BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nog een mooie zomeravond

Ik lag nog voorover over de rugleuning van de bank met Marcel op mijn rug. Zijn lekkere pik nog diep begraven in mijn kontje. Wat was ik lekker in mijn kontje geneukt en wat voelde die lul nog heerlijk aan in mijn vers geneukte en volgespoten kontje. Langzaam kwam ik weer een beetje bij mij positieven en opende mijn ogen. Voor me zag ik Boris over de rug van Tanja hangen. Zijn pik nog diep in het kutje in het teefje. Ik voelde me net als Tanja met die pik van Marcel nog in mijn kontje.

Opeens schoten de woorden van Marcel door mijn hoofd: “Zou jij niet willen dat jij Tanja was? Ik zou in elk geval wel met Boris van plek willen ruilen.” Nou denk ik in plaatjes en ik zag mezelf op handen en voeten met Boris met zijn pik in mijn kutje. Ik werd als een razende door hem geneukt en alleen al die gedachte, maakte dat ik weer geil werd. Verder zag ik Marcel al op zijn knieën achter Tanja zitten terwijl hij zijn pik in en uit haar kutje stootte. Meteen drukte ik die gedachten weer weg. Absurd gewoon! Dat kon en dat mocht niet. Toch?? Ik voelde Marcel ook weer bewegen en vroeg hem: “Dat meende je toch niet echt he?” “Wat bedoel je”, vroeg hij. “Nou dat van plaats ruilen met onze honden,” zei ik. “Ik denk er sinds onze neukpartij met onze neukende honden steeds aan. Ik zou het wel eens willen proberen. Kijken of mijn pik in het kutje van Tanja past en hoe dat voelt”, zei hij. “Volgens mijn past die pik van jou daar gemakkelijk in. Heb je wel gezien hoe groot Boris zijn pik is? Die is nog langer en dikker dan die van jou en die gaat er ook in. Maar zoiets kan echt niet hoor,” zei ik.

Nog steeds zat de pik van Marcel in mijn kontje. Hij was eerst wat slapper geworden, maar door ons gefantaseer begon hij weer wat stijver en dikker te worden. Zo te voelen werd Marcel opgewonden van dat idee. “Ik weet ook wel dat het niet hoort”, zei hij, “Maar je hebt echt geen idee hoeveel vrouwen en mannen met hun honden neuken. Ik heb op internet zoveel filmpjes gezien van seks met honden en ook pony’s en paarden.”
Ik kon mijn oren niet geloven. Zou mijn moeder dan toch? Opeens zag ik het helder voor me. Mijn moeder op handen en voeten in de slaapkamer met Boris op haar rug. Die haar neukte met zijn grote pik en haar vol spoot en daarna in haar vast kwam te zitten, zodat ze kont aan kont kwamen te staan. Ze had die dildo ook niet voor niets. Toch?? Ik verwierp het idee meteen weer. Dit was toch te gek voor woorden. “Ik kan het haast niet geloven”, zei ik. Ik begon mijn kontje weer wat naar achteren en voren te duwen, zodat Marcel zijn pik weer in en uit mijn kontje gleed. Met mijn kringspier kneep ik in zijn pik in de hoop dat hij me nog een keertje in mijn kontje zou neuken.

“Je bent er geil van geworden he?”, zei hij. “Wacht maar. De volgende keer zal ik je wat filmpjes op mijn telefoon laten zien om het te bewijzen dat het echt gebeurt. “ Intussen begon hij me weer te neuken. Wat is anaal toch lekker. Het voelde een beetje vreemd, maar het was zo intens! Ik dacht bij mezelf dat ik dat misschien nog wel lekkerder vond dan in mijn kutje. Hoe zou het voelen om tegelijk in je kutje en kontje geneukt te worden? Ik stootte uit alle macht tegen zijn pik wanneer hij bij mij naar binnen gleed. Op die manier kwam hij zo diep mogelijk in mijn darmkanaal en sloegen zijn kloten tegen mijn schaamlippen, die hierdoor ook gestimuleerd werden. Ondertussen keek ik naar Boris en Tanja die nog steeds kont aan kont stonden. Boris begon wat te rukken waardoor ik de rode bal in het kutje van Tanja naar buiten zag komen. Bijna kwam hij los, maar dan gleed hij weer terug. Tanja wilde hem kennelijk nog niet los laten.

Intussen neukte Marcel mij weer uit alle macht en hij duwde mij pik steeds zo diep mogelijk. Doordat zijn kloten tegen mijn kutje sloegen en mijn kringspier werd gemasseerd door zijn heerlijke pik voelde ik weer een orgasme opkomen. Ik voelde de golven aan komen rollen en juist op het moment dat Boris los kwam uit Tanja en ik zijn grote rode pik en knot zag, kwam ik kreunend gigantisch klaar! Ik stond te trillen op mijn benen die spastische bewegingen maakten. Ik had mijn lichaam niet meer onder controle. Ook Marcel hield het niet meer en stortte zijn zaad in mijn darmen. Hij maakte volgens mij dezelfde ongecontroleerde bewegingen. “Oooohhhh! Wat geil! Wat lekkerrr! Wat heb jij een heerlijk kontje schat. Daar wil ik mijn pik wel voor eeuwig in houden!”, schreeuwde hij. Hij deed dat zo hard dat ik bang was dat we iedereen in het bos gealarmeerd hadden en dat we op die manier niet lang meer alleen zouden zijn.

Ik maakte Marcel duidelijk dat we ons wat moesten fatsoeneren en gelukkig begreep hij het. Hij trok zijn lekkere pik langzaam uit mijn kontje, waardoor ik me leeg voelde. Ik pakte snel de buttplug en deed hem snel in mijn kontje, zodat ik weer wat gevuld was. Bijkomend voordeel was dat ik zijn zaad ook op zijn plek zou houden en dat het niet langs mijn benen naar beneden zou lopen. Marcel had zijn pik ook weer opgeborgen en toen gingen we op het bankje zitten. Geen moment te laat, want even later verscheen er een ouder echtpaar met een klein vuilnisbak hondje. Ik zag ze in het rond kijken, maar ze zagen alleen een meisje en een man op een bankje, die keken naar twee spelende honden.

Na een poosje stonden we op en liepen we terug richting huis. Marcel zei: “Morgen wil ik je wat van die filmpjes laten zien. Misschien is het beter om dat bij mij thuis te doen. Mijn vrouw is een paar dagen weg naar haar moeder. Die is geopereerd en is net uit het ziekenhuis, maar ze heeft nog hulp nodig. We hebben het rijk dus alleen.” Ik ging ermee akkoord, want ik vertrouwde hem inmiddels wel. Wat zou er kunnen gebeuren? Hij zou me alleen kunnen neuken toch?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 7135 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Nog een mooie zomeravond”

    • Hallo Herder,
      Het is wel de bedoeling dat er een vervolg komt. Hoe denk je dat het verder gaat?

Plaats een reactie