniël heftig aan het neuken ging. Hij pompte in die meid alsof zijn leven er vanaf hing, dankzij Marie haar hoog opgetrokken benen was goed te zien hoe Daan zijn billen steeds weer omhoog kwamen en hoe hij zich dan met een harde stoot weer diep in die meid beukte.

We lagen ademloos toe te kijken, allebei duidelijk niet goed wetend wat we hier nou mee aan moesten. Ik ben van nature geen voyeur maar ik vond het wezenloos geil om dat stel zo bezig te zien, terwijl ze totaal geen besef hadden dat er publiek was. Op een gegeven moment liet Bella een onderdrukt giecheltje horen en kneep ze hard in mijn hand. Meteen daarna liet ze die los en legde ze hem zonder ook nog maar even te twijfelen op mijn lul, die natuurlijk al aardig aan het opstijven was, dankzij Marie die zich daar voor onze ogen door mijn beste vriend Daniël liet krikken. En terwijl mijn lul dankzij Bella haar knedende hand in een versnellend tempo zijn neukpaalformaat aannam fluisterde Bella: ‘zullen we hun voorbeeld maar volgen?’

Bye Bye Bella

Whow, wat een grietje. Zonder iets te zeggen draaide ik me naar haar toe en gaf haar een kus, wat meteen ook een heftige tongzoen werd. Het was alsof we door de woestijn hadden gelopen en te lang niet hadden gedronken, alsof we eindelijk kans zagen dat knarsende zand kwijt te raken en ons te laven, we vielen op elkaar aan alsof we jaren van gebrek aan contact met elkaar moesten inhalen.
Op dat moment ook werd me duidelijk hoe heel erg extra het is als het om meer gaat dan alleen seks. Seks is fijn, het is het feestje van twee lijven, het is denk ik als in het paradijs om in een verwelkomend meisjeskutje te zijn, maar er hoort wel bij dat ik het meisje echt leuk vind, dat heb ik nu wel geleerd.

Terwijl we zo tongden en we elkaars monden hongerig opnieuw in bezit namen besefte ik dat allemaal en op een gegeven moment moest ik dat ook even kwijt bij Bella. Ik maakte me los en fluisterde: ‘ik heb je gemist, Bellaliefje. Sorry dat ik zo’n slappe lul ben, sorry voor alles.’ Als antwoord trok ze me over zich heen, spreidde ze haar benen, waardoor ik me in één beweging in haar kon schuiven. En ja, dat was dus weer het kutjesparadijs, het ultieme gevoel van een soort van thuiskomen, alsof ik daar eigenlijk altijd hoor te zijn. Zo met mijn paal diep in haar bleef ik even stil liggen, niet alleen van binnen maar ook met de huid van onze lijven nauw verbonden met elkaar, genietend dat we elkaar terug hadden.

Maar ja, als je zo ligt, met een neukpaal diep in het pleziertunneltje van een meisje, lonkt en roept het ultieme langs elkaar op wrijven. Of ik het dus wilde of niet, niet veel later maakte ik, net als iets verderop mijn vriend Daniël, dezelfde eindeloze beweging, me steeds bijna uit Bella terugtrekkend en me dan weer diep in haar stekend. Genietend dat we elkaar weer gevonden hadden deden we ons uiterste best er alles uit te halen wat er in zat.

Wat trouwens niet zo heel gemakkelijk was, want verderop maar wél binnen gehoorsafstand, lagen Daan en Marie met veel gekreun en gedoe te krikken, terwijl wíj ons juist niet wilden verraden en ons stil moesten houden. Misschien dáárdoor werd het allemaal nog wel veel intiemer en geiler, tussen Bella en mij. We neukten elkaar in stilte, zonder geluid te maken dreef ik mijn paal steeds weer in haar en ook zonder geluid te maken ontving zij hem. In die stilte, in die vallende avond, in dat mystieke bos, met in de verte de geluiden van die vrolijke mensen, vergaven we elkaar en gaven elkaar wat er te geven was.
Hopelijk tot gauw, mooie Bella…

Mijn zusje Milou arriveert

Hoe dichter ik bij Zell am See kom, hoe meer de lucht betrekt. Het is al voorspeld, maar ik ben er niet blij mee. Komt natuurlijk omdat het idioot warm is voor de tijd van het jaar, vroeg of laat gaat het dan wel een keer spoken. Om te checken wat die donkere lucht vandaag gaat opleveren stop ik even langs de kant van de weg. Als ik dan op de weer-app zie dat het tegen het einde van de middag juist in de streek waar we vanmiddag doorheen fietsen heftig gaat regenen staat mijn besluit meteen vast. Dat wordt een hotelletje, ik zit er niet op te wachten om wéér in mijn tentje weg te spoelen.

Ik ben ruim op tijd bij het station van Zell-am-See en ga tot de trein arriveert bij een koffietentje op het terras zitten, aan de overkant van de weg aan de oever van het meer. Fijn om weer in de buitenwereld te zijn. Al die dagen dat ik bij de ouders van Daniël en Bella op hun camping heb geklust zijn we niet meer van het terrein af geweest, het was haasten en ploeteren om alles op tijd klaar te krijgen. Misschien is dat óók wel een goede reden om eerst een nachtje fijn een hotelletje in te duiken, een beetje rust kan geen kwaad.

Genietend bekijk ik de drukte om me heen en hoewel ik Oostenrijk met al die geraniums en zo best wel een beetje truttig vind ontkom ik er toch niet aan om van het uitzicht te genieten. Het plaatsje ligt dus tegen het meer aan en je kan heel goed zien wat voor een grote rol dat hier speelt. Het is niet zo heel groot maar toch is het een gaan en komen van boten en bootjes tussen hier en de paar stadjes en dorpjes verderop. Ook zie ik op verschillende plaatsen aan het meer hotels en strandjes, waar volop wordt gezwommen, gesurft, noem maar op. Als je hier zo zit kan het niet anders of je krijgt er wel een vakantiegevoel van.

Terwijl ik zo langzamerhand een beetje voor mezelf weg zit te mijmeren hoor ik ineens dankzij een kort fluitsignaal de trein aankomen. M’n zusje! Ik verheug me erop haar weer te zien. Sinds onze fietstocht vorig jaar naar Tignes zijn we heel close geworden met elkaar en een tijdlang zijn we ook neukmaatjes geweest. Sinds een maand of vijf heeft Lou echter een vriend en jammer genoeg heeft die mijn plaats ingenomen. Naja, gelukkig ben ik wel bij ándere meisjes aan m’n trekken gekomen.

Lou’tje stapt als een van de eersten uit de trein en whow, wat is ze toch een knappie! Ze ziet er zomers uit, haar haar op een paardenstaart en verder een bloesje, een korte broek met daaronder haar blote benen en aan haar voeten goudkleurige sandaaltjes. Pas nu ik haar weer zie realiseer ik me hoeveel zij en Bella op elkaar lijken. Lou’tje heeft de genen van pap waardoor ze net als Bella een heel donker exotisch uiterlijk heeft, terwijl ik met mijn blonde krullen en blauwe ogen als twee druppels water lijk op mam.

De trein gaat zo weer verder en daarom tillen we eerst samen haar fiets die zwaar bepakt is met haar bagage uit de trein en daarna nemen we alle tijd om elkaar te knuffelen. Lou’tje is bijna een hoofd kleiner dan ik en ze springt zo’n beetje tegen me op om me te kunnen kussen, waardoor ik haar in een stevige houdgreep tegen me aan kan trekken en ze voor steun haar benen om mijn heupen vouwt.

Luh duh vuh duh

We knuffelen en zoenen alsof we elkaar maandenlang niet gezien hebben, heerlijk om haar weer tegen me aan te voelen, ik merk nu pas dat ik dat heb gemist sinds ze een vriend heeft. Pas als ik haar daarna weer op haar voeten zet zie ik dat er iets mis is, ze heeft tranen in haar ogen. Ik trek haar mee op een bankje en terwijl voor en achter ons langs iedereen het perron verlaat vertelt zij me dat haar vriendje het net voor haar vertrek heeft uitgemaakt. ‘De lul’ zegt Lou’tje verdrietig maar tegelijk ook venijnig, ‘hij wil zolang ik weg ben gewoon zijn handen vrij hebben om rond te kunnen neuken, want meneer kan niet meer zonder. Nou, dattie ’t maar bekijkt, ik wil ‘m niet meer terug.’ Maar dwars door dit stoere laagje heen zie ik goed dat Lou’tje hier echt pijn van heeft en troostend trek ik haar tegen me aan.

Als we dan zo een minuut of wat gezeten heb zeg ik: ‘komop zusje, daar aan de overkant staat mijn fiets. Er is daar een leuk terrasje aan het meer, gaan we met een hapje eten gezellig bijkletsen, oké?’ En gezellig wórdt het gelukkig, ondanks haar liefdesverdriet praat Lou’tje honderduit over alles wat ze de laatste weken zoal heeft beleefd. Ook wil ze alles van me horen hoe het was bij Daniël en Bella. En natuurlijk, vrouwelijke intuïtie, al snel heeft ze het in de gaten, dat ik wat met Bella gekregen heb. ‘Meen je dat nou echt, Tim, dat je het met dat suffe grietje hebt gedaan?’

Ik schiet er van in de lach want Lou heeft nog precies hetzelfde beeld van Bella als ik ook had voordat ik naar Tirol kwam, maar als ik haar dan een foto van Bella in d’r sexy poets-outfitje laat zien slaat ze haar hand voor haar mond: ‘whow, die griet is veranderd zeg. En strange, ze lijkt echt op mij!’ Met een grijns steek ik een duim op, goed gezien zusje. Maar als Lou’tje dan vraagt hoe ze was vind ik dat wel een beetje ver gaan. Ik vertel haar wel hoe het allemaal zo kwam, van de hoosbui en het schuilen daarna in de hut en dat toen van het een het ander kwam. En dat tussendoor Marie de boel verstoorde maar dat het op zijn laatst gelukkig weer goed is geworden tussen ons.

‘Dat geloof ik allemaal wel Tim, maar was ze ook góed. Net zo goed als ik?’ Met één opgetrokken wenkbrauw kijk ik Lou aan: ‘vraag ik aan jou hoe je vriendje neukte? Nee toch? Het enige wat ik je kan zeggen is dat Bella goed kan paardrijden en dat ik daar ook álles van heb gemerkt.’ Lou’tje moet daar heftig om giechelen en ik ben blij dat ze weer een beetje vrolijk is. Dan vertel ik haar dat er flinke buiten in aantocht zijn en dat ik graag een hotelletje voor de komende nacht zoek.

Jeugdherberglol

Lou is het helemaal eens, ze heeft ook wel zin in een beetje comfort. Via een hotelwebsite hebben we al snel wat gevonden, het ‘Junges Hotel’, een jeugdherberg, niet al te duur, mooi gelegen aan het meer net buiten Zell-am-See. Als we er later op de middag arriveren is het er nog lekker rustig, je kan aan alles hier merken dat de echte vakantiedrukte nog niet is begonnen. Omdat er nog veel plek is kunnen we een eigen kamer krijgen maar een plekje op de slaapzaal is veel goedkoper en daar kiezen we voor. Misschien wel gezellig ook, en omdat ik niet weet of Lou nog wel weer seks met me wil hebben maakt het ook niet uit dat we gezelschap hebben.

Op het terras aan het meer staan allemaal picknick tafels en daar kan je een eenvoudige maaltijd bestellen. Maar daar zijn we nog niet aan toe, we hebben zin om wat te drinken en allebei halen we bij de terrasbar een pul bier, met beslagen glas, lekker koud. Het is op het terras een gezellige boel, een grote groep jongens en meiden zit er met elkaar te kletsen en te ginnegappen en aan hun outfits te zien zijn zij trackers of zo.

Al gauw krijgen we contact met ze en dan blijkt dat het inderdaad een groep Oostenrijkse jongens en meiden van een sportopleiding uit Wenen is, die een trektocht langs berghutten en jeugdherbergen maakt. Ze lopen van Salzburg via Zell-am-See naar Lienz, iedere dag ruim twintig kilometer. Een van de meisjes zegt dat het niet zo veel lijkt maar omdat het steeds flink klimmen en dalen is zijn ze toch per etappe wel ruim zes uur onderweg, en dan is het best wel fijn om op tijd op de overnachtingsplaats te zijn en nog wat te kunnen chillen.

Al snel hebben we volop lol met elkaar en als ze besluiten voor het avondeten nog een duik in het meer te nemen gaan Lou en ik mee. We pakken snel onze zwemspullen, op het eigen strandje van het hotel kleedt iedereen zich om zonder zich echt voor elkaar af te schermen en is er even van alles te zien. Niet veel later ligt iedereen in het meer, en meteen al breekt er een watergevecht uit maar eigenlijk heb ik wel zin om eerst wat baantjes te trekken. Ik zwem een eind het meer in, ga dan terug richting strandje en zo enkele keren op en neer, tot ik voel dat al mijn spieren weer leven en niet alleen maar die ik nodig had om een sjouwende muilezel te zijn.

Tegen de tijd dat ik besluit te stoppen met zwemmen is iedereen er al uit en op het strandje neergestreken. Ik ga naast Lou’tje op mijn handdoek liggen, die al genietend op haar rug in de nog steeds warme zon bakt. Als ik een beetje uitgepuft ben vertelt ze dat het leuke gasten zijn en dat zij ook allemaal op de slaapzaal liggen. ‘Hmm’ brom ik, ‘kunnen we dan beter niet toch een kamer nemen? Drukke bedoening zal dat zijn.’ Maar daar is Lou’tje het duidelijk niet mee eens en even later zie ik ook wel waarom. Ze heeft behoorlijk veel oogcontact met een jongen die niet ver van haar af ligt en als je het mij vraagt is ze haar liefdesverdriet al wel zo’n beetje kwijt.

Tegen de tijd van het avondeten haalt iedereen de dagschotel macaroni met bier of wijn op bij de terrasbar en eten en drinken we dat genoeglijk kletsend op, in een grote kring op het strand zittend, genietend van de avondzon en elkaars gezelschap. Lou’tje is naast de lonkende jongen terecht gekomen en zelf heb ik het ook niet slecht getroffen, ik zit naast Irene, een meisje dat nog lichter blond haar heeft dan ikzelf en dat me met haar blauwgrijze ogen behoorlijk weet in te pakken. Ondertussen moet ze zo’n beetje om alles wat ik zeg giechelen en dat wordt alleen maar erger als er wat joints rond beginnen te gaan.

Slaapzaalpret

Omdat ik nog steeds behoorlijk afgepeigerd ben van het harde werken hebben het bier en daar overheen het hijsen van de joints een heftige uitwerking op mij en het duurt dan ook niet lang of ik word overmoedig en trek Irene tegen me aan. Het lijkt of zij daar op zat te wachten want ze gaat er meteen op in en niet veel later liggen we languit in het zand te tongen en elkaars lijf te betasten. En wij zijn duidelijk niet de enigen, want om ons heen is het inmiddels een behoorlijke vrijpartij aan het worden, deze gastjes zijn duidelijk al een tijdje met elkaar op pad.

De hele avond al rommelt en dondert het in de verte en plotseling, terwijl we het geen van allen aan zagen komen, is er een onweersbui boven óns komen te hangen, zo snel als dat alleen in de bergen kan gaan. Het is alsof er complete stuwdammen boven ons geopend worden, in no time is iedereen zeiknat. Omdat we nog steeds in onze zwemspullen zitten maakt het niet zo veel uit maar uiteindelijk wordt het iedereen toch te gortig en vluchten we, onze kleren en spullen bij elkaar rapend, de jeugdherberg binnen.

Daar gaat in de slaapzaal de natte zwemboel uit en misschien is dat wel het moment geweest waarop niet alleen buiten maar ook hierbinnen alle remmen losgaan, alsof de natuur met haar geweld niet alleen buiten de boel op stelten zet maar ook hierbinnen. De hormonen zinderen in het rond, alle remmingen lijken verdwenen. Ik zie dat Lou en haar jongen nat als ze zijn op een bed terecht zijn gekomen, maar Irene en ik drogen ons eerst wat af. Daarna gaan we op haar bed liggen en omdat we allebei bloot zijn duurt het niet lang of we hebben opnieuw de smaak van elkaar goed te pakken. Ze is een mooi meisje en anders dan Bella of Lou is ze best wel lang, ze heeft een afgetraind lijf met mooie erg aanwezige tieten en eindeloos lange benen.

Omdat ze wat verkleumd is geraakt kruipt ze dicht tegen me aan en dankzij de tongzoen waar we al snel mee verder gaan komen we weer goed op temperatuur…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8167 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Met zusje de bergen in 8”

Plaats een reactie