BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 4

“Heeft die jongen zijn examens nou nog niet gehaald?” zegt Krijn gespeeld gefrustreerd. Tenminste, Krijn doet alsof hij het speelt, maar Rebecca weet wel beter. Ze kan er nog niet de vinger op leggen of hij nou niet wil dat ze met een buitenlander omgaat, of dat hij wil dat ze bij hem blijft, of dat hij jaloers is op de aandacht die de jongen krijgt van zijn vrouw. Ze weet wel dat hij een hele goede reden heeft om niet te willen dat zij naar hem toe gaat waar hij totaal geen weet van heeft. Dat houdt ze het liefst ook zo.

Om haar man toch enigszins gerust te stellen, trekt Rebecca een zomers jurkje aan dat haar mooie borsten en billen wat beter verhult dan een T-shirtje en een korte broek. Ze ziet dat Krijn haar controleert en zoals ze had verwacht, maakt hij deze keer geen opmerking over haar kleding.

Onderweg naar Mohammed denkt ze na over Krijns opmerking. Het duurt niet lang voordat de jongen inderdaad examens moet doen. Ze vraagt zich af wat er gebeurt als hij zijn examens haalt. Hij doet het zo goed, dat ze er eigenlijk vanuit gaat dat dat wel goedkomt. Ze hoopt alleen wel dat dat niet het einde betekent van haar bezoekjes aan de jongen. Ze merkt dat Mohammed haar aankijkt en behandelt zoals haar man al jarenlang niet meer heeft gedaan. Tegelijkertijd heeft ze ook door dat het eigenlijk niet kan. Wanneer de jonge huisvrouw haar fiets voor Mohammeds deur neerzet, besluit ze om het van zich af te zetten met de gedachte dat het nog niet zo ver is.

Mohammed doet de deur voor haar open nog voordat ze aan kan bellen. “Heb je op me zitten wachten, of zo?” grapt Rebecca. “Misschien”, antwoort Mohammed vrolijk. Hij duwt de deur achter Rebecca dicht en slaat zijn armen om haar heen. “Ik ben blij dat je er weer bent, juf.” Rebecca kijkt hem vertederd aan. “Ik ook”, zegt ze oprecht voordat ze hem een kus op zijn lippen geeft.

Zonder te hoeven overleggen lopen Rebecca en de Marokkaanse jongen allebei naar zijn slaapkamer. Ze ziet dat de boeken al klaar liggen. “Goed voorbereid”, merkt Rebecca gniffelend op. “Nou ja, de examens komen eraan en ik wil je ook niet teleurstellen.”

Plotseling krijgt Rebecca een ingeving. Ze kijkt de jongen aan met een ondeugende glimlach. “Als we nou eens voor wat extra motivatie zorgen”, stelt ze voor. Ze ziet dat Mohammeds interesse is gewekt. “Nou, we hebben vier overhoringen. Als je voor de eerste een voldoende hebt, trek ik mijn jurkje uit. Bij de tweede trek ik mijn beha uit en bij de derde mijn onderbroek.” “En bij de vierde?” Rebecca giechelt. “Ik wist dat je dat zou vragen. Daar kom je pas achter als je voor de vierde ook een voldoende hebt, maar dat betekent dus wel dat je ze alle vier goed moet hebben!” “Nou, ik ga mijn best doen, juf!”

Terwijl de jongen zich voorbereidt op de overhoringen, bedenkt hij zich wat. “Maar wat als ik een onvoldoende krijg?” Rebecca gniffelt. “Dan ga je voor de herkansing… met je kleren uit.” Mohammed kijkt haar met een grijns aan. “Nou kom maar op!” zegt Mohammed vrolijk.

Vol trots merkt Rebecca dat de Marokkaanse jongen zich goed heeft voorbereid op zijn overhoringen. Hij geeft vaak al snel het goede antwoord en wanneer hij het niet weet, neemt hij goed de tijd om na te denken. De jonge huisvrouw helpt hem niet te veel, maar port hem af en toe wel in de juiste richting. “Je moet het wel zelf verdienen hè!” grapt ze.

Het verbaast Rebecca niet dat hij zijn eerste overhoring met een voldoende afrondt. “Belofte maakt schuld, hè”, merkt ze gniffelend op. Ze pakt de rand van haar jurkje en trekt het over haar hoofd uit. Ze drapeert het over de deur van zijn kledingkast. De Marokkaanse jongen kijkt haar vol bewondering aan. Giechelend draait ze een rondje voor hem om hem een goede blik op haar billen te gunnen. Ze geeft hem een kusje. Terwijl ze naar hem toe gebogen staat, fluistert ze in zijn oor, “Klaar voor de volgende?” “Zeker!” roept Mohammed enthousiast.

De tweede en derde overhoring gaan ook goed. Mohammed heeft genoeg vragen goed om op beide overhoringen een voldoende te scoren. Rebecca heeft er geen probleem mee om de jongen te geven wat ze hem heeft beloofd. Na de tweede overhoring trekt ze haar beha uit en laat ze hem haar borsten even masseren, voordat ze hem eraan herinnert dat hij pas op de helft zit. Ze vindt het wel jammer, want ze geniet van zijn handen op haar borsten. Na de derde overhoring trekt ze haar hipster uit, waardoor ze naakt voor de jongen staat.

Mohammed pakt Rebecca bij haar heupen en trekt haar op zijn schoot. De jonge huisvrouw slaakt een gilletje, maar laat zich gewillig op zijn schoot vallen. “Wil je me niet verklappen wat ik krijg als ik de laatste overhoring ook goed doe?” vraagt hij. Rebecca gniffelt en schudt haar hoofd. “Nee, nee, eerst een voldoende. Het is in ieder geval de moeite waard”, belooft ze hem met een knipoog. “Dat geloof ik meteen.”

Tot Rebecca’s teleurstelling gaat de laatste overhoring een stuk lastiger. Het lukt de Marokkaanse jongen dan ook net niet om genoeg vragen goed te beantwoorden voor een voldoende. “Je weet wat je moet doen”, zegt Rebecca giechelend. “Ja ja”, zegt de jongen gespeeld gefrustreerd. Hoewel ze het jammer vindt dat de jongen geen voldoende heeft, vindt ze het niet erg om de jongen uit de kleren te zien gaan. Ze kijkt dan ook met arendsogen toe hoe de jongen zijn kleren uittrekt voor haar. “Heel goed, Mohammed”, zegt ze. Ze kan het niet laten om met haar borsten te spelen terwijl hij voor haar staat. “Zo kan ik me natuurlijk helemaal niet focussen hè, juf!” grapt Mohammed terwijl zijn blik gefixeerd is op haar volle borsten.

Rebecca en Mohammed kunnen hun ogen bijna niet van elkaar af houden terwijl ze de overhoring nabespreken. Toch weten ze waar ze het voor doen, waardoor ze zich nog wel kunnen concentreren op de lesstof.

“Ben je er klaar voor?” vraagt Rebecca. Mohammed knikt. Ze merkt dat hij het spannend vindt, maar ze heeft er vertrouwen in dat hij het goed doet. De Marokkaanse jongen denkt goed na bij iedere vraag. De jonge huisvrouw merkt dat hij wel een stuk beter zijn antwoorden beredeneert voordat hij ze geeft, wat haar hoop geeft op een goed resultaat. Wanneer ze alle vragen door hebben gesproken, kan ze niet anders concluderen dan dat hij een ruime voldoende heeft verdiend.

“Heel goed gedaan, Mohammed”, zegt Rebecca die weer op zijn schoot komt zitten en hem een kus geeft. De jongen reikt met zijn hand tussen haar benen, maar zij duwt zijn hand weg. “Wil je niet weten wat je beloning is?” Mohammed grinnikt schaapachtig. “Ik was het bijna vergeten, juf! Natuurlijk wil ik het weten.” Rebecca knijpt met haar ogen. “Ga maar op bed liggen.”

Gewillig gaat Mohammed op bed liggen. Rebecca komt ernaast liggen. Ze geeft hem eerst een gepassioneerde tongzoen. Daarna kust ze zijn wang, zijn hals, en zijn nek. Zo gaat ze steeds lager. Wanneer Rebecca halverwege zijn borst is, heeft Mohammed het door. “Oh juf, als ik dit had geweten, had ik nog beter mijn best gedaan.” Rebecca giechelt. “Je hebt heel goed je best gedaan hoor, schatje. Geniet er maar van.”

Ondertussen beseft Rebecca dat ze de jongen iets heeft beloofd wat ze eigenlijk nooit echt met haar man heeft gedaan. Hij heeft haar ook nog nooit gebeft, dus zij heeft er nooit de noodzaak van gezien om hem eens te pijpen. Toch wil ze niets liever dan de jongen belonen voor zijn moeite door hem lekker te verwennen met haar mond, hoe onzeker ze ook is.

“Pijp me.” Ze weet niet zo goed waar ze moet beginnen. De Marokkaanse jongen lijkt het door te hebben. “Geef me maar een paar kusjes op mijn eikel”, stelt hij voor. Gewillig doet ze wat de jongen van haar vraagt. Ze proeft zijn zilte voorvocht. Ze bedenkt dat ze Krijn zo weinig pijpt omdat ze niet van de smaak houdt, maar omdat ze het Mohammed heeft beloofd, stort ze zich vol overgave op zijn pik.

“Heel goed, juf”, complimenteert de jongen haar. “Neem nu maar mijn eikel in je mond, zuig er maar op.” Mohammeds complimentjes motiveren haar om hem met meer enthousiasme te pijpen. Ze likt langs zijn eikel voordat ze hem in haar mond neemt om erop te zuigen. Ze probeert af en toe zijn pik dieper in haar mond te nemen, maar haar keel protesteert al snel. De gelukzalige glimlach op Mohammeds gezicht verzekert haar dat hij het niet erg vindt en de moeite alleen maar op prijs stelt.

Rebecca merkt dat ze al snel de smaak te pakken heeft en de jongen vol enthousiasme pijpt. Ze wisselt al snel af tussen zijn eikel en zijn schacht likken en op zijn eikel likken. Ze bedenkt hoe gevoelig het toompje is en likt er af en toe ook langs. Jordy huivert iedere keer wanneer ze zijn toompje likt, wat Rebecca doet giechelen. “Vind je het lekker?” kaatst de vrouw terug. “Zeker, juf.”

Wanneer ze opmerkt dat Mohammeds pik begint te kloppen, weet ze dat hij bijna klaar gaat komen. Ze merkt dat ze zich gevleid voelt dat ze de jongen klaar kan pijpen, ondanks haar gebrek aan ervaring.

“Mondje open, juf”, zegt Mohammed steunend. De vrouw houdt gewillig haar mond voor de jongen open. Ze heeft Krijn nog nooit überhaupt in de buurt van haar gezicht klaar laten komen, laat staan in haar mond. Ze gaat zelfs wat verder door haar knieën zodat hij zijn eikel op haar mond kan mikken.

Rebecca kijkt gebiologeerd toe hoe de jongen zijn grote pik voor haar ogen aftrekt, totdat ze ziet hoe zijn pisgaatje zich openspert. Ze kan nog maar net op tijd haar ogen dicht doen voordat ze de eerste klodder van Mohammeds sperma op haar gezicht voelt spatten. De tweede klodder belandt op haar tong. Ze is niet gewend aan het gevoel van sperma op haar tong, maar ze houdt haar kokhalsreflex moedig tegen.

Wanneer ze zeker weet dat Mohammed al zijn sperma heeft geloosd, doet ze haar ogen weer open. Ze slikt het sperma dat op haar tong is beland door, tot Mohammeds grote genoegen. Ze ziet de blik van tevredenheid in Mohammeds ogen en giechelt. Ze voelt zich gevleid dat ze de jongen klaar heeft laten komen en er zo van heeft genoten.

“Kom, ga maar naast me liggen”, zegt Mohammed. De jonge huisvrouw kruipt gewillig omhoog en tegen de Marokkaanse jongen aan. Ze kijkt hem met een verliefde blik in haar bruine ogen. “Ik vond het echt heel erg lekker… Zal ik jou ook bedanken?” Rebecca glundert. “Als jij dat wil.” Mohammed gniffelt.

De jongen reikt met zijn hand tussen haar benen. Ondertussen kust hij haar nek. Rebecca rilt van de opwinding. Haar man kust haar nooit zo, maar ze vindt het zo lekker dat ze hem misschien maar wat aanwijzingen moet geven. Aanwijzingen die ze heeft gekregen van een jongen die half zo oud is als hij…

“Ben je al nat, juf?” fluistert hij in haar oor. Ze rilt door de hete adem in haar nek. Het verbaast haar niet dat ze al nat is. Mohammed steekt een vinger in haar kutje. Ze hapt naar adem. “Vind je het lekker?” Zonder erover na te denken zegt ze “Ja.”

Ondanks dat de jongen bijna de helft jonger is als zij, weet hij precies hoe hij haar het beste kan vingeren. Ze voelt hoe hij bedreven haar klitje bewerkt en dan weer zijn vinger in haar kutje drukt. Rebecca hijgt het uit terwijl ze wordt gevingerd.

De gedachte flitst door haar hoofd dat haar man haar nog nooit zo lekker heeft gevingerd. Het duurt dan ook niet lang voordat Rebecca huiverend klaarkomt op zijn vingers. “Oh, oh, oh…” verzucht ze jammerend. “Oh ja, Mohammed…” Haar orgasme trekt door haar hele lichaam. Ze komt stuiptrekkend klaar op de vingers van de jongen. Wanneer ze weer bijkomt van haar orgasme, kijkt ze de jongen verliefd aan. Het enige wat ze kan doen, is de jongen hartstochtelijk zoenen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 11031 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Rebecca geeft bijles, deel 4”

  1. Super geil verhaal van een rijpere vrouw met een jonge man die ze helpt met zijn schoollessen maar ook intiem wordt en zich laat verwennen zoals haar man niet doet om hem eindelijk ook te helpen met een lekkere pijpbeurt.

Plaats een reactie